Hvordan å vaske klær å stikke tyggegummi?
 Tyggegummi fast Klær - problemer som kan skje med hvem som helst. Selv om en person aldri kjøper og tok ikke drøv, kan det være sete for offentlig transport eller andre steder, sitter på som kan ødelegge klærne. Spesielt Situasjonen kompliseres når merke seg hva som skjedde umiddelbart, fordi slutt tannkjøtt fiber trenge gjennom stoffet og rengjør dem blir nesten umulig.
 Hjelpe takle problemet med rengjøring. Sine arbeidere med spesielle midler helt fjerner flekker selv i de mest fremtredende steder. Men ikke alle vil være i stand til å utsette alle tilfeller å besøke renseri, så hvis et presserende behov for å rydde tyggegummi fra klær, kan du prøve å gjøre det med hjelp av tilgjengelige verktøy.
 Strukturen blir mindre klissete tyggegummi etter frysing. Hvis det som det er, er liten, kan du prøve å sette den i fryseren. Frosset litt tid tyggegummi vil være svært skjør, lett smuldret, otslaivaya av vev. Store ting som ikke passer i fryseren og sofa møbeltrekk eller teppe kan rengjøres med isbiter brukes på kleber av tyggegummi. For å forenkle prosessen med å fjerne tyggegummi, kan du bruke en tannbørste eller en annen liten. Fryse fast til klær eller møbler tyggegummi kan også bruke kjølevæske som selges i spesielle avdelinger butikker. Zamorazhyvayuschey væskestråle er rettet mot et sted som skal rengjøres, og deretter blir en klebrig struktur av mykt, elastisk og lett fjernes.
 I iskaldt ren tyggis fra klær kan være dramatisk annerledes måte - ved oppvarming. Maksimal avskjære klissete hånd å sette blotter sted, da er dette stedet er oppvarmet ved hjelp av jern. Prosedyren kan være litt kompliserte utdanning fet flekker, og må bruke dobbelt plikt prøver otyzbavytsya fra ham.
 Hvis stoffet er ganske grovt, deretter fjerne stakk tyggegummi kan prøve å bruke løsemidler. Det bør være oppmerksom på at noen fargerike tekstiler kan blekne, så det er lurt å sjekke effekten av løsemiddel på en liten, lite synlig område av klær. Egnet for å fjerne spor av tyggegummi alkohol eller aceton. Hvis du fryktelig skittent borte fra hjemmet, kan du prøve toalett vann, parfyme eller neglelakkfjerner.
Hvordan fjerne tyggis fra bukseTyggegummi som alle: både barn og voksne. Det beskytter tennene mot hull og frisker pusten godt. Men i noen tilfeller kan tyggegummi bringe mange problemer, som noen ganger finnes i de mest upassende steder - i transport på setene, benk, etc. Resultatet kan du se på klærne. Hvis du opplever problemer med dette, ikke bekymre deg og ikke rush å sende ting i papirkurven. Tyggegummi kan enkelt fjernes.
Måter å fjerne tyggis fra bukse
Å fjerne dine favoritt bukser av spor av tyggegummi, trenger du noen elementer: en plastpose, en kniv, en gammel tannbørste, aceton, benzen, hvitt papir.
Den vanligste metoden er å trekke seg fra klær drøv - fryse den. Gjøre det slik at tannkjøttet var på topp, sette i pakken og sende den i fryseren. Et par timer tyggegummi stivner, og du kan skrape den. Men det gjorde ikke ødelegge en ting, ikke bruk skarpe gjenstander.
Den neste måten å fjerne gummien fra bukser innebærer bruk av papir. Sett det på ting og proprasuyte varmt jern. Som forurensning papir bør endres. Gradvis hele tyggegummi komme med bukser, etterlater bare en flekk. Du kan slette dott dyppet i bensin. Sted stikker tannkjøtt kan være oppvarmet tørketrommel - tannkjøtt myke opp og du kan skrape den.
Hvis flekken på tannkjøttet så mye v'yilosya å trekke sitt no-brainer. Men det finnes en løsning: varme opp vannet til åtti grader og hell den på flekken. Når gummien er myk, kan du prøve å skille det fra buksen med en stump gjenstand. En av de mest effektive middel for å bringe tyggegummi - løsemidler. Det er nok å behandle dem og vask forurenset jord ting som vanlig.
Resultater fra klær drøv hjelp andre tyggegummi. Gjelder det å holde seg til ting og deretter otleplyayte. Litt tid og krefter, og klær klar. Spot godbit tyggis fra en tannbørste og såpe.
I maskinvare butikker selger spesialspray, som du kan ta med tyggegummi. Dette betyr stikker kjølig sted, som er lik null. Den eneste ulempe ved denne fremgangsmåte for å bringe tyggegummi - høye kostnader.
Funksjoner fjerne tyggis fra bukse
Måter å fjerne tyggegummi fra klær mye, men ikke alle av dem er egnet for bukser. Dette skyldes det faktum at sammensetningen av det materiale som benyttes for deres sy, er ull. Dette betyr at varme ting umulig. Du kan fjerne den ved hjelp av neglelakkfjerner, bensin eller vaskemiddel for retter, og bruke fryse og flekkfjerner. Ikke for å ødelegge stoffet, prøv forhåndsvalgt verktøy på innsiden av buksen. Hvis ingen endring, viser frimodig spot.
Når alt annet svikter, gi det beste til renseri. Pros lett løse problemet.
Fjerne tyggegummi hjemme - enkel oppgave, men du trenger tålmodighet og anvendelse av litt innsats. Og aldri å løse slike problemer, være forsiktig alltid se hvor du sitter.  
Hvordan fjerne tyggegummi fra jeansTyggegummi renser tennene fra matrester bleke dem og gjør puste frisk. Men det kan gjøre vondt. Halvparten av oss står overfor en situasjon der tyggegummi pinne til jeans.
Bli kvitt tyggegummi på jeans
Tyggegummi kan holde seg til klær overalt. For eksempel, sat deg på et sete i bilen og hjemme avslørte spor av en ubehagelig klissete tyggegummi. Den første tanken som kommer til hjernen - for å sende ting til å vaske. Men selv svært grundig vask redde situasjonen.
Hvis dine jeans fast tyggegummi, hvordan å få det til å spise. Det viktigste - å vise tilbakeholdenhet og tålmodighet. Før du begynner dyp rengjøring, bør fjernes fra overflaten av klær som mye tyggegummi. Vi vet at på papiret det stikker godt som du gjør dette enkelt. Du kan fjerne restene av tyggegummi.
Måter å fjerne tyggegummi fra klær
Det er mange måter å fjerne tyggegummi fra jeans. Det mest effektive er de følgende:

Lave temperaturer. Dette er den sikreste måten er mest brukt. Å kvitte seg med klissete ting du må sende i fryseren eller sette isbiter til stedet, etter å plassere dem i pakken. Tretti minutter senere, når gummien stivner, det bør være pent separert.
Heat. I noen tilfeller er det ikke is. I dette tilfellet bruker varmt vann - bare hell det flekker og forsiktig fjerne tyggegummi. Å kle seg i noen spor, er det nødvendig å sette et stykke papir eller klut, og på den skumle side av klær jern varmt jern. Prosedyren bør gjentas inntil ren.
Tannbørste suge i bensin, alkohol eller eddik og tørk av flekken av tyggegummi til den forsvinner.
Vaskemiddel. En enkel rett såpe til vann på stien, resten av tyggegummi og en god gni.
Tyggegummi kan fjernes ved hjelp av en profesjonell flekkfjerner, den viktigste betingelsen - følg instruksjonene.
Noen ganger bidrar til å fjerne flekken olje - peanøtter eller mineral. Hell det på jeans og gni med en børste til tannkjøtt ikke er otlypnet. Å kvitte seg med spor av olje, bukser har en god vask.
Gamle flekker kan utledes fra tannkjøtt ufortynnet alkohol: Fukt tørr klut og behandle det skadede området. Prosedyren må gjentas inntil jeans ikke er helt renset.

Alle rengjøringsmetoder er effektive hvis du jobber sakte og forsiktig. Ellers kan du ikke fjerne ting, vil du ødelegge den.  
Hvordan du rengjør tyggegummi fra klær?
 Friskt pust lettere å forstå, men ikke alltid. Produsenter av tyggegummi sannsynligvis ikke visste at deres produkter vil ikke bare gjenopprette syre-alkaliske balanse, men også gjøre kjøperne lider litt, otdyraya klebrige biter av klær. Alle noensinne lidd av hærverk barn eller voksne skamløst prylepyvshyh tyggegummi på kanten av en stol, bord eller sete på offentlig transport, hearsay ikke vet hva det er. Svikt vidlipyty klebrig ball hatefulle, fryktelig flekker på stedet for feste av tyggegummi, og ødela stemningen i ting - dette er en ufullstendig liste over hva kan hver enkelt av oss står overfor. Men siden oppfinnelsen av tyggegummi, folk kommer opp med noen måter å spare tilsynelatende håpløst bortskjemte klær. Vi gir den mest hensiktsmessige måter.
 Hvordan du rengjør tyggegummi fra klær. De viktigste metodene
 •  Hva jeg snø jeg varmen En viktig faktor i den vanskelige oppgaven med å bli kvitt tyggegummi ting er hvilken tid på året du tilsølte klær. Dersom retten av vinteren, er tyggegummi usannsynlig å holde seg fast til tingene dine. Hvis du oppdager at har skjedd med deg dette problemer, er det mest sannsynlig en klebrig ball lett kunne fjerne sine klær. Vanskeligere er tilfelle i sommer, da klebrig ball av sollys absorberes i rozm'yakaye og klær. Det er med denne fienden, og vi vil kjempe. De viktigste allierte i kampen mot tyggegummi for oss å være kald.
   Denne gamle og testet metode som er kjent i lang tid. Vi trenger en vanlig plastpose og, ja, skitne ting. Put "indikert" tyggegummi bukser eller skjørt å pakke tett tillukket og legg dem i fryseren. Tiden til ting bør være i kjøleskapet, avhengig av graden av forurensning. Hvis tyggegummi klarte å fange et lite område, kan du la ting i fryseren i et par timer. Med sterk forurensning - over natten. Når ting vidlezhytsya kald, fjerner du det forsiktig ut av plastposen og fjerne tyggegummi. Vanligvis tyggegummi omgjort til zatverdeluyu vekt og eliminerer seg selv.
   Men det er tider når skitne ting å sette i fryseren bare ikke mulig. For eksempel, hvis en streik var din favoritt vinteren frakk dunjakke eller surround. Hva bør jeg gjøre?
   Å fjerne den volumetriske slitasje av spor av tyggegummi bør gå på samme måte som i måten rommet i fryseren. Plasser flekken for å plassere et stykke is. I tilfelle du er ute, ta en håndfull av snø og kulde for å feste dine skitne klær. Hold så lenge tannkjøttet ikke vil slå inn i en klump av forsteinet. Da hender lett ren tyggegummi fra klær.
   Brann med Brann Som de sier: "likt kurerer likt". Dette ordtaket er helt rett når vi snakker om rene klær fra tyggegummi. Hvis klærne stakk tyggegummi, og du ikke kan bruke en annen metode for rensing, gjør du slik. Rozzhuyte nøye ny plate tyggegummi for å gjøre den myk og deretter Cleave er over det "soplemennytsы" forrædersk måte fast til klærne. Lim nøye tannkjøtt, og deretter brått smyknit for det. Break har både tannkjøtt, og i deres sted vil være over.
   Stikke den. På en lignende måte kan du rive tannkjøtt ved hjelp av en vanlig kontor tape. Skjær et lite stykke tape, plasser den på tannkjøtt nøye pryhladte og deretter brått rive tape fast sammen med tyggegummi.
   Fly, fly. Rene klær fra tyggegummi kan også bruke strykejernet. Denne metoden er perfekt for ømfintlige tekstiler. Å rengjøre gummi fra de klærne du trenger ren hvit bomull. Varm jernet til temperatur, den maksimale grensen for klærne, feste stoffet til området forurensning og begynne å kjøre forsiktig jernet frem og tilbake.
   Den lille hemmelighet! Hvis du rengjør bukser eller skjørt, bør det settes i normalt vev produkter. Dette vil forhindre at inntrengningsdybden av tining av tannkjøttet og skitne ting på innsiden.

   Den siste håp. Cardinal metode for å bekjempe prylyvshey tyggegummi er bruk av kjemikalier - oppløsningsmidler, aceton, bensin. Før du setter verktøyet på en klut for å fjerne alle mulige biter tyggegummi. Deretter forsiktig suge bomull pads kjemiske midler og gni flekken.
   Dette er viktig! Ikke bruk denne metoden for rengjøring av delikate stoffer. Hvis du bruker for aggressiv ting, prøve den på unødvendig, men se etter en passende stoff.

   Hvis flekken fra gummien vil være meget stabil, kan de ovennevnte metoder kan kombineres. For eksempel, den første tingen å fryse, så hvis en flekk av tyggegummi vil prøve å bruke kjemikalier.
   Hvis du gjør otchaetes tilbake til livet favoritt ting, så vil du tørke! Vilkårene for å sette ting til renseri - i alle fall ikke slette dem. Da vil du ha større sjanse for at dine favoritt bukser eller jeans vil være i stand til å spare!  
 • Яндекс.Метрика