Hvordan velge sengetøy?En tredje mann tilbringer sitt liv i en drøm - det er anslått nysgjerrige forskere. Derfor er det viktig å skape et miljø i soverom for å sove fredelig og våkne opp raskt. Pass på at du gjør på soverommet omgitt bare gjøre fine ting og lyder. Sengetøy også påvirke prosessen med å gjenopprette kroppen etter en travel dag. Derfor Sidefylles materielle nyttige tips om hvordan du velger sengetøy.
Ankommer butikken, særlig ta hensyn til materialet. Potorkayte det. Teksturen av materialet for å være hyggelig mot deg. Du kan også bli mer fortrolig med sammensetningen av vev, hvis ser på etiketten. Vær spesielt oppmerksom på parametere som styrke og mykhet, samt slitestyrke og fuktighet. Hvis du er en fan av mote ting, modernitet og fasjonable sengetøy, vil du også være avgjørende faktorer.
Nå la oss snakke om hva slags sengetøy til å velge å ta kroppen med behagelige følelser og romantiske notater. I dette tilfellet er det beste alternativet å velge produkter med silke eller satin. Disse materialene er miljøvennlige og naturlige.
Hvis du har begrenset økonomi, ville det beste alternativet være sengetøy med tykk bomull - satin, bomull eller kaliko. Sover i sengen med sengetøy ekstremt fin og koselig. Hvis du planlegger en romantisk kveld med din kjære, er det anbefalt å velge sengetøy silke på satin eller crepe de chine type.
Color sengetøy påvirker også hvordan du slappe av. Hvis en tid siden kunne finnes bare hvite klær, butikkene i dag er fulle av lyse farger sett med sengetøy. I dag regnes som den mest populære sengetøy med lin stoff med stripete eller rutete mønster. For barn kan du finne baby bedding (Luntik, Stepashko, Gingerbread Man og andre fantastiske tegn).
Uansett nyttige råd, alltid guidet i å velge sengetøy bare deres smak. Det er alt! Lykke til å velge!  
Hvor raskt tørke håret ditt?
 Noen livssituasjoner krever rask montering og nesten umiddelbar beredskap. Men på sjamponering, er tørking og styling for lang. Men respektere kvinne i samfunnet synes onde hodet? Men tiden ikke vente, og noen ganger for dyrt. For å hjelpe kvinnen i dette tilfellet kommer verdifulle tips og råd for å fortelle oss hvordan du raskt tørke håret uten behov for apparatet, inkludert lang og tykk. Og alt om alt går mer enn 15 minutter av dyrebar tid.
 Ekstreme metoder for rask tørking hår
Ja, det er slike metoder. Selv om de kan tørke håret, men kan føre til negative konsekvenser:
 1.  Tørking med en støvsuger. Mange kvinner som av en eller annen grunn ikke bruke en hårføner, ofte tyr til denne metoden. Han tørker håret med vыduvaemыm renere luft på baksiden (eller toppen). Vil inneholde inkludert blåser luft gjennom slangen av en støvsuger. Metode ille at blåst luft er ikke helt ren, som om det ikke var nødvendig umiddelbart etter tørking vaske håret mitt igjen.
   Tørking av viften. De med en vifte hjemme, og kan bruke denne metoden. Nok til å komme opp i fronten av enheten og rørende hår, tørk dem med luftstrømmen. Viften kan noensinne erstatte en hårføner hvis den også er styrt av hastighet og temperatur. Men viften må være veldig forsiktig, siden for liten avstand av bladet kan ta hår.
   Tørking bruker plater. Lederen for de ekstreme metoder. Perspektiv bli kvitt hår er ikke redd for modige kvinner og de tyr til denne metoden for å raskt tørke håret. Inkludert gassbrenner eller эlektoplytu kvinner stige over det og prøve å tørke håret med varm luft. Mindre farlig er veien, hvis ikke slå brenneren og stekeovn. Når den varmes opp, du åpner den og stå imot. Luften nær ovnen varmes opp og blir tørr, noe som vil akselerere prosessen med tørking håret.
  Alle disse metodene er ikke trygt, og kan forårsake skade ikke bare håret, men også deres helse og til og med sikkerhet generelt. Derfor er deres bruk anbefales ikke.
   Trygge metoder for rask tørking hår
  1.  Denne metoden ikke skade håret og la dem tørke raskt. For å gjøre dette trenger vi:
   flere håndklær;
   gre med sjeldne og hyppige tenner.
   Hvis du har tykt hår, så må du ta fire håndklær, og hvis ikke for tykk eller kort, deretter to eller tre. Håndklær må først lage varm. For eksempel å stryke stryke eller henge på pakken eller sette i forvarmet ovn og off. Poenget er å endre håndklær på hodet hver 3-5 minutter. De absorberer overskudd av fuktighet og varme luft som kommer ut av de oppvarmede håndklær, forsiktig tørke håret vil være.
   Når ferdige håndklær, bør håret være kjemmet kam med noen tenner. Kjemmet håret tørker raskere, men gre vått hår anbefales ikke, da de kan bli alvorlig skadet og blir sprøere. Derfor, for å redusere risikoen til et minimum ved å bruke kam med et par tenner. Etter å gre håret må være riktig poterebyty igjen og igjen poterebyty kam. Deretter kan du gre håret kam med hyppige tenner.
   Hvis det er sommer, og leiligheten har en balkong, nok til å gå på det i 5-7 minutter og hår har tid til dette tid til å tørke. Hvis ingen balkong, kan du gå utenfor i fem minutter (f.eks, ta ut søpla). Da han kom tilbake håret er tørt.
    Rask tørking håret med hårføner
   Lang og tykk håret tørt i en kort tid uten tørketrommel umulig. Feng, og så reduserer naturlig tørking, men det er en algoritme som vil raskt tørke langt hår:
   1.  Del håret inn i tre nivåer: nedre, midtre og øvre.
    Midtre og øvre nivå på topp kill.
    Først, tørk det nedre nivå, starter fra røttene tørking. Så du har en tendens til å tørke håret og peresushyte ender.
    Slipp gjennomsnittet og gjøre dem det samme.
    Den øvre nivå er lik for å tørke.
    Denne sekvensen vil raskt tørke håret uten å forårsake dem mye skade.  
Hvordan utvikle finmotorikken til et barn?
 Enhver far gjentatte ganger hørt om behovet for å utvikle finmotorikken i hendene på barn. Betyr det egentlig noe? Jada! Det faktum at hjernen sentre ansvarlig for finmotorikk, språkutvikling og tenkning som er i samme område av hjernen. Utvikling eller underutvikling av en av dem, har en lignende effekt på en annen. Enkelt sagt, et barn med en velutviklet motorikk raskt lære å snakke tidligere dannet sitt ordforråd og klarere tenkning vil obraznishe. Og, selvfølgelig, vil de ferdighetene som krever små musklene i hånden være mer stabil.
Jo før du begynner å utvikle de motoriske ferdighetene til barnet, jo bedre. I de første månedene av livet under den generelle massasje, ta hensyn til barnets hender. Masser håndflaten av de ytre og indre sider i lett hjerneslag. Et lett trykk pads og hvert ledd av fingrene, gni dem. Dette finger utøver en positiv effekt på de aktive interessante cortex. Oppmuntre barnet gripe fingrene og stå. Under våkenhet la barnet leker som er lett å ta i hånden, ringer av pyramider, kuber, små baller, rangler. Oftere satt ved siden av babyen små gjenstander som terninger eller små myke baller til å kaste barnet deres kunne ha rommet. Når et barn lærer å krype eller gå, involvere ham til å gjenopprette ro og orden - selv med samler du spredte leker og bærer dem i en boks. Disse øvelsene utvikle motoriske ferdigheter mens du utfører pedagogiske oppgaver. I året av barnet kan samle enkel pyramide, vekselvis strenger ring.
Etter et år med oppgaven med å utvikle finmotorikken alvor komplisert. På dette tidspunktet må du bruke spesielle øvelser som er rettet mot små muskler og koordinere arbeidet med hendene.
Barn vil gjerne utføre oppgaven gitt til dem hvis de blir servert på en underholdende måte.
Når et barn er bading på badet, sørg for å gi ham leker - ender, sovochki, små bøtter. Sovochki bøtte og han kan trekke vann og hell det på anda. Demonstrere hvordan du gjør det.
Sommer og vinter går med leker. La barnet øs eller sovochkom få sand eller snø i bøtta. Play sand er svært nyttig - det masserer håndflaten din, og alder, når et barn begynner å forme "kaker", mugg og en liten sklie, utvikle motoriske ferdigheter og fin koordinering av hender. Hente barnet i buketter av høstløvet.
Fra 15-2 år la barnet maling som han tegnet. Aksje opp på papir og maling 1-2 farger. I denne alderen barn er vanskelig å takle en børste, men fingre og hender er malt med glede. Vis dem at du trenger å dyppe fingrene i malingen og deretter holde linjen på et ark. Sannsynligvis den første leksjonen barnet vil dyppe i malingen hele håndflaten. Det er ikke skummelt. Det bare blir kjent med et nytt materiale for det. La barnet samler ofte med forskjellig størrelse og form av pyramiden og lære Fest knapper.
I '25 kan du gi barnet ditt børste 2-3 lyse kontrastfarge for tegning og tilbyr enkel oppgave. I første omgang vil det være linjen i forskjellige retninger, så mer bevisste design. Oppmuntre barn pyramider, store blokker for å bygge de enkleste strukturer. La barnet selv bla i bøker med interessante bilder. Med leire eller deig mellom håndflatene for å laste ned undervise baller og "pølser".
I 3-4 år barnet kan tilby farging, forklarer at du ikke kan gå utover tegningen. I denne alderen ofte ønsker å tilby barnet modellering, leke med små elementer: Ta 10 bønner, erter og korn av ris eller bokhvete. Bland i en bolle og be barnet å dekomponere håndfull. Sitte ved siden av paven og arrangere konkurranser mellom dem: som raskt planlegge. Sørg for å prise vinneren! I denne alderen, skal barnet være i stand til å kle deg selv, alle og knapper knapper, glidelåser, blonder zashnurovыvaya og knytte skoen. Disse ferdighetene er selv positivt påvirke utviklingen av motoriske ferdigheter.
Etter 4 år, mange barn begynner å mestre leseferdigheter. På denne tiden, bør motorikk og hånd koordinasjon være godt utviklet. Men stopper ikke der. La barnet samle puslespill, puzzle, fargelegging Maling kompleks med mange fine detaljer. Utfører mindre bestillinger i bygningen: etter å samle leker spill bringer orden i sin lekeområde. Hvis du har et kjæledyr, involvere barnet for rengjøring bur, rengjøring og tørke stenger celler går til hans fordel.
Hvordan utvikle finmotorikken til et barn?
 Spesielt alvorlig til utvikling av motoriske ferdigheter av hender bør tas under utarbeidelsen av barnet for skolen. På hvor godt vil gå med denne saken er avhengig av evnen til å konsentrere førsteklassing, tenkte han, fantasi, motor og visuell hukommelse.
I underutviklede motilitet barnets opplevelser venter og frustrasjon forårsaket av det faktum at han raskt vil dekk hånden som holder pennen. Følgelig kan det ikke møte rytmen leksjon. Manglende evne til å konsentrere seg om den negative effekten at barnet vil "miste line" som å skrive. Selv skriveferdigheter vil bli gitt mer vanskelig - pinner vil gå grater, bokstaver og tall varierer i størrelse og helning.
Derfor, når du forbereder et barn for skolen, må du sørge for at hans hånd var fleksibel, lydig og sterk. I dette tilfellet kan vi snakke om et utviklet utmerket bevegelighet.
Rundt fem år sammen med barna Dette mønsteret kan tilby enkel oppskrift. Ved første, trenger barnet å gi enkle oppgaver som krever bare noen få minutter å utføre. For eksempel skrive en linje pinner. Gradvis, kan problemer komplisere og lage litt lenger, noe som fører til 20-30 minutter. En nødvendig betingelse - barnet må skrive med glede. Hvis du ikke klarer å skape interesse for læring, heller enn å engasjere seg med barnet alene, og ta den med til en erfaren lærer.
Men ved modellerleire, leire, leire; søknader fra papir, tekstil, pels, naturlige og skrap materialer; skjære- og produksjonstall på papiret er mye mer villig til barn. Og foreldre trenger bare et egnet miljø for barnets favoritt aktiviteter.
Innsatsen brukt på utvikling av motoriske ferdigheter, vil sikkert gi positive resultater. Det er godt utviklet finmotorikk - er ikke bare i stand til raskt å mestre ferdighetene til å skrive og tegne, men kraftig forutsetningen for et høyt nivå av intellektuell utvikling.  
Яндекс.Метрика