Oppskrifter biter av rips

 Rips uavhengig av sin variasjon og farge er en sann kilde til vitaminer og mineraler, som i vinter vil hjelpe for kroppen, spesielt hvis de sparer klokt.
 Oppskrifter biter av rips varierte og forskjellige som vanskelighetsgraden på samme sluttresultat. Behandler dem lettere gruppering på basis av maksimal konservering av næringsmidler.
Oppskrifter biter av rips

 Rips i de blanke feltene


 Rips ut feltene etter varmebehandling mister mye av vitaminer, uansett hvilke oppskrifter med rips implementert.
Oppskrifter biter av rips

 Stor slukker tørsten og minne deg om sommeren rips kompott, for som sammen med bær grener, helle vann i en stor bolle, skyll flere ganger, kutte ut løv og annet rusk, og deretter satt i en pre-vasket nøye tre liter krukker slik at bær okkupert av i det minste en tredjedel av plass. Samtidig er det nødvendig å sette den kokte sirup, som oppnås ved tilsetning av 05 kg sukker pr 3 liter vann. Når det koker, hell ripssirup vil rulle og pre-sterilisert lokk.

 Rips mer nyttige, perfekt for desserter


 Jam med rips - ikke det beste alternativet, siden når oppvarmet meste av vitaminer fordampe. Så mye mer nyttig rips revet med sukker. I en glasskrukke i kjøleskapet og holdt det helt uten å rulle inn.
Oppskrifter biter av rips

 Koker det på to måter: lat og tidkrevende. I de første heller rane bær fra grener, bla gjennom en kjøttkvern, og bland med sukker i forholdet 1 til 1.
 I den andre resulterende massen er nødvendig for å gni gjennom en sil, eliminerer frø og kaken. Slik Solbær syltetøy vil smelte i munnen.

 Veldig vitamin rips


 For å holde alle sine eiendommer, bør du ta hensyn til oppskrifter biter av rips, som ikke trenger noen varmebehandling, uten tilsatt sukker. Det vil være frosne rips, men ikke i ren form og i form av det samme tørk jam, som beskrevet ovenfor, men uten sukker.
Oppskrifter biter av rips

 Den kan fryse i beholdere eller poser med klipp og vinter fortynnet med vann for å gi vitamindrikk, eller legge til en annen rett, fra korn og slutter med desserter og ost.
 Bedre Portion frysing, fordi etter tining bør bær spises umiddelbart.  
Oppskrift av solbær syltetøy.

 Jam med solbær - uunnværlig kilde til vitamin C. Ikke mange vet at fikk sitt navn fra det gamle Korint russiske ordet "stinker", som betyr "sterk lukt". Solbær alltid verdsatt for sine medisinske egenskaper. Siden oldtiden, solbær brukes i behandling av forkjølelse, anemi, gastrointestinale sykdommer. Nylig cassis bær ble brukt mye i kosmetikk.
 Syltetøy, kompotter, syltetøy med solbær - en nødvendig ting i vinter forkjølelse. Denne artikkelen vil fortelle deg hvordan du koker solbær syltetøy hjemme.
Oppskrift av solbær syltetøy.


 Ingredienser


 Du trenger: 1 kg av solbær, 15 kg sukker, 15 kopper vann.

 Hvordan å lage mat solbær syltetøy


 Solbær syltetøy oppskrift hjemme: første solbær bær ta over, atskilt fra kvister, og skyll med kaldt vann.
 For å forberede sirup ta sukker, tilsett halvt glass vann. Den resulterende blandingen skal koke over svak varme, rør av og til, inntil da, til sukkeret løser seg helt.
 Bær hell i en bolle i å lage mat solbær syltetøy, deretter helle sirup. Sett kjelen på en liten brann. Når Solbær syltetøy begynner å koke, koker det ytterligere 5-7 minutter. Klar jam distribuert på forhånd forberedt krukker. Dette understreker oppskriften med solbær jam med hendene.
Oppskrift av solbær syltetøy.

 På grunn av det høye innhold i solbær vitamin C, er det en naturlig konserveringsmiddel. Denne egenskapen solbær bruk ved å legge det til marinader og pickles. Meget god bjørnebær kombinert med andre frukter i en jam, og legger en behagelig surt. For å spare inn så mange svarte rips vitaminer, kan du bare helle kokende vann uten å legge til sukker, og rulle opp bankene. Om vinteren kan du gjøre med et stykke fruktdrikker, sauser, syltetøy og syltetøy.
 Nå vet du hvordan du skal lage solbær syltetøy hjemme (oppskrift ovenfor).

 Jam med solbær video oppskrift


 Interessant video oppskrift hvordan å lage mat med solbær syltetøy.
Hvordan lage deigen for pasties?
 Deilige kaker med saftig kjøtt stuffing, stekt i kokende fett - pasties - populære blant russere, tilsynelatende, i hvert fall i hans hjemland i Asia. Presentert til bordet rør-varme, sin appetittvekkende utseende og god smak de kan vinne hjertet til en dedikert foodie! Men til de sprø kaker tydd til herlighet, husmor matlaging hemmeligheter du trenger å vite ikke bare utsøkt kjøtt fylling, men også av deigen, gir Tsjebureki så attraktiv og går bra med delikat krydret kjøtt! Tradisjonelt gjør Tsjebureki forberede fersk deig tre ingredienser - mel, vann og salt. Imidlertid moderne husmor vellykkede eksperimenter innen koking, noe som resulterer i nye spennende oppskrifter, slik at testen for å gi den opprinnelige smak og krydder.
 De klassiske deig Tsjebureki
 Fremstilling av prøve i dette tilfelle mer enn enkel. For det trenger: 800g siktet mel, 2 kopper varmt vann, 2 ss. ss vegetabilsk olje, 1 ts. salt.
 Ha melet i en bred panne lysbilde. Foreta en kjegle i sentrum av en liten fordypning.
 Rør inn salt vann.
 Forsiktig helle vann inn i trakten under omrøring med en gaffel vekt. Jevnt helle vegetabilsk olje på toppen.
 Vыmesyv hender deigen, dekke pannen med et lokk og la på et varmt sted i en halv time å nabuhla gluten.
 Ha deigen på et melet bord og kna igjen grundig til blandingen blir elastisk og glatt, uten inneslutninger mel klumper.
 Deigen er klar, du kan rulle og muggsopp pasties! Hvis du ønsker å bake deigen fikk en rosenrød, legg i salt vann med 1 ts. Sukker skje.
 Oppskrift egg deig
 Smultringene kokte denne oppskriften ut anbud og sprø nye steke deilige bobler. Du trenger: 1 kopp varmt vann 3 egg, 2 ss. ss vegetabilsk olje, 1 ts. salt og 700 gram siktet mel. Mel når du gjør deigen for Tsjebureki beste å ha på lager, fordi kvaliteten på produktet er forskjellige, og hvis deigen ut veldig myk, kan det hende du trenger en liten mengde mel å blande.
 Dryss mel bredt lysbilde. I sentrum lage en fordypning.
 I pisket egg, tilsett salt og vann. Igjen omrøres blandingen grundig.
 Fluid injiseres i små mengder mel under omrøring. På slutten helle olje på toppen og bland godt igjen deig.
 Å ha test ligge ned i varmen i 20-30 minutter, danner en ball og pakk den i en plastpose, sted i 1 time i kjøleskapet.
 Før modellering deigen på bordet og holde i 20 minutter.
 Ost bakverk making Tsjebureki
 Deigen for pasties, som brukes i utarbeidelsen av ost, blir det saftig og beholder mykhet som steking og kjølt. For denne oppskriften trenger du: 3 kopper mel, 400 gram ost (fortrinnsvis fet), 2 egg, 1 ts salt (Slide) og 05 h Teskje natron, eddik, lesket...
 God pund ost eller hoppe over det gjennom en sil. Dette er for å glatte.
 Pisk egg med salt og lesket brus.
 Gni forsiktig osten med egg masse.
 Legge gradvis mel ost, ikke glemme å blande deigen med en gaffel.
 Når alle ingrediensene er blandet, kna deigen igjen hender, sier det før det på tynt drysset med mel bordet. Hvis deigen kleber seg til hendene dine, tilsett mel, inntil det holde opp med fingrene.
 Pakk inn i plastfolie produkt og la i kjøleskapet i 40 minutter, deretter kan begynne å rulle.
 Disse oppskriftene her - bare eksempler på de kulinariske kreative husmødre. Noen bruker en yoghurt oppskrift som gjør deigen frodig og saftig. Noen kokker legge en oppskrift øl og selv vodka, og hevder at disse komponentene gir Tsjebureki krydret smak og letthet. Spesielt oppfinnsom kokk erstatte vann mineralvann, som sikrer appetittvekkende effekt av bobler når du steker. Men hva ville være et middel til unike deigen for pasties, husk at disse kakene som "flyte" i kokende fett, så ikke spart på det, og ikke glem å jevne mellomrom oppdatere smøret i en panne, maten var ikke bare deilig, men ufarlig for kroppen!  
Hvordan å forberede en marinade for sopp?
 Marina sopp, samt noen annen metode for høsting begynner med forbehandling skog gaver, som inkluderer rydding av skog søppel, rengjøring og, om nødvendig, soaking. Hvordan å fortsette videre med sopp - bestemmer vertinne, og foretrakk zasushyvanyyu, salting eller beising. Sistnevnte metode har sine fordeler stykke: sopp har en unik aroma og delikat smak, en av sitt slag forårsaker en sunn appetitt i salen ved bordet. Men hemmeligheten til matlaging sopp er i riktig matlaging marinade. Oppskriften på marinade flavored smør
 Antall ingredienser per 1 kg av sopp:
 vann - 1 liter;
 eddik - 1/3 kopp;
 ikke-iodized salt medium eller stor mel - 20 g;
 sukker - 2 ss. skjeer;
 sort pepper - 10-12 nøtter;
 søt pepper - 6-8 erter;
 laurbærblad - 2 stk;.
 Cinnamon - 5 år.
 Kok smør skåret i stykker i saltet vann i 15 minutter, deretter endre vann og kok ytterligere 10 minutter. Separat koke 5 minutter fra marinade og krydder vann med salt og sukker. Ordne soppen i steriliserte glass og legg på toppen av krydder marinade og hell kokende beholdere med væske og Zakatay. Tillate bankene å bosette over natten under et varmt teppe, og deretter sette på et kjølig pantry eller kjeller. Ta sopp i mat kan være tidligst en uke etter marinering.
 Marinere sopp
 Marinert sopp spesielt relevant når ingrediensene er til stede blant hvitløk og muskat. Dill og spisskummen prøve å eliminere antall krydder som brukes fordi de har en sterk bestemt aroma som vil avlede oppmerksomheten utsøkt smak muskat.
 Ingrediensene som kreves for marinering sopp 1 kg:
 vann - 1 liter;
 eddik - 20 ml;
 ikke-iodized salt medium eller stor mel - 20 g;
 sukker - 1 ss. skjeer;
 sort pepper - 8-10 nøtter;
 hvitløk - 1 middels hode;
 bakken muskat -. 1/3 t skje.
 Kok opp sopp og stek over svak varme i 20 minutter. Mens soppen er kokt, fremstille marinaden ved tilsetning av vann i alle ingrediensene. Marinade koke i 5 minutter. Nameko lå i steriliserte glass, dekk med kokende marinade, tidligere spredt ut over sopp krydder og pakk dekker. Sug tank med sopp opp ned i 10-12 timer. Marinert sopp kan ta 7-10 dager.
 Forberede marinade for steinsopp og Krasnoholovets
 1 kg av edle sopp du trenger:
 vann - 1 liter;
 eddik - 20 ml;
 ikke-iodized salt er flott - 3. skjeer;
 sukker - 3 ss. skjeer;
 sort pepper - 12-15 nøtter;
 søt pepper - 6-8 erter;
 Carnation - 8 korn;
 laurbærblad - 2 stk;.
 kalsinert vegetabilsk olje (frekvensen av 1 ss. skjeen i banken).
 Kok hakkede grønnsaker i saltet vann i 30 minutter, deretter ordne dem i steriliserte glass. I mellomtiden, koke marinade av vann, sukker, salt og krydder - og hold det over middels varme i 5 minutter. Legge krydder i krukker og hell dem bare fjernet fra brann marinade. Hell hver bank 1 ss vegetabilsk olje og Zakatay under tak. Sett glassene opp ned og bryte opp varmt teppe. Etter 12 timer, kan bankene senke kjeller og sette i kjøleskapet. Hvis du ønsker å prøve svezhemarynovannыe sopp vente 3-4 dager etter behandling - og du kan begynne hyggelig måltid!  
Яндекс.Метрика