Oppskrift jam kongler

 Jam med kongler ofte sees på våre bord. Som syltetøy laget av frukt og bær - alle kjent, og ikke noe overnaturlig med det. Jam vegetabilsk har sine fans. Vet du oppskriften på jam kongler? Tenk på hva du fleiper? Nei! Faktisk kan kjeglene koke syltetøy som smaker ikke verre enn sine kolleger frukt og næringsstoffer ha enda mer.

 Hvordan lage syltetøy med kongler


Oppskrift jam kongler

 Før du koker syltetøy kongler hjemme, la oss se, hva er det nyttig. Pine produserer et stoff som heter produksjoner, som har antibakterielle egenskaper. Syltetøy og ekstrakter av kongler som brukes for behandling og forebygging av luftveissykdommer (bronkitt, hoste, lungebetennelse) samt forkjølelse, influensa, etc. Ikke blindt stole på anbefalingene, bør du kontakte legen din før bruk av folk rettsmidler, som det har kontraindikasjoner. Syltetøy av kongler ikke anbefalt for personer med nyreproblemer, bør akutt hepatitt C være forsiktig til gravide kvinner og eldre. Ikke bli involvert delikatesser, da dette kan føre til betennelse i magen og hodepine.

 Oppskrift syltetøy med kongler

 Ingredienser:


 Kongler: 1L bank;
 Sukker: 1kg;
 Vann: 1 liter.

 Forbered deilig syltetøy med kongler


Oppskrift jam kongler

 Skal samles ikke jamme brune kjegler og grønt - de er myke og de kan stikke hull på neglen. Rengjør dem av skitt, nåler og kvister. Skyll under kaldt vann. Sett i en bolle, som vil koke, dekk med vann etter ca 2 inches over kjeglene, satt på brannen og la den koke. Deretter tilsett sukker og fortsette å lage mat for en time 15-2. Klar jam kan sjekke dette: drop bør ikke spres og forbli tykk. Klar til å jamme med kongler hell i krukker og lukke lokket.
 Før du koker syltetøy kongler hjemme i stort antall, gjør lite for å teste at din styrke og innsats ikke var bortkastet. Ja, det er uvanlig, men det er verdt din oppmerksomhet, som under den kalde sesongen av forkjølelse, og det er uunnværlig. Nå vet du oppskriften på syltetøy fra kongler.

 Video jam oppskrift med kongler


 En deilig oppskrift syltetøy video av kongler for deg.
Slik registrerer bryllup konvolutt

 Bryllup dag laget pre-laget invitasjoner, konvolutter trenger bare å signere og sende. Hvordan du gjør det riktig og hvordan du registrerer bryllup konvolutt?

 Wedding Etiquette


 Fra bryllup invitasjon etikette skal sende to måneder før bryllupet dagen, invitert til å ha nok tid til å forberede bryllupet ditt eller informere deg om umuligheten av å delta i feiringen. Kjæledyr sende invitasjoner og fire uker før den fastsatte dagen, men ikke senere.
 Antall invitasjoner er også en svært viktig sak, spesielt hvis du gjør en eksklusiv invitasjon til å bestille. Vanligvis invitasjoner trenger 15-2 ganger mindre enn antall inviterte gjester.

 For par eller familier med barn under 18 år sendt en invitasjon. Så du trenger å gjøre gjestelisten for å reflektere disse nyansene. Men ikke bestille invitasjoner og konvolutter strengt med antall invitasjoner sendt. Har litt mer bare i tilfelle. Kanskje du ønsker å invitere noen andre, eller ved et uhell ødelegge eller invitasjon konvolutt.

 Hvordan kontakte besøkende


 Invitasjonen Unngå å bruke navnene refererer til sine gjester ved navn og patronymikon eller bare ved navn. Ifølge etikette navnet kommer første kvinnen, og hennes ektemann. Barn av foreldre indikert etter. Dersom flere barn, så etter ansiennitet, og starter med den eldste.
 Ifølge etikette, bestemte seg for å invitere eldre gjester personlig. Sjekk listen hvilke av dine gjester eldre du kan spørre i person. Slik oppmerksomhet på din del vil det være veldig fint.
 Det finnes regler for etikette, bryllup konvolutt signering.

 Tegn konvolutt


 Konvolutter er signert bare for hånd ryddig håndskrift. Du kan leie en spesiell person hvis du ikke er gitt av naturen vakker håndskrift.
 Ifølge etikette, bruke to konvolutter. Den ytre konvolutt spesifisert destinasjon adresse og adresse. Internt konvolutt spesifisert navn gjest eller gjester hvis invitasjonen for familien. Den indre konvolutt med ansiktet til utsiden av ventilen. Inne i konvolutten er ikke zadrukovuyetsya.
 Før du begynner å signere konvolutter, sjekk alle igjen: Kjenner du navn og etternavn på alle gjester, vet du deres adresse, hvis du er sikker på nøyaktigheten av adressedata. Etter denne kontrollen, har du ingenting å gjøre, men å signere bryllupet konvolutt.  
M klar skjæring, bearbeiding av bilder

 Kjøtt skjæring, design som vi fortelle dere i dag er et festlig bord dekorasjon hvis det er innrammet i en uvanlig måte. Foreløpig oppskåret kjøtt på bordet - ikke uvanlig, og ikke et tegn på flott ferie. Men festlig humør hun kan gi, vil det gi god design kutte kjøtt. Det er mange måter å dekorere undervisning og skjæring av kjøtt. Lage kjøttstykker for festbord er avhengig av kreativitet og fantasi.

 Kjøtt skjæring - Motivet "Mix"


M klar skjæring, bearbeiding av bilder

 Hva kan være kjøtt på tallerkenen din? Dette er ulike typer pølser, skinke, svinekjøtt, Podcherevok, med lag av fett, osv Alt dette kuttet tynne blader og kan være pent lagt ut på en plate. Det skal bemerkes at utformingen av skjære kjøtt for ferien tabellen er avhengig av fargen på kjøtt, fordi den opprinnelige er en kombinasjon av farger. Hvis alt går bra, vil det gi en god appetitt gjester og anerkjennelse ferdigheter elskerinne. På et stort fat kan sette kjøtt på flere måter.

 Å gjøre kutt av kjøtt pølser:


M klar skjæring, bearbeiding av bilder

 Forskjellige typer av pølser kan byttes lag, legging i en sirkel i en spiral, rader av vertikale halvsirkel i form av en regnbueørret.
 Tynne lag av kjøtt kan slå halm og lære "logger". Det er lett å lage roser fra ulike typer pølser eller kjøtt. For dette kommer til å rulle rundt og er underlagt "kronbladene" blir deretter rettet. Enkelt lage Calla blomster som kan gjøre "ball" og satt i midten av en stripe av ost, en liten kochanchiki mais. Du kan lage en nellik. Sirkel opp pølser i to og deretter i to igjen. Disse elementene kombineres tannpirkere. Du kan sette forskjellige typer kjøtt lysbilder.
 Kjøtt skjæring, foredling av kjøtt ser bedre hvis du legger greener eller grønnsaker.
 I midten av fatet kan settes kjøttsaus eller sennep. Store tynne lag av kjøtt kan brettes fire ganger og undervise vnapusk. Ikke glem om salatblader, oliven eller oliven. Senteret kan settes tannpirkere for enkel nakalyvanie stykker.

 Video oppskrift "design slicing kjøtt på en festbord"


 Alt om utforming kutte kjøtt for helligdager for å se videoen.
Hvordan skjule figur feil gjennom klær?
 Kjent russisk ordtak "I Russland, to ulykker: Fools og veier" fikk ny mening. Nå menn vidzhartovuyutsya som følger: "I tre ulykker: idioter og veier fulle av kvinner i utstyrt leggings! "For å være på denne siden av problemet og å presentere seg med høyre hånd, møter bare beundrende blikk sterkere sex, et presserende behov for å gjennomgå hele garderoben. Med riktig valgt klær kan ikke bare legge vekt på de fordeler, men også ulemper for å skjule enhver figur.
 Leke med proporsjoner
Kvinner er veldig skeptisk til deres utseende, og brorparten av selvkritikk faller på figuren, eller snarere dens feil. Å avlede oppmerksomheten bort fra problemområder å markere verdien av figuren - er kjent for alle. Men ikke bare velge, må du også skjule figur feil gjennom klær. Bidrar i riktig valgt garderobe.
 Hvis problemområdet - det hippe
Skjule tunge bunn hjelp skjørt, skjørt med folder og trapes. Lengden bør være strengt under kneet. Disse skjørt visuelt urivnovazhat proporsjoner og skape en flørtende silhuett. Men altfor korte skjørt og stramt bør unngås.
Eiere brede hofter bør ha i garderoben hennes klassiske trange bukser, lov litt utvidet til bunn. De bør avta i lårene, ikke beleire dem. Til jeans krav er lik.
Jakker og grøft strøk må monteres silhuett og bli litt langstrakt. De gjør visuelt slankere figur og ta oppmerksomheten bort fra problemområdet. Kvinner med en figur "pære", perfekt egnet cardigans, gensere med V-hals, skjorte med krage. Kjoler fortrinnsvis valgt, belte under brystene.
Med tilbehør bør velge smale stropper, håndvesker på korte håndtak, høye hæler eller bakke.
 Hvis problemet området - bryst
Eiere nydelige bryster bør velge bluser, skjorter og bluser skåret fri fra den montert silhuett. Liggende skjorter bare trekke oppmerksomhet til den delen. Velg topp med v-hals og ikke altfor åpen hals. Stoffet bør være tilstrekkelig tykk, helst mørke ottenkov.Uravnovesyt kroppsproporsjoner hjelpe tulipaner skjørt og bukser, knebukser.
Første assistent liten bryster er en push-up bh. Den lar liten økning bryststørrelse etter én eller to i det hele tatt. Hjelpe visuelt å øke bust V-hals, thingies, horisontale striper, store print, diverse draperi, klassisk celle. Men bukser skal være forlatt. Stoffer bør velge ikke stramme og lyse farger.
 Hvis problemet området - mage
Skjule tilgjengelig magen slanking undertøy spesiell hjelp, som kan brukes under alle klær. Den tillater jevn slitasje tettsittende drakter.
Fra bulk bestillinger bør unngås, da de bare trekke oppmerksomhet til problemområdet. Garderobe kan være toppet kjole med høyt liv som ikke bare skjule magen bule, men også bidra til å virke høyere og slankere. Ulike geometriske inserts, vertikale og skrå striper skape den riktige silhuett.
Bukser, skjørt og jeans bør velge høy for å unngå å stikke stygge sider. Langstrakt montert jakker, gensere lapper i området av midjen, bluser og kjoler med lukt skjule problemet området av magen og understreke verdighet figuren din.
 Hvis problemet sonen - ben
Eiere hans korte ben bør ta hensyn til høy innsnevrede kjoler og tunikaer som visuelt forlenge silhuetten. Tilstedeværelsen av vertikale linjer i klær lignende handlinger. Classic bukse eller shorts blusset maksimalt strukket bena. Kombinert med høye hæler de vil hjelpe gjøre deg til en langbent skjønnhet. Farge tights må være samme farge sko, eller risiko visuelt kutte lengden på bena. Korte shorts og skjørt passer korte ben som alle andre.
Ujevne ben hjelpe skjule kjoler og skjørt til midten av kalv lengde. Oppmerksomhet bør fokusere på overkroppen, iført lyse og prangende ting. Bukser bedre å velge bredt eller fakles fra kneet. Trange jeans, bukser, skjorter for deg utestengt, samt høye hæler.
 Hvis problemet sonen - skulder
I dette tilfellet podplechnyky kontraindisert. Smale brede skuldre hjelpe runde og V-hals og dyp cleavage linje. Ermer-lanterner vil skulder mer utbredt, men blusset ermer justere andelen. Yttertøy bør utvides og tilstøtende kutt. Klærne er velkommen og lange vertikale linjer gensere, skjorter og t-skjorter.
Den nedre delen av legemet bør være visuelt ekspandere. Vil gjøre dette tulipan skjørt og bjelle, og bukser med lommer på sidene.
 Hvis problemet området - hender
Komplett hender bidra til å skjule 3/4 erme. Han er alltid relevant, og trekker oppmerksomhet til de finere delene av din hånd - håndleddet. Fra T-skjorter med tynne stropper og topper med korte ermer bør forlates. Men lange ermer med strikk i hånd vil skape mirakler. Damer med fulle armer egnet lys bølget stoff og åpent bryst.
Disse enkle tips vil bidra til å skjule figur feil ved hjelp av klær og lage din silhuett mer attraktivt.  
Яндекс.Метрика