Oppskrift: bjørnebær, most med sukker

 Solbær, most med sukker - en av de mest enkle og sunne oppskrifter hjem blanks. Solbær - en velkjent og elskede bær. Små busker med disse deilige bær kan bli funnet i nesten alle hageflekk, ikke bare i Russland, men også i Sentral-Europa. Solbær most med sukker - en hel kilde til vitaminer. Det er en leder blant busker midtre sonen av innholdet i en vitamin C. sine medisinske egenskaper har vært kjent i lang tid. Informasjon om fordelene med denne type rips stede i Trawniki og refererer Rus tidlig femtende århundre.
 Friske bær beholder sine nyttige egenskaper er ikke så lenge som det er ganske lett bedervelige. Solbær, most med sukker - en flott måte å ikke bare nyte den kalde årstiden, men beholde alle sine vitaminer for en lang tid. Berry, most med sukker, bevarer rekkefølgen mer vitaminer og nyttige egenskaper enn den kokende jam, der varmebehandling.

Oppskrift: bjørnebær, most med sukker

 Fordeler høstet i vinter solbær


 Solbær most med sukker høstet på denne måten - en slags apotek gjort for vinteren. Det anbefales ikke bare de som lider av mangel sykdommer, men også for personer som lider av sykdommer i hjerte og blodkar, bronkitt, laryngitt og en rekke andre sykdommer. Denne delikatessen, som ikke vil nekte alle barn, inneholder store mengder antioksidanter og vitamin A og E. Et annet interessant faktum er at solbær kan brukes til å styrke negler. Berry skal gnis inn i negleplaten og neglebånd.

 Hvordan å lage mat solbær med sukker


Oppskrift: bjørnebær, most med sukker

 Utarbeidelse av solbær og sukker er ganske enkel. Først, er det nødvendig å ta bær: kaste knust, råte og ekstra søppel. Valgt moden frukt solbær skal vaskes i kokende vann, deretter tørket. Deretter tørker bærene er klar til å passere gjennom en blander eller slipemaskin for å oppnå en homogen oppslemming. I en bolle med den mottatte innhold å legge til sukker i andelen 05 kg av solbær 1 kg sukker og rør til den er oppløst. Klar jam kan nytes gang eller oversette det til krukker og avkjøl til vinter. Prøv det, lage mat og solbær most med sukker må du lykkes!

 Solbær mashed med sukker video


 Denne videoen solbær most med sukker går veldig vakker og appetittvekkende.
Hvordan lage grønn asparges?
 Grønn asparges - en veldig nyttig grønnsak juice som kan beskytte leveren fra giftstoffer og lindre bakrus. Dette produktet er brukt over hele verden, ikke bare i matlaging, men også i folkemedisinen. Asparges er en utmerket antiseptisk og vanndrivende og har soppdrepende egenskaper. I grønnsaker inneholder store mengder folsyre, vitamin A og C. På grunn av sine gode egenskaper asparges i stand til å gjøre huden glatt og styrke håret og forhindre rynker. Med asparges og koker side retter og supper, og til og med desserter. Ekte fans av denne næringsrik grønnsak spise den rå. Hvordan lage grønn asparges? Merk at kjøpte asparges bedre lage mat og spise umiddelbart, siden lenge lagring vegetabilsk mister mye av sin gunstige kvaliteter. Hvis du fortsatt trenger litt tid til å holde bygge asparges, kuttet bunnen av bakterier og sette dem i vann, som blomster. Siden grønnsaker kan lagres i en uke. Du kan også fryse asparges. Grundig vask stilker, klippe dem og hell kokende vann i 3 minutter. Deretter plassere dem i kaldt vann i 5 minutter. Deretter tappe vannet, rasfasuyte og plasser i fryseren. 
 Før bør være forberedt matlaging asparges: ren, trim må plassere kutt, fjerne filmen (det er veldig bitter) og hell over kokende vann. Oppskrifter med denne fantastiske vegetabilsk det er så mange, men det beste asparges er kombinert med kjøtt og fisk, vel, suppe av disse grønne stilker rett og slett makeløs.
 Asparges med kjøttretter
 Ta 05 kg asparges 50 g smør, ett egg, 20 g margarin, 20 gram mel. Asparges kutt, helle 05 liter kokende vann, tilsett salt, tilsett 10 g smør og la det småkoke til de er møre. Bland buljong, som ble tilberedt asparges, smør, egg, margarin og mel. Denne sausen hell knust frukt. Hvis du ønsker å sette ut målene for stammen.
 Asparges i testen
 Ta 05 kg av asparges, 05 liter melk, 3 egg, 250 gram mel og majones smak. Asparges koke i saltet vann, drenere vannet. Bland mel, melk og egg koker deig. Asparges dukkert i røren og plasser i en godt oppvarmet kjele med kokende olje. Kokt asparges i en test hell majones eller annen dressing.
 Saus til asparges
 Forberede 2 eggeplommer og 100g smør. Bland eggeplommer med smør og en spiseskje med kaldt vann i en kasserolle. Sett blandingen på svak varme og stek under omrøring hele tiden. Når sausen blir tykk, tilsett salt og pepper etter smak. Denne sausen kan etterfylles vanlig kokt asparges, det er perfekt understreke utsøkt smak av dette nyttig grønnsak.
 Asparges kokt
 Plukk nivåer aspargesskudd, skarp kniv kuttet de grove hudområder, prøver ikke å skade hodet (det - den mest delikate av grønnsaker). Vask asparges, tie i små bunter og kok i saltet vann i 15-20 minutter. Når hodene er myke, kan du fjerne asparges fra vannet. Serveres med vegetabilsk saus eller som garnityr til fisk og kjøttretter.
 Suppe med asparges
 Ta 200 gram asparges, 80 g hvetemel, 80 g smør, 1 kopp melk, en eggeplomme. Kok asparges hoder separat. Resten av grønnsakene i hvit saus småkoke i ca 15 minutter. Når kokt asparges, tørk den gjennom en sil, bland med buljong og kok opp. I suppen, tilsett eggeplomme, melk og smør, pynt med asparges hoder.
 Salat med asparges og sopp
 Ta 300 gram sopp, 300 gram asparges, til vegetabilsk olje smak 2 ss. skjeer av sitronsaft, salt, pepper og urter etter smak. Kok asparges, kuttet. Sopp skrelle, skjære og pryhasyte i sin egen juice med salt, pepper og sitronsaft. Toss asparges med sopp, krydre med sitronsaft, olje, salt og pepper. Pynt med fennikelsalat.
 Asparges - en lav-kalori produkt. I å bruke det regelmessig, kan du rense kroppen for giftstoffer, toksiner og selv gå ned i vekt. Bruken asparges å minimalisere risikoen for sykdommer i det kardiovaskulære systemet.  
Som gurglevann furatsillina?
 Furatsillina - en universell forberedelse og effektiv antimikrobiell agent. Furacilinum brukes for vask bihulene i bihulebetennelse, gurgle og vaske ulike sår, brannsår og bihuler etter operasjonen. Furatsillina kommer i mange former, inkludert tabletter. Alle som måtte gurgle furatsillina, merk høy effekt på den første dagen av bruk. Han klarer med konvensjonell ARI og ARI og effektive i angina.
 Hvordan å gurgle furatsillina
For gargling egnede tabletter som inneholder 02 g av aktiv substans. For å forberede løsningen bruker vanligvis en tablett i et glass vann:
utgangspunktet knust tablett for bedre oppløsning;
Det resulterende pulver helles i et glass;
helle kokende vann, rør til det er oppløst tabletter.
Deretter blir oppløsningen tillatt å avkjøles ved romtemperatur. Det bør ikke være varm, bruk en varm skylling løsning. Skylling prosedyre skal utføres annenhver time, slik at hver og en ikke er forberedt løsning kan umiddelbart forberede liter ved hjelp av fem tabletter. Til løsningen er vystyhav kan vikle et håndkle og sette på batteriet.
I svært alvorlige sår hals og betennelse i mandlene har lov til å ta to tabletter i et glass vann for å øke effekten. Før du bruker den for et bedre resultat, leger anbefaler sår hals skyll med en svak løsning av natron.
Furatsillina fremstilte løsning kan lagres i 24 timer. Etter den beste tiden å lage mat frisk. I løpet av behandlingen varer i 3-4 dager, om nødvendig, kan økes til 6 dager.
 Kan jeg søke Furacilinum under svangerskapet?
Under graviditet, er det umulig å ta det store flertallet av narkotika og selv mange urter. Furatsillina unntak, som stoffer som er en del av det, ikke utgjør en trussel mot liv og helse for fosteret. Videre gurgle furatsillina graviditet behov hvis legen sette den vordende mor diagnosen "angina".
Under epidemier leger anbefaler å gjøre sykdomsforebygging og bruke Furacilinum 1-2 ganger om dagen. Stoffet bidrar til å takle bakterier og hindre utvikling av mange livstruende sykdommer og helsen til fosteret forventningsfull mor.
I alle fall bør før du påfører kvinnen rådføre seg med legen din slik at han har identifisert den nødvendige dosen. I tillegg til å forebygge forkjølelse, kan den vordende mor vaske løsning nasal passasje.
Furatsillina å gurgle kan kjøpes på et apotek i en ferdig løsning, pulver og piller. Hvis du raskt vil oppnå resultater og forbedre effektiviteten i løsningen, kan du legge til en spiseskje med hydrogen peroxide eller noen dråper anstrøk av calendula.  
Hvordan lage fruktdrikker med tyttebær?
 Fruktdrikker med tyttebær - en virkelig unik drikke. Rik på vitaminer og sporstoffer gunstig, har det overraskende gode egenskaper! Tranebærjuice reduserer betennelse, normaliserer stoffskiftet, er en utmerket vanndrivende, tonic og immunstimulerende middel. I varmt vær er det perfekt slukker tørsten, og i løpet av forkjølelse bidra til å gjenopprette makt så snart som mulig. For å sikre de helbredende egenskapene til drikke, prøve å lage tranebærjuice hjemme.
 Den klassiske oppskriften Morse
Å forberede Morse vil trenge 05 kg av bær, tre liter vann og sukker til din smak. Gjelde som mulige Fersk bær og frosne tyttebær.
 1.  Skyll bærene i en bolle med kaldt vann, fjerne pop-mote og blader.
  Flip tyttebær i et dørslag og skyll under rennende vann.
  Rens bærene gjennom en sil eller separat juice ved hjelp av en juicer. Ikke bruk metallredskaper og gjenstander som tyttebær inneholder en stor mengde syre som kan inngå samhandling med metallet og forårsake dannelse av skadelige stoffer.
  Koke vann i en emaljert gryte, deretter avkjøles den og legge pressrester igjen etter tørke bær.
  Sett kjelen på varmen og bringe blandingen til en byll.
  Etter koking umiddelbart ta kjelen av varmen for å holde bær inneholder vitaminer og mineraler.
  Når suppen er avkjølt, press det gjennom et dobbelt lag med cheesecloth og bland med tidligere presset juice.
  Tilsett saften av sukker og rør til det er oppløst.
  Tranebærjuice er klar! Du kan helle det inn i krukker og avkjøl for lagring. Rist før bruk og ikke glem å varme opp healing drink!
   Lage tranebær mint-Morse
  Legge mynte ikke bare gir tranebær Morse utsøkt smak, men også beriker drikke næringsstoffer. 05 kg av frosne eller friske bær koker 3 liter vann og 20-30 mynteblader. Tilsett sukker etter smak.
  1.  Fjern skogsavfall, laurbær bær med kaldt vann; skyll under springen tyttebær, sette den i et dørslag.
   Forsiktig tørke bær håndkle.
   Plasser tyttebær i en emaljert gryte med intakt indre overflate, tilsett sukker og vasket mynteblader. All mix.
   Kok vann og umiddelbart hell kokende vann mynte-tranebær blanding.
   Dekk gryten med lokk og vikle en bomullsteppe, så la bær trekke i 6-8 timer.
   Sil den resulterende infusjon gjennom et dobbelt lag med cheesecloth og hell saften i steriliserte glass. Oppbevare i kjøleskapet.
    Sukkerroe tranebær mix
   Bete som tyttebær, har mange nyttige funksjoner. Derfor er kombinasjonen av disse to gaver av naturen spesielt nyttig for dem som lider av svekket immunforsvar eller kronisk tretthet. Å forberede Morse trenger 05 kg tyttebær, så mye friske rødbeter, 2 liter vann og 100 gram honning (honning kan erstatte sukker).
   1.  Klem saften fra bærene vasket ved hjelp av cheesecloth eller en juicer. Du kan tørke bærene gjennom en sil.
    Tappe saften i en krukke med mørkt glass eller emalje bolle med lokk.
    Marc koke en liter vann, kjølig, sette i cheesecloth og belastning i samme kapasitet.
    Vask og skrell rødbeter. Gni det på rist og koking i suppen rester etter koking bærene. Klem saften gjennom cheesecloth.
    Bland tranebær og bete juice, tilsett honning, rør og bland igjen koke i en emaljert gryte. Når saften er avkjølt, hell den i krukker og oppbevar i kjøleskap.
    Før du - tre enkle og tilgjengelige oppskrifter for utarbeidelse av denne helbredende nektar kilde og vitalitet! Drikk det med glede - og lykke til!  
Яндекс.Метрика