Italiensk polpety kokt kjøtt
 Forberedelse: 2 timer.
 Porsjoner: 6

 Ingredienser for italiensk polpet:


 - 500 gram kokt oksekjøtt
 - 2 kokte poteter

 - 4 fedd hvitløk
 - 150 g ricotta
 - 2 egg
 - 2 ss. l. vegetabilsk olje
 - 2 ss. l. brødsmuler
 - 3 sprigs av basilikum
 salt og nykvernet sort pepper
 Polpetty italiensk oppskrift:
 1) Kok potetene i sine skinn til de er møre, 20 minutter. Hot skrell og mos med en stampe i en grov puré. Basilikumblader skilt fra stilkene og finhakk. Hvitløk Skrell og hakk.
 2) Kjøttet skjæres i små biter, fjerne fett. Rør inn poteter, egg og ricotta mix. Legg hvitløk, persille, salt og pepper. Igjen bland godt.
 3) Form en liten polpettы runde, rull dem i brødsmuler og stek i varm olje i 5 minutter. på hver side.
 4) Prytyanoho appetitt! Det var en oppskrift for italiensk polpet.  
Hvordan forberede vinteren hagtorn?
 I folkemedisinen, hagtorn mye brukt for regulering av det kardiovaskulære systemet. De senke blodtrykket, gunstige effekter på nervesystemet, fordøyelses og urin systemer, og bidra til å styrke immunforsvaret. I matlaging, koker syltetøy av bær, nær kompott, som brukes som en fylling for kaker. Hagtorn forberede seg til vinteren - så lager opp på vitaminer for det kommende året og gir full støtte for kroppen, da den inneholder et stoff er også forebygging av ulike sykdommer.
 Fryste frukt verdipapirer
Hagtorn bær kan fryses, men det anbefales å gjøre det for fort til bærene ikke har tid til å miste sine gode egenskaper. Så heldig for dem som har et kjøleskap med rask eller dypfryst:
Samle modne bær, vaske og sette på papirhåndkle;
spredt i fryse folie;
Sette henne bær i et enkelt lag og angi modus for rask frysing;
etter fryse bær, oversette dem i en pose eller beholder.
Hold mulig i normal frys. Med frossen frukt ekstrakter nyttig ut på vannet, te. En håndfull frosne bær kan også legge til andre kompott av bær og frukt.
 Den klassiske versjonen av arbeidsstykket - tørking
Hvis riktig hagtorn tørke, deretter tørke bærene kan lagres opp til åtte år. En tørket frukt kan brukes både medisinsk og i matlaging. Tørr frukt på flere måter:
 1.  I ovnen. Fruktene samles, valgt moden og ikke skadet. Så de trenger å vaske og tørke. Tørkede bær er lagt ut på en stekeplate og legg i forvarmet til 60 ° C ovn. Døren bør stå åpen for å slippe ut fuktighet.
   I elektrosushartsi. Rene og plukkes bær er lagt ut i et enkelt lag og tørkes ved full effekt i flere timer.
   I posen på batteriet. Rene og tørre bærene er plassert i en liten tøypose, som er plassert på batteriet. Bær bør ikke være mye, ellers gjør de ikke vыsushatsya.
   Naturlig tørking. Bær er lagt ut på papir og dekket med gasbind. Tørr frukt kan være så tørt og godt ventilert sted.
  Etter tørking av frukt stilken fjernet og de er oversatt i poser eller krukker. Med tørkede bær kan tilberedes infusjon i kombinasjon med andre urter og bær og knust frukt kan blandes med mel. Med hagtorn og vill rose går bra te å løfte immunitet, og hvis brygge frukt med mynte eller oregano, får du te er effektive i trøbbel.
   Medisinsk infusjon av hagtorn bær
  Hjemme kan du forberede et anstrøk av moden frukt og blomster av hagtorn samlet:
  1.  Anstrøk av tørkede bær. 150 gram tørket frukt trenger å slipe og hell en liter vodka. Infusjonen er plassert i et mørkt og kaldt sted og vente tre uker.
    Anstrøk av friske bær. 200 gram friske bær å helle brandy (05 eller 07) og satt i et mørkt og kjølig sted i 6-7 uker. Deretter skjær blir filtrert og renset på kjølelager.
    Anstrøk av hagtorn blomster. 100 gram innsamlede blomster helte en liter vodka og insisterer 10 dager. Deretter filtrere og ta.
   Ta skjær trenger 20-30 dråper tre ganger om dagen. De styrker hjertemuskelen og lavere trykk. Det er derfor det anbefales å ta folk til voksenlivet.
    Stuet frukt og syltetøy fra bær av hagtorn
   Frukten av hagtorn ut ikke bare deilig, men overraskende nyttig brikke for vinteren:
   1.  Syltetøy med bær. Friske bær er vasket, obsushyvayutsya. Deretter må du fjerne stilk og frø. Slettet bær helte sukker med en hastighet på 2: 1 og sette på en langsom brann. Etter koking kokk fem minutter, slå av og dekk med lokk. Prosedyren må gjentas ytterligere to ganger med intervaller på 10 timer.
     Kompott av hagtorn. Friske bær skylle og rense frø. Tre kopper skrelte druer hell i prosterylyzovannuyu bank. I kokende vann, tilsett 2-25 kopper sukker og hell sirup innhentet bær. Zakatuyemo lokk, satt under bordplaten og bunn zakutuyemo.
    Hagtorn bær skjønt veldig nyttig, men de er ikke for alle. For eksempel er infusjoner og decoctions ikke anbefales for folk som lider av hypotensjon, samt gravide og ammende mødre.  
Hvordan avgjøre ektheten av honning?
 Honning - et naturlig produkt som er svært populær på grunn av sine unike egenskaper og et stort antall vitaminer. Det styrker immunforsvaret, bidrar til å takle forkjølelse og influensa, forbedrer huden og påvirkes av kostholdet. Samtidig, er honning en potent allergen, så det anbefales å bli konsumert i moderate mengder. Det er viktig å forstå at bare de nyttige egenskapene til ekte honning, og hvordan å avgjøre ektheten av honning i sin nåværende mangfoldet i hyllene?
 Hva bør være honning?
Det finnes mange varianter av honning, som varierer i farge, tekstur, lukt og smak, så for å avgjøre ektheten av honning du trenger å vite hvilke funksjoner bør en eller annen av sitt slag.
 1.  Hvit honning er en av de høyeste kvalitet og nyttige arter, siden det er ofte brukt som et slimløsende og hjertestyrkende middel. I denne hvite honning har antibakterielle egenskaper. Lys gul og lime lukter veldig søt smak.
  Lys gul, mint honning har en beroligende, beroligende og choleretic effekt. Videre mynte honning god antiseptisk og inneholder store mengder vitamin C.
  Heather honning har en rik rød-brun farge, har en besk smak og svært spesifikke smak. Til tross for at det største antall mineraler for smak den tilhører en lavere grade honning.
  Nesten gjennomsiktig kløver honning og kløver lukter litt forekommer hovedsakelig i den fjellrike Kaukasus.
  Bringebær honning - en enestående verktøy i bekjempelse forkjølelse. Lys gyllen farge, behagelig søt lukt og smak hjalp ham med å finne nok popularitet.
  Bokhvete honning er lys rødbrun farge har en rik aroma og behagelig smak bestemt.
  Kastanje honning avviker litt bitter smak og rik mørk farge. Han er veldig god i nyresykdommer og problemer med mage-tarmkanalen.
  Og, selvfølgelig, snakker om naturlig honning kan ikke huske honning kammer. Kombinasjonen av honning med voks honeycombs øker sin terapeutiske effekten, så resultatet er et større behov enn honning tannkjøtt, bryte av i små biter og tygge grundig.
  Honning mørk farge anses nyttig lys honning fordi den inneholder store mengder jern og mineraler. I tillegg nøytraliserer enhver honning alkohol og absorberes av kroppen fullstendig, uten dannelse av midler ved.
   Hvordan avgjøre ektheten av honning hjemme?
  Honning bør være tyktflytende og namotuvatysya på skjeen. Det bør ikke ende opp eller tyktflytende til å flyte med skjeer som gelé.
  Ved bunnen av gjennomskinnelighet banker skal ikke sees sediment og farge bør være lik. Bunnfallet viser at honning ble lagt forskjellige urenheter.
  Honning Gni mellom fingrene - det er helt oppløst. Hvis klumper form, så det er ikke honning.
  Oppløse en skje honning i et glass varmt vann - farge skal ikke endres. Hvis vann forblir nedtonet eller sediment - ikke bruker denne medisinsk mat.
  Oppløse en spiseskje honning med et par spiseskjeer vann og dryppe tre dråper eddik. Vspenyvshayasya væske indikerer at honning ble lagt kritt.
  Drypp honning lite jod. Naturprodukt ikke svarer, mens på en kunstig produkt vises blå eller lilla flekker.
  Ved oppvarming skjeer av honning over brannen på kantene av skjeer ikke bør danne en mørk rim. Naturlig honning er bare litt skifter farge, mens den mørke land vil si at produktet ble i tillegg tilsatt sukker.
  Naturlig honning har spredt på papir - dryppe noen dråper honning på vanlig hvitt papir og se endringene: papir lekket - så det er ikke honning, og farget sukker sirup.
  Blandingen av mel endrer den visuelle kvaliteten på honning og gjør det overskyet, hvitaktige og slimhinner. Konsistensen av honning kan ses selv når du kjøper - det skal bare slå glasset og se hvordan honning vil strømme ned.
  Dessverre, markedet for ca 80% av honning - en falsk at du kan finne nettopp kommet hjem. Derfor er det best å kjøpe honning rett fra birøktere i landbruksmarkedene og kjente produsenter - deretter et tilfeldig møte på en kunstig produkt skal minimeres. Og husk: bare naturlig honning kan hjelpe kroppen til å bekjempe sykdommer fordi ansvarlig valg.  
Hvordan sjekke honning?
 Honning - legemiddel, som gir oss honningbier. Det er overraskende at dens sammensetning er ikke fullt ut forstått. Det er om lag hundre arter av denne delikatessen, men i vår del av de tradisjonelle tre typer: bokhvete, lime og akasie. De varierer i farge og smak. Honning er kjent for sine anti-inflammatorisk, antibakteriell, anti-bakterielle egenskaper. Et naturlig produkt er fantastiske og unike smak og farge. Honning - legemiddel, som gir oss honningbier. Det er overraskende at dens sammensetning er ikke fullt ut forstått. Det er om lag hundre arter av denne delikatessen, men i vår del av de tradisjonelle tre typer: bokhvete, lime og akasie. De varierer i farge og smak. Honning er kjent for sine anti-inflammatorisk, antibakteriell, anti-bakterielle egenskaper. Et naturlig produkt er fantastiske og unike smak og farge.
 For å fullt ut nyte all smaken og medisinske egenskaper av gyllen honning, må vi være i stand til å skille ekte fra falske honning. I utblanding ikke bare legge til sukker og stivelse, mel og selv kritt. Hvis honning krystalliserer, betyr det ikke at du har kjøpt en falsk. I motsetning til dette naturprodukt zatsukruvavsya etter 1-2 måneder. Dette er på grunn av det faktum at naturlig honning er mye støv. Dersom den ikke krystalliserer, mest sannsynlig, ble det utsatt for varmebehandling, noe som resulterer i alle de nyttige egenskapene til produktet er gått tapt.
 Krystallisering utsatt for alle slags uten unntak, birøktere i dette tilfellet, bruker begrepet «satte honning." Produktfunksjoner etter zasaharenyya lagret. Det er vanskelig å forfalske, så ikke kjøpe vinter flytende produkt, fordi du kan kjøpe honning som er smeltet i et dampbad. I sommer kandisert honning kan være ikke første friskhet.
 Kjøp den beste honning direkte fra birøktere. Men hvis en slik mulighet du ikke gjør det, og du kan kjøpe den i markedet, sørg for at produktet ikke er i direkte sollys, noe som ødelegger alle vitaminer og enzymer. Sørg for å spørre hvor den lagrede honning. Det kan ikke lagres i aluminium, messing, som syrer som utgjør honning, reagerer med metall, som deretter hoper seg opp i kroppen og kan forårsake en rekke sykdommer. Ideelt hvis du kjøper honning i glass, leire, tre eller plast container.
 Er du i tvil kjøpt honning, house holde noen enkle eksperimenter:
Hvordan sjekke honning?
 1.  Legg til en kopp honning noen dråper jod. Hvis produktet blir blå, la det stivelse, slik at den ikke zatsukruvavsya.
   Tilsett noen dråper eddik. Honning hveste, la han til kritt for å øke viskositet.
   Sett honning skje og sakte løfte den. Real moden honning vil dra tråden og fallende, skape en bitter og tråd, obirvavshys trekkes opp. Hvis produktet er fortsatt umoden, vil det spre seg kjapt og danner en trakt.
   Gni en dråpe honning mellom fingrene. Hvis det er naturlig, er det umiddelbart absorberes i huden.
   Sett honning stykke ferskt brød. Hvis brødet blir våt, før du falsk eller skjemt produkt.
   Sett litt honning på trekkpapir. Hvis du etter 3-5 minutter på baksiden av papiret skal du se den vassen sted, kjøpte du en forfalskning.
   Drypp litt honning og satt på papir. Hvis honning begynner å smelte, ble bier matet sukkersirup, og hvis den forandrer farge til brunt sukker tilsatt til den. En ekte honning vil ikke brenne og endre farge.
   Legg merke til at modne naturlig honning smak er ikke bare søt, bør det være en liten terte og gi bitterhet. Ikke kjøp honning fra apiaries ligger nær veien bakkene og i områder med ugunstig økologiske situasjonen.
   Det er best å kjøpe honning i sesongen, vanligvis begynner det i midten av august for å samle inn. Prøv å kjøpe dette produktet i healing betrodd venn birøkter med en margin for året som kommer.  
Яндекс.Метрика