Kjendiser som beseiret kreft.
 Familie strålende vokalist Zhanna Friske har gjort en offisiell offentlig anerkjennelse - sin elskede kone og datter er alvorlig syk. Sangeren lider av glioblastom - ubrukelig hjernesvulst. Trist uttalelse vekket fans av sangeren og omsorgsfulle mennesker som aktivt diskuterer sykdom stjerne, ønsker hennes utvinning og lang levetid. Men det er en ulempe - kritikere som bokstavelig talt begravet skuespiller helt siden de lærte om familiehemmeligheter. Er det mulig å slå kreft? Absolutt ikke! Ønsker deg god helse Joan, gir vi eksempler på kjente personer av forskjellig kjønn og aldre, som vant krigen mot sykdommen.

 Daria Dontsova

Kjendiser som beseiret kreft.

 Vellykket forfatter og forfatter av en rekke etterforskere som ikke er populære første ti år, kjent med sykdommen førstehånds: første gang hun møtt med henne ansikt til ansikt i 1998. Ifølge historiene Daria, hennes sykdom funnet på den fjerde og siste etappen. Behandlende onkolog fortalte henne rett ut: "Du dro et par måneder."

 Brystkreft ble sett Daria frykter døden. På den tiden hun tenkte på noe annet - hennes barn, eldre har kjæledyr. "Dying er bare umulig!" - Sier Darius med sin iboende ironi. Den skjøre kvinnen led ti sykluser med kjemoterapi, kompleks operasjon, men det har aldri senket hendene og ikke klage til det harde livet. Kanskje denne optimismen har bidratt til våre landsmenn fullt overvinne sykdommen på den tiden da det tidligere Sovjetunionen ikke vært innovativ teknologi og moderne medisinske legemidler. I den mest krevende perioden av livet, begynte Daria Dontsova skrive sin første bok. Ved første hun gjorde det som en hobby, så innså det var akkurat det klasser hun var ute for en levetid.

 Etter å ha slått til alvorlig sykdom, prøver Daria å støtte folk som er i en så vanskelig situasjon i dag. "Vi må bli behandlet. Oncology behandlet." - Sier forfatteren.

 Angelina Jolie

Kjendiser som beseiret kreft.

 Favoritt Hollywood diva mor, Marcheline Bertrand, døde i 2007 fra eggstokkreft. Hun var ganske ung - kom til hennes død i 57 år, etter en lang og mislykket kamp med kreft. Hennes datter, en verdenskjent skuespiller og en vakker kvinne i Hollywood, Angelina Jolie, utrolig vanskelig å gå gjennom tapet av sin kjære mor. Nylig, nyheten sjokkerte publikum at Jolie var tung intervensjon - en radikal mastektomi. Under drift Jolie skjøvet testresultater. "Etter å ha studert dem, legene konkluderte med at risikoen for brystkreft i mitt tilfelle er 87%," - sier skuespilleren - "Å bo med mine barn, bestemte jeg meg for å minimere den." Nå Jolie ikke truer noe - gjennom drift, sjansene for å utvikle kreft for henne ubetydelig, og er bare 4%.
 Robert De Niro

Kjendiser som beseiret kreft.

 Amerikansk skuespiller, vinner og vinner av prestisjetunge priser "Oscar" og "Golden Globe" følte sykdommen et tiår siden, i en alder av 60 år. Prostatakreft ble oppdaget på et tidlig stadium, slik at legene var optimistiske prognoser. En talsmann for skuespilleren umiddelbart beroliget fansen ved å si at Robert gikk fjerning av prostata, og snart legene lover ham en full gjenoppretting. Sykdommen har trukket seg tilbake nesten umiddelbart - etter en kort tid, Robert De Niro var helt frisk. Sykdommen er ikke tvunget til å gi opp den fantastiske karrieren til skuespilleren. Snart De Niro spilte hovedrollen i filmen "Hide and Seek", etterfulgt av etterfulgt av tjue flere bilder med skuespilleren.
 Christina Applegate

Kjendiser som beseiret kreft.

 Den unge skuespilleren, best kjent for offentligheten rolle døtre i den populære amerikanske TV-serien "Married with Children", i juni 2008, holdt rutine magnetic resonance imaging undersøkelse da hun fant onkologi brystkreft. Christine anerkjent - "Selv om denne radikale tiltaket var for meg mest forebyggende enn obligatorisk, det gjorde jeg ikke ønsker å stadig testet jeg måtte beseire sykdommen en gang for alle Så jeg valgte en full mastektomi..." En gang i Christine hadde begge brystene fjernes, hun ikke bare vunnet en forferdelig sykdom, men også fødte sitt første barn. Skuespillerinne brystene rekonstruert via plastisk kirurgi og nå ser ut og føles bra.
 Kylie Minogue

Kjendiser som beseiret kreft.

 Australske pop diva turnert Europa, der i mai 2005, ble det oppdaget brystkreft. "Høre diagnose av lege, begynte jorden å gå ut av bena jeg trodde jeg var død." - Sier skuespilleren. Stojko forutsatt blokkert, sangeren kansellert dagens tur, ba om unnskyldning til fansen og lovet å snart komme tilbake til den store scenen. Kylie løftet holdt: etter fjerning av bryst, mer langvarige kurer med cellegift - og strålebehandling, returneres stjernen for å fungere. Fans av sangeren lært den sjokkerende nyheten bestod ikke kjøpt billetter til turen, bestemte seg for å gi den støtte. I dag Kylie ikke bare holder aktiv i show business. Hun organiserte en krisefond for kvinner mot brystkreft. Kylie sier at på dagens nivå for å slå kreftmedisin mulig. Det er nok å påvise sykdommen på et tidlig stadium.
 Yuri Nikolaev

Kjendiser som beseiret kreft.

 Den nasjonale kringkasteren, grunnlegger av kreativ konkurranse "Morning Star", kjempet aktivt mot intestinal tumor flere år. Leger først avsluttet i 2007, mens George var alvorlig redd - han sa, "verden som hvis ervervet svarte." Men ingen umiddelbar svakhet brøt leder. Gjennom troen på Gud, George var i stand til å beskytte seg mot fortvilelse, forebygge sykdom ødelegge hans profesjonelle og kreative planer. Nå, i henhold til verten, trenger det ikke en lege. George ikke søke hjelp i dyre europeiske klinikker, og ga dem en spesiell Oncocenter i Moskva. "Takket være Gud, jeg er levende og godt," - sa TV-programleder. Foreløpig Yuri Nikolajev involvert i flere store prosjekter, blant annet "Heritage of the Republic" og populære russiske talkshow "I dag".
 Anastacia

Kjendiser som beseiret kreft.

 Effektiv sanger som har en sjelden vokal og skrev mange treff som gjentatte ganger har vært platina, vender opp til 45 år med sykdommen to ganger. For første gang brystkreft stjerne oppdaget for 11 år siden da hun var 34 år gammel. "Jeg nesten ikke bryte frykt" - sier Artist - "Jeg har aldri vært så redd i det øyeblikket da legen fortalte meg om sykdommen." Singer utnevnt akuttbehandling, måtte hun gå til fjerning av brystet. Sykdommen stilnet lang tid, men i 2013 var det et tilbakefall. Skuespiller umiddelbart kansellert alle aktuelle turen, umiddelbart gikk til behandling. Seks måneder senere, kreft ble eliminert.
 Singer kaller alle som møtte kreft, gi ham en seier. "Fight til siste" - livsmotto kvinne som gjentatte ganger møtt med dødelig fare. Anastacia har organisert et fond som tar sikte på å utdanne og omsorg for unge kvinner først hørte diagnosen "kreft".

 Hugh Jackman

Kjendiser som beseiret kreft.

 På slutten av 2013, kunngjorde den amerikanske skuespilleren til fans av sykdommen. Legene diagnostisert ham bazalyomu. Skuespiller oppfordrer fans - "Vennligst ikke være dum som meg Ikke ta den med til aktiv utvikling er alltid kontrollert.." Hugh anbefaler også å bruke solkrem. Skuespiller Sam slått til legene på oppfordring fra sin kone. Etter å undersøke huden på nesen av skuespilleren, konkluderte legene - basalcellekarsinom.
 Former for kreft med som møtte skuespiller - ikke uvanlig. Sykdommen er forskjellig fra andre former for kreft-metastase sjeldne. Imidlertid har de en tendens til tumoren øket vekst på skadestedet.

 Michael Douglas

Kjendiser som beseiret kreft.

 Stjernefilmatiske mesterverk "The Game" og "Basic Instinct", Michael Douglas, møtt med kreft språk. På tidspunktet for behandling av en kvalifisert helsevesen, ondartet svulst når på størrelse med en valnøtt. I 2010, skuespilleren gikk kjemoterapi, og sykdommen har trukket seg tilbake. Men alt var ikke så rosenrød - hvis ikke et mirakel og prestasjoner av medisin, under behandling til leger, Michael truet komplett amputasjon av tungen og underkjeven.
 I 2011, den filmstjerne fortalte pressen at helt frisk, vidtinyvshy alt som skjedde hint av humor. ". Til slutt kan jeg spise hva jeg vil jeg obъedayus som en gris" - sa Douglas hans utvinning.

 Michael Hall

Kjendiser som beseiret kreft.

 Stjernen i TV-serien "Dexter" er en amerikansk skuespiller Michael Hall, under filmingen møtt med diagnosen Hodgkins sykdom. I denne forbindelse, fortsatte arbeidet med maleriet var truet. Skuespilleren sa om sin sykdom og medisinsk behandling i vinteren 2010. Kjemoterapi tvunget til å trekke seg tilbake kreftbehandling endte remisjon, og snart som offentligheten ble kjent med at Michael helt overvinne sykdommen.
 Vladimir Pozner

Kjendiser som beseiret kreft.

 I 1993 ble den russiske korrespondent Vladimir Pozner diagnostisert med kreft. Leger trygg på at saken hans er ikke dødelig, fordi malignitet ble oppdaget tidlig. Journalisten var i stand til å unngå kjemoterapi, men legene insisterte kirurgisk fjerning av svulsten. En viktig rolle i det globale oppsvinget har spilt support kjære som aldri forlot Vladimir for et øyeblikk. Familien oppførte seg som om ingenting har skjedd, og sykdommen har aldri vært. Som et resultat, ble cancer helt overvunnet.
 Det er mer enn 20 år har han nøye og snill mot deres helse, gjenstand for regelmessig inspeksjon, som kalles for og andre. I 2013 ble Posner tildelt i internasjonal ambassadør programmet "Sammen mot kreft".

 Sharon Osbourne

Kjendiser som beseiret kreft.

 Vellykket behandling av tykktarmskreft har etterlatt seg en trussel mot metastase kona til rockemusiker Ozzy Osbourne. Legene advart av risikoen for sykdom i brystet. I 2012, Sharon Osbourne var en dobbel radikal mastektomi, og dermed redusere risikoen for tilbakevendende kreft. Nå Sharon er ikke i fare, forebyggende kreftoperasjon tvunget til å trekke seg helt.
 Rod Stewart

Kjendiser som beseiret kreft.

 I 2000 britiske sangeren sette diagnosen "skjoldbruskkjertelen." Etter fjerning av kroppen i et par måneder, sangeren sa at ganske godt. Stang - en av de få menneskene som reagerer sykdom uten frykt, selv fra et filosofisk synspunkt. Han betraktet henne angrepet som et tegn, og skrev en sang til ære for den legendariske kanadiske utøveren Terry Fox, som mistet et ben på grunn av kreft, men løpe maraton over hele landet for å skaffe midler for studier av sykdommen.
 Joseph Kobzon

Kjendiser som beseiret kreft.

 For den russiske popsangeren sykdom var ikke så glatt. I 2005 fikk han en komplisert operasjon i et tysk sykehus. Men eliminering av svulsten førte til de andre helsemessige komplikasjoner: Joseph immunitet har blitt dramatisk svekket, dannes blodpropp i lungene, er det en betennelse i nyrevevet. I 2009, reoperasjon vi. Sangeren fortsetter å bli behandlet i dag, ikke overgi og ikke trekker seg tilbake, til tross for sin høye alder.
 Cynthia Nixon

Kjendiser som beseiret kreft.

 I motsetning til handlingen i serien "Sex and the City" hvor Oncology fanget opp med en annen karakter, våkner kreft ble diagnostisert i Cynthia Nixon, best kjent for serien som Miranda. I 2002 begynte skuespilleren å behandle brystkreft uten å varsle pressen. Cynthia ønsket ikke å lage et show av hans sykdom, og ærlig fortelling om behandling fulgte bare noen få år etter fullstendig gjenoppretting. Senere ble skuespilleren involvert i et teaterstykke "Wit" hvor hun fikk rollen som kvinnelig lærer som led kreft. Denne skuespilleren hadde hodet barbert nalyso.
 Lance Armstrong

Kjendiser som beseiret kreft.

 Leve Legend sykling, sju-tiden gullvinner konkurranse Tour de France, Lance Armstrong - en av de få som klarer sykdommen, nesten uten sjanse til remisjon. Testikkelkreft ble diagnostisert på et tidspunkt da sykdommen har utviklet seg til en sluttfasen, og førte til en stor metastase. I det fjerne 1996, har utøveren enige om å bruke risikable metoder for behandling, som kan føre til ulike bivirkninger. Den sterke tro på deg selv iboende utøveren hjulpet vinne den viktigste seieren i livet - retrett onkologi. Lance Armstrong skapte sin egen stiftelse, og på tross av alt, fortsatte profesjonell idrett, fremme neotstupnuyu bekjempe sykdommen.
 Lyme Vajkule

Kjendiser som beseiret kreft.

 Siste diagnose utløpt berømte russiske sanger, og i 1991, i USA, ble hun diagnostisert med brystkreft svulster. Sykdommen er funnet sent, og sjansene for overlevelse limes nesten ikke var. Vajkule regnes sykdommen som et sjokk å revurdere mål, relasjoner og livet generelt. Etter et kurs for intensiv behandling, Lyme stand til å bekjempe kreft og skyndte seg tilbake til kreativ karriere. Ved å skifte en alvorlig sykdom, sangeren var mye å snakke med venner og ta hensyn meste av min familie.  
Яндекс.Метрика