Hvordan å vaske laminat?
 er en av de mest populære gulv som er pålitelig og styrke, holdbarhet, god ytelse og meget høy resistens mot forskjellige negative faktorer. Men til tross for dette, laminat krever riktig omsorg, hjelp visse verktøy og før lå på gulvet, er det ønskelig å vite hvordan å behandle overflaten slik at det vil tjene så lenge som mulig, og samtidig opprettholde den opprinnelige utseende.
 Forebyggende omsorg dekning
 1.  Du må med jevne mellomrom foreta tørr støvsuging, fjerne støv, sand og skitt. Når du utfører våt rengjøring av gulv vask med en fuktig klut tidligere dyppet i varmt vann. Det bør ofte endre vann, og pass på at det er rent. Du kan legge litt eddik, som vil gjøre dekning fin og blank. Etter våt rengjøring laminat sikker på å nøye tørk. Hvis du søler væske på gulvet, bør de umiddelbart tørke.

   For å fjerne flekker av maling, markører, spor av gummisåler, gjerne ved hjelp av en nøytral rengjøring eller vaskemiddel som ikke inneholder slipende partikler, som er brukt på en ren klut svetlookrashennuyu. For å fjerne spor av sauser, juice, brus, vin, øl, blod, akkurat nok til å vaske gulvet med varmt vann, tørk av. Du kan også bruke is. For å fjerne flekker av maling, bruk mild såpe, flytende, som fjerner lakk. Men med væsken til å søke forsiktig når du bruker det i små mengder, og kun i ekstreme tilfeller.

   Tenker over hva som vaske laminat at det var ingen skilsmisse, er det verdt å nevne vanlig sjampo, oppvaskmiddel, etc. Det viktigste - ikke bruk vaskemidler og andre produkter som inneholder slipepartikler ripe laminat og ødelegge dens utseende. Verktøyet er tilsatt vannet i små mengder, som deretter fuktet klut. Å kvitte seg med skilsmisse, bør du bruke en klut laget av naturlige stoffer, ofte vri den godt. I tillegg kan vann legge noen dråper alkohol.

   God omsorg er en spesialspray. De trenger å spraye og tørke overflaten laminat. Men hvis det gjøres riktig rensespray er brukt i overkant, kan vises på overflaten sediment av fett. I dette tilfellet, for å fjerne fettfilmen Alkohol bruk spray som påføres på overflaten, gitt for noen få minutter og deretter fjernet med en tørr klut.

   Eventuelle midler bør pass
   Du kan ikke ren laminat bruk av rengjøringsmidler som inneholder slipemidler og alkali, noe som kan skade materialet. Det er forbudt å bruke metallbørster, som de bare riper i gulvet. Også ønskelig å bruke voks, kitt, silikon, ikke beregnet for gulv og er ikke anbefalt av produsenten, som de forlater skjemmende flekker på overflaten.
   Pastaer, som er anbefalt for omsorg for parkett og andre typer dekning for naturlig tre laminat er ikke egnet. Mastic påvirker materialet, soaking treverket og gi den et karakteristisk glans. Og laminat betyr ikke trenge å forbli på overflaten, danner ikke bare flekker men flekker. Så før du velger en bestemt vaskemiddel å ekskludere ikke ment for dette materialet substans. Ofte mastiks brukes til å dekke restaurering punkt, men dette er feil-metoden. For å skjule små defekter på overflaten, bedre bruk tannkrem laget spesielt for dette formålet.  
Hvordan å være lykkelig og omgjengelig person?
 Vennlige og hyggelige mennesker som gjør mye mer vellykket enn sin fornuftig alvorlig, men stengt jevnaldrende. Det virker som de går gjennom livet enkelt og uforsiktig. Dette er sant, folk med sans for humor annerledes vurdert situasjonen, de "ikke laste" seg selv og andre omhyggelig tenkte: "Hvorfor skjedde dette? Hva som kan endres? ". Alt er mye enklere: problemet ble løst - problemet med glemt hva som skjedde, hva som skjedde, må vi gå videre.
 Hvorfor elsker morsomme og vennlige mennesker?
de er positive og hurrarop;
de kan diskutere et emne;
kan tilby tilpassede råd;
en kilde til interessant informasjon;
de har velutviklet intuisjon som bidrar til å finne en vei ut av enhver situasjon (spesielt verdsatt veiledning);
med en homofil mann nesten lydløs selv moro.
 Hvordan utvikle kommunikasjonsferdigheter?
Kommunisere å starte med folket som du føler sympati, gradvis utvide sitt spekter av andre mennesker;
har et ønske om å kommunisere, må vi respektere person, prøv å vurdere god kvalitet følgesvenn, du kan til og med prise ham for dem, slik at du plasserer mannen til seg selv og til å sette opp en hyggelig samtale;
lese skjønnlitteratur - jo mer du leser, jo bedre han blir å bruke tanker i verbal form;
Se moderne komedie show, sitcoms, komedie kvalitet - de bidrar til å utvikle en følelse av humor og foreslå hvordan man skal oppføre seg i vanskelige situasjoner;
så ofte som mulig skremmer folk til å le - prøv å selv de mest hverdagslige historie (for eksempel reise på offentlig transport eller kjøpe appelsiner) slå inn noen eventyr med morsomme detaljer;
Være i stand til å tilgi en feil - vi tilgir andre er enklere enn seg selv, ikke bli hengt opp på å tenke på ord, fordi du tilfeldigvis zhanbylysya; det skjer med alle som bruker god spøk kan være fint å komme seg ut av situasjonen;
i samtale reiser mange problemstillinger, og dermed er du interessert i kilden, men ikke overdriv, ikke gjør et formelt intervju samtale;
eller å nyte en treningsøkt klubb interesse - så du vil ha nye venner der du vil være en vanlig årsak;
 Hvorfor skal ikke gjøre?
kommunisere hovedsakelig med pessimistiske mennesker som ikke ønsker å endre sine liv, de er fornøyd med at alt er dårlig, og vil fortsette å bli verre - du slår dem i for laments vest eller, enda verre, til misunnelse (med det spiller ingen rolle at du har mange flere problemer enn de har);
ignorere bilder - om ikke å vise den personen du noe ubehagelig, vil det ta det for gitt;
stille under samtalen - om ikke mer å si om det, er det bedre å forlate, siterer haster virksomhet; Hvis den andre parten bør snakke, likevel prøve å sette inn kommentarer inn i samtalen
platitudinize eller åpenbar - spesielt de ulike gamle vitser og anekdoter, for eksempel, leken ordtak: "ønsket det beste, det viste seg som alltid" er overskrevet til hullene og nesten ingen er ler;
hykler - hvis folk ikke liker deg ærlig, er det bedre å bygge kontakter til et minimum, en annen falsk smil og smiger umiddelbart anerkjent og presse samtalepartner;
fortelle fantastiske historier om seg selv - Når det kan være morsomt, men fører så mistro og sinne, trenger du ikke ønsker å lure deg gikk til ære;
snakke med alle de "samme språk" - bør vite hvem liker å snakke om, for eksempel, med kolleger du kommunisere litt på et annet nivå enn med nære venner, og det er greit;
andre mener den oppfatning av andre - en ganske vanlig feil folk si at Bob hadde forrådt ham, men ingenting om virkelige årsakene til handling, noe som resulterer avklaringer kan være at Jack, derimot, er berørt, men som en mann, en anstendig grave i gjørma gjorde det ikke, og bare gikk til side, låsing på en helt forræder; husk inntil en person du ikke gjorde noe galt, har du ingen rett til å ignorere det.
Omgjengelighet, sans for humor og sjarm i å utvikle familie hvis mamma og pappa mye fleiper og ler, de er usannsynlig å vokse babyen-pessimist. Men dette betyr ikke at alle disse kvalitetene er umulig å utvikle selvstendig i voksen alder.  
 Hvis din frakk zabrudnylosya, ikke rush å bære det til renseri. I noen tilfeller kan du gjøre alt selv. Men først må du finne ut hvordan du rengjør denne tingen.

 Vask


Hvordan du rengjør pelsen?

 Den enkleste versjonen av renhold pels - det er vaskbar. Imidlertid kan denne prosedyren godt ødelegge ting, hvis du har det galt. Først av alt, bør du finne ut om vasking er så viktig. Ta en titt på ting og vurdere graden av forurensning. Noen flekker kan fjernes uten stor vask. Men hvis pelsen er veldig skitten, uten drastiske tiltak er nødvendig. Vask kan være både manuelt og på en skrivemaskin. Men det er viktig å kjenne de grunnleggende reglene.

 Håndvask


 Så, hvordan å vaske pelsen for hånd?
 •  Finn en måte å merke og lære om utgivelsen referert til det. Samvittighets produsenter gi anbefalinger om rengjøring og klesvask, så følg dem.

 •  Hvis massiv og lang pels, og slipp badekaret. Hvis pelsen er kort og lite, utarbeide en bolle. Fyll beholderen med vann, men vær oppmerksom på at temperaturen ikke overstiger 30-40 grader (ellers ting løs form).

 •  Strø pulver og oppløse den helt. Velg pulver er designet spesielt for ømfintlige eller ulltekstiler. Ikke legg til store mengder, følger andel: 1 spiseskje 1-15 liter vann.

 •  Dyppebelegging i et bad eller vask, fullt fukte den og la den sitte i noen minutter. Suge dette tingen for en lang tid kan ikke, kan hun "sitt" eller visne.

 •  Vend hender huske. Tungt forurensede områder kan behandles med en myk børste (men ikke overdriv!).

 •  Skyll pelsen to eller tre ganger i litt varmt eller kaldt vann (vann opp bør være transparent og ren).

 •  Klem strøk er nødvendig! Hang ting på stativet og legge det over badekaret. Stretch stoff. Når et lite strøk tørker, proprasuyte det gjennom ett eller to lag med cheesecloth og deretter tørr.

 •  Maskinvask


  Hvordan du rengjør pelsen?

   Vaskes er også mulig, men ikke alltid. Først må du finne ut hva materiale laget ditt strøk. For eksempel, er drapove frakk i maskinen bedre ikke å vaske, da det i stor grad kan sitte eller ødelagt. Hvis en ting er laget av ull, og deretter finne ut hvilken prosentandel av innholdet. Så hvis den ikke overstiger 60-70%, deretter fortsette med prosedyren. Kashmir frakk er bedre ikke å vaske materialet er ganske delikat. Selv om det er blandet med andre, kan du prøve.
   Grunnleggende regler:
 •  Set modus. Best egnet delikat eller håndvask.

 •  Bestemme temperaturen. Det bør ikke overstige 30 grader.

 •  Antall omdreininger er bedre å velge et minimum.

 •  Observere som ikke var på spinn, kan det ødelegge en ting.

 •  Etter vask henge en frakk på en kleshenger og la den tørke.

 •  Et par nyttige tips:
 •  Pels eller andre dekorative krage løsne bedre.

 •  Ikke vaske pelsen med ulike inserts eller broderier, kan det ofarbytysya og dekket med flekker.

 •  Slette ull strøk, tilsett litt vann balsam for håret. Deretter håret blir mykere.

 •  Vinter frakk med et varmeapparat i maskinen er bedre ikke å vaske, som filler etter en slik prosedyre kan miste sine opprinnelige egenskaper.

 •  Hvis du bekymre deg om å spare ting, legg den i en spesiell vaskepose, vil det gjøre vasking mer delikat.

 •  Før vask Har knappene.

 •  Manuell rengjøring: fjerne ulike typer flekker


  Hvordan du rengjør pelsen?

   Hvordan du rengjør eller høsten frakk kvinners vinter og ikke for å ødelegge det? Det hele avhenger av hva slags forurensning er stedet å være. Vi tilbyr en rekke måter å fjerne ulike typer flekker:
 •  Overraskende, for å fjerne gjenstridige skitt opplevd vertinne verktøy som brukes til å rense tepper! Noen av dem virkelig hjelpe slå ting ser gamle. Midler må være sensitive (det er de som er spesielt utviklet for rengjøring av ull tepper). Test et lite område av blandingen coat (med seamy side av hylsen, for eksempel) og vurdere dens innvirkning på stoffet.

 •  Kvitte seg med skitt og rusk drapove tørr pels ved hjelp av brød. Ta et lite stykke rugbrød og danne en ball på sin pokatayte materiale. Alt støv bør holde seg til kjøtt forsyning.

 •  Fettete flekker kan fjernes med vanlig talkum. Bare strø dem et sted for forurensning, la for en halv time og deretter riste. Talkum har til å absorbere alt fettet i seg selv, trekke frakken stoff. Hvis forurensning rester prosedyren kan gjentas. I stedet kan du bruke talkum eller kritt stivelse.

 •  Prøv å bruke en metode for tørr rengjøring. Lå strøk på et flatt underlag og strø sin vaskemiddel. Etter en time, fjerne pulveret med en myk børste. Forresten, kan du bruke i stedet for pulver kjent folkemedisin - brus.

 •  Hvis mindre forurensning, deretter kok mild såpe løsning, fortynnet spiseskje med såpe chips i et glass varmt vann. Sug i resulterende væsken myk svamp og behandle henne dårlig forurensede steder, og deretter gjenta prosessen med en ren fuktig svamp (det hjelper fjerne overflødig skum). For å oppnå dette, er det best å bruke babyen såpe. Økonomisk bedre ikke bruke det mye brennevin, og det kan ødelegge materialet. Denne måten kan du rengjøre lyse pels (bruk kun hvit såpe uten fargestoffer).

 •  Hvis du har damptrykk renere eller jern med dampgenerator, prøve å fjerne forurensning fra et par. Men ikke overdriv, ellers vil ødelegge stoffet. Damp bør ikke være for varm.

 •  Bli kvitt fettflekker ved å bruke salt. Dryss hennes plass av forurensning, og ta en time.

 •  Spot kaffe eller juice, prøve å fjerne alkohol. Men hvis den skjøre stoff, er det best å fortynne alkoholen med vann i et forhold på 1: 1. Dypp en bomullsdott i løsningen, fest den til stedet for et øyeblikk, så gni forsiktig.

 •  Fett kan fjernes med papir servietter. Sette noen på stedet og prohladte frakk jern. Fett bør varmes opp, smelte og absorbere inn i papiret.

 •  Hvis stoffet ikke er veldig søt, prøv rengjøring med en blanding av eddik og alkohol.

 •  Spot øl eller kvass prøve fjernes med hydrogenperoksid.

 •  Fjerne flekker fra kaffe eller te kan være et middel for ammoniakk og glyserin (bland ingrediensene i like proporsjoner).

 •  Noen råd for å fjerne fett bensin. Det bør settes på vrangen klut dynket i bensin, og på høyre side gnidd flekken. Men denne metoden er svært tvilsom, og kan til slutt ødelegge ting.

 •  Bland en halv kopp med varmt vann, en teskje oppvaskmiddel og en spiseskje av ammoniakk. Dette er et svært effektivt verktøy.

 •  Råd


   Noen tips:
 •  Før rengjøring Sett på vrangen klut eller serviett til å ikke forurense underlaget.

 •  Gjør rengjøring flekker fra kantene til sentrum for å unngå skilsmisse.

 •  Enhver hjelp av pre-test et lite område på usynlige ting.

 •  Nå vet du hvordan du gjør uten renseri.  
  Яндекс.Метрика