Hvordan vaske skoene i vaskemaskinen
 Joggesko - praktisk og praktiske sko, som mange go "og fest, og verden, og gode mennesker." Dessverre, på grunn av de ofte skitne sko, spesielt hvis de "gode mennesker" kalt til å marsjere for et par dager eller invitert til å gå i skitne vær. Dessuten, med alle fordeler av sko, fot i joggesko mye svette som forårsaker lukt
 Hva gjør jeg? Svaret er - vaske! Og spare tid og krefter på å hjelpe oss, som alltid, nye teknologier. I dag forteller vi deg hvordan du skal vaske skoene i vaskemaskinen.
 Du kan vaske joggesko i maskinen?
 Mange produsenter anbefaler ikke vask sko de produserer sko i vaskemaskinen. Det er klart at du handle på egen risiko. Erfaring viser imidlertid at i de fleste tilfeller, joggesko tolerere vask i maskin og bli ren og frisk.
 De eneste unntakene er noen kategorier av joggesko:
 - Ekte skinn sko som lett kan ødelegge vann og vaskemiddel;
 - Billige "disponibel" sko "venstre" produsenter som kan noen ganger faller fra hverandre og visne selv regnet, og ikke minst vaske bilen;
 - Sko er stikker med skum og andre "stuffing." Sami-vask vil de trolig overleve, men de kom seg ut av skum kan forårsake enorme skader på vaskemaskinen.
 Også huske på at hvis skoen fast lys eller andre dekorative elementer, under vask, kan de lett falle av. Ganske store elementer er usannsynlig å forårsake betydelig skade på vaskemaskinen, da det kan lage riper i trommelen. Imidlertid er disse skoene anbefales på å vaske i en solid bag for sko.
 Husk at mange joggesko dyre merkevarer kan være belagt med en spesiell vannavvisende. Dessverre, etter den første vaskemaskinen fra det vil være over. Men fortvil ikke! I skobutikk kan du kjøpe en spesiell spray som er nok til å sette på sko igjen for å gjøre dem vannavvisende overflate. For å gjennomføre denne prosedyren bør være etter hver vask.
 Hvordan forberede seg til å vaske skoene?
 Sørg for å rengjøre skoene til biter av skitt, blader og kvister følge. Du kan trygt tørke sko med en fuktig klut, skyll dem under rennende vann eller suge en stund i såpevann. Inne i vaskemaskinen med dem på noen måte vil heller ikke så! Men hvis skoene er for smertefullt å selv svare på suge eller vask, vil det være et alvorlig anledning til å tenke på om deres vaskes i maskin.
 Fjern fra skosåler og blonder - de du kan deretter vaskes separat. Men hvis sålene er limt, rive dem er ikke nødvendig.
 Sett skoene i en spesiell pose for vask sko hvis du har noen, eller gamle putevar. Dersom hverken det ene eller det andre ble funnet, bare sette i bilen med joggesko mange myke ting som du ikke er altfor redd for å ødelegge eller jord, for eksempel badematter eller håndklær. Dette bidrar til å beskytte maskinen mot skader og gjøre prosessen med å vaske skoene merkbart roligere. Forresten, husk at vaske sko i bilen ledsaget av høyt høres mye mer enn vanlig vaske klær eller undertøy! Så ikke gjør det om natten, spesielt hvis huset ditt er en dårlig lyd.
 Svært ofte tenker på hvordan å vaske joggesko raskere elskerinne belastning i vaskemaskinen flere par sko. Dette absolutt ikke kan gjøre! Samtidig kan du slette bare ett par sko, i en nødsituasjon - to. Klesvask større antall par sko kan forårsake stor skade på maskinen. Det finnes tilfeller der flere par sko slått ut glass i vaskemaskinen.
 Hvilken modus bør velges for å vaske skoene?
 Noen vaskemaskiner er utstyrt med et spesielt regime for vask sko. Hvis din mirakel av teknologi - ikke en av dem, anbefaler vi at du velger "delikat behandling temperatur Vann bør være 30-40 grader -. For varmt vann kan skade sko.
 Ikke bruk uten spinn, ingen tørketid! Spinning kan forårsake betydelig skade på lagrene av vaskemaskinen fra høy vibrasjon, tørking av samme sko risiko deformert av varmen.
 Hvordan å tørke sko etter vask?
 Etter å ha fjernet skoene av en vaskemaskin, stappet sin ren hvitt papir. Ikke bruk avis som trykksverte kan forlaget på innsiden av skoen. Etter at joggesko kan ligge til tørk, men ikke anbefalt valg for dette batteriet eller solar sted! Det er best å tørke joggesko ved romtemperatur.  
Ved hjelp av air condition
 Moderne hus ikke forestille seg uten en betrodd venn og assistent - balsam. Spesielt varm sommer! Jada, det er flott hvis du har penger til såkalte teknologi "smart hjem" - i dette tilfellet en datamaskin og talestyring vil gjøre og kan stole på deg. Men det er tekster, så har råd til å installere "smart system" kan ikke alle.
 Ved hjelp av air condition
 For å kontakte dette miraklet av teknologi var særdeles hyggelig og hjelpsom, er det viktig å observere noen regler.

 Det skal være:


 1. Installasjon av luftmasse Entrusts eksperter er spissfindigheter. For eksempel bør innendørsanlegget bli styrket ved en avstand på minst 3 m fra neste emner: fri luftsirkulasjon er viktig, vil det øke effektiviteten av enheten og sparer energi. AC er bedre posisjonert på balkongen eller ytterveggen av bygningen (i dette tilfellet, er det ønskelig å beskytte enheten topp).

 2. ta vare på pålitelig luftfiltrering - spesielt hvis en familie har barn eller allergier. Ideelt sett skal systemet være multi. Det renser luften så effektivt som mulig: første antibakteriell prefiltr holder ut store partikler av støv, sopp og fiber, deretter trippel luft - luft deodorizing, ødelegge volatile "organisk" etter - plasma filter, det fjerner husholdningsmidd, pollen, dyr dander. Til slutt, har anti-allergifremkallende filter allergener deaktiverer sine enzymer.
 3. regelmessig (en gang i måneden i løpet av sesongen for drift) rene eller endre klimaanlegg filtre - slik at de ikke blir et fristed mugg og mikrober. Men hvis klimaanlegget gir automatisk selvrensende, dette kan ikke bekymre deg.
 Generelle råd
 - Leger rådes til å få betinget for personer med høyt blodtrykk og hjerte- og karsykdommer i disse høye temperaturer kan utløse en forverring.
 - Klimaanlegget ikke plasserer barn? Tvert i mot!

 Du kan ikke:


 1. Videre flyten av kald luft direkte til folket. Det beste er "taket" lokalisering av fysikkens lover, kald luft, som tyngre, vil synke ned, og gir naturlig sirkulasjon i rommet.
 Regler hvordan å bruke air condition
 2. overskride den maksimale temperaturforskjell mellom "inne" og "utenfor", ifølge leger, bør det ikke være mer enn 10 ° C. Og ikke sette i rommet også lave grader - for de fleste mennesker komfortsonen er innenfor 22-24 'Nord.
 3. Installer klimaanlegg bedre ytelse enn nødvendig plass (for beregning av denne verdien tar hensyn til mange faktorer, så er det viktig å ta kontakt med eksperter). Altfor kraftig maskin kan ikke bare pereoholodyty, men "Overtørkings" rom, og tørr luft er ikke veldig god effekt på huden (hud fornyelse ansikts) og kan forårsake luftveissykdommer.  
Hvor å fukte luften i rommet
 I luften vi puster inn inneholder en liten mengde av atmosfærisk vann. Det kan hverken se eller føle, men jordens atmosfære ved 4% vann.
 Enhver endring i luftfuktigheten er svært merkbar og nesten umiddelbart påvirker trivsel og hans helse.
 Dette kan uttrykkes i slike former som:
 - Tørr og flassende hud i ansiktet og på hendene;
 - Svak brennende følelse i øynene;
 - Ubehag eller tørrhet i halsen og neseslimhinnen;
 - Tilstanden til kvelning og mangel på luft.
 Som et resultat - redusert immunforsvar, konstant SARS, tretthet, sykdomsfølelse hele tiden, og selv utvikling av allergi. Videre er det i slike tilfeller, mister de hudens elastisitet og fasthet, noe som fører til dens aldring og akselerert aldring av det menneskelige legeme, hver av sine celler.
 Redusert fuktighet spesielt sterkt påvirker staten for små barn. Uten grunn moodiness, gråt, urolig søvn - alle tegn på ubehag forbundet med nivået av fuktighet rommet der babyen.
 Hva bør være luften som ikke var så alvorlige konsekvenser? Det er antatt at eksistensen av menneskelig komfort han trengte luft inneholdende 45 til 55% fuktighet. Dessuten, hvis leiligheten er syk for å unngå komplikasjoner pasienten og hindre smitte av andre familiemedlemmer - relative fuktigheten bør være 60-70%. Det samme bør være fuktig, hvis leiligheten er en person som lider av allergi eller babyen.
 Hvordan skape et gunstig nivå av fuktighet
 Selvfølgelig, å være i leiligheten optimal fuktighet, og selv i løpet av fyringssesongen, veldig vanskelig. Radiatorer, tett lukket vinduer og ventiler, stadig kjører klimaanlegg, ovner, varme rør på badet, og også inkludert ulike apparater - alt veldig tørr luft. Siden fuktigere luft i rommet? For dette er det spesielle enheter - Luftfuktere. De er fritt selges i butikker apparater, men deres mangfold er så stor at det er svært vanskelig å forstå med en gang at instrument for hva som er og hvordan du bruker den.
 Hva luftfukter velge
 Det enkleste er ansett som en tradisjonell fuktighetskrem. Sin enkle design fungerer slik: en tank fylt med vanlig vann fra springen, så tørr luft gjennom viften sugd inn i tanken og går gjennom den våte fordamperen til å bli våt og går ut allerede fuktig. Videre har de varmere innendørs, vil den sterkere fukte luften.
Hvor å fukte luften i rommet
 Dampbefukteren i sitt prinsipp om noe som en tradisjonell. Han fylte også med vann. Det blir deretter oppvarmet og damp føres tilbake inn i rommet i form av dampskyer. Denne fuktighetskrem brukes noen ganger som en inhalator. Men husk at de brenner lett.
 Ultralyd luftfukter fungerer litt annerledes. Her er vannet under ultralyd bryter til staten og også støv fra viften blåst ut. Denne enheten er fylt med destillert vann. Med vann fra springen i luftfukter kan føre til dannelse av hvitt belegg på møblene dine. Dette skyldes at i slikt vann er forskjellige salter.
 Det er store elektriske luftfuktere som er koblet til vanntilførselen. Noen ganger er disse enhetene er satt inn i eksisterende klimaanlegg eller ovner. Utvalget av luftfuktere enorme. Derfor er det viktigste når du velger en luftfukter på hva du skal se etter, i tillegg til sin type og, selvfølgelig, pris og utseende, er: volumet av rommet der det vil bli brukt, nivået av støy at det vil fordele og tilgjengelighet bygget Humidistat - en enhet for å måle fuktighet.
 Hvordan å fukte luften i rommet uten luftfukter
 Den enkleste måten er å dekke muligheten for batteriet. Dette otkruchyvayuschyysya springen er ikke på alle batteriene, men ikke glem om det, for eksempel hvis du skifte slange.
 Du må periodisk romventilasjon. Selvfølgelig, hvis temperaturen utenfor tillater.
 En effektiv metode for luftfukting vurderes og bestemors måte - det er skål. Det bør alltid fylles med vann og satt i nærheten av en varmekilde. Dette tiltaket vil bli bedre hvis vannet dukkert bandasje. I tillegg butikkene selger spesielle plastbeholdere med ulike knapper og håndtak, som sikkert forenkler denne prosessen, og gjør det mer vakker.
 Du kan bruke en annen metode for antikken: tørke våte klær. Imidlertid kan de moderne pulver i et stort utvalg av kjemikalier føre til ubehagelige konsekvenser, særlig for folk med allergi.
 Å fukte luften alene kan periodevis zbryzkuvaty med vannspray gardiner eller planter. Den sistnevnte, forresten, er også perfekt fukte luften. Tilstedeværelsen av eventuelle potteplanter til tider øker prosentandelen av fuktighet, selvfølgelig, hvis de ikke glemme til vann.
 Utmerket hjelper vanlige daglige våt rengjøring. Du kan dekke batteriene varme våte håndklær eller ark.
 Ikke bare enkel, men nyttig og vakkert i form av estetikk måte fukting rommet er et akvarium. Nærværet av selv et lite akvarium eller dekorativ fontene tabell gunstig innvirkning på innendørsluft, og som et resultat, helse og generelle helse.  
Яндекс.Метрика