Hvordan vise skjulte filer og mapper i Windows?
 Erfarne brukere av ulike operativsystemer Windows vet at datamaskiner er alltid kjører spesielle filer og mapper som ikke er synlige som standard, og såkalt skjult. Candid har en tendens til viktige systemfiler og mapper til en tilfeldig bruker kan fjerne forstyrre operativsystemet. For å unngå dette, og at de gjør zaharaschuvaly grensesnitt og skjult. Men i noen tilfeller er det nødvendig å få tilgang til disse data. For eksempel, i kampen mot virus og ondsinnet kode.
I slike tilfeller bli nyttig kunnskap om hvordan å vise skjulte filer og mapper i Windows. Dette betyr visning av skjulte filer og mapper kan variere avhengig av operativsystemet. På alle måter som er beskrevet nedenfor.
 Hvordan vise skjulte filer og mapper i Windows XP.
For å få tilgang til skjulte filer og mapper i Windows XP må du gjøre følgende.
Åpne "Min datamaskin", gå til menyen "Verktøy" fra som velger "Mappealternativer." I det nye vinduet klikker du på "View". Du bør se en boks i illustrasjonen nedenfor.
I listen nederst for å finne alternativet "Vis skjulte filer og mapper" og aktiverer det, bemerker sin museklikk og lagre endringene ved å klikke på "OK" i dette vinduet.
Hvordan vise skjulte filer og mapper i Windows?

Deretter kan du vise skjulte filer og mapper som kan skilles fra vanlig lysere farge, som vist nedenfor.
Hvordan vise skjulte filer og mapper i Windows?

 Hvordan vise skjulte filer og mapper i Windows Vista og Windows 7.
Vis skjulte filer og mapper i Windows Vista eller Windows 7 på to forskjellige måter.
 Den første måten å vise skjulte filer.
 1.  Klikk "Start" i listen som åpnes, velg "Control Panel".
  Hvordan vise skjulte filer og mapper i Windows?

  I Kontrollpanel, gå til den delen som heter Windows Vista «Utseende og personalisering", og i Windows 7 "Utseende og personalisering".
  Hvordan vise skjulte filer og mapper i Windows?

  I vinduet, finner linken til enheten "Vis skjulte filer og mapper". Klikk på linken til det.
  Hvordan vise skjulte filer og mapper i Windows?

  Du åpne "Mappealternativer" tab "View", hvor de "avanserte alternativer" vil velge "Vis skjulte filer og mapper".
  Som standard er det slått av. Slå den på og lagre endringene ved å klikke på "Apply".
  Hvordan vise skjulte filer og mapper i Windows?

   Den andre metoden.
  Lik den forrige, og varierer eneste måten du kommer til innstillinger "Mappealternativer" fra punkt 4 i den første metoden. Og du kan få på den måten. Gjør dobbeltklikk på ikonet "Computer" eller "Min datamaskin". I øvre venstre klikker du på "Organiser" -menyen og velg "Mappe og søkealternativer." Før du vidryyetsya allerede kjent måte på vinduet fra punkt 4, under "mappe" bare "Generelt" -kategorien. Du gå til kategorien "View" og gjøre alt som er beskrevet i fjerde ledd av den første metoden.
  Hvordan vise skjulte filer og mapper i Windows?

  Etter at skjulte filer og mapper er synlige og kan bli sett av en lysere farge.
  Hvordan vise skjulte filer og mapper i Windows?

  Når du har gjennomgått de skjulte filer og mapper, og gjort dem planlagte aksjoner anbefaler vi gjemme dem igjen for ikke å skade ulykke, eller slette.  
Hvor raskt slutte å røyke?
 Hver røyker før eller senere tenke på hvor raskt slutte og si farvel for alltid til denne avhengigheten. Fra første gang er det mulig bare til noen få mennesker med stor viljestyrke, eller liten psykologisk og nikotinavhengighet til røyking. Flertallet av menn har til å gjøre et par forsøk før de vykuryat siste sigarett. Å redusere til et minimum mengden av data og prøver å gjøre dem så effektiv og fikk ideen til å skrive en artikkel om hvordan å slutte å røyke raskt.
Det faktum at røyking fører til ulike sykdommer, uførhet og død kjent for enhver røyker. Hver pakke sigaretter som følger med farene ved røyking, kan sees på TV-produksjonsdelingsavtaler forteller om de forferdelige virkningene av røyking, men det er ineffektiv fordi den ikke forteller hvordan å forberede og planlegge som følge slutte å røyke.
Trinn 1. Trening.
Planlegging og forberedelse er et viktig skritt før raskt slutte. Du må justere kropp og sinn til det faktum at å slutte å røyke.
Definer dine mål, hvorfor du ønsker å gi opp sigaretter. Aldri glemme ditt formål. For å gjøre dette, kan du skrive dem ut og henge over bord på eller visualisere sine andre alternativer tilgjengelige for deg. Dette vil hjelpe deg å opprettholde din beslutning på riktig nivå for en lang periode. Kvitte seg med fristelser som du kan gå tilbake til røyking. Dette vanligvis bråkete fest i lystig lag med alkohol og passiv inhalering av tobakksrøyk. I slike tilfeller vil du være svært vanskelig å motstå fristelsen til å røyke en annen en siste sigarett.
Begynne å trene. Prøv å gjøre litt jogging og du vil snart forstå med alvorlig pustebesvær, der dårlig forfatning du er lys. Okkupere regelmessig tillater sesong utendørs og trening vil hjelpe deg i vanskelige øyeblikk av stress som du kjempet for vykuryuyuchy sigarett sigarett.
Trinn 2. Velg en dato.
Ikke vent til neste nyttår, eller bursdagen din. Den aktuelle datoen kan bli den neste mandag. Denne funksjonen av den menneskelige psyke at alle de viktige tingene vi har tenkt å gjøre på mandag. Spille sport, gå på et sunt kosthold, ta opp det arbeidet som egentlig ikke ønsker å gjøre. Men du må være ærlig med deg selv og ikke bære hver gang røykeslutt på mandag neste mandag.
Hvor raskt slutte å røyke?

Trinn 3. Hold uke.
En dag uten sigaretter kan holde nesten alle røyker. I 24 timer etter å gi opp sigaretter vil du ha nok til å begynne å føle seg bedre. Hold en uke - er dette en stor prestasjon og den tidligere søknaden før raskt slutte. Kroppen begynner å rengjøre giftstoffer fra tobakk. I begynnelsen kan du være svært vanskelig. Røyking - ikke bare nikotinavhengighet, men at en viss vane ritual. Å håndtere det du kan på forskjellige måter: knekke frø og tygge fyrstikk eller tannpirker. Distrahere fra tanker om røyking kan entusiastisk tar opp noe. Det kan være sport, ny hobby eller nyttig arbeid i hagen og hagen. Når du delta på en uimotståelig trang til å røyke, gjør tjue vidtyskan gulvet eller tretti sit-ups og vi garanterer at kvelden vil du ikke nødt til å tvinge ting å huske om sigaretter. Din bruk av ulike nikotynozamisnoyi terapi produkter, for eksempel patcher og tannkjøtt, husk at de er også vanedannende. Spesielt spray og inhalatorer som raskt levere nikotin i blodet.
Trinn 4. Hold Måned.
Det vanskeligste fasen har allerede bestått, hvis du klarte å gjøre uten å røyke for en uke. Ikke glem det formålet du slutte å røyke. I løpet av denne perioden i ditt hjem ingenting skulle minne deg om røyking. Ingen kamper, lightere og jo flere pakker sigaretter. Løfte om å unne deg noe fint, så du har lenge drømt om, hvis du ikke kan røyke noen sigaretter i måneden. Søk på internett og registrere seg på et forum for folk å slutte å røyke. I tillegg kan du få dem en masse verdifull erfaring i saken så raskt slutte, så mer og dermed kan du gjøre en psykologisk hjelp å se at å slutte å røyke har unnlatt å noen, så gå ut og deg. Husk at folk som føler seg støttet i sine bestrebelser ha en mye større sjanse for å lykkes.
Trinn 5. Røykeforbud innen et år.
I løpet av det første året etter røykeslutt vil du ønsker å avstå fra fristelser som igjen kan få deg tilbake til sigaretter. Hvis du er en utdannet, ikke drikke alkohol, som de prysplyat din årvåkenhet og besluttsomhet. Du vil bli svært vanskelig å gi opp en eneste sigarett, hvis en "god" mind du ved et uhell sitt tilbud. Hvis dette ikke lykkes, og du vыkuryte en eller to sigaretter, ikke bekymre deg mye. Dette betyr ikke at du begynte å røyke igjen, og det betyr fortsette å kjempe mot skadelig vane. Trekke konklusjoner og unngå fremtidig gjentakelse av situasjonen som gjorde at du tar en sigarett.
Vi håper at vår artikkel så raskt slutte å røyke, er veien til et liv uten tobakksrøyk kort, og frihet fra avhengighet fullført. Skål!  
Яндекс.Метрика