Hvordan vaske strekning taket?
 Veldig ofte i moderne boliger eller leiligheter kan bli funnet tak. Design, som er festet under hoved tak med plast eller aluminiumsprofiler, har blitt en av de mest populære i reparasjon av noen lokaler. Lette tak kan ikke undervurderes: de ikke blir gule og sprekke over tid, de kan sette bilder eller bilder. Det er til og med antibakterielle tak, installert i sykehus. Det gjenstår ett spørsmål: hvordan ta vare på dette miraklet design? Hvorfor skitne taket?
 Det virker som du kan sette flekker i taket? Dette vil sikre deg et mirakel og salgsstrukturer, og hevder at taket ikke er skitne og beholde sitt opprinnelige utseende i løpet av årene. Er det slik? Ja, himlinger kan spare ganske ren, om ikke i leiligheten for å lage mat, ikke åpne vinduet og ikke puster. I andre tilfeller strukturene må nøye vedlikehold. De viktigste årsakene til forurensning himlinger er:
 •  Matlaging. Hvis taket satt på kjøkkenet, er det nesten uunngåelig er det faktum at snart din mirakel vil kreve nøye utforming av "vaske". Sot, fett, stykker av mat - som alle kan lett bli på taket.
   Barnas velvære. Hvis du har barn, din strekke taket må være tålmodig. " Sprut av te, juice, brus, vann pistoler, spor av baller og plastballer - bare noen av faktorene som kan lide av spenning design.
   Helligdager. Ingen festlig arrangement som vi feire hjemme, ikke uten morsomme vitser, latter og ringing av glass fylt med champagne. En klosset bevegelse - og kork fra musserende vin flyr i taket, etterlot en klissete flekker, merker, og noen ganger hull.
   Ventilasjon. Ved værelsesventilasjonsluft i leiligheten uunngåelig fylt med små partikler som avsettes forsiktig på alle overflater, inkludert taket. Også, er ingen trygge fra nettet som kloke hjemmelaget insekt kan veve i din lysekrone.
   Reparasjon. Hvis leiligheten er renovert, med tak er installert, klar for hva de har å rengjøre.
   Generelle regler for rengjøring himlinger
  Hvordan vaske strekning taket?

 •  Den myk svamp. Hvis du ikke ønsker å bryte lerretet med PVC eller skade strukturen vev, i alle fall ikke bruk harde børster og svamper. Din trofaste assistent i kampen mot forurensning i himling er myke svamper og filler.
   Thrust og skjæring. I noe tilfelle ikke prøve å rengjøre forurensning på med en kniv, saks og sandpapir taket. Ellers risikerer du å skade utforming utvinning som kan ta en solid del av husholdningsbudsjettet.
   Slipende materiale. Ikke forsøk å rengjøre tak ved hjelp av skuremidler, som de forlater riper på hengende design. Det bør forlate pulver som inneholder ørsmå partikler kan skade taket overflaten. Ikke bruk og brus.
   Teknologi rensing. Når rengjøring hengslet tak ikke gjør noen brå bevegelser og press på strukturen. I noe tilfelle ikke bruke en mopp - du risikere å rive lerretet.
   Ren PVC tak
   Ganske enkelt fjerner skitt og flekker på med PVC vinduspusser taket. Spray det over hele taket, og deretter forsiktig verktøyet fjerne og tørk av med et tak. Et annet alternativ ren blank eller matt tak er bruk av såpevann. Oppløse såpe i 1-2 liter varmt vann, og tørk forsiktig av overflaten. Etter behandling, taket tørk.
   Ren stoff tak
   Strekke taket er laget av tekstil klut, ikke rene fasiliteter for vask briller. Det faktum som inneholdes i sammensetningen av vaskemidler fargestoffer kan påvirke stoffet, slik at flekker på overflaten eller skilles. Derfor vaske strammet tak av denne typen er bedre å bruke såpe pulver eller løsning. Oppløse såpe eller vaskemiddel i 2-3 liter varmt vann og tørk forsiktig taket. Ikke gjør en sirkelbevegelse, som du lar taket skilsmisse. Det er bedre å vaske stoffet overflaten myke bevegelser. Dersom svært skittent i alle fall bør ikke gni grundig samme område av vev. Påfør såpe løsning for forurensning, vente 10-15 minutter og skyll forsiktig med en myk klut eller svamp.
   Monteres i taket gledet deg med sin fantastiske opprinnelige form, ikke glem å periodisk ta vare på disse moderne design. I dette tilfellet, vil hjemmet bli fylt med varme, komfort, og viktigst av alt - det skal herske renslighet!
 • Hvordan vaske puter hollofayber?
   Erfaringer fra tidligere generasjoner er svært nyttig, det regelmessig redder oss og nyttig for våre barn. Men XXI århundre akkumulert bestemor og mor hint er ofte maktesløse. Nye realiteter, nye materialer og betingelsene i husstanden krever noe annet, tilsvarende tilnærming. For eksempel, knapt et par tiår siden, trodde noen om hvordan å vaske puter hollofayber. I dag er denne puten finnes i alle hjem, og mest sannsynlig med et teppe som inneholder samme moderne filler. Så når behovet oppstår før du vasker den pute med hollofayber, babulyu takke for hjelp og håndtere saken selv. En rask og forklare hvordan å vaske puter hollofayber. Hva hollofayber? Sammensetning, egenskaper og rengjøring hollofayber
   Under en lang og komplisert navn "hollofayber" (noen ganger - Hulfiber) skjuler vevd syntetisk materiale. Dette betyr at råstoffet for hollofayber - den såkalte polyester fiber - er i kjemiske laboratorier, og trenger ikke å danne interlocking sømmer og andre tradisjonelle veve prosesser. Enkelt sagt, hollofayber fundamentalt forskjellig fra klassiske naturmaterialer som fyller puter, fjær og Brumm. Og, i henhold til oppfinnerne, skal disse forskjellene bli bedre. Selvfølgelig er det hollofayber og beslektede stoffer brukes ikke bare som en filler sengetøy, men slik det avslører sine beste egenskaper:
   Lett. Hvis flere skive hollofayber øke under et mikroskop, kan du se sin struktur: hver fiber er et hult rør. Dermed kan det også volumtetthet hollofayber veier litt på andre, spesielt naturlige materialer.
   Varmeledningsevne. Sammensetning og struktur hollofayber gjør det til en stor keeper varme noen "air bag" på samme tid uten å forstyrre luftsirkulasjon.
   Nehyhroskopychnost. Hollofayber ikke absorberer væske, det være seg med vann, spytt, svette og andre. og andre. Dette betyr at puta ikke er vidsyriye. Lukt hollofayber heller ikke absorbere. Og ikke akkumulere statisk elektrisitet.
   Allergivennlig. Hollofayber har kunstig opprinnelse fordi innenfor det der kan være allergener, irritanter immunsystem. I tillegg vil det ikke bosette støvmidd, i motsetning lo og fjær hollofayber de ikke spiser.
   Hygiene. Som et resultat av alle de ovennevnte, hollofayber ikke krever hyppig rengjøring og / eller vasking. Du kan begrense vanlige vaske putevar og dynetrekk og tepper og puter selv med hollofayber vasker ikke mer enn en gang i året.
   I tillegg hollofayber fenomenalt holdbar, hvis riktig og fullstendig neobremenytelnom sykepleie pute med hollofayber vil vare i mange år, og mest sliten enn miste form eller volum. Men det kan skje mye tidligere hvis ordentlig vasket med hollofayber produkter. Og produsentens instruksjoner i denne saken - ikke bare assistent, men heller "dårlig rådgiver."
   Rett og galt vask hollofayber
   Hvis du allerede har en pute av hollofayber, eller du bare kommer til å kjøpe det, husk det viktigste: noen produsent interessert i å annonsere og selge sine varer. I tilfelle av hollofayber reklame ikke er noe som ikke er rett, men på samme tid det noen ganger overdrevet, og i noen steder - forvrengt. Dette gjelder i hovedsak instruksjoner pleieprodukter fylt med hollofayber. Etiketten du sikkert lest at puten kan vaskes i maskinen, og det vil ikke endre sitt utseende og kvalitet. Virkeligheten er annerledes:
  Hvordan vaske puter hollofayber?

 •  Maskinvask i delikat modus på 30 ° C uten spinning - slike instruksjoner for puter med hollofayber. Noen ganger utfylle de Rådet bruke milde vaskemidler, helst flytende fremfor pulver. Faktisk disse og eventuelle andre forhold i vaskemaskinen hollofayber bly, og dermed puten ubrukelig.
   Den første damen, som hollofayber vaskemaskin, villig til å dele sine trist opplevelse: først, blir mykt og deilig filler etter vask tette, uregelmessige klumper i forskjellige størrelser. De hønsehus sammen på en slik svalyavshemsya lage puter svært ubehagelig å bruke til tiltenkt formål.
   Du kan møte anbefaling vaske puter hollofayber med et par tennisballer som ned. Men det faktum at ideen om baller laget for å beskytte mot pisking dunjakke dunjakke i ett stykke. De beskytter ikke et kunstig materiale hollofayber av endringer i strukturen.
   Det anbefales å vaske puter hollofayber hver 2-3 måneder, som er minst fire ganger i året. Men dette motsier informasjon nehyhroskopychnosty og hygienisk materiale. Faktisk ikke absorberer væske, lukt akkumuleres ikke støvmidd ikke inneholder filler kan vaskes en gang i året - det er nok.
   Produsenter av sengetøy hollofayber kan forstå selge "evige" puter de bare ikke lønnsomt. Men vi, som forbrukere, er i stand til å tilpasse seg og finne den riktige løsningen til problemene.
   Hvordan å vaske puter hollofayber
   Listen betyr ikke at vaske pad med hollofayber strengt forbudt. Bare vaskemaskin du dette vil ikke hjelpe. Vask hollofayber fylt pute eller teppe vil eie, samtidig som vi respekterer følgende regler:
 •  Puter med hollofayber vaske godt, fjerner bare puten.
   Det vil ta et dypt basseng for vask og vaskemiddel for ømfintlige tekstiler (balsam, gel, væske for vask av ull, silke). Du kan bruke en nøytral sjampo for hår.
   Suge puten av hollofayber i vann litt varmere romtemperatur med oppløst vaskemiddel. La for en halv time.
   Klem forsiktig på pute hendene og skyll med rent vann.
   Tørk med en pute hollofayber utendørs (på balkongen i vinduskarmen og t. N. En horisontal stilling. Med jevne mellomrom riste og riste forsiktig pute for tørking.
   Egentlig er det alle detaljene vaske puter med hollofayber. Fremgangsmåten er enkel og ganske rask. Men noen ganger er det nødvendig å mer grundig vask pute puter yspachkavshyysya utenfor. Expose intens påvirkning hollofayber innsiden av omslaget er uønsket fordi det ville ha å trekke ut og vaskes separat pute. Dette er ikke umulig, og du kan gjøre dette vask etter vask som beskrevet ovenfor:
 •  Forsiktig avstand pute på en av sidesømmene.
   Fjern hollofayber inne og legg den i en bred kapasitet synes bekkenet. Dette er ikke et problem, fordi hollofayber ikke tilbøyelig til å strø over luften (i motsetning til, forresten, av fjær og ned).
   Ren pute på noen måte og en anordning egnet for den spesielle type stoff: hender i maskinen, med eller uten sentrifugering.
   Etter tørking pute-sving i det og zasheyte søm filler puter med hollofayber.
   Hvordan å gjenopprette fra en pute etter vask hollofayber
   Det hender at lyden gode råd for sent når det har blitt gjort en feil. Hvis først du trodde på muligheten for en vaskemaskin hollofayber, og nå bare en synd å kaste ut bortskjemte pute kan prøve å reparere filler:
 •  Forberede verktøy, bred pensel massasje kam håret og schitku- "puhodralku" for å hjelpe grer underull kjæledyr (tilgjengelig på dyrebutikker).
   Sett sbyvshyysya hollofayber en stor bolle eller annen beholder med en komfortabel høy nok støtfangere.
   For dribtsi hollofayber sette på tennene på kammen og gre børsten mellom dem. Så behandle alle skatavshyysya filler.
   Gre hollofayber ikke gjøre det samme fluffy og luftig, som ny. Men vil nyte pute i stedet for å kjøpe ny. Og enda bedre - bare erstatte filler. Det er mye billigere enn en ny pute, og selges i de samme spesialiserte butikker. En ødelagt feilaktig vasking hollofayber om ønsket, kan anvendes for å fylle noe annet. For eksempel, puter og valser, trenger ikke en slik mykhet og letthet som puter for å sove.
   Generelt, du vet nå hvordan å vaske puter hollofayber. Og enda viktigere - hvordan ikke å vaske dem for å holde sengetøy fra skade. Selvfølgelig, legger en pute i vaskemaskinen mye enklere enn å vaske hendene. Men hvis du har absolutt ingen tid og krefter, du bedre allerede gjelder for renserier, men ikke utsett pute med hollofayber vaskes i maskin. Heldigvis vaske puter hollofayber kan sjelden, så neste gang du trenger å gjøre det snart.  
 • Яндекс.Метрика