Oppskrift hvordan å lage mat fisk i et vannbad

 Hvordan koke fisk i et vannbad kan trenge å vite hver kvinne. Fordelene ved å spise dampet argumenterer opphørt. Fordelen er åpenbar. Mangel på fett og olje i retter som er tilberedt i en dobbel kjele, noe som gjør sitt kosthold. Også, når koking og steking de fleste vitaminer fra maten forsvinner. Fisk i et vannbad går velsmakende og nyttig.
 Hvor mye tid med å rydde kjøkkenet dampbåt sparer! Det er ingen lukt, ingen fet plakk samler seg på kjøkken overflater. Dampskip trenger ikke å bli renset for fett brent. Når du tilbereder i et vannbad ikke trenger å stå over den og snu eller røre mat. Du kan bare sette den inn og få mat fra kjøkkenet. Tilstedeværelsen av en dobbel kjele tidtaker på moderne liv enda enklere.
 I en dobbel kjele koker kjøtt, fisk, grønnsaker og mange andre matvarer.
 Oppskrift hvordan å lage mat fisk i et vannbad:
 Fisken tilberedes i et vannbad i en av tre måter. Det er bare en fisk, marinert fisk og fisk i folie.

 En enkel måte å tilberede fisk i et vannbad


 Ren fisk, vask, salt og sted i damperen i 30 minutter. Du kan legge til krydder etter smak. Dette er den enkleste måten å tilberede fisk i et vannbad.

 Oppskrift hvordan å tilberede fisk marinert i et vannbad deilig


Oppskrift hvordan å lage mat fisk i et vannbad

 Hvordan koke fisk i et vannbad i en marinade oppskrift?
 Første fisken pickle omtrent en time, og deretter legge en dampbåt i en halv time.
 Marinader for å tilberede fisk i dampbåt kan være annerledes. Fisken kan være marinert i sitron juice med tilsatt krydder, soyasaus, skyld eller brandy, eller forberede sine egne kompliserte marinader med masse krydder.

 Oppskrift hvordan å lage mat fisk i folie i et vannbad


 Så, hvordan du koker fisk i folie i et vannbad?
 Fisk pickle omtrent en time, deretter vikle fisk i folie og stek i vannbad i en halv time.
 Svært velsmakende fisk er utarbeidet i et vannbad i folie med grønnsaker. Før du legger grønnsaker i en dampbåt, må de lett stek i en panne i olivenolje. Grønnsaker bør være ferdighus, når de tilstanden i et vannbad. Fisk i folie i et vannbad til en svært mørt og saftig.
 Hadde gjort en slags hit parade av tilberedningsmetoder på fordelene og bevaring av næringsstoffer, dampbåten sikkert ville ta første omgang. Det var en oppskrift hvordan å lage mat fisk i folie i et vannbad.

 Fisk i en dobbel kjele oppskrift video


 Kognitiv video oppskrift hvordan å lage mat fisk i et vannbad.
Maur i landet - hvordan man skal håndtere

 Maur i landet er i stand til å levere en rekke problemer og tror ikke at de er utsatt for ødeleggelse bare mat.
 Med lik gusto takle de med hagebruk avlinger og sine hjem maur kan chip bort på røttene av nesten alle anlegg. Som et resultat, begynner hun å visne og høste allerede ikke kan telle.
 Til tross for enkelhet av problemet maur ødelagt landet er vanskelig, vil eliminering reir alene ikke være nok. Og når man tenker på at i noen tilfeller de bosette seg i steder hvor vanskelig å komme til dem, er problemet forverret.

 Maur i landet - i huset


 Vi må starte med hygiene. Hvis maurene ikke vil ha noe å spise, så de gjør i huset vil også være ingenting. Derfor bør all mat oppbevares i lukkede beholdere eller poser pakket, og det gjenstår bør umiddelbart ødelagt.
 I tilfeller hvor maurene er på ingen hast med å forlate hjemmet, må de mate. Den bruker en blanding av to varianter: med honning, sukker og gjær og honning og borsyre. Agn lagt ut på steder der maurene forbi forgiftet, spredt maur gift og døende ut. Viktigst er denne giften ikke attraktivt og trygt for andre dyr, hvis noen i huset.

 Maur på sitt sommerhus


 Det er flere måter å bekjempe stor grad avhengig av plassering av reiret. Umiddelbart bør nevne at hvis det ikke blir funnet, så bli kvitt maur fullt usannsynlige.
 Den eldste metoden for ødeleggelse - en bay maur kokende vann. For at det skal være mer effektiv, er det nødvendig å grave reir, og hell kokende vann gjentatte ganger. For å gjennomføre denne prosedyren erfarne gartnere anbefale etter solnedgang når alle maurene vil allerede være hjemme.
 I tilfeller hvor maurene i landet bygde huset sitt sammen med planter og hell kokende vann uten å skade den sistnevnte kan ikke, kan du prøve å behandle maurtue bordsalt, rød pepper, sennep pulver. De samme verktøyene kan gjøre en ring rundt buskene med planter.
 Det er spesielle feller, agn for maur, som også bør lå nær maurtue, hvis effektiviteten avhenger av mange forhold. Men man kan ikke tvil: maur i landet kan bli ødelagt, men du må jobbe hardt.  
Hvordan bli kvitt maur?Dette rådet vil være svært nyttig i den varme årstiden, da mange huseiere og særlig landsteder, opplever problemer på grunn av utseendet av maur. Nedenfor er en titt på hvordan å bli kvitt maur raskt og permanent uten bruk av plantevernmidler.
Fra maur hjelpe fin blader av tomater. Maur liker ikke disse plantene og la din ly hvor nær ham sette noen sprigs av tomater. For å forhindre (hvis merke til noen maur), kan du sette bladene på steder hvor disse insektene vises.
Hvis du bor i en leilighet, se nøye på veggen. Hvis det finnes sprekker, må de omhyggelig inkorporert kitt, selv om de er den minste. Fordi disse insektene er svært Motor og gled inn i noen spor. En annen måte å hindre Ants - landing i nærheten av huset hvitløk og mynte.
Hvis du ikke vet hvordan du skal bli kvitt maur, kan enda noen krydder og produkter brukes på deres tilbaketrekning. For eksempel plassere sine klynger kan behandles med eddik, lagt der hvitløk, laurbærblad, kanel, mynte, salt, svart og rød pepper. Den beste gjøre bruk av en blanding av vaselin. Hvis du blander noen av ingrediensene (helst flere) med vaselin og smøre space "levende" kamerater hardt arbeidende, de raskt evakuert fra hjemmet ditt.
Jeg håper at nå maurene ikke forstyrre din fred i sinnet!  
Lukt og Feng Shui. Dufter for stue, soverom,
 Lukt i livet spille en viktig rolle. Å skape komfort ved hjelp av ulike smaker. Eteriske oljer, i tillegg til en behagelig lukt gi oss helse. Derfor er den nyttige levetid for bruk. Hver plass i huset må ha en unik lukt. For å skape den rette atmosfæren, vil hvert rom passer deres smaker. Til flavored luft, kan du bruke røkelse, duftlys, aroma lampe.

 Soverom

 Det passer smaker som setter opp en god søvn og komfort. Soverom perfekte dufter - lavendel, rose, ylang-ylang. For å få full søvn kan gi råd komposisjon med lavendelolje og sitronolje. Prøv denne oppskriften: 2 dråper lymett, 4 dråper ylang-ylang og 3 dråper virak. For en mer produktiv Leisure Suit med en blanding av fem dråper rosentre og 4 dråper vendelrot.

 Stue

 Dette er et viktig rom i huset. Her blir tatt bort og takle helligdager. Og hvis så, vil nærme festlig dufter. For stuen egnede aromaer av sedertre, rosmarin, grapefrukt, rosentre. Bruk denne oppskriften (olje separat eller sammensetning) oljer av rosmarin, sitron, lavendel, appelsin.

 Kjøkken

 Mange forskjellige smaker som er sterk nok og forsøk på å kvele kjøkken aromaer ikke gi en veldig fin resultat. Det vil passe en rekke duftende komposisjoner. Kjøkken gir komfort krydret smak merian, kanel, nellik, basilikum, sitronmelisse, mynte. Kjøkken egnet olje separat eller komposisjon - olje av basilikum, rosmarin, geranium, sitron. Eliminere lukt og denne oppskriften: 5 dråper fedd og 4 dråper lymett. Egnet for malt kaffe. Ta en spiseskje med kaffe å dryppe inn i hennes tre dråper av noe sitrus olje - bergamot, sitron, appelsin. Innen 15 minutter på kjøkkenet vil forbli lukt.

 Kjøkkenet er et sted for økt skade. På fremtredende satt essensielle oljer av eucalyptus, lavendel, kayaputa. Hvis du har brent, sette på et sted utvannet lavendelolje eller eukalyptus. Hvis porizalysya, drypp essensen kayaputa. Å fjerne lukt fra håndklær, retter egnet mynte, nellik, rosmarin, kanel eller sitron. Disse oljene tilsett vaskemiddel.

 Kontor
 På kontoret må du opprette et arbeidsmiljø som vil påvirke konsentrasjonen og effektiviteten. Egnet slik blanding en dråpe rose lymett 4 dråper, to dråper salvie, 4 dråper neroli. For å forbedre ytelsen passe disse essensielle oljer som eucalyptus, salvie, tea tree. Og også egnet olje, timian, furu, rose, gran, einer, sitron, ingefær, gran og verbena.

 Korridor

 Ankomst til huset, befinner vi oss i en korridor og selvfølgelig lukten skal være attraktivt og hyggelig. Fra lukten av korridoren, avhenger av om gjestene ønsker å gå videre. Egnet oppmuntrende smaker gran, lavendel, bergamot, sitron, appelsin. Bruke denne oppskriften: 2 dråper lymett, en dråpe eucalyptus 4 dråper kanel.

 Toalett og bad

 Bad og toalett luften skal være frisk og ren, de er vanskelige å ventilere, så ta vare på ventilasjonsanlegget. Lukten er i stor grad avhengig av hva du legger smaks tilsetningsstoffer på badet. I forebygging av forkjølelse hjelpe aromaer av bergamot, rosmarin, sitron, sandeltre, einer, gran, seder og eukalyptus. Hvis du ønsker å gjenopprette tapte makt, bare slappe av, bruke tea tree aromaer, jasmin, rose, lavendel, appelsin. Håndklær kan aromatize dine favorittoljer.

 Aroma bygningen bør være hyggelig. Denne komponenten av komfort. Det vil være hotitysya lengre og raskere tilbake.  
Яндекс.Метрика