Ildere hjemmeNesten alle dyr som holdes hjemme, mange tamme tusenvis av år siden. Men ildere, så ofte som kjæledyr, ville innbyggerne av denne art, som er mye brukt i det siste. De viste seg veldig smart og ikke så vanskelig å ta vare på, så mange mennesker ønsker å bli eiere av ildere. Men hvordan å holde disse dyrene?
Bolig ildere
Alle som bestemte seg for å ha ildere før du tar et kjæledyr hjemme, må du tenke på hvor de vil leve. Fri bevegelighet Utleie - er det mest praktiske alternativet for de fleste ilder, fordi størrelsen på dyret kan sammenlignes med en katt, og han er veldig aktiv livsstil som krever plass for fri bevegelse. Som sådan vedlikehold har sine fordeler. Bor hjemme, vel tamme ildere som begynner å elske kommunikasjon, er milde og temme skuffen. Disse dyrene er veldig rent, fordi skitt på sitt opphold i huset vil være minst. Men husk at føflekken - en nornыy dyr. Derfor, hvis rommet hvor han vil være fri til å gå, det er smale åpninger, for eksempel mellom møbler, ulike hull eller kriker, vil alle dyr sikkert prøve å komme dit, selv når det er en risiko for å bli sittende fast. I tillegg ildere ganske skarpe tenner og han ikke ville tankene litt skjerpe dem, så kan være litt bite møbler.
De som ikke er forberedt på å inneholde skog dyr i leiligheten, slik at han kunne bevege seg uten restriksjoner på bolig, kjøpt for en stor ilder bur eller innhegning. Bare være begrenset plass for dyr til å være veldig flott å ha det plassert skuffen drikker bolle med mat, mink og forskjellige labyrinter av rør gjennom hvilke føflekken kan klatre, med ingen nød ikke bør være. Den omtrentlige området av cellen - 1 kvm Gjort det bør være på å bygge rutenettet som konvensjonelle langsgående stenger farlige for dyr - de kan bryte dem tenner.
I alle fall bør også de elevene som bor i bur gis noen frihet. Noen dyreeiere går på gaten, sette dem i bånd eller shleyu. Ja, som dyr vandre gjennom gresset eller jord, men eieren av dyret, husk at utendørs høy sannsynlighet gevinst loppe biller, kontrahering sykdommer som å gå uønsket. Det er best for et par timer om dagen for å produsere en ilder løpe rundt i leiligheten.
Også dyr nødvendigvis trenger spillet. Disse selskapelig dyr - sosiale vesener, slik at de vil være nyttige mobile spill. Hvis du ikke er villig til å vie nok tid spill, den beste starten to personer slik at de kan leke sammen.
Mat ildere
For naturlig opprinnelse ildere er rovdyr. Følgelig må maten være balansert og forsvarlig, gitt innholdet i næringsmidler av tilstrekkelig protein, mineraler og vitaminer, men med den begrensning fiber. De fleste av disse innsatte blir matet på to måter: naturlig mat og spesiell tørrfôr. Noen eiere fore dyr å blande disse typer av diett, men gjør det ikke. Det er et annet alternativ kraft dyr - skrotter av små fugler, gnagere, mel ormer og frosker. Denne nyttige og naturlig mat for ildere, men det er vanskelig å få vertene denne maten, så det er sjelden at gi den.
De som ønsker å gi Horka bor hjemme, naturlige produkter, må du kjøpe:
fjærkre (kalkun, kylling);
hest;
biprodukter;
fisk;
egg (vaktel og kylling);
leveren;
grønnsaker;
meieriprodukter (lav-fett).

Alle de ovennevnte produktene skal lage mat og knekkes gjennom en kjøttkvern, og deretter gi dyret. Veldig mye som ildere freshkashu. For å gjøre det, trenger du kjøtt, innmat fugler, leveren (okse), egg og kokte grønnsaker og korn mix. Du kan legge inn freshkashu mineral eller vitamintilskudd, fiskeolje. Dan Bait gi Horka to ganger om dagen.
Tørr mat for at dyret er solgt i pakket form i mange dyrebutikker. Den har alle funksjoner som trengs for dyr ernæring. Hyppigheten av fôring denne maten - 7 ganger om dagen, men deler bør være liten.
Ildere trenger filtrert vann. Det bør være fritt tilgjengelig hele tiden.
Bading og omsorg for ildere
Sørg for å se etter dyret som bor i leiligheten, klippe negler og bade. Ilder - ikke en katt. Kjæledyret ditt vil ikke vinke poter, skrape møbler eller klatring gardinene, men det spiret klør, som naturligvis han trenger å grave mink, hindre at dyr go: ilder vil klamre seg til tepper eller møbler som kan utløse enda forvridning sitater. Cut negler kreves hver 3. uke.
Ildere kan bade. De vet hvordan å elske svømming, men svømming bør holde en gang i uken. Vaske disse kjæledyr trenger spesiell sjampo for disse dyrene, noe som bidrar til å bekjempe en ubehagelig lukt. Men hvis det ikke er noen sjampo, kan du bruke alle designet for barn. Etter badehåndkle tørr ilder bør være forsiktig sjekker ennå ikke kommet til en grad eller på et kjølig sted til det tørker helt.  
Avl kyllinger hjemme
 Sommer beboere og eiere av private hus å gjøre det riktige valget i avl høner. Dette er gunstig fordi fuglen vokser raskt og gir ikke bare egg, men også kjøtt. Det er solide, som i et grønt, noe som letter dyrefôr, og det er bra for helsen, fordi mat vokst med sine egne hender, anses miljøvennlig. I dag er produksjonen av kyllinger leder blant fjærfe, som dyr som er mottakelige for lave temperaturer, gjør det bokstavelig talt få i 3-4 måneder og krever minimalt med vedlikehold. Gjør din egen hønsehuset - er det enkelt, fordi kyllingene lever i en hvilken som helst låve, hvor det er et tak over hodet og satte meg for et par staver.
 Krav til å holde kyllinger hjemme
 1.  Den enkleste måten å avle en sesong slaktekylling som er raskt økende i vekt og vil falle til nå 3-4 kg. For kylling coop passende arrangement eventuelle uthus (fjøs, sommer kjøkken, loft), hvor fuglen kan få selv. Hvis du klatre høyt zmaystruyete stige eller en liten stige til optimal forbedring.

   Kyllinger er ikke redd for lave temperaturer, så oppvarming skur kan ikke gjøre, men for pole Lør et sted i et bortgjemt hjørne hvor fuglene sove om natten prybyyte ikke høyt over bakken, avhengig av antall individer fra oppdrett.

   Hvis du viktigst - avl høner, ta hånd om hvor fuglen vil legge egg. I dyrelivet skjer i gresset, og fordi vi har forholdene, vil gulvet i låven sende halm. Det må være ren og tørr, endres hver uke en ny halm til verpehøner legger egg i ett, veldig behagelig sted.

   Ansett som innenlandske kyllinger, men de, som alle fugler klekkes avkom. For å sikre høner forhold, kjøp en liten inkubator for 60 egg der de kan lagres opp til 10 dager. Å vite nøyaktig hva som vil være egg kylling, må de være steril, slik at hønsehuset bør være en hane. En voksen hane varer ca 10-13 kyllinger.
   En spesiell tilnærming til voksende kyllinger
  Avl kyllinger hjemme
   Avl kyllinger hjemme innebærer valg av riktig fôr. Til enkeltpersoner gått opp i vekt, trenger de å behandle ikke bare grønt gress, ormer, insekter og frø av blomstrende planter, men også mais, forskjellige typer fôr og avfall fra bordet. Kylling - Bird upretensiøs, så morgen og kveld hver dag, kan du variere kostholdet grønn deres menigheter.
   Til egg var sterke, røykere trenger kalsium. Det finnes i store mengder i kritt, er på trekull. For bedre fordøyelse ukentlige røykere gi salt, er det en nødvendig komponent for dekontaminering av ormer i kroppen på fuglen. Nå på salg er det spesielle tilsetningsstoffer for å styrke immunforsvaret til dyrene, og la oss få dem som anvist. Erfarne fjærfe bønder mener at det er viktig for legging overholdelse av tre forhold: den optimale temperaturen for å legge egg, renhet i hønsehuset og rasjonell menyen.
   Hvordan å holde coop ren
   Hvis du hospbudivli inne bur for høner tilrådet, så de må være ren, ellers bakterier som sprer seg i varmt vær med umiddelbar hastighet, kan avstemninger ødelegge fuglen. Innhold trigger inkluderer daglig inspeksjon av lokaler: hvis i vått, dryss med bakken sand, endre til frisk halm, gjøre en fullstendig rengjøring kylling coop hver uke.
   I august netter er vage som sengetøy for natten du må endre ofte, så fuglen vil ikke rush i dårlige sanitære forhold. I industriell fjærfe veggplass er vanligvis behandles med kalk med spesielle tilsetningsstoffer fra mold. Du kan gjøre det samme i prinsippet, men hvis du vokser kyllinger, bør bygningen være et spesielt rom med konstant lys og temperatur ikke faller under 17 ° C.
   Faset avl kyllinger
  1.  For kontinuerlig tilsyn av en fugl trenger du en mann som vil daglig ren coop og mate fuglen.

    Før du kjøper avl høner, rene rom og ordne det helt: dra belysning, sikker abbor, vil gulvet sende halm.

    Det neste trinnet - den mest avgjørende, er - å kjøpe kyllinger og mate dem. Hvis økonomien er liten, vil da to dusin høner være nok til å mate en masse første gang kjøper, beregne hvor mye per dag spiser fugl feed eller korn.

    I den femte måned av kylling sveip, slik det har krystallisert voksne fugler. Med dusinvis av fugler får du omtrent tre dusin egg i uken. Det antas at når utvannet tjue høner kostnader tjent inn i løpet av de første åtte månedene, og familien vil være fullt utstyrt med kost kjøtt og egg.

    Å vokse sunne høner udelymte oppmerksomhet til kostholdet. Hver dag, må vi gjøre en blanding av ferske, kokte egg med skall, vårløk og hvete korn. På kvelden skal fuglene fôres yoghurt, ikke glem om vann og elv sand, som er nødvendig kyllinger som mineraltilskudd.
    Hvilken rase kyllinger velge?
    Kjøtt raser, egg og blandet. Slike kyllinger kan være i din fjærfe gård. Innenlandske kyllinger hvilken som helst rase stor feie, og selv den type kjøtt oppbevares ved evnen til å legge egg. Deres tall er noe lavere, men vekt på kvalitet kjøtt, bedre å velge en kjøttrase, som kyllinger Broiler raskt økende vekt, er veldig myk og mild, rask å tilberede sin kjøtt. Prøv ikke å kjøpe krysset arter, siden det påvirker kvaliteten på kjøtt og egg.  
Яндекс.Метрика