Hvordan vaske persienner?
 Persienner - et svært populært element svetozaschytnыy, lett å bruke og passer i nesten ethvert interiør. Til blinds alltid ser ut som ny, heller overvåke deres renhet. Og for dette må de renses eller vaskes minst én gang i tre måneder. Men hvis blinds lukket vinduet som er åpent og ofte går til kjørebane, bør de vaskes ofte - omfanget av forurensning. Velger en fremgangsmåte og rengjøring persienner bør være basert på typen og egenskapene til materialet som de er laget.
 Hvordan å vaske klut persienner
Stoff persienner ganske enkelt slettet. Men husk at hvis du gjør det ofte, kan de miste sin feilfri utseende. Derfor bør den vaske utføres nøyaktig og forsiktig.
Å vaske persienner, alt du trenger å fjerne spilene i seilfly. Hvis slette persienner hjem, og hell i badekaret varm - 30-35 grader - vann med et nøytralt vaskemiddel som sjampo og legge lamellene i vannet. En halv time senere Hell av vannet og skyll med varmt rent vann lamellene.
Hvis vask er på kontoret, fjernet lamell laste ned en lekk rundstykker og som sådan satt i en bolle eller bøtte med såpevann. Periodisk Øvelse ruller at vannet kunne vel vaske forurenset grunn. Etter 30 minutter fjernes. Endre vann for å rense og skylle det lameller.
Når vasket lamellene, ingen vri, de trenger å henge på sin plass. Våt klut strimler rozpryamlyatsya under sin egen vekt og vysohshy vil ha en feilfri utseende.
Den lavere vekting bedre innsats, venter fulle tørke stoff.
Skodder er ikke anbefalt å gni eller klemme - det kan skade verne impregnering, noe som er svært viktig for dem. Hun er ansvarlig for pylovidshtovhuyuchi, anti-statiske egenskaper av vev og dens hardhet.
Til blinde noen ganger bli veldig skitne, omtrent en gang i måneden, og må bli utsatt for tørke rengjøring - med en myk klut bør børste av støvet med dem. Du kan bruke til dette formålet støvsuger med mykt munnstykke.
Du kan ikke bruke vaskemaskinen. Ved å plassere lamellene i trommelen, selv når de ble behandlet med vaskerom, risikerer du til slutt får en ball av klut med tråd blomstret.
 Hvordan rengjøre plast persienner
Vask plast blinds vil være vanskelig - dette materialet er ganske skjør. Men sammen med dette er det veldig lett å rengjøre. Det er nok til periodisk tørke plast vertikale persienner med en myk klut dyppet i såpevann, og de vil alltid ser flott ut. Disse blinde er ikke redd for vann og godt tolerert noe vaskemiddel.
 Hvordan rengjøre aluminium persienner
Disse blinde er veldig holdbare og lett å rengjøre. De kan underkastes tørr og våt rengjøring. Men tørk med en fuktig klut persienner, bør du forsikre deg om at de ikke hadde noen fuktighet. Hver Vaskeprosedyren skal avslutte sin tørk.
Bryr persienner - strevsom affære som krever tålmodighet og forsiktighet. Men på samme tid, betyr det ikke presentere noen vanskeligheter til vinduene alltid se perfekt!  
Hvordan vaske persienner?
 Horisontale persienner - et flott alternativ til konvensjonelle gardiner. Til tross for de store venetianske windows effektivt beskytte mot sollys. De er ganske allsidig, kompakt og enkel å bruke, slik at de lett kan bruke selv med barn. Men disse gardinene er gode erstatninger for én stor ulempe - de raskt dekket med støv. Hvordan rengjøre blinds å unngå skade på strukturen? Rene persienner: grunnleggende metoder
 Persienner forsiktig dekket med et tykt lag av støv fra de aller første ukene av deres plassering på vinduene. Hvis du bestemmer deg for å plassere denne fantastiske oppfinnelsen av menneskeheten i kjøkkenet, deretter lagt mer støv og fettflekker og sot og røyk generert under matlagingen. Dersom vinduene ikke er beskyttet av myggnett, i tillegg til alle de ovennevnte, blinds også bosette mange mygg, mygg, sikader og andre insekter. Persienner kan vaskes på to måter: helt fjerne eller ikke fjerne vinduet. Den andre metoden er best for de som absolutt ikke vet hvordan å feste og hvordan vidkriplyuyutsya persienner. Udugelig håndtering av konstruksjonen kan føre til det, og du blir nødt til å vaske noe.
 1.  Dusj persienner. Den mest enkle og ganske effektiv måte, som liker mange husmødre er flushing horisontale persienner på badet under rennende varm dusj.
   Dette er viktig! Før du vasker blinds og fjern plasthetter. Ellers, under plugger utvikler korrosjon, som da ville være vanskelig å fjerne.

   Fjerne persienner fra vinduet nøye. Flytt lamellene inn i en tilstand av "beskyttelse mot solen." Ellers lamell skleyatsya sammen. Og du vil være vanskelig å fjerne skitt mellom dem.
   For effektiv rengjøring av persienner er best å suge i såpevann struktur. Senk persienner i såpevann i 2-3 timer. Etter gang, forsiktig fjerne de blinde. Dessverre svært ofte gjennom soaking ikke kan kvitte seg med skitt. Det anbefales derfor å gå på overflaten av lamellene med en myk bomullsklut eller svamp. Først etter fullstendig fjerning av forurensninger henge persienner i sin rettmessige plass for ytterligere tørking.
   Dette er viktig! Ikke kombiner vaske vinduer med skodder. Når du har vasket og tørket grundig blinde å bruke en hårføner og andre improviserte hjelpemidler bør få tid til å tørke grundig. Det er viktig å sørge for at blinde ikke får en dråpe vann. Neste dag kan du installere persienner på plasthetter og begynne å vaske vinduer. Etter blinds igjen skinne sin uberørte renhet, smøre styring bladene silikon smøremiddel.

   Smaker av støv persienner. Å kvitte seg med plakk på støvete persienner, kan du bruke en tørr klut eller børste. Zchystyte forsiktig med en tørr klut eller børste støv. For beste rengjørings persienner kan bruke spesielle børster, tang, som selges i store supermarkeder eller spesialforretninger. Det er verdt å huske at denne metoden er en stor ulempe: når du rengjør persienner, lameller av støv i luften. Dette er spesielt merkbart i god solfylt vær. Derfor, og støv du tørkes av med en tørr klut eller chipped børste eller delvis bosette seg på andre elementer. Denne metoden for rengjøring horisontale persienner kontraindisert hos personer som er allergisk mot støv.
   Min blinde uten å fjerne. Hvis du er redd for å skade de blinde eller bare ikke vet hvordan du fjerner dem, vaske design direkte på skjermen. For å gjøre dette, hell i en bolle med varmt vann, tilsett noen dråper flytende såpe og bland godt. Ta en fille, bløt i såpevann og tørk forsiktig Bånd til lamellene. Etter bearbeiding bladene såpevann, tørk dem med en fuktig, så tørr klut. Pass på at blinds var tørr, da de raskt dannet korrosjon. Etter vasking persienner kan fortsette å vaske vinduer.
  Hvordan vaske persienner?

   Vi bruker spesialverktøy. Hvis vi snakker ikke bare om den sedimentert støv, men spor av fett og sot på blinds, trenger vi et vindu renere. Pent brukt et middel til alle lamellene og deretter fjerne forurensning med en fuktig klut. Sørg for å grundig gips persienner.
   Den enkleste og raskeste måten. Den enkleste og raskeste måte overraskende rene horisontale persienner er enkle bruke våtservietter. Bedre valg våtservietter for kontorutstyr, som de har antistatisk effekt og vil hindre dannelsen av støvete lag lamelyyah.
   Bruk en støvsuger. Arrangert generell rengjøring av leiligheten - ikke glem de blinde. For å rengjøre design, velge den minste munnstykket, som vanligvis brukes for stoppede møbler. Nøye satt hetten på blinds i "solbeskyttelse" og alle propylososte overflaten.
   Dette er viktig! Jo oftere vil du utføre denne prosedyren, jo mindre du har å tenke på hvordan du fjerner overflateforurensing fra tung konstruksjon.

   Spesialisert selskap. Hvis du ikke ønsker å forholde seg ganske arbeidskrevende yrke - rengjøring horisontale persienner - invitere fagfolk. Nå, mange renhold selskaper inkluderer en rekke tjenester rengjøring persienner fra støv og skitt.
   Rengjøring horisontale persienner - ikke den mest behagelige hendelsen. Det tar tid og dyktighet. For å unngå sterk forurensning, periodevis fjerne støv med en av disse verktøyene. Regelmessig fjerning av støv og annen forurensning vil kreve deg mindre forsøk på å rydde persienner i fremtiden. Husk, vaske vinduene bedre etter rengjøring persienner og bare etter fullstendig tørking av strukturen.  
Hvordan se bra ut i morgen

 Hvordan se bra ut i morgen


 Som om morgenen ser pen og frisk


 Morgen Grooming. Vi alle ønsker å se hver dag omgjort til en ferie. Og dagene, som dere vet, vi jobber ikke! Spøk. Faktisk, kan selv en normal arbeidsdag slå inn ganske et tidsfordriv, hvis vi starter den med omhu.
 Vurdere en standard situasjon. I går du zasydilasya i godt selskap, eller kunne ikke rive meg bort fra den spennende film eller prorydala morgenen på åndelig roman, eller reiste hele dansegulvet eller sitte på internett hele natten lang, eller som fullt lydig jente lukket øynene i 2300 - endelig, i de fleste tilfeller, ett: avbryter alarm den søteste øyeblikk av søvn, øynene dine ikke er åpnet, en kopp kaffe synes ublu vekt. Dette arbeidet har ikke blitt kansellert, og gebyrene er bare få minutter. Hvordan å være?

 Hvordan komme ut av sengen


 Første ikke hastverk med å hoppe ut av sengen. To minutter vil ikke redde deg, og brukt med fordel bidra til å avsløre din skjønnhet verden.
 Så, slå av alarmen, potyahyvaeshsya langsom, dyp pust til å løfte hendene over hodet og puster - slippe dem langs kroppen. Hvis du ønsker en mer intens "wake-up" på puster, ikke bare motet, og dra dem til knærne, mens Avrunding ryggen og løfte skuldrene. Vanligvis bare to eller tre åndedrag, puster ut.
 Dernest igjen lå i sengen og ikke engang åpne øynene, begynner ohlazhyvat seg lett - fra nakken til skuldrene, fra skuldrene til håndledd, hver finger massere separat på hendene, gni håndflatene mot hverandre.
 For det tredje bare legge seg ned på ryggen, følelsen hver celle i kroppen sterk støtte under en seng. Re ikke sove, kontroll over pusten. Sharp summe luft i magen og deretter langsomt slipper gjennom tett sammenpressede lepper. Puh! En, to, tre, fire, fem - nok! Ventilasjon av lungene er ferdig, kan du klatre. Innrømme det, nå er det mye lettere å lage enn noen få minutter siden!

 Riktig optiker


 Husk - din skjønnhet begynner med skikkelig vask. Som en mer erfaren venn, ville jeg absolutt anbefalt at du fjerner makeup spesielle midler hver gang før du går til sengs. Men jeg forstår at å gjøre det ikke kan alltid. Så ta en bomulls morgen stasjon og en flaske tonic kosmetisk eller melk. Ikke glem at for å fjerne øye sminke, er det spesialverktøy, så ikke prøv å slette blekk fra øyevippene "tonic for problem hud."
 For å unngå å skade den tynne huden på nedre øyelokk, lagring disk i to og forsiktig podsun det under de nederste vippene. Nå tar en annen stasjon og rikelig fukte hans valgte instrument. Lukk øynene noen sekunder og presse ham våtskivebremse beveger seg deretter fra topp til bunn på gløtt ta av sminke. Bruk så mange titler som du trenger for å fjerne all blekket ut av syne.

 Hvordan å vaske i morgen


 Til med å vaske ansiktet ditt ikke er dekket med røde flekker, og han ble ikke løsner (og dette kan godt skje hvis du bestemmer deg for å bare skylle det ut - tap) vann for vasking prøver å forberede seg på forhånd. Det finnes noen enkle alternativer.
 Hvis ditt ansikt fettete skinnende glød, forstørrede porer, på grunn av hva kinnene og nesen minner om moden orange - ta en halvliter kokende vann og tilsett noen dråper sitronsaft eller litt eple cider eddik. I verste fall kan du erstatte sitron krystaller av sitronsyre, og eple cider eddik - det vanlige. Dette vannet skylle ansiktet.
 Spesiell tilnærming krever tørr belastet hud utsatt for rødhet og flassing. I dette tilfellet, vann til vasking erstatte vanlig melk med et fettinnhold på 1,2%. Fuktet bomullspinne det og tørk ansiktet av massasje linjer.
 Hvis tanken på å vaske melk ikke forårsaker du mye entusiasme, prøv et annet alternativ: kopp vann legge en halv teskje av aloe juice. Bland godt og gni blandingen på ansiktet med en bomulls plate.
 Hvordan velge en såpe for vask
 Selvfølgelig, hvis huden ikke føre til at du problemer, kan du spare mye tid og krefter, bare spolosnuvshy ansiktet med kaldt vann. Men så vil jeg absolutt ikke anbefale å bruke den som en vanlig vask såpe. Det er ikke mer sikker måte å ødelegge syre-base-balanse, noe som gir både forsiden tørt, oljeaktig glans. På den ene side, såpe effektivt ødelegger fettceller, peresushuyuchy hudoverflate på den andre - dette er overflaten begynner å produsere nye partier av sebum.
 Hvis du er fast bestemt på å holde ansiktet til generell rengjøring, bruk skum eller mousse rengjøringsmiddel. Etter å ha komponert av natrium laureth-sulъfat (som er et stoff som gjør skum og skum), er de spesielle emollients hindre uttørking av hud ingrediensene og la henne øm omsorg. Klem en liten mengde av produktet i hendene, skum person skyll med varmt, så kaldt vann. Personen tørk ikke. Bedre litt våt bomull håndkle det!
 Alternativ vask
 På en varm sommerdag, og i mørket, også, du kan ordne ansiktet intens vekking, erstatte vaske "aysterapyey." For denne pre-fryse nedkjølt vann eller kamille kjøttkraft i former for is i morgen motta en kube, litt hold hendene, så han ble kvitt skarpe kanter og tørk ansiktet, ikke eksklusive soner århundre.
 Forresten, nå kommersielt tilgjengelige spesielle fond for prosedyren ovenfor. Vanligvis disse tonics selges med pakken, som skal fryse dem. Enkle Bruksanvisning: Hell ønsket beløp i tonic halsen pakke (væske bør være jevnt fordelt i cellene) binde tett pakke og satt i fryseren over natten. I morgen, trenger du ikke fra ett stykke av isen for å slå ut hele skjemaet. Det er nok å kutte celle og slipp is fra polyetylen.

 Hvordan å pusse tennene om morgenen


 Mer nylig i Paris Rally, der midt i hjertet av hovedstaden utplassert "Poster Offentlig børsting." Dette er ikke en spøk og ikke en spøk, bare 80% av verdens befolkning fortsatt ikke vet hvordan å pusse tennene, og som et resultat miste dem før de når pensjonsalderen.
 Men du trenger ikke å gå til Paris for å lære denne kunsten ukomplisert. Alt du trenger å vite om emnet, vil jeg legge deg akkurat nå. Først, ikke spart på tannkrem! Ikke prøv å kjøpe en tube er enklere og billigere. God pasta med skikkelig utvalgte ingredienser hjelpe deg å spare på besøk til tannlegen.
 Men tannbørste navalyuvaty så mye fôr ikke er anbefalt. Ganske mange på størrelse med en stor ert. Men ikke glem forvask pensel!
 For å gjøre det lettere å huske deg, foreslår jeg sekvensiell algoritmen gjennomføring skikkelig rengjøring av tenner:
 - Vask pensel;
 - Påfør en liten mengde tannkrem prøver å distribuere det til hele overflaten bust;
 - Start fra de fremre øvre tennene: børste Tilbring flere ganger ned, fange Desna;
 - Fullfør de samme bevegelsene på innsiden;
 - Det beskrevet en måte å behandle indre og ytre overflate av underkjeven forover, men fra bunnen og oppover;
 - Gå til side soner: en sirkulær bevegelse, igjen fange Desna, rengjør de indre og ytre flater av jekslene på venstre og høyre;
 - Nå stempelbevegelse børste (med andre ord - og tilbake), rengjør tygge overflaten;
 - Stoel tenner og børste massasje i sirkelbevegelser alle Gums foran overflaten av tennene og fatte;
 - Nå kan du skylle munnen og vaske børsten.
 Merk at hvis du er bare av gammel vane vozysh børste frem og tilbake i stedet for lin tenner og frisk pust kan du få en motsatt effekt forventet: tverrgående bevegelser bust er i stand til å lage riper i emaljen score en forurensning interdental plass og som et resultat - tannråte og tannkjøttsykdom. Det er bedre å gni 3 minutter og gjøre alt som ekspertene anbefaler.

 Morgen øvelser. Enkle øvelser


 Alle bøker om sunn livsstil etter vask anbefales å starte lading. Jeg kan forestille meg hvordan du snag en misfornøyd moue og prypomynaesh at et sted hørt at å gjøre øvelsen i morgen er dårlig - kroppen er ennå ikke våken. Vel, vi vil ikke vekke ham!
 Vår kostnad - For en god hudfarge og glans i øynene. Stå i midten av rommet, føttene skulder bredde hverandre (bare for å holde balansen), og langsom hjertens lyst, strekke over, drar hendene over hodet. Vel borte?
 Nå puster, nahylysya fremover og fryse bra en stund, prøver å slappe av så mye som mulig og trekke tilbake muskler. I motsetning til standard øvelse er mange repetisjon er ikke nødvendig. Det viktigste at du selv følt den livgivende kraft jevnt fordelt over hele kroppen.
 Neste øvelse. Hendene på midje, sirkulær rotasjon av hodet. Langsomt og med følelse! Utfordringen - ikke bygge muskler halsen, bare mos dem, økt fleksibilitet og bedre blodtilførselen til hjernen. Ristet minutt eller to, nå trekker hendene, presse fingrene inn nevene og begynner å vri dem. Et par svinger - og "spinnaksen" flytter til albuen, og deretter - til skulderleddet. Bare skildrer vindmølle huske om sikkerhet! Innenfor utstrakte armer bør ikke være noe som faller, slår, skarp og brenning.
 Jada, kan du enkelt spravyshsya med de beskrevne øvelser, og i deg kraft til en annen: stå på ett ben, de andre kneet hendene tett komprimere brystet, strekker låret. Hvis det er vanskelig å holde balansen, holde kneet ene siden, og den andre obiprysya på en stol eller vegg. Samme merke, står på den andre foten. Til slutt, nok en gang strekke hele kroppen opp og deretter prøve å nå hennes fingertuppene til gulvet. Velkommen, lading tilbake!
 Deretter til høyre og full kraft frokost.

 Siste trivia


 Du har ikke glemt at du må gå på jobb? Dessverre har det ikke blitt kansellert. Men du, søvnig, frisk, full av styrke og energi, er den klar til å erobre toppen karriere. Men se, ikke glem om viktige ting.
 Denne kategorien kan omfatte slike detaljer som parfyme. Jeg tror ikke du trenger å minne hver morgen ved hjelp av antiperspiranter. Jeg er sikker på at du selv har gjentatte ganger vridd nesen i avsky når lagt merke til at den elegante damen ved første øyekast er da hvordan man skal Longshoreman. Antiperspirant god, på den ene side eliminerer at lukten av svette, på den andre - sin egen lukt manifesterer bare unntaksvis! Dette er meget viktig. Husk hvor mange illeluktende middel du bruker på deg selv, fra tidlig morgen, tonic eller lotion for ansikt, en lett dagkrem for hår styling verktøy, pulver, leppestift (de fleste av disse produktene har også sin egen behagelig lukt). Er du sikker på at du vil legge til kakofoni av lukter en annen?
 Ikke krangle, for noen år siden alle kvinner publikasjon hevdet at ingen selvrespekt kvinne går ut av huset, forårsaker en dråpe parfyme på håndledd og nakke. Tro meg, de dagene er borte. Bedre enn du kan lukte morgen - fersk, friskhet og frisk igjen. Parfyme og toalett farvann for spesielle anledninger.
 En annen viktig ting - din tilstand av vesker og sko. Hvis de er laget av semsket skinn, nubuck eller fløyel - gå om det en spesiell børste, fjerne støv og flekker. Hvis huden, overgrep eller andre skinnende materiale - Move glans spunzhem impregnert.
 Sjekk innholdet i vesker, nøkler, telefon, pass, penger, pulver og leppestift på plass? Så, er du klar for nye utfordringer! Lykke til deg.  
Яндекс.Метрика