Hvordan velge sminke?
 Vi går til butikken kosmetikk - og bare se på først. Det synes alle disse fantastiske bokser, flasker skjønte en hvisking: ". Kjøpe meg" Avkastningen hjem med ganske tynn lommebok med en haug av proprietære pakker finner ut at ikke alt er like bra som det virket. At feil leppestift farge, men de to dagkrem og en enkelt natt. Hvordan velge sminke for å være fornøyd med det? Det er hva de sier om det, eksperter og profesjonelle skjønnhets.
Først av alt, alt dividert ved hjelp av kosmetikk for hudpleie og dekorative. Og kvinner velger ofte nøye et sekund, ganske tilfeldig behandling først. En kosmetolog ung virkelig sex gjør ofte ikke på plass gode systemer for å ta vare på seg selv. Høy - billig krem.
I et slikt uoppmerksomhet hud vil svare - unpresentable utseende og for tidlig falming. Så finne ut hvordan du skal velge riktig makeup, må du så snart som mulig for å bevare ungdom permanent.
 Midler til hudpleie.
Det er velkjent at vask såpe (hva nå sine delikate egenskaper ikke snakker produsenter) - ikke. For riktig hudpleie bør du være trehэtapnaya system:
en anordning for vasking
tonic
fuktighetsgivende eller nærende krem.
Throw øyekrem, skrubb, og hvis huden med jevne mellomrom "lykkelig" acne - et verktøy for problem hud. For en ung jente som er nok. Bedre å kjøpe dette settet med enkle, men godt selskap, sminkebordet for å fylle tusenvis av unødvendige krukker.
Å velge riktig makeup, må du bestemme din hudtype. I dag er det to hovedtyper av hud: normal-fet og normal-tørr. Den såkalte kombinert hud - et fett, hvor feilaktig tatt vare på.
Hudtype bestemmes av T-sonen: pannen, nesen og haken. Hvis disse stedene har forstørrede porer og noen ganger en Shine - du lykkelig eier av fet hud. Det faktum at denne vasking etter deg "charge" person - bare gjelder en anordning for vasking, men ikke til hudtype. Fet hud, men kalt stygg, egentlig - bare en gave av skjebne. I sin ungdom leverer hun sikkert ubehagelige øyeblikk, "dekorere" person kviser og akne, men med alderen bringer mindre og mindre stresset.
En tynn som pergament, "glødende" hud - er tørr, det krever mer forsiktig vedlikehold, spesielt om vinteren. Her nødvendigvis trenger fuktighetsgivende og fuktighetsgivende maske.
Hvordan velge sminke?
 Hvordan velge sminke for ansiktet, basert på egenskapene til huden din? Elementary, god kosmetisk linje nødvendigvis bryr system for hver av sine typer. "Universal" kremer som passer enhver type er best igjen på sokkelen.
Det neste viktige spørsmålet: hva merkevaren av kosmetikk skal velge? Overflod av merker og produsenter virkelig gjør forvirret. Dette rådet er: kjøpe kosmetikk i gode butikker (selvfølgelig, i alle fall i markedene) og foretrukne måten av kosmetikk. Ved hjelp av billig omsorg - en god idé i utgangspunktet. Først, de er ofte av dårlig kvalitet, og med god kan skade huden. Og andre, vil en krukke av dyre kremer vare to til tre ganger lengre, og i prinsippet ville bli for dyrt.
Korrekt spare på kosmetikk - det betyr ikke å kjøpe for mye. Og kvaliteten på hva du putter på huden din bør være høy.
Over tid vil du trenger for å erstatte konvensjonelle pleieprodukter for anti-aldring. I en tid når du trenger å gjøre er bestemmes ikke av antall år, og tilstanden til huden din. Noen i 45 normal nok fuktighetskrem, og noen allerede i 30 behovet løft. Identifisere det vil hjelpe erfaren beautician (fortsatt verdt tidvis besøke ham).
Det gjenstår å finne ut hvordan du velger makeup makeup.
Så det vi trenger:
tonal fundament
pulver
Rødme - 2 farger
crayon
Tusj
skygger
Leppestift - minst ett eller to
lipgloss.
Igjen - hvis midlene ikke har lov til å kjøpe en masse dyre kosmetikk, må du kjøpe et lite, men snart veien.
Tone krem ​​bør ideelt matche fargen på huden din. Mest merkbar outsider ser tone foundation eller pudder i ansiktet ditt - er dette en feil i å velge farger, så gjerne ham til å "prøve". Bare ikke sette den til å teste på hånden, er huden på hendene vanligvis mørkere enn ansiktet.
En veldig viktig ting om mascara. For dag makeup behov brunt blekk, vil så se mykere og mer naturlig make-up. Blonde svart blekk er generelt kontraindisert - ser vulgær. En rekke farge blekk kan også være, men bare for fester og utflukter. Vises på kontoret med blå øyevipper - mauvais tonn.
Det faktum at du må velge en god mascara, kan du heller ikke forhindre - hver kvinne en gang følte alle "sjarmen" og slezyaschyhsya rødhet i øyet, vil behandle hennes valg veldig nøye.
 Hvordan velge en god makeup for øyne og lepper.
Igjen - trekke oppmerksomhet til merkevaren, pris og - viktig! - Holdbarhet. Og tankene du, skygger, leppestifter store kosmetiske selskaper nesten lukte. Dette gjøres for å du på tid "føler" at leppestift er ikke det samme, forverret. Men "dekoratyvka" fra rimelige merker som bruker billige bedervelige ingredienser for å lage sine produkter, ofte duftende aromaer. Dette kan ikke kjøpe. Men dette betyr ikke gjelder gloss med frukt, sjokolade og vanilje smaker som er spesielt utviklet for å være velsmakende.
Generelt, er hovedregelen at skal veilede kjøpe kosmetikk: er mindre bedre og bedre.  
Kronisk utmattelsessyndrom
 Kronisk utmattelsessyndrom (CFS) - en ganske vanlig sykdom i vår tid. Han var mer tilbøyelig innbyggerne i byer, tettsteder med den raske tempoet i livet. Å diagnostisere CFS startet nylig. Sykdom først beskrevet i 1984 av Dr. Paul Cheney amerikansk, som observerte utbruddet av sykdommen i en liten by i Nevada. I en kort periode legen spurte mer enn 200 mennesker med klager av svakhet og tretthet. Cheney systematisert oppnås når undersøke pasienter føre, og til tross for noen forskjeller i symptomer, kom til den konklusjon at det er en veldig spesifikk sykdom forbundet med hemming av nervesystemet.
 Symptomer på kronisk tretthet.
De vanligste symptomene på CFS omfatter en følelse av konstant trøtthet som vedvarer selv etter en lang hvile. Hos pasienter har muskelsvakhet. En person blir apatisk, deprimert. Noen pasienter har ukontrollerte utbrudd av aggresjon eller sinne, søvnvansker, ledsaget av skrekk, søvnighet på dagtid, et ønske om å slappe av, generell emosjonell ustabilitet. I noen tilfeller er det en delvis hukommelsestap. I tillegg til disse, er det symptomer på kronisk tretthet, en konstant følelse av angst, "forvirring" tenkning. Folk føler spontan sår hals, muskel eller leddsmerter, svimmelhet. Noen ganger pasienter er bekymret for smerter i lymfeknuter. Ofte sykdommen ledsages av vekttap. I tillegg har pasienter ofte klager over redusert ytelse, til motvilje mot å gå på jobb og delta i felles aktiviteter. For mange er preget av manglende evne til å konsentrere seg, irritabilitet eller slizlyvist.
Undersøke pasienten, leger vanligvis kommer til den konklusjon at hans ekstreme nervøs utmattelse.
 Årsakene til kronisk tretthet.
Det er flere syn på utbruddet. Noen forskere CFS mener at utgangspunktet for utbruddet av sykdommen oppleves av menneskelig stress som kan være forårsaket av ulike faktorer - død kjær person, skifte av bosted eller arbeid, skilsmisse eller svik av en ektefelle.
De fleste av eksperter er enige om at årsakene til kroniske tretthets er dypere. Ifølge dem, provosere sykdom ubalansert emosjonell og intellektuell aktivitet. Dette forklarer de mange tilfeller av kronisk utmattelsessyndrom overvåking av flygeledere, beslutningstakere, aktive entreprenører, lærere. I tillegg CFS - anerkjent sykdom arbeidsnarkomane for hvem meningen med livet var.
Faktorene mot hvilke det ofte kronisk tretthetssyndrom er ugunstig miljø og tilstedeværelsen av humane kroniske sykdommer, innbefattende virus.
 Behandling av kronisk tretthet.
Medisin tvunget til å erkjenne at ikke fullt ut forstått, og fullførte CFS er resistente mot behandling. Vanligvis diagnose begynner med en grundig undersøkelse av pasienten. Legen, allergolog og medisinske spesialister med leddgikt og fibromyalgi studere pasientens tilstand. Vanligvis analyser om CFS viser ingen vesentlige avvik fra normen. Ofte pasientene ved foreskrevet antidepressiva for å støtte den emosjonelle og mentale tilstanden til pasientens normale. Som behandlingsdose av medikament blir redusert ved bruk av andre metoder.
Til pasienten trodd at suksess i utvinningen avhenger ikke bare av medisinsk behandling og spesielle oppdrag som fra seg selv.
Behandling av kronisk tretthet inkluderer behovet for å observere streng daglig rutine, kosthold og motorisk aktivitet; befestning, normalisering av mentale og emosjonelle tilstand.
Takle sykdommen hjelper fysioterapi og svømmebasseng. Kanskje den mest effektive for å date er en full kroppsmassasje eller nakke området. Det fjerner hell klemmer muskler, hjelper kroppen til å gjenopprette full blodtilførsel. Bruken av elementer av manuell terapi forbedrer avslappende og aktive effektene av massasje.
Behandling av CFS mye brukt metoder for alternativ medisin, som akupunktur. Prosedyren gir en fin avslappende effekt, reduserer smerte og tar sikte på å gjenopprette riktig drift av indre organer.
Kronisk utmattelsessyndrom
 Vanskeligheter i behandlingen på grunn av det faktum at CFS er ofte diagnostisert på senere stadier og lagres i flere år, økende mentale og emosjonelle tilstanden til pasienten. Å støtte kroppen i relativt stabil tilstand i disse tilfellene er mye brukt immunocorrectors.
Nøkkelen til å behandle kronisk tretthet er den komplette utelukkelse av negative følelser og unødig stress både fysisk og psyko-emosjonelle. De beste assistenter i denne tilstanden av aktive fritidsaktiviteter - fiske, vandring i skogen for bær og sopp, anstrengende arbeid i hytter. "Reset" kroppen perfekt hjelpe gå barbent i regnet. Noen få skritt tatt i kald dag på snø med bare føtter, tvunget til å gå gjennom en hel haug med ukjente følelser som svært positiv innvirkning på menneskekroppen.
 Forebygging av kronisk tretthet.
CFS oftest rammer middelaldrende. Så kommer til 40-års milepæl, og bedre, men fortsatt trenger å ta alle forholdsregler for å unngå denne lumske sykdommen. Forebygging av kronisk tretthet er primært ansvarlig holdning til deres helse. Jevnlig utføre enkle fysiske øvelser, hvis viktigste mål er å forebygge "klipp" normalisere blodstrøm og riktig drift av indre organer. For å gjøre dette, de beste fit ulike "extensions".
Det er viktig å fylle livet ditt med positive følelser - favoritt hobby klasser, møter med nære venner og nære slektninger, utstillinger, konserter (eller stedene du nære og mest behagelige) - alle fylt med lyse gledelige opplevelser. Omvendt, må vi avvise kontakt med folk lett ta deg ut av balanse, og tvinger sint, bekymring, nervøs.
Ikke vær redd for å skifte jobb hvis det er en kilde til konstant stress og følelser.
Prøv å kommunisere oftere med små barn - de er rene, positiv energi positiv effekt på hele miljøet. Hvis det ikke er noen venner av barna bare sitte i barneparken hvor barn gå, høre deres høyt kvitrende "- sjel bli fylt med fred, glede, fred.
Gang behandle forkjølelse, huske at de noen ganger er den bakgrunn som på andre "gode" forhold oppstår CFS.
Prøv å la inn i livet ditt positive følelser, flere gode og glade mennesker. Lær å alltid tenke positivt utstråle vennlighet og fred, og du vil være i stand til å opprettholde sin helse.  
Яндекс.Метрика