Høy kvalitet essensielle oljer

 Kvalitet og naturlige eteriske oljer er flyktige stoffer som har svært kompleks kjemisk sammensetning som finnes i planter. Nemlig i sitt brev, tre, blomster, røtter, frukt, fruktskall. Disse stoffene er ekstrahert fra planter på forskjellige måter.
 Det som bestemmer kvaliteten av essensielle oljer
 Kvaliteten av essensielle oljer er hovedsakelig avhengig av fremgangsmåten for å oppnå dem. De fleste kvalitetsoljer er destillasjon ved hjelp av vanndamp. I denne fremgangsmåte for å oppnå olje ekstraheres essenser som finnes i røtter, blader, tre og andre essensielle oljer som finnes i citrus er løsemiddelekstraksjon metode. Men selv den mest høy kvalitet smør med en liten prosentandel av løsemidler. Det er på den riktige utførelse av prosessen for fremstilling av essensielle oljer er direkte avhengig av deres kvalitet. Hvis for eksempel den essensielle oljen er et biprodukt av sitrusjuice sentrifugeringsmetoden, får vi den essensielle olje av lav kvalitet, inneholdende urenheter, og det er lett bedervelig. Kvaliteten på oljen fås ved kaldpressing av skallet, mye høyere enn den forrige og koster mer.
 Hvordan velge kvalitet og naturlige eteriske oljer
 Den viktigste indikator på kvaliteten av essensielle oljer er deres pris. I olje utsalgspris datalagre bør være høyere enn når du kjøper på nettet. Det meste essensielle oljer som selges i butikkene ukrainsk, er produkter som er kjøpt i utlandet, og vi har oljeutslippet i flasker.
 En annen indikator som påvirker valg av essensielle oljer er forholdet for visse typer oljeprisen i samme produsent. Starter prisen på produktene er omtrent det samme i det hele tatt. For eksempel oljer av geranium, ylang og andre. å være dyrere enn tea tree eller oransje. Enda dyrere er essensielle oljer av sandeltre, kamille.
 Neste tegn som er valgt kvalitet essensielle oljen - en klaring. Etiketten må være til stede: de inskripsjon 100% artifisches, 100% rene og 100% eterisk olje (det latinske navnet på planter). Flasken bør være av mørkt glass - naturlige oljer er følsomme for lys. Flasken bør være 2 til 5 ml og dyre oljer og er 10 ml, må være til stede dispenser. Også på etiketten skal være: holdbarhet, produsenter, lagring etc.
 Å velge kvalitet essensielle oljer trenger å lytte "til sin egen nese." Når du kjøper olje plante som er kjent for deg - definere "nese" som smaken til en bestemt plante, prøve å finne ut om det er olje i alkohol eller kunstige slutninger. Alltid naturlige smaken litt endret. Umiddelbart falming lette toner av skarp lukt frisk og beveger seg mot en mer syrlig. Deretter gradvis vises tyngre smaksnotater. Syntetisk duft, vil i motsetning til naturlige eteriske oljer svekkes. Ved valg av en essensiell olje for første gang, er det vanskelig å identifisere slike nyanser. Du kan holde en spesiell test. Ta tre ark, hver drypp samme essens, men med en forsinkelse på en halv time. Fra hvert blad har å gå en annen smak.
 Den neste faktor som du kan velge en høy kvalitet essensielle oljen - dette er en annen test. Krever et ark for å vurdere kvaliteten på smør ved hjelp av flekker. Drypp dråpe olje på papiret. Hvis eterisk olje kvalitet, flekken fullstendig fordamper og etterlater ingen spor. Dersom flekken fortsatt på papir, deretter smør inneholder kunstige smaker er oppløst i fete oljer. Men det er naturlig og høy kvalitet på oljer som etterlater lys fet flekk på papiret. Det røkelse, myrra, sandeltre.
 Det er bedre å kjøpe et par flasker av høy kvalitet essensielle oljer enn billige syntetisk. Velg den essensielle oljen er nødvendig for de formål som du ønsker å oppnå. Kvalitet og naturlige eteriske oljer bør være i passende emballasje og prisen for dem vil ikke være lav.  
Lære engelsk sommer i utlandet
 Vi vet alle hvor fort barn lærer nye opplysninger og hvordan de er nysgjerrige. Oppgaven med foreldrene - å gi barnet mer i tidlig barndom utviklingsmuligheter. En slik mulighet er ansett og lære engelsk i utlandet. Dette er ikke bare akademisk prosess, det er å kommunisere med mennesker med ulike kulturer, kommunikasjon med lærere, jevnaldrende. Undervisning engelsk i utlandet
 Å studere i utlandet er kunnskap barnet. Dette er et forsøk på å forstå deres interesser og makt. Få drivkraft til å bevege seg fremover. Ferie eller ferie i utlandet tilbrakt en nyttig og interessant, vil åpne nye horisonter i vekst eller læring, bedre selvfølelse. Bare du og dine barn - en pålitelig objekt for investering. La pengene jobbe for deg. I århundrer, utdanning i utlandet er bedre, den ikke faller i pris, og går ut av stilen.
 Sende barna til utlandet for å studere
 Få barna til å absorbere verdens kultur og kunnskap i et trygt miljø. Får den tradisjonelle klassisk utdannelse, utenlandske venner, nye opplevelser, er potensialet for barnet hva du trenger. Studere i utlandet - er en verdifull erfaring for alle barn er muligheten til å velge sin livsform og fremtiden for våre barn.
 I utlandet, er det et system av språkskoler, som er opprettet for å lære barn engelsk fra forskjellige land. Et barn med utenlandsopphold i et språkskole må snakke i en merkelig fremmed språk, men det er raskt overvinne "språkbarrieren". Bo i språkmiljø for 4 uker gi bedre resultater enn hvis barnet er engasjert i et fremmed språk, og det etter skolen igjen gikk til russisk.
 I utenlandske skoler barn lærer engelsk, besøker teatre og museer, gå på diskotek og på kino, gå på turer, spille sport og arbeid.
 Selskaper engasjert i valg av språkskoler og programmer, etablere partnerskap med mange språkskoler i utlandet, så de plukker opp skole og opplæringsprogram for det enkelte barn. De jobber vanligvis med skoler, hvor elevene hadde et russisk barn å kommunisere så lite som mulig i sitt eget morsmål. Å lære et fremmedspråk i utlandet - er ikke bare å lære, samt representanter fra ulike kulturer, lærere med sine jevnaldrende.
 For eksempel, den britiske språkskoler invitere unge studenter fra 7 år til å engasjere seg i et fremmed språk. Barn som lever i familier på territoriet til skoler, kostskoler. Undervisning avhenger av plasseringen, timingen og opplæring av skolen. Selskapet, i tillegg til valg av treningsprogrammer og språkskoler engasjert visum, kjøpe billetter, transport og overnatting håndtere.  
Baking brød hjemme
 Brød på bordet har alltid vært og er fortsatt den samme symbol på rikdom og velstand. Brød er et symbol på hjem, arbeid, familie lykke. Sikkert ingen vil hevde at lukten av nybakt brød er den mest fantastiske lukten av jorden. Og hva er skarp deilig! Foreløpig tradisjon bake brød hjemme tilbake. Hjemmelaget brød er alltid deilig og til tross for at dens forberedelse kreves mye oppmerksomhet, tålmodighet, ærbødige holdning, er verdt det resultatet.
 Bake brød hjemme
 Vi trenger:
 •  Smør (margarin olje kan erstattes premie) - 30-40 oz.

 •  Tørrgjær -. 15 h Spoon

 •  400 gr. mel, helst hvete premie

 •  Sukker - 1 ss. skje

 •  Great Salt - 1 ts spiseskje.

 •  15 i. l. fløte eller melk pulver

 •  02 liter varmt vann (kokt)

 •  Vegetabilsk olje til å smøre pannen.

 •  I en stor kapasitet siktet mel. På lav varme smelte smør eller margarin. Avkjølt kokt vann. Løs opp gjæren i vannet.
   Lag et hull i melet, hell der oppløst gjær, smeltet smør, melkepulver, salt og sukker. Elt deigen (du kan begynne å blande seg med en mikser eller vedlegg til miksere, så gå til manuell blanding og misymo til deigen slutter å følge hender).
   Denne deig er egnet for steking av brød på to måter. Så, den første metoden for å bake brød - bruk Teflon skjema. Rullet deigen til et brød, legg i form og la på et varmt sted i to timer å stige. Når formet deigen stiger, bør det settes i ovnen på stativet og bake til ferdig. Ovnen bør være oppvarmet til omtrent 200 C. steketiden avhenger av graden og typen av oppvarming av ovnen (det tar ca. 30-50 min.). Klar til å ta ut brødet fra formen forsiktig, deretter snu og gi kjølig, dekker det ikke er nødvendig.
   Den andre metoden for å bake brød - pan i ovnen. Rullet i deigen brød mottatt, belagt det med noen vegetabilsk olje, legg den i en bolle eller på et bord og la på et varmt sted å stige, dekning for en time ren og tørr med et håndkle.
   Etter å løfte deigen, brett den igjen, varme ovnen til ca 40, danner et brød, smører bunnpanne og spredt på en bakervarer brød å stige, satt ved siden av en kopp vann (1 L), etterlot minst 30 minutter. Når knappen dress, bake den videre, fjerne dekk med en kopp vann. Etter at begeret ble fjernet, å øke temperaturen i ovnen til 200 og stek tilberedt omtrent en halv time. Klar brød kjølig, uten dekke på lufta.
   Rugbrød
   Fremstilles fra følgende ingredienser:
 •  210 gr. mel (hvete)

 •  Vegetabilsk olje (helst renset) - 3 ss. skjeer

 •  260 gr. rugmel

 •  2 h. L. Skyv tørrgjær

 •  Konsentrater av kvass vørter - 3. skjeer

 •  Spisskummen til smak

 •  Av det 15. århundre. ss eddik (9%) og honning (naturlig)

 •  300 ml vann.

 •  Sil melet i en dyp stor kapasitet. Vann er delt inn i tre deler. 1/3 av kokt og brygget det kvass vørter. 2/3 deler vann varmet litt og oppløse gjær.
   Lag en brønn i melet, tilsett salt, honning, helle vann med gjær, eddik, brygget surt, timian, vegetabilsk olje. Elt deigen (du kan bruke en mikser med en spesiell tilknytning til deigen). Fremfor alt, deigen var ingen klumper. Når deigen er blandet det må settes i minst to timer i et varmt og tørt sted å stige. Deigen deksel med et rent håndkle. Note deigen rugmel gjør høy tilnærming. Maksimale beløpet kan stige som en test av rugmel - 17 ganger. Mens deigen stiger kan varme opp til 200 av ovnen.
   Etter deigen stiger kunne bake brød. Du kan bruke Teflon form eller bake på smurt bakeplate. Vanligvis rugbrød bakt litt over en time (igjen, alt avhengig av type og oppvarming ovn, så koketid kan variere).  
  Яндекс.Метрика