Hvordan vaske korssting?
 Håndarbeid - magiske leksjoner, der du kan slappe av og nyte prosessen. Brodere, kan du ikke bare lage unike malerier, men også til nytte for din helse, mens broderi stimuleres nerveender i fingrene, noe som er veldig bra for nervesystemet og hjernen. Å skape noe brodert arbeid tar mye tid. Naturligvis produktet i broderikrøllet, skitne, mister sitt utseende.
Du kan vaske korssting? Selvfølgelig du kan. Ofte Broderi sett er spesifikke instruksjoner om hvordan du skal vaske produktet er klart. Men hvis slike monumenter i settet ikke er funnet, kan du hjelpe disse enkle tipsene:
 1.  Først av alt, se nøye på feil side av. Det bør ikke være noen ekstra tråder. Hvis de fortsatt er der, pent sikre dem, og kuttet av overflødig med saks.
  Cross-stitch - en svært delikat sak. Derfor, i alle fall ikke kan vaske den i vaskemaskinen, eller du risikere permanent ødelegge produktet.
  Bruke vaskemiddel for fargede ting, noen håndverkere bruke sjampo for hår i slike tilfeller.
  Vann bør ikke være for varmt, ellers trådfargen kan falme på lerret, blir bildet unaturlig.
  Hvis du ser på broderi patcher, gni forsiktig med en myk svamp.
  Suge produktet i såpevann i 20 minutter.
  Etter at broderiet forsiktig otmokla vaske det, men ikke presse etter vask.
  Skyll broderi flere ganger i kjølig vann.
  Til produktet ble tørket, legg den på et håndkle. Håndkleet vil absorbere en stor all fuktighet. Hang på tau broderi er umulig, fordi så kan det bli strukket og miste gode utseende.
  Produktet bør strykes når stoffet er ikke helt tørr. Trenger å stryke broderi på vrangen. Hvis du allerede strykes helt tørt materiale, bruke damp, så det vil være lettere å lage en perfekt glatt lerret.
  Nå kan du plassere i den vakre broderirammen riktig understreke størrelse og tekstur arbeid.  
Hvordan å bake kaker med melk?
 Man kan neppe finne et sted "riktig" oppskrift på pannekaker. Fordi hundrevis av dem - alle rett! Nesten hver familie har sin egen opprinnelige oppskriften, og de på hver sin deilig. Kanskje også fordi den rådende tilpassede i olje syv ganger i uken for å spise pannekaker fra forskjellige kokker, da messen under festivaler, da søster-i-loven, da hans mor svigermor da, at den faste tid til å spise noe.
Men det er noe grunnlag som den er basert pannekake stolthet - noe pannekake- (! Ikke forveksles med pannekaker) Består av de samme produktene. Forskjellen på smak avhenger av mengdeforhold og av kvaliteten av bestanddelene og, selvfølgelig, på evnen til å håndtere sure (gjær) test.
 Lage pannekaker Ingredienser
 1.  Mel. For pannekaker ofte brukt hvete og bokhvete mel, havregryn og semulegryn mindre. Før anbefales å bruke sile mel (for anrikning av oksygen og fjerning av tilfeldige urenheter). Alle de følgende kvantitative mål på produkter (min - maks) tatt fra forskjellige oppskrifter for sammenligning og data per 1 kg mel.
   Melk (1L - 1750 g). Pannekaker med melk kommer ut deilig, duftende, med gylden brun. I stedet for fersk melk kan ta ghee eller fløte lagt til den. Eventuell væske i deigen må gjøres bare i form av varme.
   Egg (7,15 stk.). Plomme og albumen kan inngå i deigen på en gang, men kan brukes i generell form. Separerte proteiner bør være godt kjølig og å slå ned en solid skum. De er plassert i den siste rører og bland forsiktig. Proteiner i staten lage pannekaker pisket mye bedre smak.
   Olje (51-275 g). Smør, margarin eller vegetabilsk olje - en hvilken som helst av dem kan tas for pannekaker. I deigen er satt i form av varme.
   Sukker (10-90 g). Med mangel på sukker produkter gå blek, med et overskudd - for fort og dårlig pidrum'yanyuyutsya propikayutsya. Pereslaschennoe deigen, dessuten fortsatt haunting dårlig.
   Salt (13-22 g). I peresolennom test også bremser ned gjæringsprosessen, pannekaker ham gå blek. Men flyttet og nedosil, primært utpekt kurs til deres smak. Salt og sukker i deigen før du gjør oppløse i melk eller dunker med eggeplommer.
   Gjær (20-60 g). Du kan ta fersk eller frossen gjær og tørr, bare ikke enestående. Jo mer fett, sukker og egg i deigen, slik at det sdobnee og mer gjær skal bringes til sin utvinning. Utskifting av melkefett fløte eller landbruks bruk (ikke for store) melk øker sdobnost test - Husk dette ved beregning av gjær. Gjær liker ikke lave og høye temperaturer: ved lav de "sleep" high - dø. Derfor bør vann, melk og smør tilsettes til deigen varm (30-35 °); Av samme grunner til ikke å sette dizhu til utkast eller på en kokeplate.
  Før du starter eksperimentet og endre sammensetningen i begge retninger (legge sukker til en annen mel erstatning for melk krem, legge til eller redusere mengden av olje og så videre. D.) Det er fornuftig å lære matlaging pannekake deigen på en klassisk oppskrift som ble brukt av vår oldemor. For det trenger:
  Hvetemel - 1 kg;
  melk - 4-5 århundrer. (1 L - 1,250 g);
  vann - 2 kopper (500 g);
  smeltet smør (eller grønnsak) - 3 ss. l. (50 g);
  Egg - 2 stk;.
  sukker - 2 ss. l. Slide (50 g);
  salt - 15 h l.. med en liten glider (15 g);
  fersk gjær - '40
  For å lage deigen med den angitte mengde mat nødvendige redskaper av ikke mindre enn 8 liter for å gi et sted å teste gratis utvinning.
  Diverse annet måltid er en væske, slik at alle produkter skal bli satt på normal, men det har å justere mengden i løpet av forberedelse; mulig at måltidet vil ta mindre enn angitt i oppskriften. Pannekake batter bør gå svak konsistens som tykk krem ​​som kan fylles.
  Deigen kan behandles på to måter: svamp og bezoparnym. Når bezoparnym - kna deigen på en gang, er alle produktene plasseres i det en gang, så han kommer til å gå 2-3. Når svamp - først sette deigen (melk, gjær, mel), og bare etter løfte lagt andre produkter (egg, sukker, salt, olje), og deretter gi testen tilnærming er 2-3. Svamp metoden brukes vanligvis for fancy Blinov, hvor mye fett, sukker og egg. Kaker bør ikke gis til omstille, ellers vil det ta en sur smak.
  Hvordan å bake kaker med melk?
   Svamp metode
  1.  Gjær løses opp i vann, tilsett halvparten av melet, rør til homogenitet, dekk med en klut og sette på et varmt sted i 30-40 minutter.
   Når deigen heve to ganger, legge den plommer, mashed med salt og sukker, og oppvarmet olje. Røre. Helle resten av melet. Rør til en glatt konsistens, gradvis (ett glass) fortynnet med varm melk. Dekk til og la til å nærme seg omtrent en halv time.
   Etter gjentatt oppover igjen røre (utfelt) deig. Skrive opp en tredje gang.
   Igjen, rør og tilsett den piskede eggehviter. Gi opp forrige gang og deretter umiddelbart begynne å bake. Får nøye øse røren, topp, prøver ikke å blande mer av det.
   Gode ​​pannekaker oppnås hvis deigen har steget med minst to eller tre ganger.
   Du kan lage pannekaker tørrere sette brygg hvetemel med tillegg av en spiseskje av bokhvete; mens den andre halvparten bør være helt erstattet av bokhvete og ikke til det annet trinn sammen med bagels, og den tredje etter den andre løfte test. Resten forblir den samme.
   Elte deigen, spesielt i begynnelsen, krever litt fysisk anstrengelse, så hvis det er mulig, bedre å mekanisere prosessen.
    Bezoparnym måte
   1.  Gjær, salt og sukker oppløst i varm (30-35 °) melk;
    Legg egg, mel - mix.
    Tilsett smeltet smør - mix.
    Spør en kamp for 3-35 timer. I løpet av denne tid deigen blandes 2-3.
    Bakte pannekaker på en varm hardt tykke vegger (helst støpejern) liten panne. Første pidrum'yanyuyetsya den ene siden, og deretter slått og bakt pannekake venn. Til pannekaker ikke holde seg til pannen før baking bør bli antent på brann, helte en ren tørr bunnen av et tynt lag med salt. Etter røsting salt skal ristes, tørker pannen med en tørr klut og fett med vegetabilsk olje. Etter dette manipulasjon og takket være den vegetabilske oljen i testen (hvis den ikke er der, før baking bør legge en skje eller to) å smøre pannen før hver pannekake ikke er nødvendig.  
Hvordan lage ingefær te
 Ingefær te - nyttig og varmende drink, historier om fantastiske egenskaper som distribueres raskt. Faktisk, hvis du prøver å drikke når det dermed sikre sin nytteverdi. Fans av smaks eksperimenter kan lage ingefær te med ulike tilsetningsstoffer som øker effektiviteten. Men bedre å drikke te med en gjennomsiktig glass, så det er en uvanlig effekt av solen i glasset.
 "Magic" ingefær-te med mynte
Den helbredende egenskaper av ingefær kombinert med mynteblader forbedre den terapeutiske effekten av te. Hvis du drikker varm te, vil det tjene som et utmerket forebyggende tiltak for forkjølelse, eliminere hodepine, lindrer nesetetthet og lindre sår hals. Mint har en fantastisk egenskap: det varmer i vinter, sommer - kult. Så hvis du er i sommer klar te å kjøle og legge is, får du effektiv kjøling drikke. Forbereder en sjarmerende te er svært enkel:
hell i et glass halv teskje grønn eller svart te blad;
Legg det til 1/4 eller 1/2 ts ingefær, rist;
Ta et par blader av frisk eller tørket mynte og legge den til i glass;
helle varmt vann, men ikke kokende vann, pakk og la det trekke i 15 minutter;
etter te infusjon skal renne.
Hvis ønskelig, tilsett sukker eller honning. Spesielt hyggelig drink denne te etter et langt opphold ute i kaldt vær, for eksempel i kulde eller vind.
 Krydret te med ingefær og kanel
Smak og nyttige egenskapene til disse to krydder kombineres perfekt. Så hvis du bruker ingefær-te med kanel mot kulde, vil det være flere ganger mer effektiv enn vanlig te med ingefær. Forberede drink med kanel og ingefær som mulig på grunnlag av svart te, og uten ham,
Dryss en teskje tekanne uten lysbilder svart te blad;
Legg tilbake 1/4 eller 1/2 ts revet ingefær;
helle i varmt vann kjele og dekk med lokk på, la brygget i 10-15 minutter;
etter helle te i koppen, om ønskelig pidsolodit, tilsett en klype kanel og bland.
Denne te å drikke søt, så det smaker helt åpenbart. Siden kanel undertrykker sult, vil te med ingefær og kanel fortsatt gå ned i vekt. Men dette krydret og aromatisk krydder er ikke verdt ofte lagt til te, som overdreven bruk av sin negative effekt på lever og nyrer. Det også bør ikke brukes under graviditet og.
Hvordan lage ingefær te
 Ingefær te for daglig bruk
I kalde årstider eller som ønsker å gå ned i vekt er riktig for denne oppskriften ingefær-te, som dens ingredienser i daglig bruk er ikke farene for kroppen:
Forberede liters termos og obshparte innsiden med kokende vann;
det vil være opp til 3 ts rist ingefær;
helle kokende vann, skru på lokket og la over natten.
I te er klar, legg en skive sitron og en teskje honning. For en slankende te drikker tre ganger om dagen, og for å forebygge forkjølelse ham nok til å drikke bare en gang om dagen i morgen.
 Aromatisk ingefær te med rips blader
I korint Bladene inneholder store mengder vitamin C, så hvis du legger dem til ingefær te, får du ikke bare bra for kroppen å drikke, men deilig og smakfull. Denne teen forbedrer lever og nyre perfekt slukker tørsten og hjelper immunitet:
Ta et par friske solbær blader og hell kokende vann;
Rive dem i små biter og legg til tekanne;
rist på rist ingefær og legge den til de knuste blader;
helle alt veldig varmt kokende vann, dekk, wrap og la stå i ca en time.
Hvis du vil, kan du legge til et par te blader av mynte. Te er uforglemmelig aroma og smak interessant. I varmt vær drikke en fin refresh og hjelper kroppen opphold i god form.
Men ingefær te er nyttig for alle. Personer som lider av hjertesykdom og mage-tarmkanalen, kan dette te ikke godta. I tillegg bør det ikke drikke av gallestein og skjørhet av blodkar. Høy kroppstemperatur er også en kontraindikasjon for bruk av ingefær te.  
Яндекс.Метрика