Oppskrift på jordbærsyltetøy

 Alt av søte jordbær og fans vil måtte smake oppskrift jordbærsyltetøy. Å ta jam bær er ikke stor, og prøv å bær var omtrent samme størrelse. Store vakre bær friske.
 I hver familie, selvfølgelig, er en oppskrift på jordbærsyltetøy med sine hender og sine hemmeligheter av sin forberedelse. Vi vil fortelle deg oppskriften, intensiv-jam. Jordbærsyltetøy fordel i at det holdt det største antall vitaminer og matlaging tar ikke mye tid. En annen fordel med denne jam - bær, det gjør ikke rozvarytysya så syltetøy er veldig vakker. Bær til syltetøy er bedre å ta sent. De er vanligvis de søteste og mest av dem vitaminer. Dermed instruksjonen hvordan du koker jordbærsyltetøy hjemme.

 Ingredienser


Oppskrift på jordbærsyltetøy

 På 1 kg bær tar 400-600 gr. sukker. Sukker kan ta for å smake. For de som liker en søt jam kan ta mer, og hvis du vil ikke cloyingly syltetøy, kan sukker ta mindre, men ikke mindre enn 300 gram. per kilo bær.

 Lage syltetøy


 Hvordan lage jordbærsyltetøy hjemme:
 Bærene er forsiktig tar over, ren av blader og stilker, forsiktig vaske og obsushit. Å prosohly bær, kan du ordne dem i stoff eller tykt tørkepapir.
 Sett jordbær i en kjele, hell ønsket mengde sukker og kjøle over natten.
Oppskrift på jordbærsyltetøy

 Neste dag, sette bær på middels varme og la koke. Fjern skum og brann zbavlyayuchy ikke la bær koke i fem minutter.
 Banker og syltetøy å dekke pre-sterilisert. Jordbærsyltetøy bør ligge tørt og varmt i bankene, så best å sterilisere ovnen. Nå som du vet hvordan du skal lage jordbærsyltetøy.
 Jordbærsyltetøy helles i glassene, snu opp ned, dekk med et håndkle og gi stativ.
 Hold jordbærsyltetøy bedre på et kjølig sted.
 Vi håper du liker vår oppskrift.

 Video oppskrift på jordbærsyltetøy


 Eksempel video om hvordan du koker jordbærsyltetøy.
Jam med plomme oppskrifter

 For elskere av søt-sur smak av plommesyltetøy egnede oppskrifter er svært vanlig. De fleste syltetøy er utarbeidet med plommer. Før du koker med plommesyltetøy hjemme, la oss se hvordan de er rike. I plommer er: vitamin A, C, B, mineralsalter, organiske syrer. Det har gunstige effekter på tarmen, mage, desinfiserende egenskaper, vanndrivende. Styrker nervesystemet, øker styrken av blodkar, senker blodtrykket. I folkemedisinen brukes ikke bare frukt, men løv og kvister.

 Syltetøy av plommer: Fordeler


Jam med plomme oppskrifter

 Det er derfor et mildt avføringsmiddel, så det er best å ikke overspise. Forsiktighet er nødvendig når det brukes til å behandle pasienter med diabetes og gikt. Jam med plommer (oppskrifter er ikke viktig) tar ikke barn i stort antall, da dette kan føre til frustrasjon, smerte og mage urchanyyu. Plum er ikke bare brukes i oppskrifter på plommesyltetøy og generelt i matlaging, men også i folkemedisinen og kosmetikk. Ikke spis sure plommer, som de er ennå ikke moden, og kan skade kroppen din.
 Oppskrift på plommesyltetøy

 Ingredienser:


 Plommer: 1 kg
 Sukker: 1kg

 Hvordan lage syltetøy med plommer


Jam med plomme oppskrifter

 Vår oppskrift på plommesyltetøy kan tilberedes helt fra alle varianter av plommer. For noen plommesyltetøy passe enda litt knust. Grundig vask med kaldt vann, bringe vannet til å renne. Fjern frøene ikke å møte "overraskelse" i den ferdige delikatesse. Du kan gjøre dette for hånd eller klippe søm hvis tett plomme. Dekke opp sukker og la stå å renne ga juice. Deretter satt på en langsom brann i en time. Når du gir en mye lengsel plomme juice. På middels varme kok opp og umiddelbart fjerne. Helle varmt i rene glass.
 Alternativer for hvordan å lage mat med plommesyltetøy hjemme mye. Mens matlaging kan legge litt krydder for å gjøre smaken mer mangfoldig. Hvis du legger litt gelatin, får du en fantastisk gelé, som kan brukes som en fylling for bakverk. Hvis du koke litt mer, får du en jam. Velg og nyt smaken.
 Det var en oppskrift på syltetøy fra plommer. Nå vet du hvordan du skal lage mat med plommesyltetøy hjemme.

 Video av plommesyltetøy matlaging, oppskrift


 Forståelig og tilgjengelig for hver oppskrift video med plommesyltetøy.
Oppskrift sitron jam. Sitron syltetøy

 Jam med sitron kan trygt tilskrives en av de mest uvanlige. Sammensetningen av frukten ikke er mer nyttig enn en sitron. Men knapt noen tør å ha den rå. Sitron brukes som et middel for mange sykdommer. En matlaging uten sitron rett og slett ikke kan gjøre.
 Jam med sitron oppskrift gir vi deg - en merkelig kombinasjon av smak og farge. Sitron jam bevarer alle de verdifulle kvaliteter av sitron. Dette er en sann lager kraft og helse. Mer vitamin C rik frukt er vanskelig å finne. Vel det faktum at det kan tilberedes syltetøy hele året, så mange interessante oppskrifter med sitron jam for vinteren. I dag skal vi fortelle deg hvordan du koker sitron jam.

 Ingredienser


 For matlaging trenger du: 1 kg av sitroner, 15 kilo sukker og 2 kopper vann. Sitroner velge tykk med en glatt og tynn hud.

 Hvordan lage sitron jam


Oppskrift sitron jam. Sitron syltetøy


 Hvordan lage syltetøy fra sitroner:
 Først av alt, må du kutte sitronskall, sitron og de satt i kokende vann i 20-25 minutter. Nå vaske sitroner i kaldt vann og skjær i skiver. Fjern forsiktig alle frø fra sitroner.
 Legg sukker i to kopper vann og koke sirup. Sitron wedges dukkert i sirup og kok over svak varme. Still sirup med sitron, avkjølt til syltetøy. Så igjen, gjenta denne prosedyren, ta å putre sirup med en skive sitron til en byll.
 Umiddelbart etter at du kan brytes sitron syltetøyglass og i nærheten.
 Vi fortalte deg oppskriften på sitron syltetøy uten tilsetningsstoffer, mens det er mange alternativer med sitron jam med ulike tilsetningsstoffer.
Oppskrift sitron jam. Sitron syltetøy

 Syltetøy med sitron og tilberedt med nøtter, med kiwi, appelsiner og andre frukter.
 Forresten, kuttet sitronskall ikke kaste bort. Skjær den i fine strimler og tørr. Gjør krydder i en krukke med et tettsittende lokk. Sitronskall er mye brukt i matlaging, og du vil ha din lager.

 Video oppskrift på sitron syltetøy


 Interessant video "hvordan å lage mat sitron jam."
Påske 2015

 Blant religiøse hellig ikke bare ortodokse kristne, men også en rekke andre troende som har andre trosretninger, er påske.
 Uavhengig av sin dato for beregning og stereotypier feire essensen av denne festivalen er unik og en feiring av tro.
 Noen forskjeller påske i 2015 basert på religion fortsatt har først og fremst dreid seg datoene for feiring.

 Påske 2015 ortodokse


 Forskjellen i tallene skyldes spesiell tilnærming hver kirken å gi Kristi oppstandelse, eller for å være mer presis, den brukes til å beregne denne kalenderen.
 I tradisjonen av den ortodokse påsken i 2015 kommer den 12. april, og denne gangen vil det bli innledet av fasten før påske.
 Som for feiringen av denne datoen, i forhold til tidligere år endret ikke: blant de viktigste egenskapene er påske kaker og fargede egg.
 Mange tvister tradisjon er å besøke gravene til avdøde den dagen, fordi ideen om kirkeministre er at den dagen hans oppstandelse skal assosieres med glede, mens på All Souls Church Calendar tildeler andre datoer, men så, hva er det hele avhenger av indre holdning.

 Påske 2015 katolikker


 Forskjellen med den ortodokse feiringen dato er nøyaktig en uke siden den katolske påsken i år kommer den femte april.
 I noen land i denne forbindelse er selv spesiell ferie, utformet for å sikre at folk er fullt ut i stand til å nyte hans oppstandelse og tror det er sjelen.
 Symbolet på ferie er ikke bare påskeegg, men tallene kaniner. Påske kanin har en spesiell rolle i feiringen, som det symboliserer fruktbarhet og henholdsvis og gjenfødelse. Denne kaninen kan være absolutt alt, fra bildene på kortet eller utført med sjokolade for å leve. Mange katolikker gjøre ferien til påske bunnies med hendene fra skrap materialer.

 Påske 2015 jødene


 Det vil bli feiret 4 april og feires i løpet av uken.
 Det antas at dette er den perfekte tiden ikke bare for å føle troens kraft, men også for å gi slipp på alle bildene og avstemme med de som ble fjernt.
 Den viktigste symbolet på påsken jøder - er matzo, som kan kalles en analog ortodokse påsken. Dette usyret brød er en lang historie med folk som hadde vært på vei en masse problemer. Resten av jødene i feiringen av denne joyous, som i andre land.  
Яндекс.Метрика