Det første du må huske hovedregelen: Du kan ikke bruke mer enn fem interiørfarger, helst velge å kombinere tre grunnleggende farger og deres nyanser. Først velger en hovedfarge for interiøret, og deretter velge den bakgrunnen som gjør den oppfatning svekke eller vice versa.
 Innholdet i artikkelen:

 Hva gjør en bestemt farge

 Hvordan kunne kombinere farger

 Hvordan velge farge?!

 Hva råd designere på fargekombinasjonen i interiøret

 Hvordan å skjule feil i interiøret, ved hjelp av farger

Kombinasjonen av farger i interiøret yeri (10 bilder)

 Hva gjør en bestemt farge
 Først må du finne ut hvilken farge du foretrekker det, fordi det påvirker attraktiviteten av interiøret. Når du har valgt spesifikke farger bør gjennomgå informasjons psykologer har for lengst kjent om virkningen av hver farge på menneskers helse. Det er nødvendig å ta hensyn til andre aspekter som harmoni fargekombinasjon assosiasjoner til farge, endre humøret og så videre. Farge kan føre til ulike foreninger, uavhengig av alder, identitet, kultur og andre faktorer. Til tross for dette er det mange felles mønstre som bestemmer fargen på internasjonal betydning for mennesker.
 Grunnleggende avslappende farger - blå og blå, de representerer fred og ro. Det er lurt å velge en veldig dyp blå farge, det er forbundet med dybden av havet, og forsterker følelsen av ro. Blå farge øker følelsen av sikkerhet og fred, og lys blå farge fremkaller en følelse av letthet og umiddelbarhet som gjenspeiler noe ønske om å jobbe eller tenke på noe alvorlig. Mange er avhengige av kunnskap om Feng Shui, når du tegner opp interiøret, fordi de har visse mønstre på farger. I Feng Shui blå antyder femininitet og forsterker grunnleggende feminine kvaliteter: følsomhet, omsorg, kjærlighet og tillit. For behandling av blått foreskrevet for forstyrrelser i mage-tarmkanalen, søvnløshet og allergier. Men effekten ikke oppstår umiddelbart, men daglig titt på de blå ca 30 minutter, selvfølgelig, er ikke så enkelt som det kan virke.
 Fargen på lidenskap, aggresjon, angst og lidenskap - rød, er det representert i gamle tider, ild og blod. Denne fargen foretrukket av personer som har høye nivåer av aggresjon og angst, de elsker å skille seg ut fra mengden og kommando andre, og deres karakter er ikke troverdig. I Feng Shui farge sier om lederskap, flaks, og maskulin energi. I Japan, rød tilskrives ondskap og grusomhet. Det er veldig nyttig for rolige og privatpersoner, slik som påvirker sentralnervesystemet og forårsaker et ønske om å flytte og vokse. Den røde fargen er foreskrevet for behandling av disse sykdommer, depresjon, anemi, gastritt og lammelser. Uønsket rødt for dem som har problemer med høyt blodtrykk og nervøse sammenbrudd.
Kombinasjonen av farger i interiøret yeri (10 bilder)
 Den mest kontroversielle og samtidig positiv farge - gul, er det forbundet med sol og glede, gull og rikdom, men har en annen betydning. Gul symboliserer svik og angst. Denne fargen foretrukket av folk som ønsker å være fri og uavhengig, de ønsker å overvinne vanskeligheter for å bli sterkere og mer vellykket. Gul snakker om inspirasjon og opplysning i Feng Shui den tilhører fargen på visdom og kunnskap om hans vilje er veldig smarte folk. Den gule fargen i Østen snakker om evig glede og nytelse, mens i Europa fargen er motløs fordi det taler av feighet, sjalusi og svik. Men vi må bygge videre på kjerneverdiene - nemlig ønsket om å være fri og nyte livet. I Feng Shui farge anbefales for folk som spiller sport, slik som nærer muskel energi. Han ble utnevnt til mennesker med problemer i leveren og galleblæren, de ofte behandler diabetes, revmatisme og nyresykdom. Ingen måte er ikke anbefalt for takykardi, diaré og nervesmerter. 
 Som et resultat av blanding av gule og blå dannede grønne fordi dens dobbelt betydning. Grønn - fargen på fred, lunger, energi og fred. Dette er en veldig kald farge, det kommer an på hvor mange kalde blå. Jo mer grønn gul - så det er varmere og mer behagelig, fargen utvikling og jakten på nye mål. Denne fargen er foretrukket av folk med en rolig karakter som verds bærekraft og ikke liker å eksperimentere. I Feng Shui grønn er assosiert med håp, fred og utvikling. Mens forskere sier at fargen er assosiert med antikken, store skoger som gir en person muligheten til å flykte fra fiender. Tildele farge gitt for å behandle hjertesykdom, astma, søvnløshet og dårlig syn.

 Hvordan kunne kombinere farger
 Å farge godt i harmoni med hverandre behov for å følge noen viktige regler. Først bør alle farger være en tone, så velg farger avhengig av kjernen. Fra bakgrunnen avhenger av dens alvorlighetsgrad, hvorvidt det er mørkt eller lyst, og så videre. For blått for å velge grå-blå, mørk blå og lys blå bakgrunn. Men siden alle fargene mørk nok, må du plukke en standard og universell farger som enkelt passer inn i ethvert interiør. Disse inkluderer grå, hvit, beige og melkeaktig farge.
Kombinasjonen av farger i interiøret yeri (10 bilder)
 Nødvendig for å oppnå perfekt harmoni, slik at fargene ikke blir irritert deg. Derfor må vi først forstå kompatibiliteten av farger, detaljer om kombinasjonen av alle fargene som er beskrevet nedenfor. Alt du trenger - velg din farge interiør og sjekk kompatibilitet.

 Red passer perfekt med svart, gyllen gul, blå, hvit, rød og sølv;

 Orange er kompatibel med rød, grønn, hvit, rosa, grå, oker og svart;

 Grønt kombinert med gul, lys grønn, svart og blått;

 Den blå fargen er perfekt for turkis, grå, grønn, rød og lilla;

 Violet er kompatibel med grå-blå, blå, gull, hvit, rosa og oransje;

 Rosa kombinert med beige, rød, sitron, kaffe og grå;

 Den gule fargen er perfekt for grønn, hvit, svart og blått;

 Brown kombinert med gull, hvitt, beige og blå;

 Den blå farge er egnet for purpur, hvit, lys grønn, blå og grå;

 Grå kombinert med blå, svart, grønn og rosa.

Kombinasjonen av farger i interiøret yeri (10 bilder)
 Hver farge har sin motsatte, og det brukes i det indre for å fremheve kontrasten. Liste over motsetninger:

 Lime - Purple;

 Rød - grønn;

 Orange - havet;

 Rosa - lys grønn;

 Blå - gul;

 Lilla - gul.

 De mest allsidige farger for å fremheve elementer i interiøret: grå, svart, hvit og melk. Enestående farger for interiør, som påvirker den emosjonelle tilstand:

 Hoved rød - er alarmerende og aggresjon uønsket for hypertensjon;

 Grunnleggende grå - er det uvilje mot å leve og fortvilelse;

 Lilla og svart - visuelt reduserer rommet er ikke egnet for små rom;

 Brown - forårsaker depresjon og melankoli;

 Blå - årsaker fremmedgjøring fra andre og reduserer følsomheten.

Kombinasjonen av farger i interiøret yeri (10 bilder)

 Hvordan velge farge?!
 Her, samme regel som i alt - velge fargerom avhengig av målet du arbeider. Hvis du søker i stua herregården, som er hjem til en stor familie, må du være svært forsiktig i ditt valg av farge. Det er lurt å velge beroligende og avslappende farger som vil forbedre humøret og skape fred i hjemmet. Den mest foretrukne lys-grønn, gul-grønn, blå-grå og gyllen farge, men umettet. Trenger svak eller moderat intensitet, eller farge vil være nervøs.
 Hovedsakelig brukes til stue med gjester, slik at du kan velge farger som vil øke aktiviteten av besøkende. Det er nødvendig å skape en festlig stemning som fargemetning kan lett øke og plukke lilla, blå og lilla farger.
 Siden sove konsentrert mest rolig og behagelig miljø, må du plukke opp kalde og blå fargene blå eller gul eller gull. Ofte folk jobber på soverommet, slik at du trenger å øke konsentrasjonen - nemlig plukke en kombinasjon av grå-grønn og blå-grå farge. Du kan utvanne sine nøytrale farger som vil forbedre konsentrasjonen på jobb og forbedre mentale evner.
 Små barn foretrekker rekke lyse farger, men ikke tegne en barnehage i flere farger, som det negativt påvirker følelsesmessige tilstand av barnet. Det er bedre å velge mindre intense farger som grått, hvitt, grønt og blått. Fordelen er at du kan kjøpe fargerike møbler, sengetøy og så videre, som er veldig praktisk når du gjør et barnerom.
Kombinasjonen av farger i interiøret yeri (10 bilder)
 Rom for folk i alderen beste uavgjort i beroligende farger, og i alle fall ikke bruke skarpe kontraster. Foretrukne beige, grå, grønne og brune toner.
 Hall bør gjøre ut i lyse farger, som dagslys det nesten ikke passer. Det samme gjelder til gangen. Beste styrene dekker veggene i dette tilfellet vil ikke lenge igjen å velge en farge, og du kan nyte den attraktive utseende av tre.
 Kjøkkenet bruker blå og blå-grønn farge, skaper de plass og bedre humør. Men det hender at kombinert kjøkken og spisestue i leiligheten, i dette tilfellet er det bedre å bruke en rik blå og grønne farger. Dermed kan det understreke lyse møbler som vil gjøre kjøkkenet mer attraktiv og vakker. Men altfor ofte behandlet tre kjøkken fordi lyset styrene understreke den store tremøbler, dekorative servise og kjøkkenutstyr.
 Badet er ikke annerledes stor størrelse, så du må velge veldig lyse farger: rosa, turkis, lilla eller blå. Men det er bedre å velge glaserte fliser, har en svart, blå eller rød.
Kombinasjonen av farger i interiøret yeri (10 bilder)
 Leilighetene med buer og åpninger uten dører, kan du bruke en spesiell teknikk. Velg farger for et helt annet design, med varierende intensitet. De velger absolutt alle farger som liksom kombinert med møbler eller dekorative elementer. Dekorative elementer inkluderer jernbane, første etasje, vinduer, grenser og så videre. Velg kan være lyse fargetoner og lyse farger, det kan være skinnende farger.

 Hva råd designere på fargekombinasjonen i interiøret
 Designere ta hensyn matchet palett for bruk i flere rom, for eksempel, hvis rommet er på forsiden av feltet, bruke tydelig lyse farger eller kombinasjoner av disse er best i svart og hvitt og hvite og blå farger. Det bør også bemerkes at i de ytre områdene av knuste mønstre skal være klar eller, spesielt i gardiner, tapeter og tepper. I spisesalen den beste bruken av disse fargene som de påvirker kommunikasjon med gjester, og betydelig øke følelsen av feiringen.
 På soverommet trenger du en spesiell design, plukke vage silhuetter med rozhladzhenymy linjer for interiør. Sengetøy må nødvendigvis være lys, er det svært viktig. Soverom anbefaler følgende farger: grønn, rosa, grå, beige blå. Kombinasjonen av disse fargene er brukt for harmoniveggtepper, møbler møbeltrekk og så videre.
Kombinasjonen av farger i interiøret yeri (10 bilder)
 Kjøkkenet bør brukes så mye oransje, grønn, gul og brun. Anbefales ikke design i svart og blå farger, som de har en negativ effekt på humøret. På grunn av det faktum at den blå farge i forbindelse med sjøen, bør det anvendes i utformingen av badet, men ingen kjøkken.
 Velg en farge for kontoret er mye vanskeligere på grunn av fargen avhenger av mental aktivitet av mannen. Det er best å velge gul fordi det forbedrer humøret og relasjoner innad i laget. Man kan prøve rød farge, den sterkt øker mengden av energi og gjør det mulig å håndtere nye utfordringer. Men ikke glem at på grunn av den røde fargen kan ha problemer og forskjeller i klubben som vil lede arbeidet med personalet ned, så det er best ikke å eksperimentere.

 Hvordan å skjule feil i interiøret, ved hjelp av farger
 Bruke farger kan skjule arkitektonisk og planlegging defekter rom. For eksempel, hvis du bruker rød eller oransje nyanser, kan du skjule lokalene. For visuell utvidelse av rommene brukes grå-grønn eller lys blå. Du kan ikke male veggene i svart eller blått i små rom eller lim tapet med store mønstre. Det er tilrådelig å bruke lys og pastellfarger. Vegg å velge uten lyse kontrasterende kombinasjoner som bildet ikke skiller seg ut mye.
Kombinasjonen av farger i interiøret yeri (10 bilder)
 Lyse mettede farger er anbefalt for behandling av store rom. Selv om de har ulemper som bivirkninger på øyet, de fort blir lei og overbelastet. Hvis taket er meget høy - redusere visuelt ved hjelp av en smal kant, men da mer intense farge på veggene. Designere finner ut at du trenger å male taket i grå eller gul, vil det øke den "mykhet" av taket.
 I loftsrommet, som satte skråtak, er det ubehag med det faktum at den henger rett over hodet. Uønskede merking vegger og tak i forskjellige farger, male du dem i samme farge. Et smalt rom med stor takhøyde kan visuelt modifisert ved hjelp av beige, grå, brun og rød, det visuelt redusere høyden av taket. Husk at male taket en lys gul, hvit eller blå-grå farge øker med høyden.
Kombinasjonen av farger i interiøret yeri (10 bilder)
 Hvis rommet er lang og smal, kan du male veggene lyse farger eller bruke tapet med rullende og maler, men med små mønstre. Gjør plass tapet kan være lenger med lange horisontale striper.  
Яндекс.Метрика