Iskrem hjemme!
 Iskrem - en av de mest populære behandler både barn og voksne. Spesielt når gaten er uutholdelig varme, så du vil ha noe friskt og kult! Men ikke alltid iskrem, som du tar til butikken eller supermarked bringer deg ønsket tilfredshet. Og kvaliteten er ikke alltid tilfredsstillende. Så mange folk nå foretrekker å lage iskrem hjemme - enkelt og rimelig!
 Du trenger: eggeplommer (3 stk.) Sukker (1 kopp) melk (200g) krem ​​(150 ml). Vel visp eggeplommer og sukker, hell en tynn stråle i kokende melk.
 Den resulterende blanding småkoke til en tykk masse. Så kult, tilsett kremfløte og legg i fryseren.

 Mens iskrem er i fryseren, kan du forberede fyllstoff for ham. I sommer mest egnede frukt og bær. Knuse bær (jordbær, bringebær, rips, bjørnebær) i en blender og tilsett blandingen i iskrem.
Iskrem hjemme!

 Et godt supplement vil være sjokolade. Smelt over svak varme sjokolade bar eller lage det selv! Ta smør, litt melk, sukker og kakao. Kok blandingen over svak varme til de er møre. Barna vil elske denne oppskriften: Bland kondensert melk og informasjonskapsler (små chips). Noen foretrekker kaffe iskrem. For dette naturlig blanding av kaffe med fløte i iskrem. Deilig iskrem vil være å legge eksotiske frukter (banan, kiwi, ananas).
 Overrask din kjære hver dag nye smaken! Det viktigste - ikke vær redd for å eksperimentere!
 En fin appetitt!  
Potet kake: Oppskrift

 Potetkake oppskrift som vi vil fortelle dere i dag, har en veldig interessant historie. Historien om kakene dette er heller uvanlig.

 Som potet kake først dukket opp


 En gang i Finland i det 19. århundre levde en berømt poet Johan Ludvig Runeberg, som ble den stolte av landet. Familien hans var ikke rik, men til tross for dette svært ofte besøkt huset deres meget berømt og velstående mennesker. Og da igjen de uventet besøk og berømte gjester godbit var ingenting, så Mrs. Runeberg måtte vise sin oppfinnsomhet og kulinariske ferdigheter.
 Potet kake, godteri oppskrift som ble oppfunnet finsk Tag elskerinne.
Potet kake: Oppskrift


 Ms Runeberg begynte å forberede forfriskninger med hva som var i huset, og huset var bare en liten gamle kjeks og drikke.
 Mens gjestene hørte på dikt av poeten, vertinne peremolola polomavsheesya cookies, lagt krem, syltetøy, litt brennevin og knadde med denne massen av deigen som blendet kaker i form av en potet. På toppen av kaker dekorert med bær syltetøy. Klar til å sette kaken i huset bare et sølvbrett og de behandlet gjestene. Det var verdens første potet kake hjemme. Disse kakene var deilig, så det blir spurt etter oppskriften uten unntak. Dermed har potetkaker oppskrift spredt over hele verden. Selvfølgelig, i løpet av sin eksistens det tok en rekke endringer, men i dag kom han som en av de mest populære oppskrifter på kaker.
 Potet Cake (oppskrift nedenfor) kan tilberedes hjemme, fordi kaken "potet" klassiske oppskriften er veldig enkel.

 Potet kake hjemme oppskrift


Potet kake: Oppskrift

 For å gjøre det trenger ca 300 gram. Shortbread halv krukke av kondensert melk 200g. smør, tre bord. ss kakaopulver og en tabell. skje konjakk. Bruk cognac er valgfritt, hvis det er ønskelig. Og for å forberede for isings kaker, må du ta to bord. ss melk 2 bord. ss kakaopulver, to bord. ss sukker og 1 bord. skjeen av smør.
 Oppskrift kake "Potet": du må slipe til en homogen masse av smør, kondensert melk og kakaopulver.
 Ved den endelige vekt festet kjeks, revet brennevin og brandy. Da må vi holde sammen i form av en potetkake, sette på en tallerken og avkjøl. For glasuren skal varme melk, sukker og kakao, slik som å oppløse sukker, tilsett smør og kjølig. Kake "potet" frosting å dekke, men du kan pynte den med nøtter. Klar til å helle glasur kake oppbevar i kjøleskap. Når glasuren smelter, er potetkaken hjemme klar til bruk.

 Kake poteter oppskrift video


 Denne videoen oppskrift potetkake kommer ut deilig.
Som marinert grill biff?
 Grilling er vanligvis laget med lam eller svinekjøtt, velge den mest søt, saftig kjøtt. Selv grill kylling har blitt veldig populært, og elskere av sjømat flavored grill kokk laks. Biff Kebab gjøre betydelig mindre. Selv erfarne kokker frykter at fatet ut for hardt, mister kjøttet sin smak, mykhet, vil det være dårlig zhevatsya. Selvfølgelig, hvis kjøttet er dårlig forberedt, ikke marinere i en spesiell del, selv saftige skiver av ferskt storfekjøtt vil "papp" etter steking på åpen ild. Det viktigste - å vite hvordan å marinere grillspyd av storfekjøtt, så han slo alle delikat aroma og rik bouquet av smaker. Da kan du enkelt lage en fantastisk parabolen fra vanlig oksekjøtt. Du er ikke bare fantastisk redning, men drepe fantasien til alle heldige som lykkes prøve grillen smelter i munnen. Husk hemmeligheter marinering biff å lage mat regelmessig med henne anbud saftig kebab med god smak. 
 Forberede marinade og oksekjøtt gjennomvåt. Flere nyanser
 Først av alt er det viktig å ta hensyn til noen viktige punkter. Du må riktig kutte kjøtt, nøye håndtere det og forberede for beising, følg denne sekvensen. Marinade også skal tilrettelegges slik at det ikke var altfor krydret, sur. Du kan ikke peretrymuvaty kjøtt i marinade.
 Frisk marinade. Noen husmødre mener at marinaden kan lagres på ubestemt tid. De umiddelbart forberedt mange aromatisk krydret blanding, og deretter bruke det trygt lagt til kjøttspyd dynket i det. Faktisk bør marinade være frisk. Ikke bland eddik, laurbærblad, krydder, og deretter sende en flaske med marinade i kjøleskapet. Gjør alt rett før steking kjøtt.
 Avl eddik. Vanligvis på en kilo storfekjøtt tar 2-3 ss eddik. Ofte folk helle kjøtt vanlig eddik uten å kaste det. Som et resultat, bearbeidet kjøtt jevnt, men enkelte stykker er meget sterke, syrlige. Sørg for å fortynne din eddik i et forhold på minst en til to! Det er marinade vil ha den rette smaken, vil du være i stand til helt å suge alt kjøtt. Storfekjøtt helt impregnert marinaden, og de enkelte delene ikke tilegne seg en ubehagelig sur smak.
 Sørg for å legge sterke konserveringsmidler. Lam, svin og kylling er fullt mulig å marinere i krydder og soda vann, tomatsaus eller yoghurt. Men med biff marinade du dette er ikke nok. Kjøtt er sikker på å bli hardt, mister smaken etter steking. Til biff var veldig myk, forble saftig og mør, men beholdt strukturen av fiber, bør konserveringsmidler brukes med sterke resultater. Disse inkluderer rødvin eddik og sitronsyre. Hvis din biff er veldig øm, kan du bruke sitronsaft.
 Begrense mengden av krydder. Mange folk pleide å gni inn i kjøtt stykker enorme mengden av salt, pepper, som ønsker bedre å marinere. Faktisk krydder bør også brukes med måte. Hvis du smaken kjøttet mye rødt, svart og hvit pepper, salt, du bare ikke føle den sanne duften og smaken av kjøtt. I tillegg kan denne retten være skadelig for kroppen. Litt krydder for å erstatte denne urte krydder. For eksempel, litt koriander eller frynsete laurbærblad lykkes med å erstatte halvparten av din forberedt marinade sort pepper.
Som marinert grill biff?

 Riktig kutte kjøtt. Biff er svært viktig for å kutte. Lam eller svinekjøtt kan du enkelt spikke bort ganske store biter, men oksekjøtt krever spesiell oppmerksomhet. Det må kuttes i like stykker, noe som gir dem en form boks. De fleste tar to fyrstikkeske og sette dem på hverandre. Kjøttstykker bør være omtrent samme størrelse. Skjær kjøttet bør være svært skarp kniv. Det er tilrådelig å skjerpe den rett før matlaging grill. Da stykkene er like, vil strukturen forbli intakt kjøtt.
 Ikke peretrymuyte kjøtt i marinade. Merk: Hold kjøttet i marinade for lang til å være! Grillet tilegne seg en ubehagelig sur smak å miste den opprinnelige smaken. Det er lurt å marinere kjøttet ikke mer enn femten timer. Optimal tid - 5-8 timer.
 Tilsetningsstoffer til marinade. Grillen vil være utrolig deilig, duftende, hvis du bruker ulike kosttilskudd klokelig valgt eddik og vin. For eksempel gir en god skygge en smak av eple cider eddik, eplejuice konsentrat. Vin må velge kvalitet, med god smak. Et godt alternativ - presse inn en halv sitron marinade. Det går bra med eple cider eddik.
 Algoritme for beising. Ikke tilsett krydder, pepper og salt direkte i marinade. Noen ingredienser kan røre i marinaden, salt og pepper, men trenger å gni kjøttet. Du må først nøye gni kjøttet med salt, gni deretter behovet for å ha myknet biter av pepper, og bare da helle marinade kjøtt.
 Huske alle detaljene for å gjøre grill biff ble raskt en signatur parabolen!
 Alternativer marinader for biff grillspyd
 Du kan oppfinne mange marinader for biff. Som tilsetningsstoffer bruke noen krydder, grønnsaker, krydder, urter. Fremfor alt, ikke glem de sterke konserveringsmidler, velge ett av eddik, sitronsyre og rødvin. Eddik myker det beste kjøttet og rødvin avviker mest moderat innvirkning på storfekjøtt.
Som marinert grill biff?
 1.  En enkel marinade til biff. Du kan marinere kjøttet raskt, hvis du bor i den enkleste versjonen av marinaden. Gjør deg klar for grill krydder, ta to løk og eple cider eddik. Kjøttstykker bør gni krydder, men en halv pose igjen å marinade. Løk skåret i ringer, dyppe den i marinaden. Gni kjøttet, dyppe den i marinade at bitene var fullstendig dekket med væske. Eddik, det er behov for å være fortynnet med vann, ca en til to. Hvis kjøttet er tøff nok konsentrasjon av eddik har.
   Marinade med rødvin og hvitløk. Den opprinnelige smaken av grill legge marinade av rødvin. Finhakk to løk, en stor leder av hvitløk, mynte blad crumble. Legg alt i rødvin. Du kan supplere tørr persille marinade, sette en klype dill. Rødvin bør fortynnes med vann i et forhold på en til to. Hvis du liker smaken av hvitløk, du ønsker å forbedre, kan du ta en annen fedd og gni dem hver et stykke kjøtt. Etter steking storfekjøtt kommer inn spesielt rik smak og original smak.
   Marinade med laurbærblad. Du kan marinere kjøttet godt under press. Ta pepperkorn, laurbærblad rist, finhakk løken. Gni kjøttstykkene med salt, gni deretter krydder og litt sort pepper. Plasser biff i en dyp skål lag, sprinkling hvert lag med pepper pepper, løk pulver og laurbærblad. Deretter må du trykke på for å knuse kjøtt og la stå i fem timer.
   Grillet tomatsaus. En stor marinade kommer fra tomat vineddik, gulrøtter og paprika. Peppers må ta rød, mørk skygge. Skjær løkringer, tynne skiver gulrøtter, paprika i små terninger. Gni din oksekjøtt med salt. Plasser kjøttstykkene i en dyp skål, hell grønnsakene på toppen, deretter helle eddik og drue tomat juice i en ratio på én til to. Bland deretter alt rette hender, strekke biff og grønnsaker. La massen under press i 5-6 timer.
   Marinade med nellik. Veldig fine opprinnelige smaken av grill marinade legger raffinert med nellik. Ta noen nellik, fint crumble erter. De resterende nellik (8-10 enheter) bør settes i marinaden. Gni kjøttstykkene med salt, gni deretter i biff pulver rosa. Nakryshyt lite laurbærblad, finhakk løken. Legg alt dette i eple eller drue eddik med noen hele erter pepper nelliker. Beef hell marinaden og bland godt. I denne delen må du holde kjøttet i ca 3-5 timer.
   Ta hensyn til rettene der du suge dine grillspyd. Det bør være laget av leire, keramikk eller emaljert brønnkapasitet. I den enkleste fatet kjøtt kan erverve en ubehagelig metallisk smak.
   Marinere biff for grilling med glede, prøve forskjellige oppskrifter, har en unik smak!  
Яндекс.Метрика