Hvordan velge blynnytsyu

 Pannekaker - en av de mest populære retter av russisk mat. Siden oldtiden, symboliserer det solen. Ingen pannekaker, er ingen ferie ikke komplett. Men hva denne arbeidskrevende yrke - pannekaker! Ikke alle kvinner i stand til, dessverre. Noen ganger var det mer enn et år før vertinne lære å bake kaker. Men i vår progressive tid til å lette arbeidet med vertinne, ble oppfunnet Pannekake maskiner.

 La oss kort vurdere fordelene эlektroblynnyts forenklede baking pannekaker (han er så enkel at den vil takle selv barn); betydelig redusert steketiden (du kan bake 05:58 pannekaker); Pannekaker er ikke godt pidsmazhuyutsya og brenner; pannekaker kommer ut ser perfekt.

 Pannekake panner elektriske Ulemper: temperaturforhold bør settes automatisk, ellers pannekaker pryhoryat; эlektroblynnytsa stor og naturligvis er det bryet med å vaske.

 Hvordan эlektroblynnytsa?

 Pannekake maskiner ser ut som en elektrisk komfyr. På overflaten av det er dypere, noe som er verdt og hell røren. Antall og diameter utsparinger forskjellige i ulike modeller. Overflaten som ligger tvers ovenfor pannekaker kan ha non-stick belegg som vil sømløst lage deilige pannekaker uten olje og lukten av røyk. Disse platene inneholder mye mindre olje og vil være mye mer nyttig. Arbeider også overflaten i noen blynnyts - variabel.

 Produsenter blynnyts.

 Tefal - en av de største produsentene av kjøkkenutstyr. Blynnyts dette firmaet finnes flere typer:


 •  Tefal PY3002 - designet for både baking pannekaker 4 har non-stick belegg. Diameteren på hver pannekake du mottar som et resultat - 12 cm. Det er et spesielt lys oppvarming Pannekake maskiner til stand. Inkludert er 4 tre sleiv og slikkepott for å snu pannekaker. Strukturelt gir også lagringssystem dyser inne i enheten. Pannekake maskiner Power - 900 watt.

 •  Tefal PY5510 - designet for baking mens seks pannekaker. Diameteren av en pannekake - opp til 12 cm. Kraften til 1000 watt. Resten - det samme som den forrige.

 •  Tefal dual PY6001 - 2 flyttbare plater for baking pannekaker: 6 små (diameter 12 cm) eller mer 2 pannekake størrelse (diameter 20 cm). Alt annet er det samme som i de foregående modeller.

 •  Pannekake maskiner UNIT.

 •  UNIT UGP-30 - designet for baking pannekaker 1, 1200 W, et rom for oppbevaring av tilbehør. Inkludert er også øse og stekespade 4 for pannekaker.

 •  UNIT UGP-40 - designet for baking pannekaker 4, er 1200 W flyttbar flis rommet for å lagre tilbehør. Inkludert, som i forrige modell - øse og 4 blader for pannekaker.

 •  Pannekake maskiner VES SK-A3 - designet for baking en pannekake (diameter 20 cm), kraften i 800 W, varmer opp til 210 grader.

   Tips for å velge Pannekake maskiner.

   Før du kjøper en elektrisk blynnytsu, bestemme behovene til familien din. Klønete å kjøpe blynnytsu, som er designet for både baking pannekaker 6 hvis din familie ingen liker spesielt godt. Du må også bestemme seg for et sted å lagre Pannekake maskiner, fordi hvis du velger en standard størrelse enhet, du har rett og slett ingen steder å lagre. Vi anbefaler å kjøpe blynnytsu ha en non-stick belegg. Selv om du koker pannekaker med vegetabilsk fett, non-stick belegg forenkler matlagingen. Dessuten er det mye enklere og forenkler rengjøring. Hvis du noen gang vil ovnen pannekaker i forskjellige størrelser, bør du nok ta blynnytsu med avtagbart panel.

   Oppskrift enkleste pannekaker.

   Vi trenger: 2 egg, 2 kopper mel, 400 ml melk, salt, sukker (legg etter smak) - brus klype. Forberedelse: Pisk 2 egg, tilsett vann, og rør sakte tilsett mel, salt, sukker, bakepulver, litt vegetabilsk olje. All mix og yngel. Bon appetit! Nå gjester sannsynligvis ikke vil ta deg av vakt, fordi Pannekake maskiner vil lage en deilig måltid for rundt 10 minutter!  
  Gnager i huset. De viktigste metodene for musejakt

   Mus i huset !!! Hva du skal gjøre ??? Spontan skjelve går gjennom kroppen av flertallet, selv erfarne menn, og representanter for det smukke kjønn på den plutselige tilsynekomsten av denne lille skapningen vanligvis produserer spontan og skrike, noen ganger ledsaget vskakyvanyem det på en stol. Den eneste fryder ved synet av en mus løper, så er barn. Men de trenger fortsatt å vokse for å forstå hvor mye skade kan føre til denne søte morsomme karakter av deres favoritt tegneserier. Mus ikke bare fingermat og ødelegge alt som arm vil falle - fra mat til klær og møbler, men også en bærer av smittsomme sykdommer. I tillegg kan musen yskusat sovende barn eller en voksen, og han er i en drøm og ikke føle. I tillegg mus avvike forbløffende fruktbarhet og hvis du ikke klarer å akseptere tiltak vil snart være under gulvet porpatysya hel koloni. Hvordan bli kvitt denne mynymonstra?   Den første metoden som kommer til hjernen - en felle, god liten pest vet sannheten at "gratis ost er bare i en musefelle." Det er best å bruke en felle med hammeren fjærmekanisme til senere å kjempe med hva de skal gjøre med fangen. I stedet bør det bli kalt mыshedavylkoy enhet for å fange levende mus det er ikke tilpasset, unntatt i tilfeller der ulykken klemme beinet eller halen på dyret.

   Agn kan være ikke bare ost, men hver forblir fast føde, for eksempel, et stykke brød eller kylling hud. Festet på bakken agn på kroken. Agn skal sitte fast på kroken, eller mus ville få den på første forsøk, og fellen virker kanskje ikke. Installer støt med fjærarmen i utplassert stilling, og dermed hindre fingrene i tilfelle av for tidlig slitasje felle i våre hender, og stopperen armen slag glir, en sikkerhetsstav i øyet av bakken. Stangen er fremmet i øyet av en liten lengde, eller alvorligheten av dyret vil ikke være nok til å felle virket. Mousetrap satt i en av de koselige stedene mest sannsynlig kan gå denne nydelige skapningen.

   Hvis gulvet åpne en mistenkelig utseende, fra mus sannsynligvis kom inn i leiligheten, bør fellen være installert i nærheten. Men det må bli forstått at noen kan komme til å tråkke på kapkanchyk. Dessuten må vi være spesielt forsiktig dersom huset har et lite barn, fordi de elsker å stikke nesen i søte innerste avkrokene av huset. Hvis huset er veldig stort i størrelse, og rask grå arrest lovbryteren kan stille flere mysholovok eller bruke metoden №2.


   Den andre måten - katt. Metode gamle og svært effektiv. Hos dem som krympe fra dette representative katter som er allergisk mot katt hår eller et hus er uforenlige liv, i de fleste tilfeller, fienden katt - hund. I tillegg må katten pleie, fordi når det nechystoplotnosti innhold i seg selv kan være en bærer av patogener av ulike sykdommer. Men i en annen katt ganske fin tillegg til familien åren.

   Mest effektive når støpte gnagere antas å være kort europeiske arter, for elskere av dekorative katter oppmerksom på at mest sannsynlig disse adelige person med dempede jakt instinkter på en boltret mus ikke vike fra stedet, og med et smil av en katt, vil fortsette å slumre fredelig i handlekurven. Kort sagt, kampen mot organisert kriminalitet murine du trenger en katt-jeger, men noen ganger også katten lukt er nok til å prystrunyty dette hemmelig brorskap.


   En annen pålitelig måte å jakte på mus, er å bruke et spesielt lim for gnagere. Leire er best brukt til basen med en glatt overflate, for eksempel plast, glass, tre, og plassere dem på et sted der, mest sannsynlig, kan skjule musen. Ved midten av stativet kan også sette agn for større pålitelighet, for eksempel, et stykke brød dynket i olje. Gnagere vil holde seg til lim, noen ganger også noen få individer per natt. Fordelen med denne metoden er at limet er ikke-toksisk, tørker det ubegrenset holdbarhet. I tillegg, limstift og ulike skadelige insekter -. Kakerlakker, tusenbein, maur og så videre D. Ulempen med denne metoden er at det er nødvendig å beskytte limet fra barn og kjæledyr, gned det svært vanskelig, og noen ganger fanget musen, ikke får den øvre fra feller, unntatt i deler.


   En annen måte å håndtere murine hær kan kalles ultralyd Midler for skremming som var på salg i fjor. Ultralyd Midler for skremming vanligvis brukes i et separat rom, på grunn av obstruksjon av ultralyd gjennom veggene. Så sette dem i separate rom, kjøkken, loft, skap, etc. E. Også de fortsatt produsert Midler for skremming av elektromagnetisk stråling. Deres virkning er basert på generering av et elektromagnetisk felt svingninger i nettet, noe som skremmer bort mus. Disse Midler for skremming som vanligvis brukes i varehus, i multi og private hjem. Forsikringen om produsenter,
   positiv effekt kan oppnås bare etter 2-4 ukers kontinuerlig drift av disse enheter.


   Et annet rimelig og effektiv måte er å bruke en spesiell gift for gnagere. Men denne fremgangsmåte har sine ulemper. Giften er gift, og det er farlig ikke bare for mus, men også for andre beboere, både for mennesker og dyr. Feilaktig bruk og uforsiktig lagring av giftstoff noen ganger kan føre til katastrofale konsekvenser. I rettferdighetens navn bør det bemerkes at enkelte produsenter hevder at moderne gift for gnagere lagt spesielle bitre komponenter, utelukker bruk av kjæledyrene sine, men tro det eller ei, du bestemmer. En annen ulempe er gift som ofte forgiftet mus dø ut av rekkevidde steder, for eksempel under gulvet i leiligheten i lang tid er en stygg lukt av råtten trupyky.


   I alle fall, uansett hva du velger, må du ikke glemme at tilstrekkelig oppmerksomhet bør vies til å rense huset, på tide å rydde på rommet, ikke la gulvet selv små smuler av mat, ikke holde mat i det fri, engasjerende disse gnagere, og alle hull og sprekker som de kan gå inn i huset, bør du umiddelbart og nøye nær.  
  Яндекс.Метрика