Hvordan vite skjebnen til fødselsdato?
 På representasjoner av moderne mann blant dukket opp i antikken. Det eneste formålet med deres opprinnelse var ønsket av våre forfedre å organisere virkeligheten, er et ønske om "å telle".
Dette synet, enten det er annonsert i antikken og middelalderen, ville det være blasfemisk selv til forskere. Fordi magiske tall fylte de hellige bøkene til alle de store verdensreligionene og mystiske tendenser. Alle store filosofiske skoler studert tallene og deres innvirkning på menneskers liv og verden. Det som gjenstår isolerte områder av Egypt, Neo-platonske, pytagoreiske numerologi skoler. Bare Kabbalistisk numerologi klart å opprettholde sine egne tradisjoner. De fortsetter å blomstre i dag. Men kabalystycheskaya numerologi, som Kabbalah er ganske lukket vitenskap "input" som åpnet i sjeldne representanter for det jødiske folk.
 Som du kan se av tallene
Vi vet fra barndommen Pythagoras 'læresetning som skaperen av samme navn. Men få vet at han var en stor filosof, mystiker, og mottok innvielse var den gamle greske prest. Han grunnla skolen stengt for studiet av tall og ble grunnleggeren av klassisk numerologi.
Prøver å bruke sifre vite fremtiden, vi ofte ty til hjelp til Pythagoras numerologi skolen. Selv om ikke mindre informativ og beregninger som kan oppnås ved hjelp av kinesisk numerologi og vissheten om at vi har mottatt indiske Mahatma.
 Hvor skal jeg begynne?
Å lære skjebne ved fødselen, ikke tallene legge opp hele dag, måned og fødselsår. Som følge av manipulasjon får vi bare hans personlige nummer. Å lære skjebne og den egentlige målet, vil måtte bruke mer sofistikert orientalsk teknikk. Og vi må starte med definisjonen av hensikten med hans inkarnasjon.
Ta for eksempel fødselsdato hvor 19820319 1982 - fødselsår, 03 - fødselsmåned, 19 - bursdag. For skjebnen til mennesker er de viktigste små sykluser, så det viktigste i fødselsdato er fødselen dagen, ikke en måned eller et år. Sistnevnte tall bursdag - er målet for gjennomføring. (I vårt eksempel bursdag - 19 siste siffer - 9. ni kodet og objektiv gjennomføring). Ivaretas på linje tall som er tilstede i fødselsdato 1-2-3-8-9. Disse tallene tyder på at erfaringene allerede fått en sjel. Nå skrive ned et antall sifre som mangler: 4-5-6-7. Denne oppgaven er å bestemme hvilken person vil bli den vanskeligste i dette livet.
 Født under tegnet av ni (091 920 i hver måned)
Skjebnen til denne mannen vil utvikle seg positivt og det vil være heldig hvis det kan oppfylle formålet med sin utgaven, som nummerert 9. Dette nummer krever en person viser alle aspekter av frihet. Hele hans liv må følge ordre bindende og spesifisitet i det hele tatt. Uakseptabel forsinkelse, lover svikt vage uttrykk og løgn. Familie, hjem, arbeid, reise eller hverdagslige handlinger og ord - alt må oppdateres ved åpenbarelsen av sterk vilje. Livet sjenerøse hindringer av ulike slag, det alltid presenterer disse menneskene. Deres mål trygt overvinne alle hindringer, fordi hver gang det de blir sterkere.
Mye lettere å utføre riktig valgt yrke avtale. For dette ni - kirurgi eller traumatologi, dans, idrett, geologi - det vil si, noen jobb der du har en praktisk bruk av hender og bevegelse.
 Født under tegnet av åtte (081 828 i hver måned)
Hensikten med denne inkarnasjonen - multiplisere og kombinere små. Man må bli sentrum av sin lille verden. Det bør forene alle hans familie. Til grunn for alle hans handlinger bør være basert visdom, toleranse, offer til beste for de nærmeste mennesker. Uakseptabelt bryter forholdet til foreldre, besteforeldre, barn, brødre og søstre, utroskap. Hvis dette skjer, er det viktig å etablere relasjoner fordi folk født under åtte, bare mate slags makt. Uten dem, vil det ikke lykkes i livet. Skjebne kan gi ham en sjanse til å bevise din evne og så voldsomt ta bort alt som ble oppnådd. Dette vil fortsette så lenge personen ikke blir en pålitelig støtte for sine kjære, fordi dens hensikt er.
Det anbefales å velge yrker som er gjennomsyret med visdom og offer. Pedagogikk, økologi, obstetrikk, pediatri, gynekologi, landbruk og andre yrker krever manifestasjon av godhet, medfølelse og omsorg. Spesielt vist arbeid på barnehjem, sykehjem og eldreomsorgen.
 Født under tegnet av Seven (071 727 i hver måned)
Folk i denne formen for gjennomføring er svært viktig å kontrollere sine følelser, å diskriminere den kreative handling av destruktiv. Vanlig tegn på hvordan implementeringsoppgaver som utføres for disse menneskene er mengden av penger tjent. Hvis en person opplever kronisk mangel på penger, er det sagt at han ikke oppfylte sin hensikt. Hvis nok penger for en anstendig tilværelse, er fødsels oppgaver riktig implementert og forpliktet til skjebnen til mannen. Men det er da riktig valgt yrke.
Det er best å velge en jobb som kan beskrives med ordet "skapelsen". Denne produksjonsprosesser i ulike sektorer av økonomien - i fabrikker, foretak av nasjonale håndverk og handel, håndverk klasser. Det handler ikke bare om de arbeidstakere som er på sine maskiner eller fjern elektronisk kontroll, men også av mellomledere i disse foretakene. Men for karriere karriere straffet.
 Født under tegnet av seks (061 626 i hver måned)
Formålet med disse menneskene med lignende mål "åtte", men de er mer omfattende. Personer med åtte i fødselsdato må forene flere grupper av mennesker. Hensikten med denne inkarnasjonen - vinn tilstand av indre fred og verdens åpent hjerte. Skjebnen krever menneskelig visdom, medfølelse og omsorg for andre.
Anbefales for alle yrker relatert til den menneskelige sjel - Neuroscience, urolig tenåringer pedagogikk, psykologi, Narkologi, terapi, etc. Hvis en person arbeider i lederstillinger, bør han behandler sine underordnede med varme og omsorg. Bare i dette tilfellet, kan problemet anses som legemliggjørelsen av håp og oppfylt engasjementet skjebne.
 Født under tegnet av fem (051 525 i hver måned)
Prinsippet om spesifikk kunnskap og kreativitet beskytter dette tallet mye. Det forventer Rights nøyaktig overensstemmelse med de regler og normer for moral og etikk. Hensikten med denne inkarnasjonen - å forstå skjønnhet og harmoni i verden. Men de må ikke bare forstå, men også å formidle til folk.
Derfor, til de beste yrker hjelpe folk til å innse sine egne formål, er et yrke knyttet til kunst, kort sagt, studiet av skjønnheten i verden. Disse forfattere, kritikere, professorer, kunstnere og musikere. Det hører også til å håndtere fremmedspråk, organisering av reiser og turer, enhver overføring av kunnskap om skjønnhet og harmoni.
 Født under tegnet av fire (041 424 i hver måned)
De grunnleggende prinsippene for folk i denne utførelsen skal være engasjement og justerings prinsipper. I livet mann må jobbe ut en rekke aspekter for å oppnå målene skjebne før ham. Det kommer ned til en klar forståelse av årsakene til og konsekvensene av hendelser som finner sted, og evnen til å formidle denne kunnskapen til folk. Man of implementering bør være komplett stabilitet i det hele tatt.
Og det kan hjelpe riktige livsvalg. Du kan delta i en aktivitet som krever monotoni. Men innså snart denne utførelsen mann kan, hvis engasjert aktivisme, hvis det kan skape og utvikle arbeidskraft eller kreative team. Vist noe arbeid som er knyttet til forbedring av samfunnet og forbedring av PR. Så jobbe i trykte medier (med unntak av "gul"), på TV eller radio bidrar til å løse problemet.
 Født under tegnet av tre (031 323 i hver måned)
Troika krever streng overholdelse av prinsipper om menneskelig lov og orden. Hensikten med denne inkarnasjonen - for å bringe deres verden. Men folk som krever overholdelse av etiske standarder som mennesker født under trippel, bør han være på topp.
Å velge riktig yrke positivt påvirke skjebnen. Og dette - astronomi, matematikk, fysikk, jus, juss (unntatt Bar) og påtalemyndigheten. Også, sosiale aktiviteter og andre yrker som krever presisjon, orden og ikke tåler uansvarlig og schlock.
 Født under tegnet av to, en, og null (021222 01112131 102030 i hver måned)
Troika ending oppgave erkjennelse av at mennesket kan bli realisert i den fysiske verden. Nummer 2 0 1 og foreslå at skjebnen krever noen form for stor åndelig og følelsesmessig påvirkning.
Du kan delta i noen virksomhet som oppfyller de høyeste prinsipper for moral og etikk. Men dette er ikke nok. For folk med lignende fødselsdatoer nødvendig tillegg til den grunnleggende arbeid for å vise medfølelse i hverdagen. Frivillighet - den beste måten å gjennomføre de oppgaver som er tillagt mannen. Aldri tankene, vil det hjelpe på hospice eller ly for hjemløse dyr. Eventuelle donasjoner, ledsaget av oppriktig medfølelse, omsorg og elsker å hjelpe folk løse problemet med gjennomføringen.
Spesielt bemerkelsesverdig er det fødselsdato, der dag og måned for fødsel inneholder kun null, ett, og to. For eksempel, 101201,022111. Dette krets indikerer at en person har energi, som er sjeldne. Derfor utfordrer den står overfor svært vanskelig. Til skjebnen var gunstig for disse menneskene, bør de vыsokoduhovnы, medfølende og tolerant. Når riktig utvalgte bransjer og forstyrrelser av høyere lover alvorlig straffe skjebnen til disse menneskene, ofte etter 33 år.
 Hvordan vite skjebnen til fødselsdato
Retur til vårt eksempel tall. 19820319 Bursdag dag ingen 1-2-3-8-9 4-5-6-7. Man parallelt med hovedoppgaven blir nødt til å løse disse tallene merket fraværende. 7 - engasjere seg i kreative aktiviteter og gjøre noe selv. Små husarbeid, arbeid i landet, i dette initiativet - alt vil bli kreditert. 6 - godhet og hjelpe de som trenger det. Dette gjelder naboer, kolleger, slektninger, etc. 5 - dette tallet indikerer at personen ikke vondt å utvikle en følelse av skjønnhet. Besøker utstillinger, teater, lese gode bøker for det vil være svært nyttig. 4 - Dette tallet indikerer at folk bør bestrebe seg på alle måter for å opprettholde orden og fred i samfunnet, viser lojalitet og toleranse.
 Skjebne og veldig glad
Prorahuvavshy tall på den måten klaget over hans fødselsdato, kan en person se hvordan han takler utfordringene i gjennomføringen. Og hvis noe er galt i mye, tallene sier den grunn.  
Яндекс.Метрика