Hvordan velge kjøkken enheterUten mat prosessor kan ikke forestille seg et moderne kjøkken ordning. Dette apparatet har blitt en uunnværlig assistent til hver familie, fordi det kan utføre mer enn to eller tre funksjoner. I minimum konfigurasjon food prosessor kan hogge grønnsaker og kjøtt, bland mat eller drikke. Men hvis du ønsker å gjøre denne funksjonen liste supplert med andre, mer komplekse, må du velge en moderne avansert modell av enheten.
Størrelse food prosessor
For å bestemme størrelsen food prosessor du trenger før du begynner å se nøye til andre funksjoner på enheten. Selvfølgelig er det viktigste kriteriet her på plass på kjøkkenet. Men det er også nødvendig å ta hensyn til dine personlige preferanser og krav for enheten.
Når din plass på kjøkkenet er forskjellig god størrelse, er det best å kjøpe en liten food prosessor. Men det er en påminnelse. Hvis du har mye plass på kjøkkenet benytter ulike kjøkkenapparater til matlaging, kanskje det er fornuftig å "likvidere" og kjøpe en prosessor. Selvfølgelig, vil størrelsen være stor, men det vil fortsatt spare deg et sete. Også erstatte en kombinere flere enheter hvis kravene er små. Og det ser mer elegant enn riznolykyh diverse instrumenter, og han har bare én strømkabel.
Flott utstyr vil ikke ta i ditt kjøkken så mye plass som det tar på skjermen, som hans vedlegg skjult (for det meste det er).
Liten slåmaskin for de som ønsker å få en enhet som utfører flere funksjoner, men har ikke nok ledig plass på kjøkkenet og ikke klar til å si farvel, for eksempel, med en sterk jeksel.

De har satt skurtreskere

Den viktigste funksjonen av mat prosessorer har et bestemt sett av funksjoner. Velg derfor den beste kjøkkenassistent som kreves under dette karakteristisk. Du må finne ut hvilke funksjoner du vital 'trenger og som du kan enkelt melde deg ut.
Den mest brukte funksjonen i høsting - en skjæring grønnsaker. Massevis av spesielle dyser kan hjelpe noen vertinne hogge grønnsaker for suppe, salat, varm saus og andre helligdager og hverdagslige retter, gjør små og store kutt av ulike produkter, for eksempel ost eller kjøtt.
Mange foodprocessor modeller kan tjene juicer. Med sitrus takle utmerket godt selv den billigste enheten. Men for solide frukter og grønnsaker du trenger for å velge en mer slagkraftig enhet, som har en sentrifuge designet for å spinne mix. Hvis produsenten av denne enheten ikke er utstyrt med sentrifuge enhet, er det ikke en ulempe av enheten. Men juice er ikke alle push-ups, som i stedet vil kaste bort saus.
Med noen modell food prosessor, kan du ta et par minutter å lage krem, siden denne enheten er alltid churning funksjon. Proteiner, fløte, smør eller annen mat for å være i en bolle store nok volumer. Hvis du ofte behov for å skyte ned et lite antall ingredienser, må du kjøpe en food prosessor med ekstra boller spesielle måter som massen renner ned til bunnen.
For at du kan gjøre ved hjelp av en skurtresker kjøttdeig, må du få det ble bygget chopper. Forberede stuffing pashtetnыy du i nesten alle gear, som er en roterende kniv-dyse. Han vil virkelig deilig, som er luft og milde. Selvfølgelig, for hver familie er viktigere at enheten kunne gjøre "kotelett" stuffing. Dette lar deg lage en modell der det shnekovaja chopper. Når du velger en titt for strøm til kjøkkenenhet mistet noen form for kjøtt, selv om det er en blodåre eller agner.
Dagens modeller kombinerer god på og raskt kna deigen. Alle enheter takle semi-høsting, men at deig som husmødre brukes til å lage dumplings eller ravioli, osylyat bare profesjonell enhet. En svært viktig funksjon i denne hastigheten miksing. Denne stor ytelse uønsket, fordi intensiteten er mindre, jo høyere kvalitet på blanding.
Mange kjøper Kombiner å blande drinker og mat. Innebygd apparatet blender lett kunne hjelpe deg med å forberede band, cocktails, puréer, sauser, hakkede nøtter eller krydder. Hvis du trenger å under blanding kunne fylle opp eller topp opp forskjellige ingrediensene du trenger for å velge prosessor, blender lokk som har et lite hull.

Strømharvester

Når du har bestemt deg for de grunnleggende funksjonene som trengs du merke den minste tillatte strøm. Enheten består av en blender, juicer og vegetabilske stanser å være i orden, og mest raskt å takle sine "plikter" når strømmen er 400-500 watt. I food processor med en kapasitet som er utformet for å elte eller skru kjøttkvern strømindikatoren bør være minst 700 watt, men heller at det var 1000-1500 watt.
Antall hastigheter - en viktig indikator på en food prosessor. Døm selv - for å elte behov svært små omsetning og matlaging pastaer eller kjøttdeig krever moderat hastighet. Hvem vil spise kjøtt, som razmolot gal blir til grøt, som en baby puré? Men proteiner så høy hastighet pisking nytte, at det vil gjøre dem om til fast skum. Så velg en prosessor, som har en rekke hastigheter, slik at du kan alltid velge den beste behandling for en bestemt operasjon på kjøkkenet.
Kanskje blant dere møte serien kombinerer modell, som er "Puls" eller "Turbo". Dette er en flott funksjon som inneholder enheten inntil trykket på en spesiell knapp for en kort tid, vanligvis på høy effekt. Denne modusen er nyttig når du trenger vertinner kortsiktig innvirkning på et produkt, for eksempel å heve skum som avgjort.
Bollen kombinere
Inkluderer adapter kan være fire boller. De har alle en annen kapasitet. Ofte er de fleste av dem er konstruert for pisking og kna deig. Det er denne kapasiteten krever spesiell oppmerksomhet når du velger en prosessor. I disse modellene hvor bollen kan inneholde opptil 5 kg deig kapasitet bør være minst 1000 watt, eller til og med på halv fylle motoren ødelagt enhet.
Blender volumkapasitet er også viktig. Denne enkle regelen - hva det er, jo bedre.
Gjort det meste av mat prosessor bolle, rustfritt stål og plast. Og hvis det første materiale er sterk nok og holdbar, idet sistnevnte ikke bare mister et attraktivt utseende bare noen anvendelser, men kan knekke selv ved svakt støt. Det er glassbeholdere. De er gode og flott for enhver funksjon av kjøkkenet enhet.
Innfelt i prosessor
Å kombinere kunne utføre så mange funksjoner, er det et komplett utvalg av verktøy. Hovedtyngden av dem er for hakking grønnsaker. Jets som kan være små, store og skatere.
Enheten av juiceren vanligvis to vedlegg: sitrus og sliping av faste deler i grøt.
Det er spesielle tips prosessor og blandebatteri. Oftest er det en par visp til pisking og elting for ett par. Kan utstyres med prosessor og kniv-dyse for sliping mat.
Se på at alle dyser er laget utelukkende av metall. Tinn eller plastelementer substandard og rask kontring.
Andre funksjoner kombinere
Alltid hyggelig når kjøpte enheten er litt større enn de andre enhetene i dette segmentet. Noen statister og bare trengte elskerinne. Du kan kjøpe en modell med en bolle, som er oppvarmet. For å fremstille dessert er en meget viktig funksjon. Temperaturområde i en slik kapasitet kan være fra 40 til nesten 100 grader.
Mange enheter har innebygd vekt. Dette vil lette husmødre kokeprosess der å måle en rekke produkter. Kanskje en prosessor og en timer som går mellom 1 sek. 60 min.
Noen modeller er utstyrt med spesielle høsting boller, som kan lagre vedlegg kanter, flere kniver. Det er utrolig praktisk, fordi alt er på plass, ikke gå seg vill og ikke "stjele" plass på kjøkkenet.
I noen modeller har dobbel aksel stasjonen. Det kan samtidig kjøre to boller. Også mange mat prosessorer har berøringskontroll.
Når du kjøper en hvilken som helst kombinere spørre om ditt område servicesenter valgte produsent. For eventuelle brudd detaljene for deg ikke noe problem å fikse eller kjøpe den.  
Klær SteamersHusholdningenes Klær Steamers del av vårt daglige liv ikke så lenge siden, men måtte få berømmelse praktiske og praktiske enheter. Naiv vil tro at teknologien er den eneste enheten å bringe krøllete klær i et sivilisert skjema. Faktisk har denne enheten mange flere muligheter bruke: den kan vise gamle flekker fra klær og møbler, for å ødelegge mikrober, bakterier og til og med støvmidd i alle typer stoff, inkludert plysj leker, sengetøy, og fjerne lukt. Hvis du har endelig etablert seg i et ønske om å kjøpe en slik en uvurderlig, for begynnelsen vil måtte svare på noen spørsmål for å se hvilken du skal velge enhet.
Spør deg selv hvor ofte du har tenkt å bruke Steamers? Vil du gi du foretrekker funksjonell men klumpete enhet eller foretrekker en kompakt på strømbrudd? Hvilke materialer og klær, og til hvilket formål du skal håndtere din Steamers? Og til slutt, hvor mye du kan bruke til å liste dine hvitevarer var denne enheten?
Og mens du svare på disse spørsmålene stille lese visninger Steamers, deres forskjeller fra hverandre, egenskaper og funksjoner de kan utføre.
Strøm Steamers
Generelt sett er det lettere for klær Steamers delt inn i to grupper - enhet kapasitet mer enn 1800 watt og makt enheter mindre enn 1800 watt. Den første kalles "universal" fordi de er på grunn av sin makt kan takle nesten alle vev i alle forhold. Vanligvis slike Steamers kjøpe for industriell bruk i renserier, skreddere og klare til bruk. Hvis du trenger Steamers for husholdningsbruk, jo bedre du velger enhet kapasitet på mindre enn 1800 watt - det er mer kompakt, lettere å bruke og, selvfølgelig, mye billigere. Hjem Steamers like lett otparyt praktisk talt alle typer konvensjonelle stoffer - bomull, jersey, syntetisk, lin og bomull. Lette vanskeligheter bare gjøre deg bruke litt mer tid til å behandle ting kan føre til mindre trange jeans eller varm ull strøk.
Vanntank på Steamers
Noen gir elementet betraktning når man vurderer alternativer Steamers, men i driften tungvint og upraktisk eller omvendt, ikke volumetriske vanntanken for å forårsake mye nervøse minutter. På den ene siden, en enhet med et stort reservoar som inneholder mye vann, mye lenger operere uten avbrudd enn sine "slanke" fettere. Imidlertid, med volumet kommer og vekt, og på et tidspunkt bare slitne hender kan holde tunge dampkokere, særlig hvis prosessen damp, for eksempel gardiner. På den annen side, å stadig kjøre til badet fylle en liten tank ny porsjon av vann - ikke den mest behagelige underholdning. Mens du kan alltid sette nærheten av stedet for en vannflaske for å fylle kapasiteten til omfanget av bruken, spesielt etter frakobling av vann tank enhet fortsetter å arbeide stille i ca 7 minutter.
Dimensjoner Steamers og ergonomi
Dimensjoner Steamers du kan også velge sin egen, spesielt i dagens marked meget stort utvalg av størrelser for enhver smak. Steamers er komfortable med lang smal kropp, som beleilig lagret i en smal plass eller pantry dør. Det er til og med ultrakompakt Steamers veien som, skal på tur, kan du kaste i kofferten til en ferie eller forretningsreise trygt å arrangere en kveld kjole eller bedrift dress.
I dag, mange utførelser Steamers loddrett type utstyrt med skyvekleshengere og skuffer vertikale stenger for å håndtere de samme gardiner eller swags eller overflater utilgjengelige steder.
Profiler Steamers
Tilgjengelighet kontrollert regimer i otparyvatele plagg lar deg kontrollere kraften og press damp, som påvirker vevet, og dermed gir for å håndtere tynn og delikat tekstur. Ved første øyekast er dette en svært nyttig funksjon, men erfaring viser at i livet til apparatet brukes mest for maksimal effektnivå, så Steamers multi-mode klær egnet for drift, bortsett fra at i samme studio og renseri. For hjemmebruk er det mulig å velge en laveffekts forbruker Steamers med ett enkelt fast modus press damp.
Funksjoner Steamers
Noen ord om nyanserikdommen som kan påvirke ditt valg i kjøpsprosessen Steamers klær.
Først mange enheter, spesielt dyrt, ofte har fordeler for vannkvalitet, og de kan ikke fylle annet enn destillert væske, eller de kan lett bli skadet.
Du må også ta hensyn til det materialet som gjorde seg jern enhet. Faktisk er forskjellen mellom plast og metall jern der, men metallet på grunn av dens fysiske egenskaper for sterkt oppvarmet, for derved å jevne ut stoffet bedre.
I tillegg kan ulike modeller Steamers for klær være utstyrt med ekstrautstyr: pensel kleshengere, bukse klippet hjelper direkte sine piler hanske for å beskytte hendene fra gratis varm damp skuldrene for å oppdage og bekvemmelighet dampende eller enhet for behandling krager og annet fast områder.
Det finnes også spesielle Steamers for pels klær og tilbehør som ikke bare tjener til å dampe stoffer, men gjør det under trykk på ca 3, 5 bar, som i betydelig grad forbedrer kvaliteten på damp.
En ting til. Mange modeller Klær Steamers problemet ved hjelp av dråper kondensat dannet i utviklingen av damp. Samlet dette er ikke en feil, og normalt for denne enheten, men kan være noen ulempe i behandlingen av tynne og sensitive stoffer som silke. Så hvis din garderobe har et betydelig antall slike delikate ting, når du kjøper Steamers husk å ta hensyn eller sjekke med selgeren eller tillate spesifikke modellen Steamers kapleobrazovanye. Hvis ikke, silke bluser og skjorter brudd.
Produsenter Steamers
I dag hyllene er fulle otparyvatelyamy fra ulike produsenter. Mange kjøpere foretrekker å bo på de påviste navnene som om den tyske, amerikanske og italienske teknologi. Imidlertid bør man huske på at mesteparten av produksjonskapasiteten selv ærverdige merkevarer er i Kina, slik at produksjonen vil du fortsatt få Steamers «made in China». I tillegg er mye av prisene som er fastsatt i slike Steamers en pris av "label" er faktisk betale for mye for etiketten velkjent selskap. Så ikke gå i kjølvannet av annonsører og nøktern vurdering teknikk for sin funksjonalitet, ikke navn, ha en test som er tilgjengelig i de fleste moderne butikker.
Men hver gang når du velger produsenten fortsatt vi ville være lurt å vurdere. Når du kjøper i en butikk, ta kontakt med en konsulent eller leverandøren, eller kan kjøpes til otparyvatelyu ytterligere eller reservedeler, for eksempel en ekstra slange. Hvis ingen merke har slike reservedeler, akkurat som ingen garantier på sine produkter og tjenester, kan vi konkludere med at produsenten er rett og slett ikke seriøs holdning til sine kunder, og til å slå det fra listen over potensielle leverandører.  
Яндекс.Метрика