Boom av sosiale nettverk har lenge gått. Sammen med nedgang i antall registreringer av nye brukere øker antallet av dem som ønsker å fjerne ditt sosiale nettverk siden. Noen lei av irriterende fans, ikke noen ønsker ikke å kaste bort tiden din på virtuell kommunikasjon, og for noen var det rett og slett "ikke kult." Så hører vi fra tid til annen oppstår spørsmålet som å trekke seg fra klassekamerater.
Vi har lenge trodd svaret på dette spørsmålet er grunnleggende og ikke fortjener en egen artikkel. Som det viser seg ved nærmere ettersyn å forlate området klassekamerater viste seg ikke så triviell oppgave. Prosessen med å fjerne, hvis ikke dypt pryatan, kan vi si at smart forkledd. Da ble det klart at spørsmålet om hvordan man skal komme seg ut av klassekamerater har rett til liv og til å snakke om fjerning algoritme i avisen som en liten manual.
Så, en, to, tre, fire, fem, begynner å fjerne. Selv fem trengte ikke å, siden hele prosessen med fjerning fra nettstedet klassekamerater investert i fire trinn. Alle bildene er klikkbare og forstørres ved å trykke på venstre museknapp på dem.
 1.  Først av alt, vi absolutt trenger å gå til nettstedet Odnoklassnyky.ru på din personlige side ved å skrive i adressefeltet i nettleseren nettstedet adresse http://odnoklassniki.ru, ved å skrive inn brukernavnet ditt i form av e-post eller telefonnummer) og passord ved å trykke på knappen "Enter".
  Oppdag hvordan å komme seg ut?

  Etter operasjonene som utføres i første ledd dodzhnы du kommer til din personlige side i "BASIC". I utgangspunktet all videre utføres fra alle nettsteder odnoklassnyky.ru, men måten vi gjorde starte fra "basic".
  Å være på denne siden, blar musehjulet ned, eller gjøre det ved å dra glidebryteren mot høyre leseren.
  I høyre nederst på skjermen i den siste kolonnen vi trenger referanse "forordning". Klikk på den.
  Oppdag hvordan å komme seg ut?

  Du befinner deg i regelverket, at avtalen definerer rekkefølgen og vilkår for bruk nettsted, som du måtte lese og godta dem før du registrerer deg for Klassekamerater. Nå er vi ikke lenger nødvendig. Som i foregående ledd, bla helt ned på siden og finne linken til "Abandon tjenester." Klikk på den.
  Oppdag hvordan å komme seg ut?

  Klikk for å fjerne sider fra en form for sosialt nettverk odnoklassnyky.ru. Du må velge og angi grunnen som du ønsker å fjerne profilen din Kryss riktig element. Deretter i "Skriv inn passord" passord for å få fra din side for å "mate" og klikk "Slett".
  Oppdag hvordan å komme seg ut?

  Vær forsiktig og tenke flere ganger før de bestemmer seg for å ta dette skrittet. Når du sletter profilen din fra området vil du miste all sin korrespondanse med venner, personlige bilder, evaluering, gaver generelt alle de handlingene du utfører, kommunisere i sosiale nettverk. Gjenopprette dem senere hvis du plutselig ønsker å gjenskape en side, kan du ikke.
  Men, i det store og dette er ingen tragedie der. Og du kan alltid registrere seg på OpenID eller Facebook og utvide sin kommunikasjon med venner.
  I konklusjonen, har den artikkelen forut liten video om hvordan å komme seg ut av klassekamerater som presenteres i visuell form alle de ovennevnte trinnene du må gjøre for å fjerne siden din.
Hvor raskt redusere trykket?
 Den kraftige høyt blodtrykk (hypertensjon) setter en alvorlig risiko viktige organer - hjerte, nyrer og hjerne. 160 Indikatorer 95 og ovenfor krever umiddelbare tiltak for å normalisere blodtrykket. Hypertensjon forstyrret normal blodstrøm til organer skadede blodkar som kan forårsake hypoton krise, hjerneslag, hjerteinfarkt. Spesielt farlig er sykdommen for personer som allerede har hjertesykdom og hjerne.
 Årsakene til hypertensjon.
Moderne medisin erkjenner det faktum at den eksakte årsaken til sykdommen er ukjent. Men godt studert faktorer som provoserer den.
I første omgang usunn livsstil - alkohol, fet, krydret, røkt og saltet mat, mangel på normal fysisk aktivitet og håndterlig fysisk aktivitet.
Andreplassen betaler medisin lang psykisk traume og psyko-følelsesmessig stress. Lever i en tilstand av frykt, følelser, angst er den perfekte bakgrunn for utvikling av hypertensjon.
Tredje plass blant årsakene til høyt blodtrykk, godt forankret ved sosiale faktorer. Denne innkvarteringen i avsidesliggende områder der det ikke er mulig å overvåke helsearbeid i virksomheter med vanskelige arbeidsforhold og gode psyko-følelsesmessig stress.
 Symptomer på høyt blodtrykk.
Det første tegnet på trykkøkning er tretthet. Det er ledsaget av blinkende "flyr" foran øynene, plutselig flushing, hodepine, gir hals, støy eller øresus og brystsmerter. Mindre trykkøkning er ledsaget av svimmelhet og mental forvirring.
 Hvor raskt lavere blodtrykk?
Alvoret i konsekvensene av et angrep av hypertensjon krever raske og effektive tiltak for å normalisere blodtrykket.
En person med høyt blodtrykk viser en fullstendig hvile. Å måle trykket for å forstå hvilke parametere det bør reduseres. Hvis trykket overstiger 95 160 er bedre å ikke risikere det og ringe en ambulanse, spesielt hvis den hypotensive tall - en mann hvis trykket er vanligvis litt lavere felles standarder, som er 120-80.
Ellers pasienten eller hans slektninger kan bidra til å redusere trykket improvisert måter. Hvis du er hjemme, bare sitte ned i en komfortabel stol eller på sofaen og slappe helt av. Senk skuldrene, men prøv å holde nakken rett. Slappe helt av. Lytt egen pust eller hjerteslag, tror at rytmen i disse organene og normaliserer alle kroppens tilbake til det normale. Aldri glemme den psyko-emosjonelle komponenten av hypertensjon og gjøre alt i din makt for å takle sine egne negative følelser! På denne tiden, la familien ta vare på hvordan du kan hjelpe deg.
Rask hjelp lavere blodtrykk sennep, satt på vanlig måte på leggen, skuldre og nedre nakke. Under påvirkning av varme i disse områdene er utvidelse av blodkar og blodstrøm, og dermed trykket i 10-15 minutter bør begynne å synke betraktelig.
Du kan sakte drikke en kopp te med skjøre skje av honning og saften klemt inn i den halvparten av gjennomsnittlig sitron. Enda bedre å drikke et glass av tranebær eller tranebærjuice.
Komprimere fra 5-6% eddik vil bidra til raskt å redusere trykket. Du må ta en vev klut, fukte den med eddik og stakk den på pasientens fot. Bomullspinne som er lett fuktet med eddik, kan du gni forsiktig whisky og baksiden av hodet. I 10-15 minutter du ønsker å måle trykk. Serviett holde føttene ikke mer enn 20 minutter.
En rask måte å redusere trykket av kjente og hell brukes i praksis byoэnerhoterapevtov. Den kan brukes effektivt i tilbudet av omsorg til pasienter. Den eneste betingelsen for å være oppfylt når de utsettes for pasienten - et oppriktig ønske om å hjelpe og god holdning. Sette pasienten i stolen. La ham slappe av og lukk øynene. Stå på ryggen, plasserer begge hendene i en avstand på 5-10 inches over hodet. Tenk på hva du redusere presset og hjelpe en venn takle smerte og ubehag. Beveg hendene på hodet langs ryggen i en avstand på 5-10 cm fra kroppen til den nedre ryggvirvler. Fortynne hånd i hånd igjen og igjen flytte ned. Gjenta gjør dette i 7-10 minutter. Vi er alle mestere i kraftig energi og under visse betingelser kan det påvirke sine kjære til fordel for dem.
Hvis du er en fan av urtemedisin, for å takle den økte trykket vil velkommen urte. Ta en teskje Valerian rot, motherwort og ukropnoho frø. Brygge kopp kokende vann. Dekk til og la stå i en time. Etter denne tid, belastning, bringe antallet infusjoner av 200 gram, legge varmt kokt vann og ta en halv kopp 2 ganger om dagen. Infusjonen ikke bare senker blodtrykket, men også bidrar til dets støtte nivå standarder. Så du kan drikke infusjonen og i de forebyggende kurs for 10-15 dager, og du trenger for å arrangere en 2-3 måneders pause.
 Forebygging av hypertensjon.
Hvor raskt redusere trykket?
 Dessverre, kan hypertensjon ikke kureres. Det er en kronisk sykdom. En syk mann er dømt til medisiner hele livet. Derfor krever det forebygging av sykdommen. Det er spesielt viktig for de som har en genetisk predisposisjon for hypertensjon.
Prøv å eliminere eller begrense inntaket av salt og fet mat. Holde styr på vekt hvis det er betydelig høyere enn normalt, prøv å bli kvitt ekstra pounds. Spis mer mat som renser fartøyet, hvitløk og løk i salater og første kurs; rødbeter med litt rømme eller vegetabilsk olje. Hvis mulig, erstatte animalsk fett med vegetabilsk - oliven, linfrø, solsikke. Spis mer fisk, frukt og grønnsaker. Unngå røyking, alkohol, kaffe og store doser av sterk te.
Sørge for frisk luft, sykle eller gå på ski om vinteren. Nyttig basseng og trening med en god fysisk aktivitet på treningssenteret.
Ikke nekte deg selv gleden av å melde deg på massasje og skulder belte. Jo mindre "klemme", jo bedre er det sirkulasjonssystemet, og ingenting kan håndtere dem bedre enn de bevegelser og massasje.
Overvåke din følelsesmessige tilstand. Ikke bekymre deg over ingenting, prøv å se menneskene rundt deg bare gode og vakre. Unngå kontakt med mennesker som fordyper deg i en tilstand av angst eller apati. Bo i på bare opprømt og sykdom ikke forårsaker alvorlig skade for helsen din.  
Яндекс.Метрика