Midler for skremming av hunder - anmeldelser
 Noen ganger er det situasjoner når hunden er personen blir hans fiende. Sannsynligvis, mange møtt med aggressive hunder som truer helse eller menneskeliv. For å beskytte seg mot disse hundene ble oppfunnet av en spesiell enhet - Dog Repeller. Det virker på deres sinn ved hjelp av ultralydbølger og gjør gå til en trygg avstand.
 I denne artikkelen oppsummeres vi kunden vurderinger for å hjelpe deg å forstå hvordan effektiv Repeller hunder.

 Hvordan virker det?


 Repeller er en innretning liten størrelse, i stand til å sende ut ultrasoniske bølger av en bestemt frekvens i området fra 18 til 25.000. Hz. Man er ikke mottakelige for denne lyden, men hans dyr føler meg ganske bra.
 Inkludert er enheten klikk. På dette punktet, spiller enheten av den lyden som skremmer dyrene, og de prøver å løpe vekk.

 Fordeler


 Bedømme etter vurderinger, en av fordelene med ultralyd repeller hunden er sin lille størrelse. Dette gjør at enheten kan ta med deg på lange turer. Han får lett plass i lommen, vesken eller en kvinne på et belte. Ofte skremming i tillegg utstyrt med en lommelykt, som er svært nyttig når du bruker enheten i mørket.

 Kundeanmeldelser


 Samlet tilbakemelding på søknaden Repeller for Dog positiv. Den kan brukes til å avskrekke hunder fra verftet seg fra barn, sine hunder. Det er nok å trykke på en knapp og sende enheten mot lovbrytere. Kraftige ultralyd svimlende hunder, forårsaker dem frykter og tvunget i dekning. Anordningen virker i en avstand på fjorten meter. Imidlertid kan dekning reduseres dersom hundene har lenge hengende ører.
 Svært effektive bruk enhets løpere og fans av sykling, fordi de ofte innebære løshunder. Som nevnt i kommentarene, fungerer enheten umiddelbart, men etter et par sekunder. Derfor bør den inneholde nærmer seg faresonen, fordi noen ganger også en liten forsinkelse kan føre til uønskede konsekvenser.

 Fast Repeller


 En god måte å privat hus Dog Repeller står stille. Den brukes ikke bare til å avverge hunder, men også kaniner, rever, ulver og katter. Mange dyr kan være bærere av farlige sykdommer, og kaniner er i stand til å gjøre skade på trær og busker.
 Denne enheten er utstyrt med en bevegelsessensor som utløses når dyret kommer territoriet. Deretter inkluderer signalering, noe som kan være ledsaget av blinker av ultralyd stråling og blending. Pluss av elektronisk hund repeller er at det ikke fungerer hele tiden, men bare for sju sekunder. Hvis det i løpet av denne tiden hunden går etter en pause på fem sekunder, begynner enheten å jobbe igjen.
 Dette verktøyet ikke forårsaker noen skade på dyr og også trygt for mennesker. Etter å ha installert det, folk bemerket at de trygt kunne forlate huset uten frykt for angrep hunder. Spesielt viktig er måten å ha et hus der små barn bor.
 Stasjonær Dog Repeller har bare positive anmeldelser. Men for noen ulempe er at synsvinkelen er bare 90 grader.  
Prøver å rense sølv på forskjellige måter: alkohol, ammoniakk, brus
 Sannsynligvis hver eier sølvtøy, enten kjeder, ringer eller kjøkkenutstyr, møtt med et problem av mørkere og forurensning.
 Men før du går videre til prosessen med rengjøring, bør du forstå årsakene mørkere sølv produkter. Noen mennesker har kjeder og ringer mørkne raskt, andre - tvert imot, kan forbli i mange år intakte.
 Dette er fordi sølvet mørkner når de utsettes for svovel, nitrogen, men har en gunstig effekt på ham. Derfor, i tilfeller hvor en person svette merket det høye innholdet av svovel, sølvkjede vil. Mørkne raskere

 Hvordan du rengjør sølv fra svarthet


 Før du begynner å rengjøre sølv, bør du vurdere noen ting som ikke vil skade deg vakkert produkt, men bare for å øke sin attraktivitet.
 Først, i alle fall kan ikke brukes til rengjøring hard svamp, spesielt metall som penger - snarere mykt metall, og dette kan skade den og føre til dannelse mikropodryapyn. Som et resultat, vil produktet svekkes mye raskere og miste sin appell.
 Dernest, av samme grunn bør du ikke bruke sterke rengjøringsmidler slipemidler. Til slutt, hvis du trenger en lett rengjøring smykker, så kan du bare suge i såpevann, tørk semsket skinn. Vi må nå vurdere en mer alvorlig rengjøringsmetoder.

 Hvordan du rengjør sølv ammoniakk


 Den mest populære verktøy for rengjøring sølv hjemme er ammoniakk. Dette skyldes det faktum at denne metode er ganske enkel og blir kvitt selv de mest alvorlige forurensninger.
Prøver å rense sølv på forskjellige måter: alkohol, ammoniakk, brus

 I tilfelle du trenger å rengjøre produktet fra fett og skitt som har samlet seg på den, bruker fortynnet ammoniakk.
 Få 10% ammoniakk på apotek. For å rengjøre den gjennomsnittlige ammoniakk fortynnet videre med varmt vann, og han er lagt inn en sølv produkt i en periode på 15 minutter til en time.
 Det er nødvendig å følge prosessen med rensing, for ikke å overdrive produktet i fiendtlige miljøer, fordi det kan bli skadet på grunn av for lang eksponering.
 I de tilfeller hvor alvorlig behov for rengjøring og gjenopprette den opprinnelige form, er sølv lagt inn i ufortynnet ammoniakk i 10-15 minutter. I denne situasjonen er hele renseprosessen mye raskere, imidlertid, og virkningen er mer alvorlig, så se opp for sølv er verdt to ganger nøye.
 I så fall, hvis pengene dine nedtonet - ikke utelater det i en løsning av ammoniakk, bare tørk dynket i produktet nashatыre bomullspinne eller pusseskinn for å rense den og legge skinner.

 Hvordan du rengjør sølv brus


 En annen populær måte er å rengjøre sølv ved å bruke natron. For å rengjøre natron skal fortynnes med vann til nivået av den flytende slurry.
Prøver å rense sølv på forskjellige måter: alkohol, ammoniakk, brus

 Så kan du bare ta blandingen i fingrene eller dyppe den foldet klut eller bandasje flere ganger, og veldig ryddig og myke bevegelser gradvis rent sølv produkt.
 Det anbefales ikke å gjøre noen brå bevegelser og sterke vaskemidler for å unngå å skade det øverste laget av dekorasjon.
 Et annet alternativ med rengjøring sølv brus løsning er å forberede en liter vann, 1 spiseskje med natron og en spiseskje med vaskemiddel.
 Hele løsningen bør helles i en aluminiumsbeholder, det er et produkt ut av pengene settes og sakte småkoke på svak varme i 20-30 minutter. Naturligvis, bør staten kontinuerlig overvåke rengjøring.
 Forfatter: Lily Romanov  
Aluminium radiatorer - Anmeldelser
 Med utbruddet av kaldt vær ønsker å oppleve atmosfæren av varme og komfort. Og på mange måter bidrar det til å skape ikke bare en varm te og en fluffy teppe, men oppvarming enheter. Riktig valgt radiator kan operere i mange år, og du vil ikke bare varme, men også spare på energiforbruket.
 Vurdere aluminium radiatorer, anmeldelser av som forekommer oftest.

 Valget av radiatorer


 Aluminium radiatorer avgir to typer:
 •  delen, som kastet hver enkelt seksjon og utsatt montering;

 •  ekstrudering, som representerer en forbindelse gitt antall støpte seksjoner.

 •  Når du velger en rekke deler av radiatoren spiller egentlig ingen rolle. Nå markedet kan bli funnet som radiatorer montert, som består av fire eller flere seksjoner og isolert. Antall økter avhenger av størrelsen på rommet og antall radiatorer som du er i ferd med å installere.
   Det som virkelig er viktig å merke seg, er det for sikkerhet ved direkte kontakt. Velge aluminium radiator, se etter vurderinger av familier med barn, fordi noen ganger er det umulig å holde styr på barnet, og deretter har til å behandle brenne deg selv. For å ivareta sikkerheten, må du velge en radiator som gir spesiell teknologi prosessering og belegg.

   Fordelene med aluminium radiatorer


   Den største fordelen med aluminium radiatorer til radiatorer laget av andre materialer er lav pris. I vårt land, metall nok, så prisene er usannsynlig varmeovner vil "bite".
   Fordelene med aluminium inkludere sin letthet, bidrar til å raskt, enkelt installere radiatoren.
   Utføres radiatorer i klassisk stil, men moderne i sine design notater fortsatt til stede. Kjøpere aluminium radiatorer Warmica i sine svar indikerte at de passer godt inn i interiøret, ikke rushing inn i øynene hans.
   Viktige fordeler radiatorer er også:
 •  enkel rengjøring og vask;

 •  prohrevaemost godt som innebærer en betydelig mengde luftmasser;

 •  varmebestandig blekk som ikke løsner.

 •  Folk som foretrekker aluminium radiator warmica lux i kommentarfeltet bemerket god varmeledningsevne, lav pris, men også skjørhet. Siden aluminium er et aktivt metall, blir den ødelagt av vann. Den viktigste ulempen - tendensen til korrosjon. Selv om bruk av spesielle belegg, rust radiatorer.

   Kobber-aluminium radiatorer


   Inside bygninger slike radiatorer installert kobberrør som krysser med aluminiumsplater. Disse to metaller er preget av høy varmeledningsevne som kobber og aluminium radiatorer har samlet en masse positive vurderinger.
   En annen viktig fordel ved disse radiatorer - en korrosjonsmotstand. Vann inneholder mange elementer som negativt påvirker ytelsesegenskapene av rørene. Men kontakt med klorvann skjemaer på overflaten patina, fungerer som et deksel.
   Kobber-aluminium radiatorer, ifølge tilbakemeldinger, har større holdbarhet. Levetiden til noen tilfredsstillende drift kan nå flere tiår.  
  Яндекс.Метрика