Garderobeskap - ganske allsidig og komfortabel møbel som vil finne sin plass i alle rom - selv på soverommet, selv i gangen. Men her er spørsmålet: hvordan å velge riktig skyvedør garderobe for rommet ditt? Ikke å bli forvekslet med kjøp, vurdere hemmeligheter valg av møbler.
Hvordan velge riktig skyvedør garderobe?

 Tips om hvordan du velger den skyvedør garderobe
 1. Form. Tenk så fall bedre passform - eget skap eller skap bygget.
 En egen parietal skapet har sin egen form - ramme: vegger, tak og bunn; Møblene er ikke forankret i noen nisje. Dette estetisk kabinett kabinett inne, kan du flytte til et annet sted. En vesentlig ulempe med denne type saker - det er ganske stort område og krever unntak fra veggene under installeringen, som ikke er særlig egnet for små rom. I tillegg case tilfeller dyrere innebygd.
 I tillegg innebygd garderobe mer økonomisk på plass okkupert. Det kan plasseres i bestemte nisjer rom. De fleste veggene er innrammet ham rom og gulvet, med garderobe kan "passe" nesten alle rom. Blant ulempene - den relative svakhet og manglende evne til å utforme endres fra sted til sted. I tillegg innebygd garderobe kategorisk ikke plasseres mot en vegg, som ferdig gips.
Hvordan velge riktig skyvedør garderobe?
 2. Dør åpning mekanisme. Legg merke til skyvedør åpning mekanisme av garderoben din. I dette henseende, tradisjonelt skille mellom to typer.

 Roller. Dører Innebygde spesiell metallramme og beveger seg langs sporet på standard rulleføringer. Denne fremgangsmåten er mer vanlig, mindre kostbart, men følgelig er det mindre pålitelig. Gjennom et fremmed stoff eller uforsiktige slog videoer skap kan skli ut av sporene, vil porten bryte.

 Monorail. Skøyter i skapet for spesielle trekk monorail. Slike tilfeller dyrere, men sporene er ikke tilstoppet med støv eller fremmedlegemer. Dører beskyttet fra "forsinket". Monorail mekanismen er langt mer pålitelig, men dyre.

 3. Materielle filmer. Husk å spesifisere det materialet som gjorde rullesystem. Fra dette avhenger i stor grad på livet av skap. Det beste valget - en metallhjul. "Gjennomsnittlig" alternativet - en plastruller med spesiell PTFE belegg (Teflon). Til slutt, de verste - en enkel plasthjul med (disse vil ikke vare et år).
Hvordan velge riktig skyvedør garderobe?
 4. Kapasitet. Hvis vi kjøper en sak, og deretter vurdere behovene til familien din - hvis det vil være mange ting, er det bedre å kjøpe en større garderobe med forventning for fremtiden. Hvis en masse ting ikke er planlagt - og da er det ingen mening å sette for stort skap.
 5. Profil skyve garderober. Under hennes forstår motiv skap - metallramme systemstyrespor etc. Denne utformingen kan være laget av forskjellige metaller. I dag skyve-systemer er vanligvis delt inn i stål (rustfritt stål) og aluminiumsprofiler.

 Stål profil. Disse systemer er mer vanlig og billigere. Stålprofiler - svært holdbare, pålitelige og holdbare. Men de produserer mer støy og mer "Retard" enhet dør, og skaper en anstendig belastning på maskinvaren. I tillegg til stålprofiler, ikke alle materialer som egner seg for behandling av skapdører.

 Aluminiumsprofil. Aluminium konstruksjon koste mer, men de ser mer elegant, ryddig og utenfor boksen. Disse systemene er tynnere enn stålprofiler, slik at du vil ha flere muligheter i utformingen av fasaden døren. I tillegg profiler stille aluminium. Men det er en stor ulempe - aluminiumskonstruksjon med tung belastning sist for mindre - 5-8 år, mens stålrammen - det er nesten en levetid.

Hvordan velge riktig skyvedør garderobe?
 6. Materialet fasade døren. Behandling materialer fra som gjorde døren garderober - stort parti, så det er til din smak. Dørene kan være laget av sponplater, finér, rotting, ulike typer speil, og mønstrede frostet glass, bambus, etc. Det samme gjelder for et stort utvalg av farger. Du kan råde deg godt sitte på kataloger og velge den mest passende for deg.
 7. Beliggenhet. Dette stykket, som behandlingsalternativer også ønskelig å vurdere på forhånd. For eksempel bestemme selv om det er solid dør eller speil, samt for forskjellige rom de vil se altfor forskjellige. Angi hvilke rom vil være tilfelle.

 Dermed blir "speilet" innebygd garderobe ser best ut i gangen, visuelt utvide plassen i rommet (bare ikke sette den foran døra). Også bra for hallen skap med mange interne avdelinger - hyller, skuffer, etc.

 Kjøkkenet er meget god såkalte modulære skap coupe (og, som bygget, og parietal). Modulære møbler - en slags designer på elementer av møbler som vil tillate deg å enkelt endre om nødvendig kjøkken interiør. Hvis du planlegger å speile innredning, er det bedre å velge matte.

 For det beste utvalget av stua - en garderobe som består av et system av racks. Noen av hyllene kan være åpen, andre - er dekket av ugjennomsiktige dører eller dekorert frostet eller klart glass.

 Soverom dress tilfeller - avdelinger med speildører. De visualisert utvide plassen i rommet. Men, som i tilfelle av en hall, de er ikke ønskelig å sette et speil til sengen. Totale innredning dørs garderobe i din favoritt sove kan variere opp til selv farging eller lime inn bilder. Dette problemet er etter ditt skjønn.

 I planteskoler beste alternativet - modulære innebygde garderobeskap, spesielt de såkalte forvandlet skap som lar deg enkelt endre plassering hyller.

Hvordan velge riktig skyvedør garderobe?
 8. Dørblad. Når du velger møbler flyttet fra hverandre vurdere bredden på døren skodder kabinett. Husk at det er best hvis de ikke overstiger 100-120 cm, eller bruke skapet vil være svært ubehagelig.
 9. Evaluering av interne skuffer, hyller, stenger, etc. Vurdere de "indre verden" tilfeller - dens bekvemmelighet og funksjonalitet. For eksempel kan glide skuffer være enkel og såkalt "full valg" når de kan presse helt. Tror du trenger en pantograf, gjennom hvilke klær skapet er i to nivåer, med mulighet for å senke toppen "gulvet". Kontroller avstanden mellom hyllene - det vanligvis ikke bør være mindre enn omtrent 30 til 35 cm, ellers vil det være for snever. Dybden av hyllene tradisjonelt kommer opp til 60 til 70 cm, mer - ubehagelig. Tror kanskje du trenger spesiell mesh sko eller praktiske uttrekkbare kurver for klær. Som for stenger for klær, tradisjonelt de er "under kappen" (lang - opp til 150-160 cm) og "t-skjorter" - til 100-120 cm. Dette, og andre "avanserte alternativer" innenriks innhold - kan også sjekke med selgeren.
Hvordan velge riktig skyvedør garderobe?
 10. En produksjonsbedrift. Når du velger en leverandør bør følge visse "regler om forsiktighet":

 Finn ut hvor mye et selskaps markedsverdi (bedre - minst 5 år);

 Analyser vurderinger om det på nettet, hvis mulig - finn ut fra venner som allerede har bestilt en sak;

 Se markedspriser for tilsvarende modeller skap i ulike selgere, kan prisene variere sterkt;

 Angi om din bedrift sentralt kontor;

 Pass på å prøve bestemt verdi av de såkalte tilleggstjenester (installasjon, levering, montering, etc.) - de kan nå opp til 20-25% av det endelige beløpet;

 Kjøpe møbler bare "en garanti";

 Finn ut om selskapets faktisk produksjon maskiner - noen ganger av skalaen kan si mye om det;

 Hvis en butikk og lager møbler - sjekk på salg;

 Når du kjøper skap på bestilling - spør de ansatte i selskapet. Hvis et selskap har minst 4-8 mål - dette er normal, og hvis 1-2 personer "og lastebilen, og sjåføren og konsulent, og måle og snekker" - dette er ikke for deg.

Hvordan velge riktig skyvedør garderobe?
 Det er det! Som du kan se, valg garderobeskap ingenting komplisert! Lykke til shopping!  
Hvordan skjerpe kniver

 Selv de beste kniv etter en forhåndsinnstilt tid zatupylysya, inkludert funksjonene. Men hvis du vil at instrumentet servert for en lengre periode, må det regelmessig skjerpet. Men hvordan du gjør det for å unngå skade på blad eller blad zatupyty mer?
 Der flere funksjoner å bringe en kniv til en brukbar tilstand. Dette er mussate eller slipestein, og bruk av spesielle bakken eller sandpapir.
 Mussat er en lang keramisk funksjon kjerne, som har en diamant eller hard overflate. Stål mussat minner rund fil, som er dekket av visse spor. De er plassert i hele området i en aksial retning mussata.
 Og til tross for den aksepterte vrangforestilling at denne metoden kan slipe kniver. For denne fremgangsmåte kan utføres kniver redigering.
Hvordan skjerpe kniver

 Spesielle metoder
 Snakker av spesiell bakken, så de er ganske komfortable enhet. I noen metallramme satt inn i sjeldne tilfeller, keramiske plater. Disse delene er satt inn på en slik måte at den egentlige basisvinkelen for sliping av kniver.
 Denne funksjonen er ganske enkel og trygg. Og du trenger ikke spesiell kunnskap. Siden du vil bare være nødvendig vedlegg kniv mellom skivene og flere trofaste bevegelser bringe ytelsen.
Hvordan skjerpe kniver

 Effektivt middel snu
 Slipestein og fungerer som det beste middel for å danne en felles kvalitet skjerpe en kniv. Vekt steinen anstendig hjem, og det må være din hjelp. Stones har ulike grader av detaljnivå.
 For vanlig bruk medium grus stein nødvendig, så den grove steiner versjoner utvinning er korrekt filing kniver hvis du har det bortskjemt har en tynnere brukes til rettferdig styre og kniv bevis.
 Ved valg av slipeskive, må ta hensyn til sine dimensjon parametere. Jo større, jo mer komfortabel blir du, og dine verktøy vil være skarpere.
 Å bruke sandpapir som vende, kjøpe vanntett papir og fikse det på de solide rette funksjoner. De riktig kniv skarphet prosessen fungerer bør skjerpe enn seg selv, og ikke fra oss selv. Å gjøre bevegelser Dette bør være en vei.
 Det anbefales også å være ekstremt forsiktig med fersk bakken verktøy.Яндекс.Метрика