Hvordan å vaske ullplagg

 Vaske ullprodukter. Hint og tips


 Ullgensere er best vaskes for hånd i varmt vann, og i stedet bruke vanlig vaskemiddel (uten air condition, balsamer, vitaminer, etc.) fargeløs hår sjampo eller flytende såpe.
 Når du vasker hvit ull i vann alltid legge litt ammoniakk.
 Gulnet hvit ull gjenopprette farge når man skal holde henne dagen i en bøtte med vann med skiver sitron.
 Blodflekker på håret kan du prøve å avinstallere bruker aspirin tabletter oppløst i vann.
 Dersom det er behov for å redusere størrelsen av noen ting å gjøre dem mer tett, vasker dem med en temperatur på 60 til 70 ° C.
 Før vask Ta av ull ting inni seg.
 Vask ull og strikkede ting kan være i vannet med natron (. 1 ss L. 10 liter vann) - det vil friske fargen på produktet og eliminere lukten av svette. Fra lukten av svette vil hjelpe å bli kvitt salt eddik (1-2 ss. L. 10 liter vann).
 Å vaske etter et produkt har vært mykere og fluffy, nøye skyll den i vann med tillegg av glyserol (1 lm. L. 10 liter vann). Dersom det er behov for å gjenopplive lysstyrken på farge, tilsett litt eddik i skylle.
 Sennep hjelp kvitte seg med fet flekker. For å gjøre dette, en kopp tørr sennep suge i vann og gni inntil væskeoppslemningen. Tørk gjennom cheesecloth, legge til varm (40-45 ° C) vann (10 liter og la stå i 2-3 timer. Vask ull ting i denne løsningen uten tilsetting av vaskemidler.
 Svalyavsheesya ull Produktet kan gjenopplives på denne måten. Skyll produktet i vann med ammoniakk (3. L. 10 l) og la i samme løsning daglig. Skyll grundig.
 Å sløyfe på plankene eller gensere strikket jakke udetonert ikke strukket, før du vasker dem skal sy tvers store og ikke for stramt sting.
 Etter vask våt ull produkt wrap i et håndkle, vri forsiktig og legg den på et bord, dekket med et rent hvitt laken eller håndkle. Ull ikke tørkes i en sentrifuge, radiatorer eller solen.
 Hvis du raskt og uten deformasjon tørr ullgenser, kan du bruke nylon strømpebukse: skyv beltet i strupen kuttet genser og "føtter" - ermene og henge, feste klyper bare til tights.
 Ikke desiccate ull ting, ellers vil det være svært vanskelig vidprasuyte.
 Stryke ull ting inni seg moderat oppvarmet jern med damp eller fuktighet gjennom våt gasbind. Iron Flytt fra sted til sted, ikke flytte stoffet som vanlig, ellers risikerer du av strekningen ting. Prohlazhennoe la produktet på strykebrettet for å kjøle seg ned.
 Openwork strikket artikler eller ting med en lettelse mønster er ikke glatt, for ikke å forvrenge mønster.
 Noen ting gjør ikke nødvendigvis ull jern. Å fikse bulker og rynker i tekstiler, klær på kleshengere heller henge over en vask eller badekar med varmt vann og la stå i flere timer. Hall og zlezhanyy rozpravlyatsya haug, og ting vil ha et friskt utseende.  
Hvordan bli en trygg kvinne?

 For å legge til en visshet


 Så hvis du har et spørsmål: "Hva andre synes om meg? "Denne treningen er for deg. Flere uker med trening - og du rozproschayetesya med en følelse av usikkerhet og tro på oss selv.
 1. Ta opp stemmen din på en båndopptaker eller opptaker, lytte til den.
 Sjekk selv hvordan høyt og tydelig du snakker, stå eller pause. Ta opp og lytte til hans monolog så lenge til du blir fornøyd. Sørg for å sikre resultatene: talk "nye" stemmen til noen på telefonen.
 2. Ta et dypt åndedrag. På utpust, smile. Og så et par ganger, nesten til automatisme. Øynene dine mens også skal skinne smil.
 3. Ta en lukket stilling, krysser armene på brystet, la ned bena. Hva synes du? Og da de fleste "rozkryytesya." Analysere hva du føler nå. Husk at følelsen.
 4. Tenk deg at tunge tanker i hodet ditt spressovalys runde jern ball eller småstein.
 Skyv det ut av hodet mitt i sentrum av buken. Komplett ti meter - ryggraden rett, skuldre rettet, haken parallelt med gulvet. Se forskjellen mellom normal gangart og nåtid. Spore dine bevegelser og stillinger av usikkerhet og selvtillit. Fokusere på sistnevnte.
 5. Hvis du aldri hadde gjort definerte handlinger - er det på tide å begynne å gjøre det.
 Minst en dag sidesprang. Utforske gatene med interessant representant for det motsatte kjønn, Zavala familie og venneforespørsler, ringe venner, som ikke kommuniserer flere år. Noen psykologer anbefaler også be om almisser på et offentlig sted eller kjøre T-banen dum lue. Dersom det under alle disse triksene du vil oppleve sjenanse Lat modig - ingen annen måte.  
Hvordan redde livet til blomster


 Hvordan forlenge levetiden på blomster?
 Det er ganske enkelt, fordi de kuttet planter generere svært skjør og delikat, men noen gjør det fortsatt mulig, og til og med nødvendig.
 Først, er det nødvendig å forberede blomstene før du setter dem i en vase.
 Dernest må du vite at forlengelse av levetiden av blomster påvirkes av mange faktorer, slik som deres belysning, servise, hvor de vil være, romtemperatur, nærhet av andre farger, vannkvalitet, helte og andre.
 Vurdere disse faktorene i mer detalj.
 •  Ikke rush umiddelbart å sette blomster i vannet hvis de ga deg det kalde været. La bukett liten løgn ned i et rom, blir vant til temperaturforskjellen. Du kan deretter fjerne alle bladene fra bunnen av stammen.

 •  Mesteparten av stammen bør skylle under rennende vann, litt trim med en skarp kniv diagonalt. Selvfølgelig bør buketten kun plasseres i en ren vase og fyll og rent, kaldt vann, men selvfølgelig, ikke kokt. Det beste alternativet ville være kildevann, renset eller filtrert husholdning drikkevann uten gass, kjøpt på supermarkedet, og tilsett vann til en spiseskje av vodka for bevaring og nøytralisere bakterier på stilkene.

 •  Hvis du ønsker å sette en sang i dekorative retter, for eksempel metall eller keramikk, prøv å sette dette vase og en mindre båt laget av glass og har ham sette blomster.

 •  Væskenivået bør være høy, ettersom absorpsjon av vann farger er ikke bare i snitt, men hele overflaten av stammen.

 •  Det anbefales å bytte vann daglig vekt eller ferskvann toppet opp til opprinnelig nivå.

 •  Ikke la blomstene i direkte sollys, til det beste stedet å finne dem slaboosveschennom. Men hvis du ga en haug med uløste, tette knopper, de bare plassere lyset. Men så, når knoppene er helt åpne, fremdeles flytte dem.

 •  Selvfølgelig, i et varmt og tett rom blomstene visne mye raskere enn kjølig, men ikke under.

 •  Dette råd for de fleste farger, men det er fortsatt de blomstene som krever spesiell oppmerksomhet.
   For eksempel, gerbera, lyse, fargerike, positive. De bør være nedsenket i vann for ikke mer enn 7-8 cm fra kutt stilkene, og legge spesiell gjødsel som kan kjøpes i en hvilken som helst blomsterbutikk. Det er verdt pre og holde blomster i desinfeksjonsmiddel (litt rosa løsning av kaliumpermanganat) og deretter omorganisere dem i en vase med næringsstoffer.
   Dronningen av blomster, skjønnhet - er Rose trolig den mest favoritt kvinnelige blomst, og egenomsorg krever Royal. De tolererer ikke andre planter i nærheten nabolaget, og spesielt nelliker. Rose elsker fuktighet, så etter konvensjonell behandling stammer, gjenstår det å deles på tvers i 4 biter til et større område av vann absorpsjon.
   Før du setter rosene i en vase, suge i noen sekunder i meget varmt vann forberedt endene av stilkene. I vannet slik at du kan legge til en halv teskje sitronsyre. Og ikke glem, eventuelt fjerne visne blader.
   Darlings - orkideer plasserer bare i varmt vann og endre så ofte som mulig. Holde blomsten mot trekk og kulde. Men den hovmodige lilje, snarere som en skygge, kul og veldig kaldt vann.
   La din gave gleder deg lenge!
  Hvordan vaske persienner, raske og rimelige måter
   Persienner effektivt beskytte huset vårt fra nysgjerrige øyne, og på samme tid - og gate skitt. Ved drift avsettes de mye støv. Så vaske persienner er ikke så lett som det ser ut ved første øyekast.
   Grunnleggende regler
   Eventuelle persienner bør vaskes i utrettet tilstand. Det anbefales å fjerne dem før vinduet. Neste skritt avhenger av materialet som de er laget og hva slags strukturer relatert. Vi bør umiddelbart gjøre en bestilling: Du kan vaske eventuelle persienner. Men vev krever mer forsiktig tilnærming. Hvis forurensning sterk, er det bedre å ikke risikere det og instruere rengjøring fagfolk.
   Det er modeller hvor materialet er impregnert med en spesiell forbindelse. De anbefales bare renseri, som vann kan forlate overflaten skilsmisse. Ikke vaske trekonstruksjoner, kan det hovne opp, med metall og plast ting er enklere. Først kan de bruke noen børste, selv tøffe. På metalloverflaten betyr det å sette spor. For det andre kan du ta noen vaskemiddel. Det viktigste - ikke bøy metallskinner og ikke holde dem for lenge i vannet for å hindre korrosjon av materialet.
   Rene persienner
   Som du vet, venetianske forskjellige type design - de er vannrett og loddrett. Avhengig av de ulike metoder for rengjøring. Horisontale persienner - alternativet er mer komplisert. Mange smale skinner som de er dannet, er montert slik at det i ekspandert form de henger liten overlapping, slik at vaske dem vanskelig. I våte smale spiler stokk også sammen, og da har de lenge skilt fra hverandre. Derfor trenger disse strukturene ikke anbefale helt gjennomvåt. Det er bedre å gradvis slippe skinnene.
   Når du vasker sterkt tilsmusset lamellene med en normal oppvaskmiddel. Hvis de ikke er for skitten, støvsugd dem nok. Vask persienner kan være på badet, men så snart du er ferdig med denne prosedyren, bør de henge til tørk. Når brettet, er det bedre å ikke holde lenge, kan vinduet henger bare etter fullstendig tørking.
   Rene persienner
   Dette designet er mer enkel. Faktisk, er det lett å fjerne blinds og vaske bort støvet av dem også. Vanligvis metallskinner er sjeldne, og designet er laget av et spesielt stoff eller plast - den ene og den andre kan suge i såpevann for en stund, og vask deretter med en børste eller syntetisk svamp. Hvis overflaten på skinnene er preget mønster å rense dem, kan du bruke en tannbørste. Men kna og gni lamellene bør ikke, fra dette, de kan miste formen. Etter inngrepet blinds må tørre å bruke håndklær og henge pent på plass.
   Hvis designen ikke klarer å fjerne
   Hvordan å vaske uten å fjerne blinds? For å gjøre dette, slipp dem og lukke lamellene. Deretter holder skodder på den nedre bar, overflaten skal tørkes fra baksiden med en myk klut, pre-dynket i vaskemiddel. Det samme kan gjentas på forsiden. Gjør det raskt mislykkes. Men hvis du trenger for å takle arbeidet så snart som mulig, enklere å støvsuge de blinde. Riktig gjøres ved hjelp av møbelmunnstykket. Også i maskinvare butikker selger spesielle børster som lar deg fange opp støv fra to sider. Du kan tørke overflaten av blader våtservietter, men det går også en lang tid.  
  Яндекс.Метрика