Oppskrift gryteretter i irsk
 Steketid: 1 time
 Porsjoner: 10

 Ingredienser for gryteretter i irsk:


 600 g kjøttdeig
 700 g poteter
 1 løk
 2 gulrøtter
 2 fedd hvitløk
 150 g frosne grønne erter

 3 tomater
 150g revet parmesan
 2 ss. l. Olje
 2 ss. l. vegetabilsk olje
 3. l. tørr rødvin
 1 ss. l. tomatpuré
 3 sprigs timian
 salt og nykvernet sort pepper
 Bakt i irsk oppskrift:
 1) Løk og hvitløk skrelles, finhakk. I en stekepanne varme oljen og stek grønnsakene i 5 minutter. Legg kjøttdeigen og stek under omrøring med en gaffel og stretching bolus, 15 min.
 2) tomater lage cross-kutt. Tomater slippe til 1-2 minutter. i kokende vann, og hell over isen vann og skrell. Skjær biter av kjøtt og satt i en kasserolle. Hell vinen, tilsett tomatpuré og frosne erter. Salt og pepper etter smak. Timian demontert i blader, tilsett kjøttet og grønnsakene, la det småkoke over middels varme i 10 minutter.
 3) Skrell potetene, kok til de er møre, avløp og mos til en puré. Bland med smør og salt. Gulrøtter kok til de er møre, skrell og skjær i små biter.
 4) Sett gulrøttene i en kjele med kjøtt, varm hele sammen 3 min.
 5) Brannsikre form av fett, legg den i en rekke grønnsaker. 6 Forvarm ovnen til 200 ° C. Dekke grønnsaker potetmos, dryss med ost og stek i ovnen i 15 minutter.
 Det var en oppskrift gryteretter i irsk.  
Hvordan lage dumplings: oppskrift

 Hvordan lage dumplings, dessverre, vet ikke alle. Hva kan forene rundt ett bord flere generasjoner av mennesker med ulike interesser og hobbyer? Selvfølgelig, spise. Tross alt, til frokost eller middag du møte med sine kjære. Men noe å spise, må du først klargjøre. Her kommer kjøkkenet og lage en master class i modellering dumplings, inkludert markere spørsmålet - hvordan å forberede deigen for dumplings.

 Dumplings hvordan å lage mat


 Den helgen. Du kan slappe av og prate med venner. Barna sitte på internett, man lese boken. Det velkjente mønsteret? Ringe hjem forme dumplings, bør du ikke å sitte på TV! Men ikke lat, men ekte, usyret deig med grønnsaker, potet eller annen fylling. Vi trenger å gjøre alle tre trinn: kna deigen, forberede fyllet, deretter vikle den i "sirkler" eller "bokser". Følge våre anbefalinger, vil du slå til utarbeidelse av spektakulære familieunderholdning!

 Å forberede deigen for dumplings


Hvordan lage dumplings: oppskrift

 Ikke alle vet hvordan du skal lage deigen for dumplings, men det er lettere enn det ser ut.
 1 kg deig:
 3 kopper mel (eller en blanding av forskjellige typer mel);
 100 ml vann (eller melk);
 2 egg;
 3 gram salt;
 10 gram sukker.
 Å forberede deigen for dumplings: I en bolle, slå to egg. Ha mel og lage et lysbilde i sentrum av en liten fordypning. Hell den i vann (melk), egg, tilsett salt, sukker og kna. Du bør få en elastisk deig hvis det er for myk, tilsett mer mel. Den resulterende deigen, dekk til med et klede og la stå i 40-60 minutter.
 Deigen for dumplings forberedt samt for dumplings, tilsette vann hvetemel, egg, salt og sukker. Hvis du gjør dem med en søt fylling, erstatte vannet med melk - da deigen er bedre harmoni med smak av frukt eller ost. Elskere av kulinarisk eksperimentering anbefaler mel blandet med bokhvete eller mais - det vil gi parabolen en ny opprinnelige smak og aroma.

 Fakta om dumplings


Hvordan lage dumplings: oppskrift

 1. Som de sier på TV, dumplings med blandet historie. Ifølge en teori, flyttet de til Ukraina fra fjernt Kina og var en integrert del av ukrainsk mat. En annen versjon av denne retten ble brakt til Lille tyrkere, der den tyrkiske versjonen av hans navn - "dyushvara" - gradvis vыtesnylsya lettere "varaniki", og deretter alle de vanlige "dumplings".
 2. I sørlige Ukraina dumplings ofte spises kald med gelé,
 og i nord - varmt, sjenerøst helle sitt hjem fett rømme eller smeltet smør.
 3. Gammel nyttår ukrainske dumplings bakt med overraskelser, "legger til ulike pålegg yngel (som knapper, mynter) - objekter som har en viss verdi. Du fikk melbolle med mynten? Kanskje det - å føre øker. Inne i ringen viste seg? Du trenger ikke å gjette - forventer snart et frieri.
 4. Ifølge en undersøkelse utført av et større forskningsprosjekt holding, 37% av russerne i alle aldre spise dumplings: 15% - for middag, 12% - for lunsj, 8% - til frokost, og bare 2% - midt på dagen.
 Hvordan lage dumplings: oppskrift
Hvordan lage dumplings: oppskrift

 STYRET! Før yngel for stuffing sopp eller kantareller, kok dem i 10-15 minutter. I stedet for fersk sopp du kan bruke tørket, pre rozmochyvshy dem i varmt vann (det sies i noen oppskrift på TV).

 Når du har sendt deigen "i ro", gå videre til fyllet. Vårt tips: Forbered flere alternativer: med poteter og sopp - for voksne med bær og ost - for barn. Og det er ikke bare smake lidenskaper: sopp vanskelig absorberes av kroppen, slik at leger, ernæringsfysiologer anbefaler ikke å ta barn og personer med sykdommer i fordøyelsessystemet. Til å begynne ansvarsfordeling, instruere barna til å forberede 500 gram søt (eller bær ost) fylling og voksne - 500 gram hjertelig (potet og sopp og potet). Og den mest blir med noen av gruppene.
 Berry fylling (500 g deig):
Hvordan lage dumplings: oppskrift

 450 gram av noen bær (du kan bruke frosne)
 30 gram sukker stokk
 10 g vaniljesukker
 mynteblader, kanel - til smak
 Valgfri 10 g stivelse
 Hvordan lage dumplings: vaske friske bær (fjern frøene om nødvendig), legg dem i en gryte, hell rørsukker og vanilje og eventuelt legge litt kanel. Hvis du ønsker å gjøre fylling var mer tykk, tilsett stivelse i det.
 Ost fylling (500 g deig):
 400 g ost (9-18% fett)
 50 g sukker
 1 egg
 10 g vaniljesukker
 tørket frukt - til smak
 Plasser ost i en stor bolle, tilsett egg, to typer sukker og bland til en jevn røre. Du kan legge til å smake tørket frukt (rosiner eller hakket i små biter svisker).
 Potet og sopp stuffing og potet (500 g deig):
Hvordan lage dumplings: oppskrift

 250 g unge kokte poteter (450g - for potet fylling)
 200g hakkede friske (eller frosne) sopp eller skogsopp
 50 g hakket løk i små biter (for potet - sopp stuffing)
 10 g finhakkede urter (persille, dill)
 25g smør
 25 hslyvok
 salt og pepper - etter smak
 Hvordan lage dumplings: oppskrift hjemme
 Nikolai Ivanov, kokk "Mama Rush" og "Siberian Crown":
 "Dumplings elsket av barn og voksne, så de trenger for å forberede din familie. Først, og kombinerer det, for det andre, med hint av voksne barn kan oppfinne opprinnelige versjonene av fyllinger. For eksempel kan du legge til osten stuffing naturlig nype sirup og diverse bær (ost deretter malt i lyse farger), tørket eller kandisert. Hvis du nalipyly mer dumplings enn kan overmanne en gang, fryse dem. For å gjøre dette, legg dumplings med litt mel på bordet direkte i fryseren, og deretter slå ut i en spesiell bag for oppbevaring. "
 SECRETS AV CHIEF
 Stek finhakket sopp og løk i smør i 5-10 minutter (hvis du koker potet stuffing, hoppe over dette trinnet). Skrell poteter å skrelle, plass i en stor bolle og mos bruker en stampe av tre (eller skje). I potetmos, sted sopp sauteed med løk (hvis du koker potet stuffing, hoppe over dette trinnet), tilsett fløte, persille og salt og pepper - etter smak.

 Hvordan kan danne dumplings


Hvordan lage dumplings: oppskrift

 Når deigen er "uthvilt", kan du starte det rulle. Avhengig av hvilken metode zaschypky dumplings, kan du dele det opp i biter og rull tortillas lang ellipser tykkelse 2-3 mm eller gi den form av en pannekake av samme tykkelse. Med vår hjelp lett du mestre begge metodene, og deretter velge hvem du nærmere.
 Klar til å sette dumplings i kokende saltet vann i 8-12 minutter, og deretter fjerne dem med en hullsleiv, tilsett rømme, smeltet smør eller saus (etter smak) og nyte sammen tilberedt parabolen, som med rette kan kalles en familie!
 Fremgangsmåten i "sirkel":
 Kjevle deigen til en pannekake tykkelse på 2-3 mm. Et glass kutte deigen i sirkler. Fjerne overflødige deler.
 Pakk stuffing og zaschypayte edge test fingre.
 I hver sirkel, plassere en liten mengde fylling.
 Skyv grensen mellom de fremtidige dumplings, slik at de kan være smal.
 Dyppe fingrene i vann og forsiktig børste kanten av hver fremtidige IT dumplings.
 Forsiktig zaschypayte deigen med fingrene, noe som gir hver Dumplings danne en halvsirkel.
 Fremgangsmåten i "pølser":
 Del deigen i biter og rull dem mange kaker 2-3 mm tykk. Skje satt på dem et par kuler av fylling, slik at avstanden mellom dem ikke overskrider 2 cm.
 Dyppe fingrene i vann og igjen forsiktig zaschypayte kanten av hver dumplings.
 Det var en oppskrift hvordan å lage dumplings.

 Hvordan lage dumplings video


 Men på denne videoen matlaging dumplings hjemme viser veldig tydelig.
Яндекс.Метрика