Hvordan å være lykkelig uten en mann?
 Så er vi, kvinner, mente at begrepet førsteamanuensis lykke med tilstedeværelse i våre liv av kjærlighet og oppriktig hengivenhet vi møte menn. Men noen ganger livet dikterer sine egne regler, og relasjoner ikke legge opp som vi ønsket. Hvordan lære gleden ved livet, hvis det ikke er noe nær og kjær mann, og hvordan du kan mestre ferdigheter til å føle seg lykkelig under noen omstendigheter? Først, for alt arbeidet med å finne harmoni med verden uten tilstedeværelse i livet ditt kompis, bør likevel ikke plassere din fremtid med endeløs ensomhet. Gjør deg selv installasjon: være glad for å finne henne alene. Glade mennesker syntes å tiltrekke seg andre, slik at utstråle skjønnhet, lys og varme. Og hvis du lære å virkelig nyte livet, vil det sikkert gi deg en gave av en etterlengtet og skjebnesvangre møtet.
 Dernest, på vei til å fremme sitt mål kaste fra hans underbevissthet sinn og eventuelle hindringer. La din credo blir prinsippet: "For meg, er ingenting umulig! "Ingen tvil i sine talenter, evner og evner - og alle dine planer vil bli utført ved mirakuløst!
 Så, er du klar til å ta veien til lykke? Deretter - umiddelbart videre for å nå dine drømmer!
 1.  Sann fastslått at rekkefølgen i huset snakker om hans sinnstilstand av eieren. Begynne å endre livet endringer fra hjemmet ditt, og spesielt kvitt ting som minner deg om fortiden eller fylle opp leiligheten. Gi renhet i alle deler; hvis du føler oppfattet behovet for endring - gjøre enkle redecorating eller endre gardinene på kjøkkenet. Få noen gode ting for interiøret. Det er viktig at etter at alle tiltak har hatt en følelse av friskhet og nyheten.
   Skriv på forskjellige papirlapper ti viktigste hans ønsker, selv om du er i dag svært få av dem vurdere gjennomførbart. Ordne hvert stykke relevante fag bilde og legge det frem i forgrunnen (f.eks Tegn fargede magneter på kjøleskapet). Hver dag vurderer den visuelle spekter av sine drømmer, aktiverer du din underbevissthet til å utføre sine mål. Uansett hvor skeptisk du er, viser erfaring at det fungerer.
   Gjør en hovedoppgave - alltid være vakker. Jevnlig besøk frisør og manikyr salonger, og ikke glem kosmetolog. Rådets seg nye veien kosmetikk, parfyme og få stor ikke for lat til å bruke all denne "arsenal" å ta på meg selv beundrende blikk av andre. Dette er en utmerket stimulans for videre arbeid og ønske om å bli tilfredsstilt liv, selvforsynt kvinne.
   Finn en fryd for sjelen. Det er best hvis det er forbundet med kommunikasjon. Registrer deg for skolen dans, ta en regel minst en gang i uken, svømmebasseng og treningsstudio. Utmerket fysisk form er ALDRI forhindret. I tillegg besøker disse stedene, vil du sikkert bli kjent med nye mennesker, sosialt samvær som kan styre livet ditt i en helt annen, interessant og spennende retning.
   Prøv å nye prestasjoner på jobb. Dette betyr ikke at du må glemme alt helt viet seg til sin karriere, men godkjenning av overordnede og kolleger anerkjennelse nødvendigvis forbedre humøret og selvfølelse, og dermed få glede av livet.
   Ikke en zamykaytesya. Kontakt med venner, gå med dem i kafeer og jentefest engasjert i shopping og har felles tur. Hjelpe dem å løse problemer og ikke nøl med å be om hjelp. Ingenting løfter ånden noen ganger bedre enn å holde en lojal venn. Hvis du trenger råd om din personlige liv, eller bare ønsker å utøse sin sjel (som ikke skjer!), Er det best å stole på en kvinne som gikk livets prøvelser som ligner på ditt.
   Lese, lytte til musikk, gå til teatre og utstillinger. Dette - ikke bare en fin måte å flykte fra problemene, men også for å forbedre sine intellektuelle evner og utvikle estetiske smak. Til slutt velger uvanlige nyttig øvelse - for eksempel få studere et fremmedspråk. Hans kunnskap vil trolig komme godt med når du reiser til eksotiske land, som er dekorert med et bilde av ett av bladene av dine ønsker!
   Her, kanskje, og hele listen av enkle tiltak som du bør være på vei til lykke. Kanskje nå du føler at ethvert forsøk ville være nytteløst, men vi snakker om tro på deg selv! Og en annen ting, den viktigste forutsetning for å nå dine mål: i et forsøk på å fange hans lykke ikke bli fristet til å ha en affære med den første tilgjengelige verdig, etter din mening, mann. Velg "bar", som på alle måter skal nå din partner. Tross alt, faller ikke alle følges en sjanse til å være virkelig lykkelig kvinne!  
Hvordan lage kjeks i ovnen?
 Rusk - en billig, enkel og praktisk langvarig bruk av produktet. De tillater deg å undertrykke sult under harde tider med økonomiske kriser, sosiale omveltninger, revolusjoner og kriger, lange ekspedisjoner i fjerne kampanjer. Så i normale tider, ikke kompliserte sosiale katastrofer, de ofte finne sin plass på bordet som en godbit for te eller original ingrediens for salat og suppe. I tillegg, matlaging crackere gjør ære gammel russisk tradisjon med hensyn til brød som hindrer selv kaste ham litt, da han var gammel og mistet sin tidligere friskhet. I konvensjonell ovn kan du koker mye og raskt. Minst som ville komme - en kniv, skjærebrett og brød.
 Hva bedre ta brødsmuler til matlaging?
 1.  Flau, men ikke mugne. Du kjøpte den i en butikk bakt selv eller plukket opp bitene igjen fra middag - uansett - ferskt brød når du skjærer alltid knust, deformert, det skjærer komme taggete og grov; så hvis du vil nasushyty knekkebrød med bare bakt brød, ikke starte tidligere enn 18-20 timer (Butter brød - to dager).
   Rusk - det samme brød, bare veldig dehydrert. Så først smak avhenger av smaken av det opprinnelige produkt. Hva slags mat take - slike kjeks og motta:
   rug og rug-hvete - enkel (Army);
   av hvete - er enkle (brød av 1. og 2. klasse) eller tørket-toast (brød med første, andre og høyere karakterer);
   av hvete brød og bakervarer med tilsatt sukker, fett og egg - kaker, søt.

   I tillegg kan skjære brødsmuler på deg også gi noen ønsket smak, dryss det, for eksempel, salt, pepper, forberedt tørr ulike krydder, fukte med en løsning eller buljong terninger i olje med hvitløk mashed det - alt avhenger av din smak og fantasi .
   Hvordan å kutte brødsmuler?
   Som ditt hjerte ønsker: terninger, skiver, skiver, kuber, lang, kort, liten (for å "knekke frø" kaste helt rett i munnen) eller store (å bite) - det viktigste er den samme for enkelt bokmerker i ovnen til de alle forberedt samtidig i hver servering. De større og tykkere stykker av, henholdsvis, og for deres tørketiden vil trenge mer.
   Lå skiver brød på en stekeplate eller panorere jevnt, ikke for tykk og sted i forvarmet ovn.
   Hva er de optimale temperaturforhold for tørking kjeks i ovnen?
   Enkle anbefalte crackers tørkes ved en temperatur mindre enn 100 °. Hvis de er mindre blek, med mer - eller brenne pidsmazhatsya toppen og forblir myk i midten (noen hva som veldig mye, men lenge holdt disse crackere vil ikke og smake på dem for raskt forverres).
   Full-flavored kjeks tørket ved høyere temperaturer (150-220 °) og raskere over tid. Men hva de sdobnee og tykkere, slik at ved en lavere temperatur, og lengre må være tørt.
   I prosessen med tørking av crackere bør følge under omrøring, spesielt hvis ovnen bakes ujevnt.
   Klar kjeks bør lagres i et rent, godt ventilert og ikke forurenset av skadedyr låven plassering. Ikke la deres nabolag med ferskt brød (vidvolozhatsya) og mel og sylnopahnuschymy produkter.
   Husk at knekkebrød, men deilig, men ikke veldig nyttig. Ved sin virkning på det menneskelige legeme er de i den samme raden i muffins. Mel og rug kjeks kontra syke mennesker (etter forgiftning, fordøyelsesproblemer, magesår, etc.), har de lov bare den enkleste av vanlig brød hvete uten tilsetningsstoffer. Overdrevent inntak av noen crackere kan føre til forstoppelse.  
Hvordan lage en fyr savnet?
 For hva jente drømmer ikke om å bli en gutt eneste, uten noe som det ville føle seg ensom og forvirret! Men ikke alle unge damer er så ute av stand til å binde til seg selv likte fyren. Ofte viser det seg at bortsett det er helt trist - og, i stedet for stadig ringe og minne meg selv, ha det gøy med den andre til det fulle! Hvordan bli uunnværlig for ham å gjøre en fyr miss? Gylne alvorlig forholdet
 Hvis du setter ut for å skape en sterk og varig forhold der du vil spille rollen som prima hennes kjæreste i livet, du har en vanskelig jobb på hans "temme". Og i den prosessen du er nødt til å "jobbe" er ikke så mye av sin elsker hvor mye av seg selv.
 1.  Felles interesser. Først av alt du trenger for å bli en sann venn av fyren som alle dele sin lidenskap og ta livet som sine verdier. Tro meg, for de fleste menn utgangspunktet er ikke romantisk og øm lisping (selv om de også elsker det), og tilstedeværelsen av kvinner i ansiktet av en pålitelig venn i livet, ser til den ene siden av det. Så nyt en nærstudie eller overfladisk kjennskap til alt som er hans hobby og hobbyer. Det kan være så rock musikk og ridning på scootere og fiske og lese klassisk litteratur. Med andre ord, bokstavelig talt tilhører deg å heve deres nivå av ikke bare den delen av verden, men også til å vokse så fornøyd valgt. At du bør vite svar på alle sine spørsmål og spennende å være i stand til å holde samtalen om emner nær ham. Dermed vil noen mer eller mindre langvarig fravær skape for din neste kjæreste håndgripelig følelse av mangel på deg som interessant samtalepartner forstår og kollegaer. 
   Gjennom holde kjæresten sin. Selv om dypt ned du ikke er enig med hans mening. Og det må komme fra sjelen, fordi menn utsatt for bedrag og påskudd av ikke mindre enn jenter. Din posisjon bør fullt ut sammenfallende med plasseringen av partner i livet, spesielt hvis det er uttrykt i nærvær av tredjeparter. Dette, selvfølgelig, trenger ikke å se flatterende i munnen til hennes elsker og lykkelig nikke i respons til hvert ord av hva han sa. Bo med verdighet og holde hans venn og plukke opp et poeng hjemme i en mild form, presentere min kjære, hva han gjorde "litt" feil. Fornøyd med at han har en så pålitelig og trofast venn, han vil ta dine kommentarer til oppmerksomhet, og de fordeler du både bo. Du trenger neppe å forklare at mens stadig sammen med klok jente, alltid klar til å dele hans synspunkt, må han være følelsen en følelse av usikkerhet og ubehag når ikke rundt elskeren. 
   Være uimotståelig! Du ønsker å mestre den perfekte sans for stil i klær og andre elementer i bildet. Følg dem og dressing og sette make-up, husker en sans for proporsjoner og smak - to viktige komponenter av kvinnelig skjønnhet. Gjøre vårt ytterste for å sikre at som hans nære venner (ikke å forveksles med flørt, er det en menneskelig kvalitet og feminine sjarm!), Slik at hvis han var alene, minnet de ham av deg spørsmål om dine grunner fravær. Din troverdighet og respekt i øynene av venner - et stort pluss din persona som en fyr vil sikkert stolthet av eierskap over en slik ekstraordinær jente; dessuten, på grunn av din popularitet blant venner skal vises lys brøkdel av sjalusi og frykt for å miste en skatt, som, selvfølgelig, du bare hånden!
   Det er alle enkle måter å knytte seg til fyr og gjør det uten at du føler deg som en fisk ut av vannet. Det viktigste - selv om årsaken til separasjon var en krangel, holde ro og verdighet og ikke nadoedayte elskede endeløse samtaler og SMS. La ham veldig moden for en slik handling. Og hjelpe ham i denne samme vennene du med "tilfeldig" møte ruefully bemerkning om hvor mye du savner ham!  
Яндекс.Метрика