Hvorfor luftfuktere


 Vinter indikatorer på fuktighet er spesielt kritisk. Dette er på grunn av arbeidet til varmesystemer som dramatisk tørr luft. For eksempel, i Sahara-ørkenen luftfuktighet på 35% i vinter - 30%. Ikke rart at vinteren folk er mye mer sannsynlig å bli syk - fordi lav luftfuktighet tørker ut slimhinnene og den menneskelige kroppen, som er en billett for passasje av patogene bakterier.
 Optimale fuktighetsnivåer er:
 •  for menn - fra 40 til 70%;

 •  for hjemmet, kontorutstyr og telekommunikasjons - 45-60% ;;

 •  for planter - 55 til 75%;

 •  for seksuell belegg av tre (parkett), tre musikkinstrumenter, møbler - fra 40 til 60%;

 •  til biblioteker, kunstgallerier og museer - fra 40 til 60%.

 •  I dette tilfellet, komme til unnsetning nyeste teknologiske utviklingen - luftfuktere. Det er ikke nødvendig nå henge i hele leiligheten våte ark for å øke luftfuktigheten. Dagens modeller av luftfuktere ikke krever spesiell installasjon og kan betjene klokke i rommet rundt. Luftfuktere er i utgangspunktet tre typer:
 •  Damp;

 •  ultralyd;

 •  tradisjonelle.

 •  Steam - arbeidet med en damp (eller varm fordampning). Mekanismen for denne fukteren ved siden - ved hjelp av to elektroder som varmer opp vannet, og når vannet koker, og den resulterende damp, som fukter luften. Pluss steam luftfukter er en høy ytelse, brukervennlighet og rimelig pris. Den eneste ulempen er at det kan kalles det høyt strømforbruk.
   Ultralyd luftfuktere - nå mest etterspurt, som utviklet basert på høyteknologi. Deres arbeid er at på grunn av høyfrekvente svingninger vann blir til vann sky. Tørr luft føres gjennom denne sky av vann, blir utgangen til en kul våt "tåke".
   Ultralyd luftfuktere er ofte satt i barnas rom, som de er trygge for barn (unntatt muligheten for å brenne varm damp). Ultralyd luftfuktere er kompakt, produktiv, men ganske dyrt for prisen.
   Tradisjonelle kremer arbeidet på følgende måte - vann som er strømmet inn i tanken fukteren passerer gjennom den fordampende komponenter og utløps kalde dampen slippes. Luften passerer gjennom disse fordampere, naturlig fuktig. Tradisjonelle kremer kjent lavt støynivå, strømforbruk effektivitet, rimelig pris.  
  Hvor raskt rengjøre leiligheten

   Hvordan du rengjør et hus, leilighet.


   Rengjøring huset. Råd


   Hver eier ønsker å sikre at huset hersket fred og komfort. Men dette er ikke nok til å gjøre dyre reparasjoner i leiligheten og fylte hennes vakre moderne møbler. Hvis overalt spredt klær, leker, sammenkrøpet i hjørnene av støv og rusk, og kjøkken, gang, balkong rotete masse unødvendige elementer, da et hus i stedet vil føre til fiendtlighet av sine innbyggere enn tiltrekke dem.
   Mange mennesker kan nå si at gjenopprette orden-ideell utakknemlig yrke som krever masse innsats og tid, og resultatet kan sees ikke bare i 2-3 dager. I dette kapittelet ønsker vi å snakke om hvordan å opprettholde orden i huset, tilbringer et minimum av innsats.
   Vi vil fortelle deg om som betaler huset bare 15 minutter om dagen holde det koselig. For å gjøre dette, rasjonell organisering av drift og overholdelse rengjørings regler hjelp av moderne apparater og kjemi, og ansvarsfordelingen mellom alle familiemedlemmer.

   Organisering av huset rengjøring


   Suksess for enhver bedrift krever et middel for tid og arbeidskraft til å gjennomføre det, med andre ord, har du alt du trenger for å forberede seg på forhånd (bøtter, kluter, mopper, vaskemidler), velge riktig tid og bestemme hvem og hvordan vil delta i det generelle tilfellet gjenopprette orden.
   Over tid, er det viktig å definere en rekke årsaker.
   Først, hvis du søker til barn huske sine saker og interesser. Tross alt, hvis de hadde avtalt med venner for å gå til parken eller på banen, til prospektet bruke denne tiden på rengjøring av gulv er usannsynlig å behage, og hvis de vet på forhånd at de har ansvar hjemme, så vil det være noe å argumentere at. For det andre, tenk på følgende scenario: du vasker gulvet, nådde omkring midten av rommet, plutselig ringer telefonen, og du blir minnet om at i 10 minutter er det du venter på et annet sted med en meget alvorlig sak.
   Situasjonen er ikke hyggelig, og i tillegg må du kaste en bøtte og klut nedomыtoy midt i rommet, kommer du kjører for å møte ikke på sitt beste. Selvfølgelig, vi overdriver litt, men det ser ut som det kan godt skje.
   For det tredje, rengjøring skal ikke forstyrre dine planer for husholdningen. Selvfølgelig, ikke tørk piano når barnet lærer nye serien.

   Klassisk ukentlig rengjøring


   Ukentlig rengjøring, selvfølgelig, holdt en gang i uken. Men hvis du jobber, og resultatet av planen faller på en lørdag og søndag, og rengjøring vil tildele disse dager. Selvfølgelig, denne gangen ønsker jeg å tilbringe med familien. Men, sa han at ingen vanlig rengjøring bringer?
   Siden forrige rengjøring var for en uke siden, bør gjøre mye. Start med skap og rusk klær på stoler (hvis noen). Mens du er opptatt disse tilfellene kan du sette vask. Etter eksamen fra klær, for å fjerne salongbord, nattbord, arbeidsplass.
   Når alle overflater er frigjort fra fremmedlegemer ozbroytesya klut og fjerne støv, sørg for å tørke radiatorer og vinduskarmer, hvitevarer, lamper, vaser og andre dekorative møbler. Spesielt nøye tørke speilet.
   Når støvet vil være over, begynner å tørke tepperens og tepperens. Hvis du rengjør støvsuger, kan du bruke og våt rengjøring, deretter rense tepper børstet en gang i uken er ikke nødvendig.
   Støvsuge hele leiligheten, begynner å vaske gulvet, med Betal spesiell oppmerksomhet til baseboards, fordi de samler støv masse, noe som er grunnen til at selv vasket gulvet ser slurvete.
   Noen vertinner tilbyr inkluderer en ukentlig rengjøring og vinduspuss. Vi tror ikke at det virkelig er nødvendig, men så mye avhenger av området der du bor, og hvor sterkt reagerer på støvete vindusrute. Det er trygt å si bare en ting: det er ingen grunn til å risikere helsen og vaske vinduene i kaldt vær, kyst disse kreftene for noe du ønsker.
   De som vokser blomster i vinduskarmene som krever regelmessig sprøyting kan være lurt å tørke av glasset inne i rommet oftere, da det fortsatt spor av vanndråper.
   Selvfølgelig, her vi har gitt bare de mest generelle prinsipper, avhengig av den aktuelle bygningen, vaner av sine innbyggere og selv plukke opp fart. I alle fall er det best å lage en liste over tilfeller en uke og ledet dem i søpla. Neste uke på denne listen, kan det bli gjort noen endringer som trengs som etablert empirisk. Sørg for å alltid prykydыvayte at denne listen av krefter vil oppfylle din husstand, slik at de blir vant til å delta i rengjøring ikke av og til, men hele tiden.
   Også, hvem han gir ordre, prøver å støtte ham.
   Mange menn er veldig sliten på jobb, er så kjærlig kone prøver å redde dem fra problemer hjemme, noen ganger falle i slike ekstreme at menn føler sine mestere, og nesten gjester.
   Tro meg, til og med den meget opptatt mann god vet at hjemme uten hjelp kan ikke gjøre (og vi snakker her ikke bare om å holde familien). Selvfølgelig, ikke plutselig be ham om å kategorisere tapet eller erstatte ledninger, men det er alltid noen ting som ikke tar mye krefter, men trenger å føle din familie.
   Du kan rydde opp hjemme den "fly-Lady"
   Kanskje basert på "fly-lady" av sine egne vaner og råd din mor eller bestemor, kan du skape noe nytt og passer perfekt til din livsstil. Men vil du enig i at dette systemet har unektelig fordeler og for å hjelpe deg å lette rengjøring.  
  Når slakte Brooms?
   Brooms kan høstes fra en rekke trær og gress. De gir emosjonell og terapeutisk effekt, som er berømt russisk badstue. Brevet kost bør være biologisk aktive elementer som avgjør dens verdi. For eksempel, i Chestnut presentere anti-inflammatorisk og antimikrobielle stoffer som fremmer helbredelse og eliminere hudproblemer. I Russland, har lenge holdt timing når man skal høste Koster. I de gamle slaverne i løpet av uken, som falt i slutten av mai og begynnelsen av juni, ledsaget Solovjov tradisjonelt feiret pinsen landbruk "Semikov." Det ble ansett som et symbol på bjørk, som tilskrives spesielle helbredende egenskaper. I løpet av vegetasjon og trær fulle av løv Solstice smak, styrke og skjønnhet. På dette tidspunktet kan du begynne å jobbe.
   Den beste tiden for høsting feiekoster
  1.  For tørking bare egnede tørre planter, kuttet på en solrik dag, eller overlater til å vri og sirklet.

    Tørkede kvister i skyggen, i godt ventilert loft, garasje eller hytte i høyet, ettersom sollys de visne, mister sin smak og styrke. Byens innbyggere kan bruke til å lagre kostene mesanin eller balkong. Til kost servert så lenge som mulig, hans natt stå i kaldt vann før du går til badet, og deretter direkte til prosedyrene i 10-15 minutter nedsenket i varmt vann.

    Hvis tid gått tapt, og om sommeren er over, men ikke gulnet løv, alt er ikke tapt, viktigst av alt - de skal være riktig tørket.

    Tid for forberedelse bad avhenger av egenskapene til tre. Mange fans foretrekker varm damp kysten, i den tro at anlegget er i stand til å rense luften og ødelegge sykdomsfremkallende mikrober. Som kan takle russiske skjønnheten bedre enn eik eller eukalyptus. Den porøse strukturen av bjørkeblader gir god rydding fungerer svette. I Russland er det mer enn 50 varianter av bjørk, men for de mest egnede tre gråtende bjørk kostene anses lange og fleksible grener. De er høstet i midten av juli, og foretrakk små trær som har vokst på fuktig jord, som overlater mer øm. Grener lengde på 50-60 cm bør kutte fra dverg fluffy plante blader sjekker for ruhet. Hvis overflaten er ujevn, er det vanskelig kost.

    Et utmerket valg er eik kost er forskjellig fra andre styrke blader som tåler høye temperaturer. Grener kuttes fra juni til august med eik som vokser i mørke steder omgitt burdock. Broom av dem kan tåle 3-4 besøk til badekaret.

    Tredje plass i rangeringen tar en kost feiekoster av eukalyptus, som har en tykk lyse grønne blader tmyaniyuchymy ikke selv i varmt vær. For høsting velge prutovydnыy skogen, som et piletre.

    En god løsning for å maksimere gleden av bade massasje vil være høsting montering bukett, som inneholder bjørk, eik og eukalyptus grener.

    Den guddommelige aroma kommer fra rips og kirsebær grener høstes i juni, ved hjelp av de grunnskudd.

    I juli og august forbereder kalk, selje, rogn og or kvister.

    Einer yngre bror som heter eksotiske sørlige sypress, som er nådeløs mot skadelige bakterier og klarer med isjias.

    I Sibir foretrekker å bade furu, gran og gran grener som har nyttige balsamico egenskaper og kan føre til utvise trøtthet. Sine grener kan kuttes ett år umiddelbart før du går til badet.

    Unektelig fordel har Krapivny kost, overlegen til vitamin C selv sitron, og antall jern han generelt har ingen like. Han helbreder lever, nyrer, revmatisme, ledd. Nettles kuttet under blomstring.  
  Яндекс.Метрика