Hvordan velge kokekar
 Dagens utvalg av kjøkkenutstyr for hjemme virkelig rik og mangfoldig. Hvordan ikke å gjøre feil valg av utstyr til kjøkkenet - denne saken er viktig og presserende, prøve å søke det riktige svaret.

 Cookware - materiale og utførelse


 Hvordan velge kjøkkenutstyr? Det å velge den best passer med plasseringen av helse sikkerhet og funksjonalitet i dagligdagse forhold. Dette er direkte knyttet til material- og produksjonsteknologi for kjøkkenutstyr:
 •  Støpejern. For holdbarhet og styrke, er usannsynlig å gi annet materiale støpejern kokekar. Disse produktene er dyre, og blir overført hereditarily århundrer. Mat tilberedt i pannen og skillet slik, har utmerket naturlig smak og ikke brent, og ta vare på støpejern kokekar er svært enkel - uten slipende vasking og tørking utendørs.

 • Hvordan velge kokekar

 •  Aluminium. De viktigste fordelene med aluminium kokekar ligger i den enkle objekter, deres cheapness og holdbarhet. Dette kokekar varmes kjapt og like raskt avkjølt, er det motstandsdyktig mot korrosjon og forringelse. Den negative kvalitet aluminium kokekar er aluminium med kyslotosoderzhaschymi kontakt med mat, og derfor metallet kan komme inn i kroppen og forårsake skade på nervesystemet og skjelettsystemet. Hold forberedt mat i en pott kan ikke, fører det til oksidasjon. I ren aluminium for produksjon av kjøkkenutstyr for kjøkken bruker forskjellige legeringer som overgår seg selv aluminium for forbruker og estetiske kvaliteter.

 • Hvordan velge kokekar

 •  Rustfritt stål. En legering av jern, nikkel og krom - dette er grunnlag for å gjøre holdbar, komfortabel, holdbar og praktisk kokekar for hjemmet. Best Steel merket 10/18 - hun støt og motstandsdyktig mot korrosjon. Når du arbeider med rustfritt stål må følge matlaging temperaturforhold anbefalt av produsenten, lagring og vedlikehold.

 • Hvordan velge kokekar

 •  Enamelware laget av en legering av jern og seigjern, og toppen er dekket med et spesielt belegg som tåler temperaturendringer, mekaniske kontakter og innflytelse vaskemidler. Når du bruker denne kokekar er nødvendig for å holde trygt i mål på grunn av sjetongene kan frigjøres forurensing og giftige komponenter.

 • Hvordan velge kokekar

 •  Plast. Fortjeneste av plast servise vekt - holdbarhet, estetikk, letthet, holdbarhet, allsidighet, og så videre. Men du bør alltid ta hensyn til produsentens anbefalinger på drift og helseprodukter fra plast.

 • Hvordan velge kokekar

 •  Keramikk. Produkter for hjem og kjøkken keramikk rene, de ser bra ut, de fikk mat velsmakende og saftig. Ulempen med keramiske retter florerer også - tåler ikke plutselige endringer i temperatur, myk, hard og ikke rent bruke slipende kjemikalier.

 • Hvordan velge kokekar

 •  Glass ofte brukt til å lage redskaper til matlaging og bordsetting, fordi det er lett, elegant og vakker, men har også lav varmeledningsevne, slik at du kan holde mat og retter varm i lang tid. Mangel på glass er at det lett slår hardt og hvitvaskede posisjonering av matrester.

 • Hvordan velge kokekar

   Formen og belegg kokekar


 •  Ware huset skal velges i samsvar med sin funksjonelle belastning, så høye støtfangere si at rettene perfekt for leskende, lengsel og matlaging, og lave sider og grunne dybde indikerer at produktet er ment panner for baking, steking eller baking .

 •  Form retter å være ergonomisk, som betyr mest praktisk å bruke, og gryter og panner bunnen bør være litt konkav, for ikke å gli av horisontal plate overflaten ved oppvarming.

 •  Volum og diameter Servise velges avhengig bruksfrekvens, og i samsvar med den type mat og antall familiemedlemmer.

 •  Nonstick var spesielt populær blant husmødre i det siste, men vær oppmerksom på at det er bedre å foretrekke retter med keramisk non-stick belegg som er trygge for helse og skader ikke smaken av retter. Eller lav kvalitet Teflon non-stick-belegg på polymer beholderen kan produsere kreftfremkallende og farlig for liv og helse saken. Hvis du bryter integriteten av non-stick belegg på kokekar umiddelbart bli kvitt.

 •  Tilbehør Kjøkkenutstyr - en viktig detalj


   Kina maskinvare er viktig ikke bare for sin estetiske skjønnhet og utseende, påvirker det den komfort og sikkerhet på kjøkkenet som helhet.

 • Hvordan velge kokekar
   Håndterer redskaper må være kald og sterk, og behagelig for vertinne. Det beste alternativet - en hul metall håndtak eller knotter inne med ildfaste plast. I dag etterspurt blant husmødre avtakbare håndtak som er enkle å lagre og bruke når det trengs.

 •  Cover - viktig ikke bare designe retter, men dens funksjonalitet. Ja, dekselet glassfat skjør og klumpete aluminium - raskt deformert og mørk, men lokket med rustfritt stål lenge vil glede elsker ryddig utseende og brukervennlighet. Enhver cap skal sitte tett til kapasitet, har en åpning for damp for å være komfortabel i daglig bruk av alle familiemedlemmer uten unntak.

 •  For hvert tilfelle, har det gode liv egne retter, velger for seg selv bare kvalitet retter, lage mat med glede og ofte invitere gjester!
  Hvordan vaske gammelt fett fra retter, tips Hostess
   Ikke glem at du - kvinnen, ikke oppvaskmaskinen. Dette er ofte minner om reklame og råd kolonne i glossy magasiner og kvinner på internett. Likevel, problemet med oppvasken noen ganger møtt hver dame. Brukes vanligvis for oppvasken for spesialverktøy, men noen ganger er det virkelig katastrofale hendelser.

   Den største problemer elskerinne kommer når du trenger å vaske den gamle fett fra retter. Noen ganger virker det som om det er lettere å tørke fingrene enn opp til oppgaven. Selvfølgelig, den enkleste måten - er å kaste potten (eller hva har du). Finn den pan spalting eller bulke fortelle sin mann som ikke gjør det Feng Sjua, så potten bør kvitte seg med. Glem om et mareritt.

   Den andre måten i stil med "får jeg høre at det er umulig." Denne metoden er å unngå utseendet av gamle fett på retter, vaske hele tiden og gi opp "skadelige fet mat."

   Når du innser at den enkleste måten som er beskrevet ovenfor, er det ingen mening å gå når du er med dem på veien, finnes det andre metoder.

  Hvordan vaske gammelt fett fra retter, tips Hostess
   Metoder for rengjøring

   Det er mange hjelpere i kampen mot fett på rettene. Her er de mest effektive:

   Spray rengjørings ovner. En god vei ut ser ut til å være enkel å bruke, bare spray på skittent underlag, hold i noen minutter og deretter vaske av. Engasjere rengjøring med denne spray du trenger en luftmaske, og godt ventilert rom. Sørg for å lese instruksjonene, som ikke en egnet overflate. Husk at riktig valgt midler, selvfølgelig, hjelpe oppvasken fra fett, men det vondt og det øverste laget av dine retter, så det vil bare kaste.


   Soda og sitronsyre. Ikke skadelig for luftveiene. Bare strø den våte overflaten av rettene fra gamle fett blanding av sitronsyre og natron. Fett inngår reaksjon med vann og reagenser, og du vil bare nødt til å fjerne klumper dannet klut.


   Bestemødre rådes til å vaske retter sennep pulver. "Hva for noe tull? "- Tror du er. Men, faktisk, sennep pulver - en flott nehymycheskoe verktøy som perfekt avfetting. Noen ganger er det nødvendig å lytte til råd fra de eldste. Gjør alle "problemet" retter i en stor bolle, dekk med varmt vann og tilsett sennep løsning fortynnet i vann. Hun halvtime stå opp, og du kan lett takle problemet.


   Før advent av dyre kjemikalier som brukes brus og kokende vann. Bare ta en håndfull av natron, tilsett vann og la det småkoke på svak varme i ca to timer. Ingen skade er ikke din parabol vil bringe.


   Hvordan vaske gammel olje i mikrobølgeovnen? Det er enkelt: eddik - en stor finner for vertinne. Sett en skål med eddik og vann 1: 1 og slå et par minutter. Da bør bollen ikke være av metall. Pluss denne metoden er at du i tillegg til å rengjøre mikrobølgeovn, bruke mer av sin desinfeksjon. Etter noen få minutter skålen med eddik utført i mikrobølgeovn, bør gamle fett være myk gummi. Du bare samle klut.


   Viktige anbefalinger

   Uansett metode for rensing du bruker, er det regler som ikke kan retrett:

   Alle gjør hansker, selv om du har en billig manikyr, selv om du ikke bruker kjemiske midler. Husk hansker - din uniform.

   Hvis du velger å styre kjemikalier, det også bære et forkle.

   For angrepet på den gamle fett bør ta en ny svamp som du ikke har noe imot, eller vanlig svamp som du ikke lenger vil vaske.

   Lese etikettene nøye!

   Hvis potent verktøy kommer på huden, må du vaske den av umiddelbart med rikelige mengder vann med såpe.

  Яндекс.Метрика