Hvordan å vaske sengetøy?
 Få nok hvile er ikke mulig uten en lyd søvn. Men hans viktigste tilstand - en god, frisk og behagelig å ta på, sengetøy. Selvfølgelig bør dette endres hyppig og hensiktsmessig se etter ham. Men hvordan å vaske sengetøy?
 Techie stor vask
 Selvfølgelig bør vaske sengetøy gjøres til omfanget av forurensningen. Imidlertid er dette konseptet veldig subjektiv. Mange liker å endre det i en uke. Andre gjør det igjen i 10-14 dager. Vær imidlertid oppmerksom på at ikke alle gjenstander forurenset likt. Putevar vil forandre hver 5-7 dager - vi trenger ikke sove i kveldsdrink. Ark - hver 7-10 dager, men varm sommer - med samme frekvens som pillowcases. Teppe og gardiner kan endres litt mindre, men også for ikke å forsinke senere enn to uker. Derfor vil undertøy sortere og lå i trommelen som de blir tilgjengelige. Pass på å følge produsentens instruksjoner før som er angitt på etiketten. Dette vil bidra til å unngå mange problemer.
 Stoff til sengetøy
 I dag på salg skjer sengetøy, laget av forskjellige stoffer. Det mest populære alternativet - er det bomull. Men det finnes flere varianter. For eksempel, kan sengetøy sydd sateng, veldig tykt stoff, føles som silke. Det er et slikt alternativ er billig, med nesten ingen rynkete, krever spesiell omsorg, og ser flott ut.
 En annen vanlig slag - en Calico. Den beholder permanent levende mønster og knapt nøler og røyter ikke. Mindre vanlig percale sengetøy. Det er veldig myk og delikat stoff som holdt spesialbehandling.
 Ren lin for lin er sjelden brukt fordi det hrubuvate lerret. Mer vanlig blanding av lin og bomull, noe som krever en grundigere behandling enn for eksempel sateng.
 Den dyreste hvit silke vurdert. Det er veldig behagelig å ta på, men andre enn rent estetisk appell, spesielle fordeler hadde ikke. Det krever svært forsiktig omsorg, lett knust, kan gli på sengen.
 Hvordan å vaske i maskin?
 Produsenter vanligvis indikerer mulighet for manuell og automatisk vasking. Men hvordan å vaske sengetøy i maskinen? Sørg for å rozsortuyte sine farger og typer av vev - for de fleste av disse materialene bruker sin egen temperatur.
 Vasketemperatur er i stor grad avhengig av graden av forurensning. De fleste flekker vakkert vises på 40 grader - dette er vanligvis gjelder for nesten alle bomullsstoff.
 Noen varianter av farget lin dress modus ved 50 ° C. Men Calico, om nødvendig, kan vaskes på 60 ° C. Og hvis hvit lin, selv med blekemiddel. For farge sengetøy er best å velge et spesielt pulver eller nøytralt vaskemiddel.
 Silke, selvfølgelig, krever en spesiell tilnærming. Først bør det vaskes med tillegg av antistatisk slik at den ikke glir. For det andre krever det mest delikate stoffet vask modus, og sikkert uten utvinning.
 Little Secrets
 Mange husmødre spekulerer om ikke å vaske nytt sengetøy. Selvfølgelig avgjør spørsmålet alle for seg selv. Men husk at det er produsert er ikke et sterilt miljø. På den tiden sengetøy samme - svært intime emne. Så vask vondt enda nye kit.
 Som du vet, kan i hjørnene av putevar og dynetrekk akkumulere haug og fint støv. Til all denne søpla ikke har fått en vaskemaskin, bør sengetøy vrenges og forsiktig rense hjørnene ved hjelp av en manuell tannbørste.
 Hvis klærne er veldig skittent, må det være pre-suge. Denne funksjonen er tilgjengelig i de fleste vaskemaskiner. Men stivelse er ikke nødvendig. Sengetøy bør være behagelig mot huden. Stivelse ikke tillate stoffet til å absorbere svette og forårsake irritasjon. Som for jern, er det fortsatt gjenstand for livlig debatt og til denne dag - det alle bestemmer for seg selv.  
Hvordan du rengjør en vaskemaskin fra skala?
 Stalking TV-reklame nesten hver dag sier at de fleste vaskemaskiner svikter grunn til å skalere. Hvor kommer denne fienden vises vaskemaskiner og hvordan å bekjempe den? Skalaen er dannet på grunn av innholdet av et stort antall salter av magnesium og kalsium, så vel som tilstedeværelse av rust. Når vannet er oppvarmet nedbrytning av magnesium- og kalsiumsalter til karbondioksid og uoppløselige bunnfall som dannes og i samme målestokk. Hvordan du rengjør en vaskemaskin fra skala? Hjelp og spesialverktøy som selges i deler av husholdningskjemikalier og felles sitronsyre.
 Metoder til opprydding vaskemaskin fra skala
 1.  Antinakipin. Dette er et flott verktøy fjerner raskt kyslotosoderzhaschee skala. Det er nok til å fylle opp en liten mengde av det i vaskemaskinen og sette den på normal vask. La maskinen vil fungere uten klær. Når vannet begynner å varme opp, vil veggene i tanken og varmeelement i seg selv være fritatt skala. Men det er så langt fra antall antiscale og gummideler av vaskemaskinen kan mislykkes.
  Sitronsyre. Legg til en pose med sitronsyre (200 g) i en beholder for pulver, sette vaskemaskinen ved 90 grader drift (uten klær). Slik forebyggende prosedyre som gjør at vaskemaskinen for å rengjøre avskum hjemme kan gjøres som et forebyggende tiltak omtrent hver tredje måned. Før du begynner å rengjøre vaskemaskinen, må du huske å sjekke om de resterende gummielementer i små ting. Trommelen skal fungere uten undertøy! Ellers glemte ting forverres. Ikke bruk i stedet for sitronsyre, naturlig sitronsaft, er det praktisk talt ubrukelig. Hvis varmeelementet er en stor skala stykker, de er i ferd med å skylle fall i dusjer. Du vil høre en lyd stuhonlyvyy. Umiddelbart slå av maskinen og trakassere skala. Etter fullføring av vaske må se om de gjenværende små biter av skalaen for gummideler, fjerne dem med en fuktig klut til å rengjøre vaskemaskinen fra kalk helt.
  I en overfylte vaskemaskin Lange magnetisk kalkfilter. De vil bryte ned molekylene til ioner kalk, noe som resulterer i vannet ikke flere salter av magnesium og kalsium. Det er slike myknere dyre, men de er enkle og lett, vare lenge - mer enn et halvt århundre.
  Den beste forebygging av skalaen vil være omsorg for vaskemaskin. Ikke nødvendig å vaske ofte ved høye temperaturer, fordi de tjener som en katalysator for dannelse av store mengder av skalaen.
   Hvordan bekjempe avskum hjelp "Kalhon" og "Dr. Tan"
  Det samme vedvarende reklame tilbyr seg å kjøpe dyrt pulver "Kalhon" for å hindre begroing. Men fordi vaskemaskinen i mange familier inkludert et par ganger i uken, og gjennomsnittlig vask temperaturen når 100 grader der vannet koker. Derfor, bruk av "Kalhonu" rettferdiggjort når maskinen opererer på en kokende eller når vannet renner vann fra springen er for hardt. I andre tilfeller nok å utføre forebyggende skala ved hjelp av sitronsyre tilsatt til maskinen en god pulver.  
Hvordan koble WiFi hjemme?
 Organisering av trådløse lokalnett basert på IEEE 80 211 eller som det kalles WiFi, ble svært populære. Tenk deg hvor praktisk tilgang til Internett i noen del av din leilighet eller hus, ikke være tethered datamaskin nettverkskabelen til bestemte jobber, og har fortsatt et lokalt nettverk fra alle datamaskiner i hjemmet. Derfor, hvis du ikke allerede har WiFi-nettverk, men du ønsker å utvide det, så det er på tide å bli kjent med hvordan du kobler WiFi hjem.
Så hvis ditt hjem har ulike kunder, for eksempel datamaskiner, bærbare datamaskiner, mobiltelefoner eller tabletter som kan bruke WiFi-tilkobling, er det ganske logisk skritt vil være gjennomføring av WiFi-nettverk via en ruter med innebygd trådløs modul. Men ta deg tid mens du går til butikken. Først, la oss vurdere hva er nå standard IEEE 80 211 varianter tillatt i vårt land til 24 GHz frekvensområdet.
IEEE 80211b - Støtter hastigheter på opptil 11 Mbit / s, noe som er ganske lav for LAN-indikator.
IEEE 80211g - Under ideelle forhold kan gi datahastigheter opp til 54 Mbit / sek.
IEEE 80211n - relativt ny standard med en maksimal datahastighet på 600 Mbit / s.
Standarder 80211b / g støtte alle enheter er offisielt på markedet av landet vårt. Den nye standarden 80211n er svært lovende fordi det gir høy hastighet dataoverføring, lang avstand kommunikasjon med bedre signal stabilitet, men fortsatt bare brukes i enkelte enheter. Hvis din klient støtter denne standarden, vil den trådløse ruteren er best å velge en passende 80211n. Det vil være bakoverkompatibel med 80211b / g, noe som betyr at du kan koble deg til det helt all gadgets og datamaskiner som har WiFi-modulen.
Nå tilbake til spørsmålet om i begynnelsen av denne artikkelen. Hvordan koble WiFi hjemme? Vi vil snakke om vår mening riktig versjon. Dette oppkjøpet ruter (ruter) med Wi-Fi-modul, hvis du har internett koblet til via Ethernet-kabel og ADSL-modem med router og trådløs-funksjonen, hvis du har en bredbånds ADSL-tilkobling.
Du kan, selvfølgelig, hvis du allerede har et modem ham til å kjøpe et tilgangspunkt og sette dem til å jobbe sammen. Men, i praksis, tid og krefter på å konfigurere enheter fra ulike produsenter er mer enn oppkjøps enheter "alt i ett" enkelt merkevare. I tillegg er enheten "alt i ett" ville være mer vennlig å sette opp og stabil i drift, og du kan få teknisk støtte for å bruke enheten og løse problemer med det fra selskapets produkter.
Den mest populære i våre markeds bedrifter kjøpte rutere D-Link, Asus, ZyXEL og Trendnet. Å koble WiFi hjemme ved hjelp av noen av disse ruterne må du bruke omtrent den samme sekvensen av handlinger, som vil skiller seg bare i detaljer. Vi mener at vi har Internett-tilkoblet og konfigurert, og du trenger bare å distribuere den trådløst. For å gjøre dette, gjør du følgende.
 1.  Logg inn på din router grensesnitt gjennom hvilken som helst nettleser. Webgrensesnittet bør være tilgjengelig på 1.921.680,1 1.921.681,1 eller. Se bruksanvisningen til ruteren for å avklare webgrensesnitt og gir ytterligere støtte for sin menystruktur.
  Hopp til setup et trådløst nettverk. Hvis web-grensesnittet ikke er oversatt til russisk, søke ord Wireless Setting. Dette er hva du trenger.
  Angi navnet på din fremtidige nettverket (SSID, og ​​Wireless Network Name). Anta at nettverket vil bli kalt wifi.
  Velg kryptering (Security Mod), slik at nettverket ikke blir brukt av skruppelløse naboer eller elskere av gratis internett. Du kan tilby følgende typer kryptering WEP, WPA og WPA2. Bedre å velge WPA2 som det sikreste.
  Tildele en hemmelig nøkkel som du må legge inn alle klienter som er koblet til nettverket.
  Lagre endringene og starte ruteren.
  Prøv å koble til en hvilken som helst nettverksklientenheten. Du må oppgi en hemmelig nøkkel tildelt den femte ledd. Hvis noen enheter ikke kan koble til WiFi, kan ha kompatibilitetsproblemer krypteringsprotokoller. Prøv å velge en annen standard, for eksempel WEP eller WPA2 i stedet deaktivere kryptering. Tilgang til det trådløse hjemmenettverket i dette tilfellet, kan du begrense filtrering MAC-adresse, hvis ruteren støtter.
  Å organisere aksjer, synlige alle enhetene du ønsker å opprette en en av dem som mappe. For eksempel, ville det bli kalt Share og åpen tilgang til det for alle enheter. En riktig løsning kan være å koble til ruteren spesiell ekstern harddisk. På denne måten trenger du ikke å holde datamaskinen med aksjene som inngår, som til enhver tid får fra det nødvendig informasjon.
  Som du kan se et nettverk av WiFi hjemme ikke for vanskelig og ikke dyrt. Med det får du en god brukeropplevelse og ingen ekstra ledninger i huset eller leiligheten. Hvis du fortsatt har spørsmål og uklare deler, anbefaler vi at du leser den andre delen av en artikkel om hvordan du installerer WiFi hjemme, som undersøkte de praktiske aspektene ved implementering nettverk - bestemme hvilken type dagens Internett-tilkobling og valg basert på ønsket WiFi-enhet.  
Яндекс.Метрика