Oppskrift aprikossyltetøy. Hvordan lage aprikossyltetøy

 Aprikossyltetøy gang prøvd en. Aprikos vi alle kjenner og elsker i noen form, i tørket, i syltetøy og kompotter i. Den grad aprikoser er rike på vitaminer og si nei. Men spesielt aprikossyltetøy nyttig for dem som lider av hjerte- og karsykdommer. Aprikossyltetøy (oppskrift nedenfor) deilig og vakkert å se på. Spesielt ettertraktet jam hvor aprikoser ikke kokt til en homogen masse, og beholdt sin form.
 I dagens artikkel vil vi fortelle deg hvordan du koker aprikossyltetøy.

 Ingredienser


 Du trenger: £ 2 aprikoser, 1 kg sukker, en halv teskje sitronsyre.

 Lage syltetøy


Oppskrift aprikossyltetøy. Hvordan lage aprikossyltetøy

 Oppskrift på aprikossyltetøy: bedre å ta litt aprikossyltetøy til moden, liten og tett. Modne aprikoser raskt rozvaryatsya og syltetøy omgjort til en homogen masse.
 Apricot trenger å vaske og tørke. Splitte nøye i to og fjern groper. I en gryte eller bolle i å forberede syltetøy, legg et lag med aprikos hjerte opp og hell et lag med sukker, deretter et lag av aprikos og et lag med sukker. Så gjør til alle forberedt Put aprikoser. Det øvre lag bør være sukker. La aprikoser 10-12 timer.

 Aprikossyltetøy oppskrift


 Sett kjelen på bålet, når det begynner å klatre juice, rør forsiktig og langsomt uvaryvayte jam over svak varme. Prøv å blande aprikossyltetøy veldig forsiktig så du ikke skader aprikoser.
Oppskrift aprikossyltetøy. Hvordan lage aprikossyltetøy

 Cook jam med aprikoser 40-50 minutter, deretter ta kjelen og legg aprikossyltetøy på bredden. Zakatuyemo dekselet, slå dem zakutuyemo teppe og som sådan gi jam avkjøles. Hold det bør være på et kjølig sted.
 Oppskrift Aprikos syltetøy med hendene ikke veldig tidkrevende, og resultatet er duftende, vakker og deilig abrykoovoe syltetøy oppskrift, se ovenfor. Dette syltetøy kan være nyttig å dekorere kaker. Mål aprikos halvdeler vil være svært relevant.

 Aprikossyltetøy oppskrift video


 God video oppskrift hvordan å lage aprikossyltetøy.
Oppskrift syltetøy med appelsinskall

 Jam med appelsiner som alle, spesielt små barn. Innholdet av vitamin C i appelsin dekker dagspris er nødvendig for mennesket. Om febernedsettende egenskaper oransje visste i antikken. Appelsinjuice brukes til healing sår og et avkok av skorper umodne appelsiner - stor blodstillende.
 Jam med appelsinskall - det er veldig hyggelig og svært velsmakende. I en uvanlig jam lyse smake litt av bitterhet. Få vet at uten den ikke kan gjøre noen matlaging frokost i den engelske familien. Vel det faktum at det kan tilberedes syltetøy hele året, så mange interessante oppskrifter jam med appelsinskallet med sine egne hender.
 Denne artikkelen vil fortelle deg hvordan du koker syltetøy med appelsinskall hjemme.

 Ingredienser


Oppskrift syltetøy med appelsinskall


 Å ta jam stykker åtte stor appelsin, 1 sitron og sukker. Vi dekker ikke sukker, hvorfor - det blir klart resept.

 Oppskrift syltetøy med appelsiner


 Hvordan lage syltetøy med appelsinskallet, for å starte med appelsin og sitronskall pent kuttet av. Half peel kuttet i fine strimler.
 Deles i skiver sitron og appelsiner, nellik, skallet fra filmene. Deretter vurdere den resulterende masse og krydder og dekk med vann, antall lik vekten av frukt, og la blandingen nastoyvatsya dag.
Oppskrift syltetøy med appelsinskall

 Etter tiden klem forsiktig frukt og veie dem. Sette sukker beløp som tilsvarer vekten av frukt og legg i gryten.
 Sett kjelen på en liten brann og kok opp. Koker nødvendig, til grønnsakene er ikke rozvaryatsya, ca 20-30 minutter.
 Umiddelbart etterpå, lå oransje jam i steriliserte glass og tett.

 Oppskriften for den late


 Det er en enkel oppskrift på syltetøy med appelsinskallet. En kilo appelsiner bare skåret i biter med skall, fylt med sirup, tilberedt med en halv pounds av sukker og to kopper vann. Appelsiner kokende sirup over svak varme i et par timer.
 Vi forteller deg hvordan du koker syltetøy med appelsinskall hjemme uten tilsetningsstoffer og det er mange alternativer av oransje syltetøy med ulike tilsetningsstoffer, for eksempel kanel.

 Video oppskrifter med oransje syltetøy


 Vi fant en interessant video for deg "hvordan å lage syltetøy med appelsinskall."
Hvordan lage en semesteroppgave?
 Studentene må skrive kurs i læringsprosessen. For å gjøre dette, kan du gå på en ansvarlig måte, husk at du trenger ikke bare god tekst og skrive riktig avsløre temaet, men også rett sted kurs. Lærere gi studentene selvfølgelig jobbe tilbake hvis de blir gjort feil. Ofte studentene umiddelbart få en redusert vurdering på grunn av feil utforming av teksten. Husk noen grunnleggende punkter og bruke tipsene til kurs arbeid ble utført på riktig måte.
 Making kurs arbeid. Generelle råd
 1.  Hvis du vil starte, sjekk at alle nødvendige deler som inneholder din kurs arbeid. Merk at dette vitenskapelig arbeid ser ikke ut som en skole essay er bygget på en bestemt ordning. Sammensetningen av dette kurset:
  tittelsiden;
  innhold;
  administrasjon;
  hoveddelen (delt inn i kapitler, og kapitler - på avsnitt);
  konklusjon;
  referanseliste;
  søknad (tilstedeværelse av dette avhenger av de spesifikke emneområder innenfor forskning og ønskene til forfatteren).
  Tenk på hele eller deler av kravene til innhold.
  På tittelsiden skal inneholde såkalte "rådata" tekst.
  Innholdet som vises arbeidsplan som viser sidene.
  Introduksjonen avslører de mål og målsettinger anses sin struktur, gir en oversikt over litteratur indikert hypotese, relevans og praktisk perspektiv på forskning.
  Størstedelen av den teksten som inneholder det spesielle arbeid. Det må være konsekvent, logisk og bygget et under temaet tilgjengelig til det i litteraturen, dine egne observasjoner. Det er lurt å dele den viktigste delen av kurset arbeidet for 2-4 kapitler og kapitler delt inn i avsnitt (2-5 ledet). Så din tekst vil bli oppfattet bedre.
  I konklusjonen nødvendigvis konklusjoner på jobb, oppsummerer forskning. Gi anbefalinger knyttet til den praktiske anvendelsen av forskningen fortelle oss om dine observasjoner. Bare kopiere tekst - gjøre generaliseringer andre ord.
  Liste over henvisninger kan inneholde arbeid av forskere og andre materialer som ikke er gjengitt i teksten. Litteratur, som er et oppslagsverk, må legges inn i listen. Dens du trenger å trekke i full overensstemmelse med kravene i din institusjon, avdeling.
  Søknaden er ikke i alle kurs arbeid. Denne spesifikke delen av forskningen. Du bør diskutere saken med læreren inkludering program. Tilgjengeligheten til programmer som vanligvis forbindes med retning av temaet.
  Sjekk volumet. Vanligvis kurset arbeidet har et volum på 25-40 sider. Det må gis nok plass betraktning klart problem, dine egne tanker, ideer og observasjoner om temaet. Det bør ikke være begrenset til skisserte de teoretiske materialer som du brukte når du skriver tekst. Selv om emnet ikke gir praktiske delen, må inkludere kurs i dine personlige observasjoner, tanker og meninger.
  Tilstrekkelig oppføring - 2-3 sider konklusjon ønskelig å distribuere minst tre sider fordi det omfatter alle dine observasjoner og konklusjoner om emnet reflekterer den praktiske verdien av arbeidet.
  Å søke kurs i full overensstemmelse med kravene, må du retningslinjer for design arbeid på stolen hvor det tildelte emnet, er hodet. Er utstedt i en tekst editor. "Notisblokk" ikke har slike muligheter, så det er installert på din datamaskin nåværende redaktør.
   Vi gjør kurset fungere korrekt. Grunnleggende krav
  De viktigste kravene til kurs standarder. La dem.
  1.  Tittelsiden - det første kurset arbeid. Det du trenger å oppgi:
   det fullstendige navnet på institusjonen;
   Fakultetet;
   navn på avdelingen;
   navngi av arbeidet;
   ditt navn;
   Navn, grad, undervisningsstilling (hodet på kurs arbeid);
   byen, år å skrive.
   Hvert navn skrives på en egen linje på slutten punktsett er nødvendig.
   På tittelbladet sidetallet ikke tildelt. Åpne en teksteditor "Sett inn" - "sidetall", fjern haken "Room på første side" og klikk "OK".
   Etter dekkbladet skal være "innhold" eller "innhold". Bør inneholde side som begynner innledningen, hvert kapittel, avsnitt, konklusjon, litteraturliste, vedlegg. Vi gir en komplett arbeidsplan.
   Hovedteksten i den vedtatte rekrutt skrift Times New Roman. Hvis du allerede har trykt materiale eller bruke en annen font redaktør enkel, bare endre stilen. Bruk intervallet 15 og størrelse 14. Innrykk - 125 cm, til høyre for teksten - 15 cm, venstre - 3 cm, bunn - 2 cm fra toppen - 2 cm.
   Siteringer i teksten av kurset arbeidet må ha fotnoter. De kan gjøre podstrochnыmy, slutten. Noen ganger kan du tegne direkte fotnoter i teksten ved å kapsle dem i hakeparentes. Nummerering er eller hoder, eller sekvensielt. Du kan referere til kilder på internett, men bare for akademiske publikasjoner og ressurser. La oss vise til andre materialer (for eksempel en avisartikkel, blogginnlegg), men bare i full overensstemmelse med den spesifikke tema og instruksjon av kurset arbeidet.
   Liste over referanser bør trekke nøye. Bare følg alle krav spesifisert i din veiledning, der detaljer og med eksempler anses regler beskrive hver kilde. Hele listen må være i uniform. Den starter fra stilling etternavn, etterfulgt av materialer i alfabetisk rekkefølge. Ikke bli for lang bibliografi, selv om mange materialer på det ikke er gjengitt i tekstarbeid. Det er bedre å lage en liste over beskrivende og meningsfylt, gjenspeiler den litteraturen som du virkelig studert.
   Følg alle krav, forberede kurs arbeid nøye - det er sikker på å sette pris på hodet.  
Яндекс.Метрика