Oppskrift Pumpkin jam med appelsin og sitron

 Gresskar syltetøy med appelsin og sitron i vinter har veldig bra smak. Det har lenge vært antatt at gresskar - det er den mest anriket grønnsak. Oppskrift Pumpkin jam med appelsin og sitron vil hjelpe deg å ikke bare beholde alle vitaminer og mineraler gresskar, men mette det viktig vitamin C, som inneholder rikelig i sitrus. Før du koker gresskar syltetøy med sitron og appelsin i vinter, la oss se hvordan vi kan hjelpe squash. Den er rik på vitaminer, proteiner, fett og karbohydrater, glukose, cellulose, sporstoffer og mineraler, karoten.

 Jam gresskar med oransje i vinter: fordelene


 Gresskar juice er et avføringsmiddel og vanndrivende effekt. Leger anbefaler en diett for å gå inn i den for å forebygge nyresykdom. Har en gunstig effekt på hjerte og nervesystemet. Gresskar er en av de få frukter som har noen form for vitamin K og T, er involvert i dannelsen av bein og blodpropp. Hastigheter opp metabolske prosesser i kroppen. Sammen med ekstra sitrus eller kjole er et mektig våpen i kampen mot virus overfor kroppen i vinter.
Oppskrift Pumpkin jam med appelsin og sitron

 Oppskrift Pumpkin jam med appelsin og sitron i vinter

 Ingredienser:


 Gresskar: 1 kg;
 Sitroner: 1 kg;
 Appelsiner 1 kg;
 Sukker: 1 kg.

 Lage syltetøy "gresskar med oransje"


 Sitroner og appelsiner vaske. Imidlertid skrelle skåret i fire stykker på langs, og deretter inn i segmenter slik at det oppnås trekanter. Gresskar også vaske, skrelle og frø, skåret i skiver. Sette det hele i en beholder og hell alt sukkeret. La over natten til løslatt juice. I morgen, da det viste seg en tilstrekkelig mengde juice i en kjele sette. Etter koking kokk over svak varme i 30 minutter. Deretter la gresskar jam med sitroner og appelsiner er finalen. Den andre gangen satt i brann og kok til de er møre.
Oppskrift Pumpkin jam med appelsin og sitron

 Spill på prosterylyzovannыm banker og tett lokk. Ser gresskar syltetøy med sitron er veldig hyggelig, som kremet gresskar kokt myk til staten, og sitrus skiver forblir intakt.
 Alternativer for hvordan å lage gresskar jam med appelsin og sitron hjemme mye, kan du legge krydder (nellik, kanel, etc.) for å gjøre en rekke smak.
 Det var en oppskrift for gresskar syltetøy med appelsin og sitron med hendene.

 Gresskar jam med appelsiner og sitroner video oppskrift


 Denne videoen gresskar syltetøy med sitron og appelsin går fint og velsmakende.
 Lag en lysbildefremvisning av bilder i løpet av de siste årene har blitt en av de mest populære hobbyer. Det skjedde som trykte bilder er borte, og den vanlige bildevisning på datamaskinen er ikke interessant. Vi kan si at fotoklypы - den nye trenden designe favorittbilder.
For å forberede en lysbildefremvisning av bilder, må du ha på hånden kvalitet
programvare for å lage video fra bilder. Det er omtrent så myk og vil bli diskutert i denne artikkelen - er enkelt og intuitivt program "FotoShOU PRO».
Vi vil fortelle deg hvordan du gjør foto video ved hjelp av flere muligheter dette verktøyet. Du vil lære alt du trenger om å legge til lysbilder i prosjektsøknaden overganger, effekter, musikk osv
 Installation and Getting Started
Hvordan lage foto video?
 Det første du trenger å laste ned "FotoShOU PRO» og installere på din datamaskin. Det er veldig enkelt. Vent til fordeling er lastet ned og dobbeltklikk på den med musen. Dette åpner Setup Wizard. Det kan hjelpe deg raskt installere alle programkomponenter og vil være i stand til å gjøre den første lanseringen redaktør.
Deretter kan du begynne å jobbe med en ny bildeserie. For å legge til et prosjekt bilder, bare velge den i Bla gjennom PC. Du vil se ham i venstre kolonne i hovedmenyen verktøyet. Bruk musen til å dra bildet blir til lavere arbeids panel. Om nødvendig, kan en foto lysbilder byttes ut, kopiere og slette.
 Legge til overganger og skjermsparere
Før du gjør en video med bilder, anbefales en del arbeid med miniatyrer og overganger. De kan finnes i de respektive kategoriene.
Hvordan lage foto video?
 "FotoShOU PRO» har bygget en samling av ferdige priser for enhver smak og farge. Bare velge en bestemt mal og redigere det som du trenger. Å bytte til redigere malen, åpne "Rediger lysbilde."
I skjermsparere, kan du finne de opprinnelige overganger til lysbildefremvisningen. Overganger - en levende animerte innstikk mellom lysbildene medfølgende video display. I den allerede eksisterende katalogen vil du finne alternativer slike konverteringer som standard, dobbel, gradient fyll og 3D. For søknad spesifikk overgang må klikke på den to ganger.
For å bruke en overgang i videoen, dra det til en spesiell celle lysbilde. Deretter nye overganger automatisk erstatte de gamle.
 Bruk effekter og musikk
Unike og spektakulære spesialeffekter - dette er hva som vil hjelpe deg å lære å lage foto video. De er i en egen modul "Effekter". Blant alternativene som presenteres i vedlegget - uvanlige 3D-flyvninger og panoramaer, høst blader og hjerter, og november snø, skyer, tåke, og mer.
Hvordan lage foto video?
 Når du velger din favoritt effekter vil bare dra dem på lysbilder med bilder. Tidligere en mal effekt kan testes i en spesiell spiller.
Nå vurdere mulighetene for musikalsk utforming av lysbildeserien. Du kan legge til en lydfil fra datamaskinen, som vil følge med videoavspilling. Dette kan gjøres i kategorien "Musikk".
I tillegg tilbyr programmet høres hvert lysbilde individuelt. For å gjøre dette, gå til Rediger-menyen lysbilder, bilder og velge "Sound". Deretter er det tre alternativer for å legge musikk å velge mellom: opptak fra en mikrofon, laste opp vilkårlig sammensetning med PC eller imponerende lyd fra den innebygde i katalogen.
 Besparende lysbilde
Hvordan lage foto video?
 Summere ferdigstillelse snakke om hvordan å lage foto video, vil jeg gjerne fortelle deg litt om hvordan du kan bevare den resulterende bildefremvisning.
Å eksportere videoformatet du trenger, gå til "Create". Her kan du velge hvor du vil lagre photoclip. Dette kan lage videoer i AVI eller MPEG, ta notater, lysbildeserier på DVD med interaktiv meny eller konvertere video til YouTube.
Avhengig av hva du ønsker å velge et bestemt alternativ og sette opp alle de nødvendige parameterne konvertering. Brukervennlig veiviser hjelper deg å vurdere kvaliteten, codec, størrelse og andre konfigurasjoner fremtid video. Konvertering tar ca 5-10 minutter, og resultatet du får høy kvalitet video fra bilder.
Last ned program for å lage video fra bilder fra den offisielle nettsiden fotoshow-pro.ru.  
Hvordan du rengjør laptop-tastatur?
 Innhold laptop-tastatur ren er viktig ikke bare fra et estetisk synspunkt. Det forlenger også levetiden på laptop-tastatur som denne typen datamaskiner plassert på sin interne "stuffing". Støv, skitt, vann, mat fragmenter og søl som kommer til overflaten av tastaturet, og kan få på de viktigste komponentene og moduler av enheten. Derfor, jo mer regelmessig du tilbringe rengjøring tastaturets overflate mot forurensning, jo mindre sjanse for at du noensinne vil trenge for en full demontering av laptop til "generell rengjøring".
 1.  Den enkleste måten å rengjøre tastaturet mot støv og smuss partikler er å bruke en støvsuger for å fjerne disse forurensninger fra overflaten av tastaturet og ut av hennes nøkler.
  Slå av den bærbare datamaskinen, koble den fra alle ledningene, plassere i et praktisk sted å jobbe, satt i en liten støvsuger munnstykket for rengjøring møbler og nøye propylososte tastatur.
  Børste trenger bare en liten kjøretur på tastaturets overflate, heve støv og smuss bust. Ikke i noe tilfelle være en betydelig innsats for å legge press på børsten og hvordan du gjør det mens rengjøring av tepper.
  Hvis alt er gjort nøyaktig, enhver husholdning støvsuger, selv skape en stor vakuum som ikke vil føre til at laptop-tastatur, og det ingen skade. Bruk spesielle data rengjøringsmidler arbeider fra USB-kontakten er ikke anbefalt på grunn av sin lav effekt.
  Hvis du er i tvil om bruk av en støvsuger, for rengjøring av tastatur kan også bruke spesielle bokser med trykkluft brukes til rengjøring datamaskiner fra støv. Med opp-dyse i en vinkel på 45 grader til tastatur blåst deler av komprimert luft og fjerne med en myk klut i mikrofiber overflate med tastatur støv og skitt som vil stige i renseprosessen.
  Hvordan du rengjør laptop-tastatur?

  Siden dramatisk utvidelse av komprimert gass ved fysikkens lover er til kjøleribben, så den behandlede overflaten kan dannes bыstroysparyayuschyysya kondensat. For å redusere risikoen for skade på bærbare kondens til et minimum, opp-hold munnstykket på en avstand på minst 2-3 cm fra tastaturet.
  Å fjerne fet flekker fra fingre på tastaturets overflate er nødvendig å bruke en spesiell renere. Demping dem med en myk klut microfiber tørke tastaturet på den bærbare datamaskinen og dens mezhklavyshnыe området.
  Gapene mellom rader med taster, noe som er vanskelig å få et sammensatt vev eller klut kan rense bomullspinner til å være pre-suge vaskemiddel for enklere fjerning av skitt.
  Hvis du har ingen erfaring, å demontere noen taster på tastaturet for å fjerne nabyvshuyusya skitt under dem, som anbefalt i noen artikler på internett, anbefaler vi ikke. Enhver demontering enheten ikke klarer å spore dem og starte det bare mulig med god grunn, som avgjør dens nødvendighet. Lysforurensing, ingen effekt på resultatene av tastaturet, slike grunner gjelder ikke.
  Ikke angre brukt på laptop-tastatur rengjøringstiden. Du må naverstaete det, som i den velstelte og rene laptop noen jobb raskt, effektivt og behagelig. Du kan sjekke det ut!  
Яндекс.Метрика