Hvordan velge vinterstøvler?
 Den kalde pust av vinteren er alle der inne, utenfor den første snøen falt, nattetemperaturer er krypende mark "null" og regissert lavere og lavere, kald vind tårer utenfor de siste bladene på trærne er det på tide å ta vare på å kjøpe høy kvalitet, trygge og varme sko for den kommende vinteren sesong! Men hvordan og ved hvilke kriterier for å velge en vintersko for å holde den kollapset noen måneder? La oss finne det ut. Et eller annet sted på gennivå i våre liv troen på at de mest praktiske alternativet vinter sko støvler var og er. De alltid varm, så helt utelukke muligheten chille vitale organer. Men er det mulig i støvler vises i samfunnet? Selvfølgelig ikke. Så sett i gang, velger de elegante og varme støvler. Med det første kriteriet problemer neppe oppstå - et utvalg av elegante sko er bredt og variert, men her er kvalitet og "Frost" egenskapene til noen modeller føre, for å si det mildt frykt. Til bena ikke er frosset, og støvlene var salgbar minst et par sesonger, må du nøye nærmer utvalg av vinterstøvler.

 Lærstøvler - kunne ikke vært bedre
 Hvilket materiale er å foretrekke, og du vet veldig godt - er, selvfølgelig, lær. Hun, derimot, holder formen perfekt overdel og sokk, den andre - kan gradvis tilpasse seg dame ben. Dette ekte skinn, i motsetning til syntetiske stoffer, også "puster" slik at føttene ikke svette. Man absolutt ikke kunne fastslå, for eksempel, lærgarving metoden, selv om det er en viktig egenskap av kvalitet, men ta hensyn minst dens tykkelse. Tynnere topp boot, kaldere ben, uansett hvor uteplyuvaly sko inne.

 Hvordan skille ekte skinn fra imitasjon
 Problemet ligger i det faktum at huden er forskjellig. I dag materiale for støvler ble mulig å produsere fra små avfall lær industrien. Og mens produsenten kan trygt uten kryvlyachy sjel, argumenterte som tilbyr sko laget av lær. Produkt av trykket skinn ved første øyekast ser bra ut, kan ikke skilles fra høyverdig skinn, men ytelsen er dårlig. Dårlig hud bolle "felle", så vel som kunstig, ikke pustende, må rynkene, som raskt omdannes til å sprekke, selv om det må gjenta krem, men ikke spille. Og kulden under minus 10 ° dette "naturalka" så nummen som ikke kan bøye benet hans.

 Og det er trist å tro forsikringer "fair" mynthandler og sette på sko med "kozhzama." For vinterfottøy dette ting bare ikke vil gjøre. Hvordan skille huden fra kunstlær? Det er svært vanskelig. Produsenter har lært å etterligne billedflaten hudlaget limt undersiden av den fineste naturlige union. Selv lukten av ekte lær, utsatt svindel. Likevel er det et lite triks. Eksempler på overflaten av støvelen flaten. Skinn er ikke bare "absorbere" varmen, men også å gi, varmer fingrene. Det er imidlertid en enklere måte for å bestemme kvaliteten av produktet. Sammenligne priser. Støvler laget av naturlig materiale europeisk produksjon er billigere enn 7000-8000 rubler for å kjøpe bare umulig på grunn av kompleksiteten i produksjonsteknologi og verden priser.

 Lærsåle - de grunnleggende egenskapene til den klassiske modellen sko, satt på "Italiensk" vinterstøvler, saker av kinesisk og tyrkisk "produsent" av hodet. Selv om det er duplisert tykk gummi, vil det absorbere fuktighet og sveller, og deretter bryte. Men noen kalde stativ med termo yttersåle.

 Du kan finne materialet tetthet og elastisitet. Mindre frost, men også sterk, lett og fleksibel yttersåle med spesiell gummi og gummi. Men for disse materialene og til prøve å gi billig falske. For ikke å gå glipp av, krever selger et sertifikat av overholdelse, som bør komme tydelig frem alle materialer.

 Før du kjøper vinterstøvler
 På grunn av de vanskelige værforholdene eneste vinterstøvler ofte skrelle, så bør du nøye undersøke festemetoden til rektor. Den mest pålitelige kombinasjon av flere alternativer for å koble til, for eksempel, lim og lommelykt forsinkelse.

 Også egnet støping eller rantovoyi monteringsmuligheter såler. Før du del med penger, bøy såle. Hvis det viser nepodatlyvoy, så foten vil føle ubehag.

 I alle fall nøye inspisere Seam sted rundt omkretsen, prøv å forsiktig separate deler. Se hullene med spor av lim mellom toppen og såle, gå til en annen butikk.

 Noen selskaper produsere de samme modeller for høsten og våren og vinteren sist bare tynne isolasjon pels inserts. Utgir "varulver" igjen yttersåle. I kvalitets det startes og tykk profilert slik at de ikke sklir, og billig - tynn så enkelt som mulig.

 Når du velger vinter fottøy bør du definitivt se inne i støvelen. Fôr, selvfølgelig, naturlig. Det er bedre hvis det er saueskinn og kaninpels er ikke at de knuse og tørk i en sesong. Syntetisk satt inn i skoen skinn, kan føre til overdreven svetting stopp og gå i vinter med våte føtter er ikke veldig hyggelig. I en pels dekke bør ikke være en "hårløse flekker" eller hull.

 Tykk innersåle - en nødvendig egenskap av vinterstøvler. Dårlig hvis det fast. I dette tilfellet, kan du ikke endre det for tekstil, ull eller termisk, og viktigst av alt - kan ikke det normal til tørr. Uttakbar innersåle må også sjekke nøye. Å tilstrekkelig holde varmen, bør det være et helt stykke stoff, skinn eller pels duplisert, og bli sydd rundt omkretsen.

 Se og "bottom" boot: land høyde og bakgrunn bør ikke handle inne. Ingen grove rynker, bulker eller negler. Nær fem bør være skinn, ikke pels. Husk: tilstedeværelsen av sålene - en betydelig fordel fottøy og papp fôr under innersålen - en åpenbar ulempe.

 Du har ikke fått syk til å gå til butikken? Deretter godta et annet tips for sist. I sko, så vel som mange andre produkter er holdbarheten. Selv om det er bare i en boks i en lagerbygning, huden tørker, mister lim styrke. Det er neppe nødvendig å kjøpe støvler, laget for tre år siden, selv om de ikke er ute av moten.  
Hvordan å male skinnjakke
 Kjøpe en skinnjakke, husk at problemer jakker slitt overflate ikke kan unngås. Dette kan skje raskt eller over flere år. Presentasjon Jacket zblyakne, vil fabrikken maling gradvis komme ned. Hvordan å fikse?

 Jakken kan males. Fargealternativer - mye. Hjemme, kan du male huden på to måter. Med flytende maling eller lakk-spray. Men ikke prøv å endre fargen på produktet. Det vil bli uopprettelige skader.
 Du kan bruke spraymaling for å glatte huden. Kjøpe trenger minst to bokser. For instruksjoner farging bør gjøres utendørs. Forstyrrer ikke respirator eller maske lett. Det vil ikke puste en sterk lukt av maling.

 Før farging prosedyre jakker å forberede et sted for arbeid. Hold hendene ting er ubehagelig, men på en horisontal flate maling kan tørke ut visuelt. Det beste alternativet - bruke kleshengere for jakker.

 Hang jakke bør være slik at de ikke forstyrrer folder. Et land det ikke bør være nær gulvet. Dette vil beskytte bunnen av kappen mot slitasje.

 Aerosoler har en stor radius sprøyting. Dette betyr at du og rundt ting vil komme av spraymaling. De omkringliggende gjenstander kan lukkes med ark, og hånd fit h / b hansker.

 Du må først fjerne støv fra overflaten, tørke av med en fuktig svamp. Videre, fra en avstand på 20 cm fra start spraymalingsbokser. Dette bør være jevnt over overflaten. Pass på å unngå striper av maling. Men hvis de ble dannet, deretter lett rørende, fjerne dem med en svamp. Ikke glem halsen og armhulene. Legg igjen en jakke i en time. Maling av denne tiden vil ha tid til å tørke. Jakken er klar til bruk.

 Det er en annen måte å oppdatere skinnjakke. Du kan ikke kjøpe i butikken aerosol og pulver og gjør følgende:

 •  Fjern fra overflaten forurensning tingene som er nevnt ovenfor.

 •  I varmt vann legge pulver fargestoff, rør blandingen grundig og sørg for å drenere. Ellers kan det være klumper som vil føre til flekker.

 •  Fargestoffet bør helles i en stor beholder, å legge to liter vann. Oppløsningen til å koke og avkjøl til 45 grader. Ved høyere temperatur løsning huden krymper, mistet sin elastisitet og styrke.

 •  Jakke må først dynket i vann i 2-3 timer. Huden er god til å absorbere fuktighet. Fattige våte områder kan stå farget. Med utilstrekkelig fuktighet med tiden vil bli tildelt små bobler.

 •  Hell fargestoff i en stor gryte, sette tilbake skinn, men det må alltid overvinne og deretter med jevne mellomrom snu. Dette vil bidra til malingen jevnt fordelt.

 •  Etter farging huden og klemme skylling. Først, varmt vann, deretter kjølig. Dryppende vann skal være gjennomsiktig.

 •  For å fikse malingen bør ta en liter vann, tilsett en kopp eddik og en spiseskje salt. Plasser jakken i den resulterende løsningen. Klem deretter jakke, lå på tre overflaten av huden og la den tørke opp.

 •  Tørket opp produktet må gi deg et oppdatert utseende.

   Hvis selv utføre disse prosedyrene du nøler, resultatet også. Det bør tillate å utføre maleri renere. Forslagene i markedet veldig mye. Lær deres variasjon, pris, lese anmeldelser. I moderne renserier bruke naturlige fargestoffer. I salonger vil du bli tilbudt andre tjenester. Restaurering av ting, gjenopprette den opprinnelige fargen og så videre D. Hvis du gir et nytt liv til sine eiendeler, vil de være en lang tid å tjene deg.  
  Nytt liv til gamle ting - tips og ideer

   Hver kvinne trolig i huset
   det er gamle ting som det er på tide å kaste. Men for noen grunn de gjorde
   fortsette å være i huset, ikke i søpla. I denne artikkelen vil vi dele med deg
   enkle ideer slik at du kan gi nytt liv til sine gamle
   ting.
   Den gamle
   klær


   Hver person i skapet
   zavalyalosya sannsynligvis mange gamle klær som gikk ut av mote eller
   som ikke passer i størrelse. Kanskje ting bare mistet sitt utseende.
   Men fortvil ikke. Hvis du kan sy, kan du enkelt
   oppdatere foreldede kjoler, skjørt, bukser og mer. I tillegg, hvis
   ting har ikke mistet sitt opprinnelige utseende, så er det mulig å sy baby klær,
   også kan brukes som en basis for fremstilling av forskjellige kjøkken
   pryhvatok, dekker eller kapper for møbler. Med flaps kan sy teppe og
   selv hele teppet. I tillegg kan gamle bukser enkelt konverteres til
   shorts, kjole, kjole, jakke og en vest.


   Jeans er ideelle for
   produksjon av poser, dekker for seter, gardiner. Også dongeri boks
   brukes til lappeteppe sy. Men husk, før du starter
   gjøre noe nytt fra den gamle måten, bør det være godt vasket og
   vidprasuvaty.


   Hvis du har liggende rundt i skapet
   Strikkevarer, ikke rush å kaste dem. Hvis garnet er sterk, kan det bli
   oppløse og benyttes for å bunte nye ting. Men første du trenger
   vaske og rette garn. Deretter en ny ting relatert gamle garn vilje
   ser bra ut. Og selv om du ikke risikerer strikke genser eller genser med
   dette garnet, er det helt passer for strikke sokker eller hansker.


   Strømpebukser og strømper er hver
   jenter. Dessverre, ting raskt bryte, noen ganger til og med før de når
   første vask. Derfor, som regel revet tights gå til
   søppel uten å nøle. Men skåret i tynne tights
   strips kan brukes til å strikke eller hekle strikke vesker, tepper og
   pads. Og den gamle strømpebukse kan fylle kosedyr eller puter
   puter. Noen ganger kan de brukes til å lage kunstige blomster eller
   tekstil skulpturer. Mange
   Gartnere bruker nylon strømpebukse som podvyazochnoho materiale på
   hage. Noen mennesker bruker dette filteret materiale for maling (hvis
   reparasjon) eller som et dekke for oppbevaring av puter og tepper.


   Hjem
   tekstil


   Hjem tekstiler heller ikke nødvendig
   jag å kaste hvis den mistet sitt opprinnelige utseende. Eksempelvis
   sengetøy laget av sateng, lin eller Calico meget høy kvalitet.
   Selv om arkene og slitasje, ikke helt, men bare på ett sted. Det er mulig
   cut skjemt sted, og en klut til å forlate for nye klær. Fra
   brikker slikt vev kan sy putevar og selv hele arket. Fra tepper og
   gardiner kan sy nye gardiner i teknikken av patchwork. For å gjøre dette, skjær dem brikker
   og sy disse brikkene sammen. Hvis tykke tepper vanskelig å sy, og koble
   filler hverandre via krok og strikkegarn.


   Frottéhåndklær, samt
   ark, slites helt ut. Derfor uskadde deler håndklær kan
   skjære, slå opp sidene og brukes som kjøkkenhåndklær. Unntatt
   Dessuten kan store håndklær sy en strand bag, frotté shorts
   eller selv barne tøfler og kjole. Hvis håndklær er ikke for stor, så
   De kan gjøre vaskekluter, tepper, barn og slyunyavchyky kjøkkengrytekluter.


   Gamle Lin duk mer
   Bare kastet ut fordi de ser flekker som er vanskelig
   trekke seg. Skjær uberørte delen og sy tøyposer for dem
   lagring av bulkvarer eller servietter. Du kan også endre disse kluter i
   grytekluter eller kjøkkenhåndklær.


   Møbler

   Møbler som gikk ut av mote eller
   slitt, sendt til land eller til dump. Men hvis du liker
   fiksing og triksing, prøve å gjøre dette møbler med noe nytt og nyttig.
   For eksempel, med flyttbare vegger og mezzanines kan lage tabeller for sko eller
   tabeller for lagring av leker. Bokhylle kan gjøres om til en kleshenger
   gangen, hvis du tar av seg hylle og dør og i stedet knytte kroker.
   Dersom et slikt skap ved siden av fortauskant å sette sko, vil du ha
   klar gangen. Hvis du bestemmer deg for å bli kvitt gamle møbler bare fordi
   det har unpresentable utseende, da dette problemet kan løses ved å
   selvklebende film.


   Jenter som har hvitevarer
   decoupage, kan enkelt oppdatere noen møbler. Dette kan være gamle
   kommode eller buffet, kjøkken sett eller piano og møbler. Unntatt
   som fronter kan oppdateres med en klut. Møbler vil passe eller stoff
   raspishut akryl maling, lakk og deretter utvide.


   Med de rette myke møbler
   ellers. Uavhengig gjenopprette det veldig vanskelig, så det er best å bruke
   til spesialister. Men i noen tilfeller, kan restaureringen av sofaen gjøre
   dyrere enn å kjøpe en ny sofa. Men hvis du bestemmer uavhengig
   sy lappeteppe stoff for møbler oppdateringen, bruker du dette
   tilsvarende vev. Det er best å velge en solid stoff som vil bære
   sakte.


   Servise

   Hvis potten sprekker,
   riper og bulker, er det bedre å bare kaste den bort. Men hvis du synes synd på det
   gjøre, bruke vårt styre. Fra gamle retter eller plater kan
   Gjør veggdekorasjon. For dette raspishut retter eller akryl maling
   dekorere det dekupazhnыmy våtservietter. Også for veggdekorasjoner kan
   bruk av grytelokk, gamle bakeware og mer.
   Kopper eller potter kan brukes som blomsterpotter. Keramisk
   Porselen og tallerkener, kopper og tallerkener kan tjene som et godt materiale for
   keramisk mosaikk. Men du må bryte retter og deretter
   velge de mest like stykker.


   Metallredskaper kan
   sende til landet og bruke den som blomsterpotter. Skjeer og
   pluggen kan slå inn originale kroker eller materiell for dekorative
   paneler. Men disse ideene passer bare for kreative individer som er uavhengige
   av andres meninger.


   Andre
   ting


   Vanligvis kan nytt liv bli
   Nesten alle ting hvis det er absolutt ikke falle fra hverandre helt. Elskere
   gjøre noe kreativt å komme opp med en rekke interessante ideer. For eksempel, den gamle
   fiberpose kan bli omgjort til en vintage salongbord eller i en praktisk og
   stilig sofaen for kjæledyr. Fra gamle tennisracketer kan
   Lag en ny ramme for speilet. Med en ødelagt paraply (øvre del) kan være
   sy en ny pose, skole bag vekslende sko, kjøkken forkle og derfor
   og så videre. Fra de gamle blåst pærer kan lage vakre malt
   Christmas leker, og på postene - de nye blomsterpotter.


   Fra den gamle stasjonen kan gjøres
   rammer og lampeskjermer for bilder eller bruke dem som dekorative
   tapeter. Den indre del av kjøleskapsdøren kan resirkuleres i
   hengslet hylle bad. Vasker kan ta til landet og gjøre dem
   grunnlag for bedene.


   Hvis du ønsker å beholde den gamle
   ting, er det flere måter å gjøre det. Du kan fikse det,
   gjenopprette, endre eller bruke som materiale for
   å gjøre nye ting.  
  Яндекс.Метрика