Oppskrift: OST gryte i mikrobølgeovnen

 OST gryte er utarbeidet i mikrobølgeovn oftere enn i ovnen. Fordi mikrobølger har blitt vant til våre kjøkken. Ikke alle ønsker å stå i timevis ved komfyren, og mikrobølgeovn alt er forberedt raskt og uten problemer. Det viktigste - å vite at makt til å inkludere alle måltider.
 Bakt ost i mikrobølgeovnen er veldig enkel. Å forberede velsmakende gryteretter ost trenger bare spesielle retter for mikrobølgeovn. Veldig bra, hvis det er med et lokk, så pudding blir saftigere. Dekk for mikrobølgeovn og du kan kjøpe separat.
 Så, la oss se hvordan å forberede gryte med ost i mikrobølgeovnen?

 Ingredienser for Bakt ost i mikrobølgeovnen


Oppskrift: OST gryte i mikrobølgeovnen


 Ost: 700 g, to spiseskjeer av stivelse, to spiseskjeer sitronsaft 4 egg 3-4 ss sukker, sitronskall, banan eller eple.

 Forberedelse gryte med ost i mikrobølgeovnen


 OST gryte i mikrobølgeovn oppskrift:
 I separate eggeplommen og hvitt. Gni eggeplommer med sukker og sitronsaft. Ost gnidd gjennom en sikt eller knust til en homogen masse ved hjelp av en mikser eller blander. Legg osten til eggene. Det er også å legge stivelse, krydder og salt. All røre eller slå med en mikser.
 Protein shake opp separat i kjølig skum og vmishuyemo dem forsiktig i osteblandingen. Legg frukten. Hvis en banan, så kutt den i små biter. Hvis et eple, det skrelles og frø. Bland, spredt i en bolle for mikrobølgeovn.
 Oppskrift ost gryte i mikrobølgeovnen er utviklet for å drive 650 watt i 12 minutter.
 Mangel på baking i mikrobølgeovn, som ikke danner en fin skorpe. Dette kan elimineres Hvis hold gryte noen minutter på grillen, eller sender pudding med bærsaus.
 Plukk opp ulike bær, kirsebær, blåbær, rips. Sett bærene i et glass på blender og visp med sukker. Sukker kan legges til smak.
 Ifølge vår oppskrift du vil definitivt velsmakende OST gryte i mikrobølgeovn.

 Bakt ost i mikrobølgeovn video


 Deilig ost gryte i mikrobølgeovn, video oppskrift.
Oppskrift: OST gryte med epler i ovnen

 OST gryte i ovnen med epler - en perfekt kombinasjon. Derfor OST gryte i ovnen som alle - både barn og voksne. Det finnes mange oppskrifter på gryteretter ost med epler i ovnen. Vi tilbyr deg en oppskrift på ost gratin med karamelliserte epler.
 Så, forberede pudding med ost med epler i ovnen. Hvordan lage ost gryte med epler i ovnen med sine egne hender?

 Ingredienser for Bakt ost i ovnen med epler


 Vi trenger følgende ingredienser til ost gryte i ovnen med epler kom ut deilig. Ost: 400, 4 egg, 4 ss mel, 2/3 kopp sukker, vaniljesukker.
 For fyllet: epler - 700g, 40g sukker, smør, '50

 Prosessen med å lage ost gryte med epler i ovnen


Oppskrift: OST gryte med epler i ovnen


 Oppskrift Bakt ost med epler i ovnen:
 Forberede epler - for dette de skrelle og frø. Epler skåret i små biter.
 I en panne smelte smør og tilsett sukker. Blandingen av olje og sukker yngel under omrøring, til du får karamell. Spredt i en panne og stek dem epler til den er myk. Hold ut av eplene ikke rotet. Epler bør holde sine brikker, bare for å bli mykere, mer gjennomsiktig.

 Enkel og deilig ost gryte med epler


 Egg er delt inn i eggeplomme og hvitt. Fray plommer og sukker til en homogen masse. Ost gnidd gjennom en sil, tilsett eggene. Det også legge til vanilje og mel. Alt blandes til homogenitet. Nå, slo hvite i frodig skum og tilsett dem til ostemassen, miksing grundig.

 Bakt ost i ovnen for barn


Oppskrift: OST gryte med epler i ovnen

 Oppskrift gryte med ost med epler i ovnen:
 Mer ost gryte med epler i ovnen for å forberede dette. Form smøres med olje. På bunnen av formen Sett epler i karamell og spredt jevnt. Sett toppen av ostemassen. Vi legger en form i ovnen. Stekes ved 170 grader i ca 40 minutter.
 Epler er bedre å ta sure varianter. Samt legge kanel epler, og helt på toppen pudding er helle karamell. Mens ost gryte i ovnen, kan du lage mat karamell med sukker og smør. Du kan bruke honning i stedet for godteri.
 Nå som du vet en deilig oppskrift gryte med ost i ovnen hjemme.

 OST gryte med epler i ovnen Video


 Denne videoen ostemasse pudding med epler og blir gylden stekt, ha en god utsikt video oppskrift.
Oppskrift salat med blekksprut og ost

 Det sies at folk i Middelhavet avvike god helse og lang levetid, som er spist sjømat. Et utvalg av sjømat på bordet kan bare misunne. Dette reker, blekksprut og blekksprut, for ikke å nevne fisken.
 Sjømat og vi øker i kosten. Men trolig den mest favoritt her er blekksprut. Denne variasjonen i salater, som av blekksprut er ikke forberedt, sannsynligvis mer enn med noe annet produkt.
 Og dette er forståelig. I motsetning til andre sjømat, trenger blekksprut ikke har en sterk "sjø" smak, med tett kjøtt, inneholdende et kompleks av vitaminer og mineraler, og også har et lavt kaloriinnhold.
 Selv gourmeter som blekksprut salat oppskrift med ost hjemme.

 Hvordan å lage mat blekksprut salat med ost?

 Ingredienser for Salat av blekksprut med ost


 Du trenger: blekksprut - tre skrotter, 200 gram ost, 3 egg, to små epler, majones, persille, salt og pepper.

 Salat av blekksprut med ost


 Først forberede alt vi trenger for salaten.
 Blekksprut hell kokende vann og ren fra filmen. Deretter koke dem i kokende vann.
 Kok eggene kjølig og sted i kaldt vann.
 Løk skåret i tynne halv-ringer og parboiled å fjerne bitterhet og smak av løk lage mykere - så han vil ikke score blekksprut smak.
 Nå må vi lære hvordan å forberede en salat med blekksprut og ost samle alle ingrediensene.
 Squid holder seg sjelden. Egg er renset fra skallet og fint kuttet. Ost skåret i små terninger, eller gni på et rivjern. Epler skrelles og frø og skåret i små terninger
 Bland blekksprut, egg, ost og epler, legg majones og bland. Tilsett salt og pepper etter smak.
 Oppskrift salat med blekksprut og ost er enkel å tilberede hjemme. Hvis du legger litt fantasi, kan du, ved å endre eller legge til ingredienser for å lage andre alternativer. Majones kan erstattes med olivenolje. Legg epler eller ikke - det er også et spørsmål om smak. I stedet for epler, kan du legge hermetisert ananas eller agurk eller kål. Hvis du ønsker å gjøre en solid salat, tilsett kokt ris. Ost kan brukes ikke bare durumhvete, men smeltet.  
Hvordan å forberede en salat med reker og ost oppskrift

 I dag vil vi lære deg hvordan å forberede en salat med reker og ost for en deilig oppskrift.
 I å lage en salat med reker og ost tid mange gjør det ikke.

 Ingredienser for å lage salat med reker og ost


 - 150 gram kokte og pillede reker;
 - 100 gram ost;
 - 50 g ost;
 - 3 egg;

 - 1-2 fedd hvitløk;
 - Majones (eller rømme på din smak);
 - Salat;
 - Dill;
 - Salt.
 Koke reker og egg. Deretter kuttet egg i terninger. Hard ost gni på en liten og smeltet - på et grovt rivjern. Bearbeidet ost gni ubehagelig fordi tidligere det kan fryse i fryseren. Knust hvitløk. Bland alle ingrediensene med majones og tilsett salt. Klar til å legge ut en salat av salat og dryss med urter. Salat er klar!
 Oppskrift salat med reker og ost
 En annen oppskrift som ikke vil ta mye tid. Det tar bare 30 minutter.

 Ingredienser:


 - 400 gram pillede reker;
 - 6 egg;
 - 200 gram ost;
 - Majones (helst oliven).
 Cook egg. Reker skålde med kokende vann bedre. Ost gni på et grovt rivjern. Sette det hele i en bolle og bland med majones. Smaken, som du liker, kan du legge til salat dressing.
 Nå vet du oppskriften salat med reker og ost.  
Hvordan lage toast med et egg?
 Toast - en universell rett. I fantasien kan den brukes som en frokost, snacks eller lunsj. På middag toast med egg ikke er anbefalt, for feit og tunge måltider før sengetid påvirker mage-tarmkanalen. Toast med egg kan tilberedes på ulike oppskrifter, men er spesielt enkel og interessant. Videre egg toast kan gjøre på komfyren, i ovnen eller i mikrobølgeovnen i noen minutter. Toast med egg i mikrobølgeovnen
 Toast til frokost behov:
 tørket hvitt brød;
 egg;
 sukker;
 salt etter smak;
 kanel;
 melis.
 Avhengig av antall porsjoner er regulert og antall ingredienser. Dermed en servering av hvitt brød trenger ett egg, en teskje sukker, en klype kanel. Melis for sprinkling behov. Forberede egg på toast med enkle instruksjoner:
 1.  Pisk egg med sukker, tilsett salt etter smak og kanel.
   Bløtlegg brødet i eggedosisen, noe som gir løgnen noen få minutter.
   Sett på en flat tallerken med toast fremtiden.
   Ved full effekt mikrobølgeovn koker dem i 5-6 minutter.
   Klar, varm toast pensle med smør, dryss med melis og serverer frokost. Fra de som er utarbeidet i en panne, ikke annerledes, bortsett fra at det ikke er noen typisk skorpe.
   Toast med egg i pannen
   For å forberede en saftig og deilig snack til øl, trenger du:
   små skiver hvitt brød;
   egg;
   dufter;
   hvitløk;
   ost;
   salt etter smak.
   Visp egg rim, tilsett krydder. Gni hvitløk brødskivene eller legge knust hvitløk inn i eggedosisen. Ost gni på et lite rivjern. Gløde pan samtidig suge skiver av hvitt eller brunt brød i eggedosisen. I en varm panne helle vegetabilsk olje eller smelte smør til å smake. Sett toast, dryss med ost hver. Lukk lokket og stek i 2 minutter, deretter snu og riste den andre siden også, dryss med ost. Stek et par minutter. Fjern fra pannen og smak til med salt etter smak. Forrett med hvitløk og ost klar!
   Toast med egg i ovnen
   Toast med egg i ovnen og forberedt som en egen rett, og som et supplement til frokost. For noen pick-me forberede toast oppskrift. Samtidig ovnen til 220 grader, varme. I en varm ovn, sette pannen med toast og stek i 5 minutter. Flip er ikke nødvendig. Deco kan smøre olje og fett kan riste seg i beredskap.
   Spesielt, blir ristet brød med egg i ovnen frodig og saftig, selv om ingrediensene er tatt bare brød, egg og salt eller sukker. I tillegg kjøle ned, maten er bare deilig.
   Ikke nødvendigvis en toast og melk i matlaging. Selv om det selvsagt kan det bli en full frokost 2 i 1: og eggerøre, og brød til ham. Men ingen melk toast med egg utarbeidet raskt bli myk, men ikke altfor sjelden.  
Яндекс.Метрика