Pannekaker, en oppskrift hvordan å bake

 Pannekaker - nesten universell fatet! Oppskrifter og metoder for fôring sett, alle kan velge selv hva han fornøyd. Men hva betyr noe - ikke til hver familie de kommer. Neste vurdere en perfekt oppskrift som din parabolen er alltid fantastisk. Og du, som en vertinne (eller eier), alltid være på toppen!


 Hvordan å bake kaker for mineraltsi?


 Denne oppskriften pannekaker ganske enkel, men svært interessant. Hva du skal gjøre dette?
 Obligatoriske ingredienser:

 •  mel - halv kopp


 •  mineralvann - om briller


 •  melk - to tredjedeler cup


 •  ett egg


 •  vegetabilsk olje og en halv ss


 •  salt, sukker brus - en halv teskje hver


 •  Forberedelse

   Step One. Alle de tørre ingrediensene - mel, salt, bakepulver, sukker - bland i en praktisk beholder.
   Trinn to. I en annen bolle bland alle "våte" ingrediensene. Egg visp med en gaffel eller kanter, legge den til vegetabilsk olje, og hell melken og deretter vann.
   Trinn tre. I bolle med tørre ingrediensene gradvis begynne å helle våt blanding, alltid grundig bland med en gaffel eller rim. Hvis en tykk deig - legg mineralvann.
   Fjerde trinn. Sett kjelen på bålet og vente til det varmes opp godt. Helle en del av deigen og panorere bratt at det var alt bra rozteklosya over overflaten.
   Trinn fem. Etter undersiden av vår pannekake pidrum'yanylasya, vri den til den andre siden og stek i ca et halvt minutt. Så oversette det på en plate og gå videre til andre.
   Det er hele måte å tilberede pannekaker. Nå kan vi gjøre med dem hva ditt hjerte ønsker - ting, bare spise, gjøre pannekake kake eller "hønsehuset". Med denne retten, blir ethvert din fantasi virkelighet.
  Pannekaker, en oppskrift hvordan å bake


   Hvordan å bake kaker?


   Baking er best å bruke en panne med en tykk bunn og stek på middels varme.
   Hvis din pan avdekket, før hver pannekake bør promaschuvaty vegetabilsk olje eller et stykke bacon. For halvparten av potetene skrelte poteter i en middels stor kotelett praktisk gaffel, smøre denne halv dyppet i olje, overflaten av kjelen. Et stykke bacon trenger bare å plugge hogge dem og smør i pannen, bare prøve å sette litt mer, slik at du ikke riper i overflaten med en gaffel, og deretter pan vil være håpløst bortskjemt.
   Når et stort antall ovner - hver promazыvayte smør mens det fortsatt er varmt - det vil smelte og mette jævla bra. Men prøv ikke å sette dem gli mot hverandre, kan trykket bli mye lavere overhead "skleytsya" sammen, og da vil du være vanskelig å skille. Det er best å gjøre sine trekanter (halv, deretter i to igjen, og igjen to ganger) og spredt på en plate "fan".
   Hvis stedet du tilsett melk til deigen bete juice, gurkemeie løsning eller spinat juice - farget baking ut. Det bare ser flott ut i kaker pannekake som kjøtt og saltet og søt frukt.
   Til deigen alltid homogen og uten klumper, la det gå minst en halv time i plastfolie på et kjølig sted. Deigen etter en slik "prøvetrykk" til en meget homogen og elastisk. Baking kommer til å være tynn og gjennomsiktig.
   På tidspunktet for våre besteforeldre, hvis vertinne ikke inn pannekaker oppskrift var en hemmelighet: Noen av de pårørende begynte å fortelle henne en streng stemme, "Hva er du kryvorukoy-vokser, svekkes det og faller rett! ". Etter disse ordene alt liksom alltid jobbet.
   Her er en enkel oppskrift på pannekaker og noen tips om hvordan å melke pannekaker. Lykke til på kjøkkenet! Og kan du aldri være noe "komom"!
  Pannekaker, en oppskrift hvordan å bake

  Knitting for nybegynnere

   Nesten alle har en hobby. Siden oldtiden, den mest tilgjengelige og er fortsatt en favoritt strikking. Denne klassen er ikke bare husmødre favoritt ting, men kan være en fin måte å tjene penger.

   Strikke - produkter produksjons tråder. I sin teknologi refererer til hvilke typer veving. Noen ganger hender og maskin. Sluttresultatet kan være klær, tilbehør, leker, dekorasjoner, møbler og mer. Du har besluttet å gjøre dette interessant? Ikke sikker på hvor du skal begynne? Du kan kjøre med mange tips om strikking for nybegynnere. Først må du velge et verktøy. Det kan være nåler, krok, nål gaffel. Den vanligste første to.


   Knitting for nybegynnere på nålene


   For strikking garn og pinner nødvendig. Du kan bruke hvilken som helst garn for strikking - ull, bomull, silke, men ofte rett fra ull. Eikene er laget av metall (stål, aluminium), tre, ben og plast; korte, lange og runde (to nåler, forbundet med en fleksibel tau eller fiskesnøre). Kort vkruhovuyu brukes til å strikke (sokker, votter, luer) bare i én retning, et sett med fem stykker. To lenge brukt for flate produkter. De opererer i forover og bakover. Omg strikkes sømløse sylindriske produkter og skjørt, gensere raglan-snitt. Eiker bør være godt polert til en tråd gled over det. Ikke mye skarp for å unngå skader, og ikke for dum, noe som kompliserer prosessen. For å plukke deres tykkelse, avhengig av tykkelsen på garnet og mønster.
   I strikking er følgende typer løkker: sløyfe de opprinnelige serien, ansikts- og vrang loops, kryss, delikat, innesluttet og opprørt.
  Knitting for nybegynnere


   Hekle for nybegynnere


   Hekle tilt hastighet ytelse og evnen til å skape ikke bare solid, pregede mønstre for varm vinter ting, men subtil, delikat, minner om blonder stoff. Du kan bruke ull, ull blanding, bomull, vyhonevыe tråden. Kroker er av metall, bein, plast, tre av ulik tykkelse. Velge kroken bør ta hensyn til om det er godt polert, ikke bra "hode".
   Hvis de tynne filamenter å hekte en tykk, er tyktflytende delikat, med stort takvindu. Stort skapning kan oppnås ved å kombinere tykke og tynne filamenter kroken.
   Det finnes også kroker: de er lengre enn vanlig 15-20 cm De gjør sitt arbeid på en spesiell måte, tette mønstre, original og vakker.. Dette kalles tunisiske strikking.
   De viktigste typer av loops og kolonner: air sløyfe napivstovpchyk, nakydom kolonne med og uten nakydu, napivstovpchyk av nakydom, kolonne to, tre eller flere nakydamy.
  Knitting for nybegynnere


   Tips for nybegynnere: •  engasjere seg i en slik sak bør bli sittende med en glatt tilbake, presset henne til baksiden av en stol eller sofa;


 •  Belysning skal være plassert på venstre side.;


 •  mellom øynene og det beste produktet avstand på 30-40 cm;


 •  før du starter arbeidet på hele produktet, kan du prøve å knytte et kort stykke (10x10 cm) for å se hvilket mønster oppnås, hvis tykkelse.


 •  Det er ofte nyttig å bli hørt: ". Strikke ordninger" Det faktum at enkelte kretsmønstre, slik at høy kvalitet og svært tynn til å gjøre jobben. Alle typer sløyfer, søyler og andre komponenter av parring med seg sine symboler. De blir lest fra bunnen og opp. Vanligvis festet dekoding ordninger.
   Det er en annen metode som forenkler arbeidet - video tutorials som viser og forteller i detalj hvordan å strikke. Videoen vil være en god hjelp og assistent jobber med denne type binding.
   Knitting - en flott måte å avlaste stress og ha det gøy. Kom i gang nå produsere eksklusive klesplagg for seg selv og sine kjære og dekorere hjemmet strikket forskjellige ting.
  Knitting for nybegynnere

  Anlegget kolhan: terapeutiske egenskaper og bruksområder

   Ifølge gresk legende av satire, som ved sin svært kjærlige bry nymfer, er galangal gitt mytisk skapning virilitet. Som legenden sier at etter galangal anlegget begynte å dukke opp i mange deler av verden. Og de gamle grekerne hadde all grunn til å gjøre en slik legende. Tross alt, galangal, eller som det kalles, lapchatnyk virkelig gunstig for mannlig potens. Noen tilhengere av tradisjonell medisin hevder at det kan brukes til å kurere impotens. Men de helbredende egenskapene til planter slutter ikke der. I denne artikkelen vil vi snakke om dem i detalj.


   Fordeler Kalgan


   Leger gammel altfor kjent med dette anlegget, og brukt det med stor suksess til å behandle ulike sykdommer. Og nå roten Kalgan finne en slags magisk kule.
   Nyttige stoffer er hovedsakelig konsentrert i planterøtter. Det bør være gravd i høst når bladene har allerede begynt å gulne.
  Anlegget kolhan: terapeutiske egenskaper og bruksområder

   Dette krydderet kan legges til te eller mat, og forberede det med spesielle infusjoner og decoctions. Finnes i Kalgan næringsstoffer essensielle oljer gir ikke bare parabolen en interessant smak, men også positivt påvirke fordøyelsessystemet og lindre plutselige eller vedvarende magesmerter. I tillegg til spesielle te fra Kalgan tatt for behandling av magesår og duodenalsår og mageblødning stoppe.
   Avkok av rotvekster kan brukes til å avlaste plutselig tannpine, som stoffer som er en del av det, har smertestillende egenskaper.
   Kalgan egnet for utendørs bruk. Sin rot er vel desinfiserer sår, så på dette grunnlag utarbeide ulike salver og kremer som hjelper helbrede brannsår, sår og arr flate.
   Hvis du kan brygge kald avkok av røttene av planter og skylle halsen med angina og alvorlig forkjølelse. Det samme kjøttkraft egnet for bekjempelse blødende tannkjøtt. Verktøyet som brukes i form av kremer, perfekt takle frostskader og hemorroider.
   Kalgan kan hjelpe kampen og pust. Knust til pulver rot, bare legge til tannkrem.


   Oppskrifter av tradisjonell medisin med galangal   Fra fordøyelsessykdommer

   I kopp kokende vann bør helle en teskje revet rotvekster og kok på svak varme i ti minutter til. Etter denne blandingen skal renne til det er avkjølt, og drikker tre kopper om dagen.
   Den samme løsningen som passer for ulike skylling for strep hals.

   Fra mage blødning og magesår

   To teskjeer hakket rot helle en kopp kokende vann, kok opp og la det koke femten minutter. Deretter press suppen bør, tilsett varmt kokt vann til 250 ml og kom for å drikke en spiseskje tre ganger om dagen for en time før eller etter måltider.
  Anlegget kolhan: terapeutiske egenskaper og bruksområder


   Anstrøk av indre blødninger

   Hvis du hele tiden lider av blødninger i mage eller tarm, anbefaler vi deg å forberede en alkohol skjær. For å gjøre dette, bare fem spiseskjeer hakkede rot kritt hell 500 ml vodka og la stå i minst 12 dager. Noen holde blandingen på et mørkt sted og med seksten dager. Blandingen var sikker på å press gjennom en sil. Du må drikke et halvt glass for tjue minutter før måltider tre ganger om dagen.
   Den samme skjær kan brukes til å skylle, i tilfelle blødning sår i munnen. For å gjøre dette, bør to teskjeer løsning fortynnes i 500 ml vann og brukes til andre formål.
   Imidlertid er basert narkotika kontraindisert for bruk Kalgan gravide og personer utsatt for alkoholisme. Det har vært rapportert tilfeller av overdosering. Hvis du begynner å rive eller var skarp magesmerter, bør du umiddelbart slutte å ta narkotika.
   Tags: kolhan,
   medisinske egenskaper,
   søknad  
  Яндекс.Метрика