Noen anbefalinger for valg og stell av saueskinn

 Noen anbefalinger for valg og stell av saueskinn.

 Strøk, topp utsikt som vinterklær er svært godt etablert i form av den russiske vinteren. Det er slags strøk begått av saueskinn, pels sydd på innsiden. Ansiktet stoff brukes. Opprinnelsen til denne type klær deres fører fra saueskinn pels som var i vårt land er utbredt i XVIII århundre. Endte vinteren og starte kjøpe salg vinter samlinger til rabatterte priser. Det er på tide å oppdatere garderoben. Men hvordan å velge en modell, så du trenger ikke å bli skuffet?

 Dette er et ganske dyrt valg av stilige klær designet for å brukes i flere sesonger. Av denne grunn er det ikke nødvendig å gjøre et slikt kjøp i klær markedet, som vanligvis selger hjemmelaget tyrkisk skreddersøm, den virkelige vell av valgmuligheter og kvalitetssikring gir bare spesialisert pels salong.

 Først av alt, ta hensyn til utseende. Huden i ansiktet bør være ren, glatt og har ingen riper, skraper og rynker. Fargen er jevn, uten fargeoverganger. Det bør ikke være salt og fettflekker eller spor av lim. Klem og unclench neven del av produktet. Huden etterlater en behagelig følelse i hendene, bør trangt sted razhladytsya raskt, tar den opprinnelige formen. Skyv fingeren på forsiden, er det god kvalitet saueskinn pels forsvinner fast track.

 Nå ta hensyn til interiørdesign. Pels godartede produkter som sendes i én retning er lik gjennomsnittlig lengde og tykkelse av hårfarge uniform. Det bør ikke være noen bare flekker. Husk å sjekke ermer, bør pels inni dem være den samme. Spesielt oppmerksom på sømmene. Med høy kvalitet sy sømmer nesten usynlig, skjult i pelsen. Linjene overalt og dobbel nivå. Fjern sømmen inspisere og godt kuttet. På de innvendige hud suturer ikke bør være hvitaktige områder. Hvis de er, betyr det at Dublyanka malt overflate belegg og maling med det vil komme ned etter den første rengjøring.

 Rist saueskinn. Kvalitativt sydd produkt av godt garvet saueskinn bør ikke skrangle. Hvis du hører andre lyder, betyr det at produktet under transport og lagring var farget og deretter overtørket eller sy skinn brukt lav kvalitet. Ikke kjøp dette.

 Sett på et saueskinn pels. Lytte til sine følelser. Shuba være en god passform, ikke høste, bør tillate å bruke tykk ullgenser. Hvis du øker din hånd, bør ikke den andre skuld perekoshuvatysya.

 Bestemme produsenten. Importerte modellene er lette, har et sofistikert utseende, men kunne ikke redde den kaldt, selv i en liten forkjølelse. Modeller med sydd i vår saueskinn hardere utseende, kanskje ikke like elegant som tysk eller fransk, men beholder varmen godt. Selv frost de ikke fryse. Med import verdt å betale oppmerksomhet til kanadiske eller finske produsenter. Eksperter mener deres modell er bedre i denne typen vinterklær.

 Med god omsorg å bære denne vinteren kan bære i flere sesonger. Ikke bruk det for vaskerom vaskemaskin. Ikke la henge i solen. En gang i snø eller regn, ikke tørr på batteriet eller bruke en hårføner. Homes inspisere divisjon strøk. Våre veier i vinter rikelig drysset med salt, og snøen-salt blandingen kan forlate flekker, er det nødvendig å rengjøre overflaten av disse holder seg klumper.

 På slutten av vinteren, ta med en spesialisert renseri, og deretter henge på de brede skuldrene til en mørk skapet. Ta vare på møll.  
Det er viktig å spare?

 Leve vakker - den naturlige ønske av enhver person. Tross alt, som ikke ønsker lykke og velstand for seg selv og sine familier? Men hvordan man skal oppnå dette?
 Den evige spørsmålet som plager millioner. Fordelingen av familiens budsjett - et tema lett. Tross alt, uansett hvordan økt lønn, hadde det alltid, som behovene øker, også.
 Hvor mye ville ikke ønsker å leve vakkert, for å begynne å lære hvordan du lagrer og riktig tilnærming til å håndtere familiens budsjett.

 For å opprettholde familiens budsjett, er det noen regler. Disse inkluderer muligheten til å lagre og gjøre innskudd. Ikke alle kan finne tid til å besøke butikkene hver dag på jakt etter mat og nødvendigheter. Men du trenger å lager produkter klokt å søke etter en bestemt tidsperiode. Og så skjer det som synes nakupysh alt i kjøleskapet og zashtovhayesh zaspokoyuyeshsya tanker som nok mat for en lang tid. Men noen av dem gradvis svekkes, og noen bare gå lei. Det viser seg at pengene kastet for vinden.

 Spesielt en slik lidenskap for store innkjøp forble i mennesker som levde i en tid da mange varer var knappe og solgt rent tilfeldig. Folk har en tendens til å gjøre bestandene føler ikke beskyttet og frykter utbruddet av den neste dagen. Dermed opphopning av ting og gjøre dem mer trygg.

 Slippe unødvendig angst. Selvfølgelig, å være i stand til å gjøre innskudd kreves, men dette bør nærmet forsvarlig og uten mye fanatisme. Det er mye bedre når du ikke trenger å kaste for mye. Spesielt når det er en virkelig verden katastrofe som ville aksjer du gjør, de er usannsynlig å være nyttig for deg.

 Lagre nødvendig, og dette er vanskelig å argumentere. Men i alle tilfelle er det ikke nødvendig å bringe besparelser til det ytterste. For eksempel, hvis du trenger å kjøpe produkter, er det ikke behov for dem å gå til den andre enden av byen, der det er en billig marked. Faktisk, i dette tilfellet, sparer på kjøp, du bruker penger på reise, hans styrke, tid og helse. Samtidig foreta kjøp i et dyrt supermarked når det er en billig marked, dum. Har ikke spart på detaljene. Besparelsene gir en person bare til usikkerhet i sine evner. Mannen begynner å føle seg mer deres fattigdom og bare tenke på hvordan å få endene til å møtes. Det er mye klokere å finne ekstra penger. La det ikke være så stor, men det kan i det minste brødfø seg selv.

 Det skjer noen ganger er at selv ganske rimelige besparelser sitter igjen uten en krone i lommen. Og det bokstavelig talt. Det viktigste i denne situasjonen, ikke få panikk. Ja, situasjonen er veldig vanskelig, men du trenger for å forstå hva det midlertidig og alltid vil være. Hvis du går i kjølvannet av en slik feil, kan det vel gå til vanlig, ville det være vanskelig å fikse.

 Klokt å overbevise seg selv av midlertidighet denne bestemmelsen. Melodi som blir nødt til å gjøre uten noen ting, fokusere på det som er. Det kan være lurt å vente en stund med provisjon av eventuelle tidligere planlagte innkjøp og betale regninger. Beregne riktig mengde gjenværende. Legg igjen noen penger for daglige utgifter. I dette tilfellet, på den tiden da laget omtale av aksjer. Med smart tilnærming kan overleve krisen perioden. Og hva hvis pengene er der? Da bør du se etter andre utsalgssteder. Kanskje noe å selge eller finne ekstra penger, i hvert fall midlertidig. En annen måte i ekstreme tilfeller - en ta. Først da beregne god periode som du ta pengene. Ikke bidra til forverring av tilstanden din.

 Hvis du planlegger provisjon et dyrt kjøp, ikke rush å gjøre det i den første forhandleren for å se. Snakk med familie og venner, gå gjennom de riktige stedene. Alltid på jakt etter bedre valg for deg.
 Vær hyggelig mot salg og kampanjer. Ikke alltid når de får kvalitetsprodukter. Ganske ofte gjøre rabatter for fremragende produkter, defekte, med den begrensning av garantiperioden.

 Mange butikker tilbyr å foreta et kjøp likt ting på kreditt. Og design er momentant ved fremleggelse av pass kjøperen. Men i dette tilfellet, er det nødvendig å beregne overbetalingen tingen. Hvis andelen er svært høy, og ingen kjøp nødsituasjon, bør du sannsynligvis spare et visst beløp.

 Prøver å bli rik, start med en fornuftig tilnærming til å bruke penger. Dette er den sikreste veien til rikdom.  
Gaver svekrusi nyttår?

 Kanskje vi kvinner ikke så mye å knuse hodet av en gave til sin svigermor. Lag en gave for det nye året mann, mor, venn, sjef mye enklere enn ennå bestemt seg for hva de skal gi svekrusi. Men faktisk, gi nyttår svekrusi kan være alt du vil hvis pre forstå smak mamma eller mann for å prøve å finne ut hva hun vil ved å stille ledende spørsmål. Dermed anser vi de beste og originale gaveideer for din favoritt svigermor. Kosmetikk, parfyme favoritt
 Hvis din svigermor elsker makeup, elsker dufter og smaker du vet, du heldig kult! Jeg gikk til butikken, plukket det du trenger, pakket pent, og saken for små - er fortsatt til stede. Vel, da, antar din svekrusi allergisk mot dufter med sminke er hun ikke vennlig eller hennes alder 65+ og hun ikke trenger noe, så er det vanskeligere, så gå fremover.


 Kjøkken
 Anta at din mor-husmor, elsker å lage mat, for å ta imot besøkende. Så en flott gave ville være en god middag sett, te sett, sett med kjøkkenhåndklær, grytekluter eller enda en vakker leire potter for matlaging alle slags godsaker, og så videre. D.


 Personlig pleie
 Kanskje din svigermor er bare ikke god nok tørketrommel, Curlers eller spiker sett. I så fall vil det være praktisk og fin gave. Tross alt, tror at altfor lov kone og kanskje det vil være fint å få et gaveabonnement til spa.


 Gaver til Soul
 En passende og tilstrekkelig nøytrale nyttår gaver til mor i loven kan bli en bok. Hvis du kjenner din favoritt forfattere svigersønner, saken for små - for å gå til bokhandelen og velge boken som ikke er svigermor. Hvis vennen din mor liker å delta på konserter - kjøpe billetter til kulturarrangement.


 Gaver
 Hvis din mor-verdsatt gaver av denne typen, er det et sted hvor du skal plassere gode pyntegjenstander, da det nye året kan velges eller dyrene, som markerer den kommende nyttår og en annen skjønnhet i form av engler, Santa Claus eller Snow Maiden og gaver som er sikker på å nyte din mor mann. Vakre fans kan gi et interessant bilde for å dekorere interiøret.


 Gaver til sommer-lov
 Gave for sommer-lov må oppfylle okkupasjon. Disse gavene skal symbolisere komfort. Disse gavene kan være en fin duk, tøfler og morgenkåpe vakker, vakker håndkle, ullteppe og så videre. D.


 Vær original! Gaver med hendene
 Hvis du er en kreativ person, gi deg noe gjort med sine egne hender. Det vil være kjærlighet og energi, samt hva som er gjort med kjærlighet, må være fint! Hvis du brodere godt, vil det være svært verdifullt å brodere noe med hendene, slik som et ikon. Knitting - tie rettslige sokker, vakre skjerf eller jakke. Kanskje du ikke vil være vanskelig å lage håndlagde kort og selv komme opp med en original gratulasjons linjer med poesi.


 Jeg tror en veldig verdifull gave vil lage et fotoalbum med bilder av familie, barnebarn, og med kjære bestemor. Tenk på den opprinnelige vakker design, velge gode ord og uvurderlig gave er klar!
 Et annet alternativ er til stede - montere videokvaliteten familiebilder. Jeg tror svigermor glad for å se familien din film en av de vinterkvelder, og muligens mer enn én gang.


 Design
 Jeg tror alle hyggelig å motta første overraskelse innpakket i en nydelig pakke ferie. Kanskje din svigermor - er intet unntak fra regelen. Derfor ikke å gi sånn "i det fri" pre-forberede gave og pakk det på forhånd. Husk at før nyttår ferie pakke til betydelig økt etterspørsel, så ikke gjør alt i siste øyeblikk ikke å stå i kø når en haug med andre mer viktige ting.


 Likevel, jeg ønsker å være oppmerksom på at de beste gavene er laget fra hjertet. Gaver kjøpt eller laget for hånd, med kjærlighet og glede alltid gi positiv energi fra deg til personen som mottar gaven. Så, uansett hva du velger, uansett hva du gjør og sier, la det være sant, og så er det ideer og feiring blir en skikkelig godbit. Jeg ønsker deg de beste ideene, de beste gavene og Godt Nyttår!  
Яндекс.Метрика