Kylling vkusnyashky
 I hvert menneske kosthold bør inneholde kjøttretter, fordi kroppen vår trenger protein. Våre retter blir hovedsakelig brukt kylling. Det kan lett fremstilles. Vi trenger ikke å laste ned "fancy" og "dolhohotovyvshymysya" retter, og ta de beste enkle og rimelige oppskrifter. Det hender ofte at vi har liten tid, så lese og lære å lage mat raskt og velsmakende. Kylling i fløte.
 Ingredienser:
 Kylling, 150 gram svisker, 500 g rømme, 2 epler, olje - 2 ss. l., teskje salt, sort pepper.

Kylling vkusnyashky

 Forberedelse:
 Ta kyllingen, vaske den godt og tørk dem. Nå la razrezhem det i biter, tilsett salt og legg den obsmazhuvatysya i vegetabilsk olje til de er gyllenbrune. Deretter legge ut stekt kylling i skillet høy, noe som vil fortsette våre forberedelser. Nå skal vi fylle den med rømme, da Ta eplene og skjær dem i skiver, deretter pitted svisker klar av alt dette lå pent ved siden av vår kylling. Putre over svak varme i 30 minutter etter koking. Her er våre parabolen og klar.
 Kylling i øl.
 Ingredienser:
 Kylling, en flaske mørk sterkøl, 3 fedd hvitløk, 100 gram skinke, 1 stor løk, 3 ss vegetabilsk olje, 1 ts salt, pepper, 4 ss mel for panering.

Kylling vkusnyashky

 Forberedelse:
 Ta kyllingen, vask og tørk dem godt. Skjær i biter, god salt og rull i mel, satt i en panne med vegetabilsk olje kylling, så stek på alle sider til de er gyllenbrune. Nå spredt på kylling skillet eller kasserolle i. Vi tok ut skinke, løk og hvitløk, fint kuttet alt og yngel i samme juice som kylling. Når stekt og satt inn i en kylling. Nå kan vi bare gradvis helle øl der også, og sette lapskaus på en langsom brann i 45-50 minutter. I den ferdige retten, tilsett pepper. Denne retten kan serveres med saus.  
Stump - hvordan å lage mat?
 Stump - deilig og unik, koreansk, lett måltid. Ofte, i kafeer og restauranter kokker spare på produkter for mer overskudd i den samme artikkelen, vil vi dele med deg hemmeligheter innenriks stubbe. Alle tips gir kvalifisert kokk koreansk statsborgerskap. Oppskrift på 6 fulle porsjoner.
 Vi trenger:
 1. Spesial Noodle gjør stump - det kalles mochonka.
 2. Sauser og krydder - salt, sukker, eddik, flytende soyabønner, lotus, pepper og koriander.
 3. Beef pulp - 500 gr.
 4. Chicken Egg - 3 stk.
 5. Agurker - 1 kg
 6. tomater - 1 kg
 7. Fersk kål - 300 gr.
 Oppskrift:
 1. Skjær kjøttet (kjøtt) skiver av størrelse 1x3 cm, litt stek i vegetabilsk olje (senere), tilsett 1-2 hoder hakket løk og litt vann, la det småkoke i 40 minutter over svak varme, eller du kan bare koke koke, og deretter klippe (som du foretrekker).
Stump - hvordan å lage mat?
 2. mochonku nudler fylle helt med kaldt vann i en stor gryte og rent i 30 minutter, og deretter fjerne nudler er utarbeidet gjennom et dørslag i en egen pott.
 3. På tidspunktet for soaking forberede nudler suppe (vanligvis det blir servert i kulden):
 3 liter kokt, avkjølt vann tuck 5. århundre. skjeer av sukker med to århundrer. skjeer av salt, 1 ss. skjeen av eddik, en halv teskje krydder krystall "lotus", med to revet skrelte tomater. All suppe er klar, kan du sette den i kjøleskapet til avkjøling.
 4. Kylling egg - Pisk eggeplommer med proteiner (ikke atskilt) nesten helt glatt, tilsett litt salt og stek pannekaker med innhold, slik pannekake 2 - 1 egg. Kule kaker og skjær i strimler.
 5. Agurker - 6 stykker. medium størrelse - kuttet i halv ringer, litt salt og la i vann i 20 minutter, da, helle vann, tilsett løk - stekt i vegetabilsk olje, litt svart pepper, nellik hakket hvitløk 2-3, en halv teskje sukker, frisk koriander og en liten bakke .
 6. finhakk 6 middels tomater
 7. Skjær kålen i skiver, akkurat som du kutte egg.
 Hvordan søke stubbe?
 Sett en kopp eller dyp tallerken rett mengde nudler av ditt valg, nudler kokt hell suppen, deretter i en sirkel og bytter først legge egg skiver, deretter agurker, kål da, etter tomater i midten av kjøttstykker umestyte. For de som ønsker å gi separat eddik og soya, tilsatt smak.
 Bon appetit!  
Hvordan velge en cleanser?
 Det er vanskelig å oppnå renhet i huset? Annonsører med blå skjerm prøver å overbevise oss om at ingenting komplisert om det. Bare velg ønsket flaske - og flekker forsvinner med et middel patogene mikrober mister evnen til å reprodusere og rust rust Og hun forsvinner. Og innsats er bare nødvendig å velge et verktøy som ikke irriterer huden og som en del av en balsam for hands.
 Men så enkelt? Bildet er ikke så idyllisk. Noen vaskemidler er ikke bare skadelig for mennesker, men også farlig. Husk min følelse etter oppvasken eller rydde bad. Kløe, rødhet, irritasjon - det er ikke alle effekter av noen vaskemidler. Kan bli verre: svimmelhet, hoste og selv onkologi.
 Dessverre er det mange av dem som lider av allergi til innbo, fra år til år. Grunnen - vaskemidler. På overflaten dårlig vaske retter i kroppen vår får nesten et år halvliter vaskemidler.

 Og situasjonen er komplisert av det faktum at vårt land er fortsatt selger rengjøringsprodukter, som har et forbudt stoff i andre land. Bakgrunnen for en slik en skam at produsenten og selger bare ønsker å tjene mer. Derfor VseTut råder oppmerksomme på valget av vaskemiddel.
Hvordan velge en cleanser?
 La oss se på etiketten av oppvaskmiddel. Det vi ser det? I alle vaskemiddel pulver, vaskemiddel eller chystyaschem betyr finner vi overflateaktive stoffer (SAS). Fra Sør-Afrika for å hjelpe oppløse enhver fett, smuss. Det faktum at disse virkestoffene ødelegge forholdet mellom proteiner og lipider. Det er derfor de er så effektive mot fett og smuss. Men disse tensider inn i kroppen gjennom huden fra ansiktet nedomыtoy retter av mat innsamlet og dermed redusere immunitet. I tillegg er det nesten ned alle indre organer: lever, nyrer, lunger og hjerte.
 Disse komponentene er såpetil og midler som fosfater, trer inn i kroppen vår gjennom huden. Fosfater - et kreftfremkallende stoffer, de forårsake kreft. I mange land disse komponentene som en del vaskemiddel forbudt.
Hvordan velge en cleanser?
 Alle vet om slike egenskaper klor som desinfeksjonsmiddel og desinfiserende effekt. Men ikke alle vet sin negative innvirkning på menneskekroppen. Klor kan føre til anemi (redusert hemoglobin), allergiske reaksjoner i de øvre luftveiene (mucosal hevelse, irritasjon), ondartede svulster og selv mutasjoner.
 Triklosan. Det renser og desinfeksjonsmiddel. Men bortsett fra sykdom, hans innflytelse og dreper nyttige bakterier. På overflaten av triklosan retter vasket av dårlig fordi maten er inntatt. Som et resultat, er balansen forstyrret og nyttige patogene flora, dysbiosis utvikler, forskjellige allergier.
 Alkylfenoler эtoksylat - annet stoff som er til vaskemidler. Sør-Afrika Dette forstyrrer det endokrine systemet.
 Etiketten vaskemidler og dufter finne, og enzymer. Disse komponentene blir brukt i kosmetikk, parfyme, i aerosoler. De kan irritere luftveiene. Påvirke hormonsystemet, forårsaker allergi.
 VseTut råder når du velger et vaskemiddel oppmerksom på følgende:
Hvordan velge en cleanser?
 1. Før du kjøper må du lese etiketten.
 2. Velg en sikker metode for komposisjon. Derfor bør etiketten ikke alle de ovennevnte komponenter.
 3. Ved bruk av rengjøringsmidler må bruke gummihansker.
 4. Ikke kjøpe fond med en sterk lukt, ingen nytte og betydelig skade.
 5. Ikke bruk slipende rengjøring metall de ripe opp overflaten. Det er bedre å ta en myk skurepulver eller pasta.
 6. Rustfritt vask vil ikke tolerere bruk av midler fra klor. Dette kan føre til korrosjon.
 7. glass egnet flytende vaskemiddel.
 8. slipemidler kan bare brukes på emaljen.
 9. Bytt til omsorg for støpejern, akryl bad slipemidler.
 10. For å mikseren hadde en strålende utsikt, som skal brukes på dem såpevann, og skyll med varmt vann og tørk med et håndkle.
 Og best av alt huske at selv en 15 - 20 år siden vi trygt gjøre uten alle disse rengjøringsmidler og vaskemidler. Og husene våre var i orden, og retter skinnende ren.
 VseTut råder huske våre bestemødre oppskrifter renslighet:
Hvordan velge en cleanser?
 1. Bruk natron for å bekjempe de tørkede flekker. Det hjelper å bli kvitt ubehagelig lukt.
 2. Sennep - den beste måten å bekjempe fett, dessuten lett vaskes av med vann.
 3. Bruk eddik kan kvitte seg med kalk.
 4. Fra de mørke flekker vil sitron.
 5. Den beste oppvaskmiddel - en såpe. Og det vil ikke skade helsen.
 Rommet bør være nøkkelen til helse, ikke en trussel mot ham.  
Яндекс.Метрика