Oppskrift syltetøy med oransje skreller

 Jam med oransje skreller inneholder mange nyttige vitaminer. Vitaminer er i stand til å støtte legemet og gir beskyttelse i den kalde årstid. Som du vet, i skall av appelsiner inneholder enda flere vitaminer enn sin kjerne. De fleste mennesker liker ikke å spise skallet, fordi noen ganger er det ikke veldig hyggelig å smaken. Oppskrift syltetøy med oransje skreller vil vise deg det motsatte. Skallet av frukten kan også være deilig, pluss det faktum at det er vitaminer som er nødvendig for forkjølelse. Friske appelsiner ikke alltid ønsker å spise, men det jam med te veldig godt.
 Før du koker syltetøy med oransje skreller hjemme, la oss se hva vitaminer de inneholder. Orange i rå form inneholder K, Zn, P, Mg, Fe, Pb, Ca, vitamin B-kompleks, C, A, fettsyrer etc. Ofte brukt som et antiviralt legemiddel. "
Oppskrift syltetøy med oransje skreller

 Det har en gunstig effekt på fordøyelseskanalen. Senker kolesterol, kan bli brukt som et forebyggende tiltak mot hjertesykdom. Sammen med positive effekter på kroppen og kan oppleve negativ, mot sykdommer i mage, tarmer. Orange er den mektigste allergen, så ikke glem det til folk med en predisposisjon for allergier. Heller ikke overspise, og alt vil bli bra.

 Jam med oransje skreller oppskrift:

 Ingredienser:


 Appelsinskall 500 gram;
 Sukker: 500 gram;
 Vann.

 Lage deilig syltetøy med appelsinskall


Oppskrift syltetøy med oransje skreller

 Samle det nødvendige antall skorper, vask. Sett i en kjele, dekk med vann og kok i 15 minutter. Deretter tappe vannet. Hell rent vann og koke igjen. Gjenta flere ganger, er det nødvendig å gå bitterhet. Etter siste matlaging, la avkjøles skorpe og veie det å se hvor mye trenger sukker. Å jamme med appelsinskall var så søt, sukker og skorper forholdet skal være 1: 1. Slipe kjøttkvern. Hakket skall sende en kjele, hell sukker og kok i 40 minutter. Før slutten av matlaging, tilsett sitronsyre eller sitronsaft. Klar til å jamme med oransje skreller sette til preparerte krukker og lukke lokket.
 Alternativer for hvordan å lage syltetøy med oransje skreller hjemme mye. Du kan rett og slett skrelle kuttet i biter og rull inn i et rør, slik at de vil se elegant som roser.

 Jam med appelsinskall oppskrift video


 Denne videoen er tilberedt deilig syltetøy med oransje skorper.
Oppskrift syltetøy med tørkede aprikoser

 Jam med aprikoser kan trygt klassifiseres som uvanlig. Hvis du ville ha noe velsmakende og tradisjonell matlaging er sliten, kan du prøve å gjøre noe uvanlig. For eksempel, tørket frukt syltetøy. Tørket frukt er ikke bare tørket epler, men aprikoser, svisker, tørkede bananer, etc. Et stort felt for fantasien. Tenk om vinteren er over deg favoritt aprikossyltetøy, er fantastisk med tørkede aprikoser, som er like nyttig og ikke miste sin smak syltetøy oppskrift.
 For å bestemme hvordan de skal lage mat med tørket aprikos syltetøy hjemme, forstå hva som er og aprikoser er vitaminer i den. Tørkede aprikoser - er pitted tørkede aprikoser. Det er en annen bror av tørkede aprikoser - tørkede aprikoser, skiller den seg i at når tørket det ikke kan fjernes fra ankelen. Men det er på grunn av det faktum at han holistisk, inneholder aprikos mer næringsstoffer.

 Jam med aprikoser: Fordeler


Oppskrift syltetøy med tørkede aprikoser

 Tørkede aprikoser og tørkede aprikoser er rike på jern, kalium, karoten, kalsium, fosfor og vitamin B5 som virker positivt for immunforsvaret, øker hemoglobin og styrker hjertet. Med denne mengden av vitaminer kan brukes til å bekjempe mangelsykdommer i løpet av våren, når ingen fersk frukt og grønnsaker. Aprikoser ingen kontraindikasjoner, men ikke overspise da dette kan føre til diaré.

 Oppskrift syltetøy med tørkede aprikoser

 Ingredienser:


 Aprikoser: 1 kg;
 Sukker: 1 kg;
 Vann: 35-4 briller;
 Skrelle en appelsin eller mandarin.

 Hvordan lage syltetøy med tørkede aprikoser


Oppskrift syltetøy med tørkede aprikoser

 La denne oppskriften jam med tørket aprikos og dyrt, men verdt det en unik smak. Ikke glem at du må ta aprikoser. Deretter legge det i en beholder med kaldt vann og la stå opp i 15 minutter deretter vasket fire ganger med kaldt vann igjen fylles med vann og la det hvile i 6 timer. Ta den ut og kuttet i små skiver. Væsken der det orde, ikke hell, og det tilsett sukker sirup og kok (koke 5-7 minutter). Når sirup er klar, hell der aprikoser, hakket krydder og skip i brann i 15 minutter. Klar jam helles i preparerte krukker og nær.
 Alternativer for hvordan å lage mat med tørket aprikos syltetøy hjemme mye, kan brukes i stedet for skrelle mandler eller nøtter (valnøtt, hasselnøtt).
 Den var enkel og deilig oppskrift med tørkede aprikoser jam med hendene.

 Jam med aprikoser oppskrift video


 Interessant video oppskrift syltetøy med tørkede aprikoser for deg, kjære lesere.
Hvordan suge erter suppe?
 Vanligvis alle kokebøker rådes til å suge erter før matlaging med kun ett formål - å fremskynde sine forberedelser. Det virker som i dag dette stadiet er det mulig å utelate: Moderne trykkokere, Trykkokere dem og annet lignende utstyr razvaryvaet mirakel bønne puree til staten bare noen få minutter. Men selv i disse tilfellene, er tidligere avslapnings erter viktig! Spesielt når du ikke trenger å konvertere korn mos, og helst holde dem i hele skjemaet. Soaking bare og bidrar til deres form under matlaging, beskytter mot sprekker. Hvordan erter suge før matlaging?
 1.  Erter bør ta, fjerne rusk og urenheter og vaske to eller tre ganger i kaldt vann.
   Hell korn i kaldt vann (to deler vann til en del tørre bønner). Vanntemperaturen bør ikke være høyere enn 15 °, for å hindre souring fordi selv de svake syre medium langsom matlaging erter, noe som gjør det røft og tøft. Av denne grunn bør du ikke legge til det under matlagingen (til den er helt myk) noen sure matvarer.
   Korn bør forbli i vannet så lenge som helt nabubnyaviye. Når vekten av erter vokse til to ganger dets vekt i tørr, suge anses fullført. Avhengig av type, klasse, vilkår og betingelser for denne lagringsenhetene kan gå fra 5 til 8 timer. Bean holdt for mer enn åtte måneder kreve lengre soaking og lage mat lenger enn nysyltede eller lite tid. Også demper korn sveller raskere når soaking og koker raskere enn tørr.
   Det som var igjen etter at soaking vann bør tømmes, hell erter med friskt kaldt vann eller buljong (usaltet!) Cover og kok på svak varme til bønner mykne. Fortynne innholdet i pannen om nødvendig, bør bare kokende vann til å koke det ikke blir avbrutt; salt - på slutten av matlaging.
   Krever ikke før soaking:
   avskallede erter knust (best egnet for supper, potetmos og korn);
   hvite erter (kokt myk raskere og bedre enn sine kolleger gul og grønn).
   Pea er kontraindisert bare svært små barn og noen pasienter, men ofte mange helt friske mennesker har til å nekte deg selv gleden av å spise dette nyttig og velsmakende produkt. Grunnen til det er i legume proteasehemmere som svekker fordøyelsen av vegetabilsk protein, etterfulgt av økt gassproduksjon, på grunn av noe som ertesuppe med korn og fått en beryktet berømmelse "musikk" kom inn i kategorien "junk" mat.
   For å unngå disse problemene vil suge igjen:
   tilsett vann når soaking i natron (2 h skjeen 100 gram erter og en halv liter kaldt vann.);
   8 timer vann avløp;
   erter Skyll med kaldt vann og begynne å lage mat.
   Men for all sin tilsynelatende enkelhet og brukervennlighet brus erter tvetydig: det raskere matlaging og demper den negative effekten av hemmere, men smaken blir dårligere og ødelegger fullstendig inneholdt i belgfrukter vitamin B1 kvantitet er allerede fallende ved oppvarming.
   Så først prøve å gjøre enkle soaking, kan man finne det tilstrekkelig.
   Og for å hindre oppblåsthet av pillede erter ikke krever pre-soaking, kan du bruke andre - varm måte:
   Skyll og tørre erter dekk med kaldt vann;
   kok opp;
   drenere vannet;
   og umiddelbart hell erter frisk usaltet kokende vann eller buljong (eksistensen av disse må vi ta vare på forhånd at erter ikke blir stående uten varmt vann i et minutt);
   fortsette matlaging som vanlig.
   Også i kampen mot "ert" gasser hjelpe tilskudd av fordøyelsesenzymer med måltider eller kull. Alt dette gjelder ikke bare for supper, men også for alle andre rett av erter, bønner og andre belgfrukter.  
Яндекс.Метрика