Hvordan velge sko


 Når du velger sko må ta hensyn til særegenheter i bena - lange ben, størrelsen på føtter, ankler og tykkelse, selvfølgelig, alder.
 For stor etappe fit hæl-drain, sko uten hæler, med en skarp tå.
 Hvis bena er fulle, skoene passer med en enkel stil, ikke for åpen og lukket. Egnet plattform utelukke korte støvler, sko, hæler, sko smal nese og tynne flettede stropper. Med andre ben vil se massiv. Vintersko å velge høy og tett.
 Kvinner med en kort etappe og fot bred fit sko med en langsgående lås og kutte stroppen. Dette forlenger visuelt benet. Fargevalg og unngå mørke kontraster mellom fottøy og klær.
 Eiere tynne ben bør ikke bruke korte støvler og høye støvler. De som har bred eller smal fot er bedre å velge sko med lisser.
 Du kan ikke gå med trange sko og store. Maksimalt en størrelse større. Hvis vintersko stramt, bena merznutymut. Det er riktig, hvis skoene ikke kommer under gang.
 Hyppig bruk passende fottøy laget av naturlige materialer. Det er hygienisk og praktisk.
 For vinteren anbefales sko med skinn Yalova (storfe). Hun har styrke og stivhet.
 Fottøy for svineskinn har de samme egenskapene, men ser ikke så bra.
 Beste sko laget av dyre praktisk og godt materiale. Dette glasert geiteskinn. Hud med ung kalv (kalv) er ideell for sommersesongen sko.
 Suede er dyrt, men det er laget av høy kvalitet skinn.
 Nubuck er litt billigere, men nesten like i kvalitet semsket skinn.
 Sko semsket og nubuck perfekt for kontorarbeid, men det krever ærbødig omsorg. I denne forstand manifesterer seg helt naturlig lakk sko - fuktighet og salt det var ikke forferdelig, men det er "ikke puster", så egnet for høst-vintersesongen og visne i solen.
 Fottøy deler - ikke strekke når sokkene er ikke vanntett. Negativer - ikke holdbare sko, "ikke puster".
 Ofte prøver å utgi seg som en kunstig hud naturlig. Metodene i dette feltet blir stadig mer sofistikerte. Det er en sikker måte å beregne en kunstig hud - ta hensyn til feil side, på kuttet. Hvis du er splitte i små hår - naturlig hud hvis tråden - kunstig. Hvis skoene alle sømmer er skjult, så det er verdt å vurdere.
 Sålen er festet til sko med lim, støping og firmware. Den sikreste måten - firmware høst er best å ikke bruke sko. På den tiden av året fit sko med såler limt. Husk å sjekke ut hælen som ikke går i forskjellige retninger. Sko med lærsåler bør brukes svært forsiktig - ikke tåler frost og regn.
 Aldri en kvinne å bære herresko - Foot ulike anatomiske trekk.
 Velg de beste skoene i ettermiddag. Føtter hovne opp så langt. Denne personen må ha nylon sokker.
Frokost i en hast


 Smørbrød, pølser og dumplings inneholder store mengder av animalske proteiner, fett og karbohydrater, som ikke hjelper morgen fordøyelse og helse. Dette problemet er lett løses frokostblandinger og "rask" havregryn.
 Før frokost korn matvarer inneholder mais, ris og hvete i form av stjerner, pinner, frokostblandinger, utstoppede puter som kan spises uten videre matlaging. Under utarbeidelsen av korn gjennomgår rengjøring, dampende, oppvarming i luft eller salt steking i smult eller sukker sirup.
 Frokostblandinger inneholder alle nødvendige vitaminer og mineraltilskudd, og avvisnings bruke dem med fruktjuicer, yoghurt og melk, gjør morgen en variert meny. I tillegg, er kvinner tiltrekkes til de korn som inneholder produkter som anbefales i dietter. Den eneste begrensning i bruken av elektrodene og stjerner kan være allergisk eller tendens til å bli overvektig barnet. Ifølge noen leger inneholde de en stor mengde lett fordøyelig barnets kropp raffinert karbohydrater.
 En av de varianter av frokostblandinger er Crunch, müsli. Forfatterskapet av denne produkt oppfinnelser eid sveitsisk lege Bourchier-Benner, som introduserte denne retten på menyen av hans sanatorium i 1908. I hans syn, havregryn, dynket i vann og blandet med revet epler, nøtter, kondensert melk med tilsatt sitron kurer for mange sykdommer. I dag müsli inkludere i sitt medlemskap næringsrik frokostblanding rug, hvete, ris, havre og bygg og sjokolade, frø, frukt og bær.
 Ikke så lenge siden det Crunch (engelsk knase - crunch). Denne blandingen er bakt korn, frukt, nøtter, oljeholdige frø og sjokolade. Forskjellen mellom dem fra korn som kan spises Crunch i tørr form.
 Mye å spare tid tillater "rask" havregryn, Matlaging som går fra 1 til 10 minutter. De trenger lang tid å lage mat eller koke. Under produksjonen av hvert havregryn, ris eller bokhvete korn bahatokilometrovyy transportbånd. Resultatet er et produkt rik proteinstoffer av vegetabilsk opprinnelse. Og takket være det høye innholdet av fiber fordøye sakte følelsen av fylde kommer raskt.
 Den slags "raske korn" - umiddelbart. De heller helle kokende vann og trekke i 3-5 minutter.
 For å velge en "lat" frokost smak, bruker anbefalinger ernæringsfysiologer som rådet til å ta hensyn til produktet og foretrekker naturlige produkter, selv om det er dyrt.  
Klær for huset, eller la oss respektere hverandre!


 Men kommer hjem, mange å ta av og vaske alle hennes skjønnhet, mote, stil, og her er det, en fantastisk forvandling: skjønnhets svinger, svinger en skjønnhet rutine og hjemmekoselig.

 Kvinner ofte kledd i kappe, i beste fall, rent, og noen ganger også fettete. Men noen ganger er å bygge "klassikere": trenyky med utvidet knær og Olimpiyki eller gamle gensere med ermer strukket.

 Men det mange ikke anser det nødvendig å ta hensyn til utseendet på huset, og sa: "!? Så hva Og som ser det, bortsett fra oss selv og kjære Hvorfor kle opp huset". Denne tilnærmingen til hjem klær og helhetsinntrykket er feil av mange grunner.

 Først blir folk stadig snakker hjemme med familie og nære venner. Men hvorfor, for eksempel, kolleger på jobben for å hedre behagelig utseende et must, og gjøre, slik at din kjære for ikke anses nødvendig.

 Dernest, de voksne hjemme og på gaten er et eksempel for sine etterkommere. Hans utseende eldre generasjon lærer de yngre egenskaper som punktlighet, renslighet, smak og sans for proporsjoner. I tillegg ønsker alle barn til å være stolte av sine foreldre. Og klokken grooming og renslighet om foreldrene er hjemme eller andre steder, gir en følelse av stolthet til andre og respekt for foreldre.

 Som for mote, er det ikke nødvendig hjemme "kle opp". Det er nok å se rent og ryddig. Hvis det hjem kjole eller bluse med et skjørt, bukser for menn, de bør ikke være formløse ganger. Badekåpe lov bare for å gå ut av bad eller dusj. Ikke dårlig passform for hjemme sporty klær. Det er behagelig, praktisk og samtidig gangbusters. Igjen, ting kan være billige, men anstendig, dresser eller bukser, bukser, skjørt, skjorter.

 Ikke glem at utseendet på mannen - er først og fremst vыkazыvaemoe respektere menneskene rundt ham, hans holdning til dem. Ryddighet og renslighet understreke menneskelig innsats for å gjøre en fin følgesvenn for å hedre ham. Tross alt, ingen er forpliktet til å kommunisere med en ubehagelig person. Det samme gjelder hjemme! Fordi hjemme vi kommuniserer med mennesker vi dyreste. Så la oss respektere hverandre!  
Bli kvitt katten lukt


 Årsaker til lukt kan gis.

 En av de mest populære - katten ikke liker henne skuffen. Kanskje det er ikke egnet i størrelse, eller katten ikke liker stedet reservert for ham. Hvis en stygg lukt som kommer direkte fra skuffen - bør eksperimentere med fyllinger, og selvfølgelig, ikke glem å holde dyr ren skuffen.

 Merkelige lukter og gjenstander forårsaker dyret ønske om å vise "hvem som er sjefen i huset - noen andre drepe henne lukt - dette forklarer det faktum at katten kan tisse i en crib eller starte gjesten.

 Kilden til lukt i leiligheten kan dyrkes katter - etter puberteten, begynner de å sikte urin leilighet med en spesiell hemmelighet som gjør en skarp lukt, ubehagelig og sarkastisk. Avvendte dyr markere territorium kan ikke - det er instinkt iboende natur. Beslutning to - eller permanent bli kvitt lukten av spesialfond eller sterilisere dyr som er den vanligste metoden.

 I tillegg til behovet for å kontinuerlig overvåke helsen til kjæledyr - katter kan urinere på feil sted tegn på alvorlig sykdom.

 Hjemme, kan katten lukt fjerne væske som bryter ned organiske forbindelser - klor, ammoniakk, kaliumpermanganat løsning, eddik, hydrogen peroxide eller jod løsning.

 Flavours og deodoranter i denne saken ingen hjelpere - de lukter bare avbryte for en stund.

 Det er mange profesjonelle verktøy for å nøytralisere lukt dyr - de kan kjøpe i dyrebutikker. Når du velger slike midler bør være svært forsiktig - ikke alle av dem er effektive, de fleste tilbud lett deodorizing effekt for en kort tid. Velprøvde produkter som inneholder såkalte enzymer - enzymer som bryter ned urinsyre krystaller.

 Husk at katter har en mye mer subtil lukt, og er nødt til å komme til det stedet hvor var deres lukt. Derfor må lukten av katt urin fjernes umiddelbart etter sin ankomst, så det var ikke vanskelig.  
Яндекс.Метрика