Planter for hjemmet
 Hjem planter skaper et mikroklima og komfort, de fylle boareal liv, glede og skjønnhet. Planter har ulike effekter på mennesker, så bør du vite hvordan å plukke opp og kast av huset. Hver plante trenger omsorg og omsorg for etablering av visse vilkår av sitt liv, først da hjemmet ditt vil lukte som en hage, og dermed gi glede for innbyggere og besøkende.

 Hva er plantene i huset


 •  Grønne planter mette luften med oksygen lokaler, som virker positivt for helse og trivsel for innbyggere i alle aldre. Ja, produserer Chlorophytum plante oksygen ti ganger mer enn noen annen dekorative blomster.

 • Planter for hjemmet
   De har også fukte og rense atmosfæren rom, berikende sine næringsstoffer - flyktige, eteriske oljer, tanniner og antibakterielle elementer. Dette er spesielt viktig i de kalde vintermånedene når oppvarming gjør tørr og hard luften i boliger og private hjem. Den beste kvaliteten naturlige kremer - en stor-planter, for eksempel hibiscus, ficus og Dracaena. Begonia, Eucalyptus, kusymre, aloe og Euphorbia avlaste luft i hjemmet ditt fra skadelige bakterier og patogener, og kaktus beskytte mot skadelige stråler av hvitevarer og utstyr.

 •  Noen blomster i potter utrolig følsomme for innenlandsk energi og velvære for familiemedlemmer. Dermed, hvis vinden spiderwort, vil det fortelle deg om alt er bra med stemningen og helsen til dine kjære. Hvis Spiderwort begynte å tørke, vil det peke på problemer med helse og trivsel for noen fra å bo i huset.

 •  Noen planter anbefaler ikke å holde forholdene i huset, som de er giftige og giftige, mens andre er utstyrt med kraftig negativ kraft og negativ energi. Ja, Monstera palm - trenger en følgesvenn av kontorer og etater hjemme ikke trenger det, og bør ikke dyrkes hjemme og dyffenbahyyu puansetyyu. Og bregner og liljer å absorbere fritt oksygen fra luften, og samtidig understreke mye karbondioksid, så holde dem hjemme, er ikke anbefalt.

 •  Planter - Hvordan velge


   Vilkår velge potteplanter for å bygge veldig enkelt og klart:
 • Planter for hjemmet
   Ifølge rombelysning
  . Før du kjøper et hjem blomst bør vurdere graden av lys hjemme og se nivået svitlolyubnosti utvalgte planter - Shade, lys og skygge-tolerant. Ja, nesten ikke kan leve uten elektrisitet og all blomstring urteaktige planter og kaktuser. Stor tåler skygge og kjent for fravær av intense lys gummi planter og eføy, asparges og begonier, Dracaena og Monstera. Også blomstre i konstant penumbra bartrær.

 •  Med fokus på de nyttige egenskaper av planter. Etter de uvanlige egenskapene til planter, kan du plassere dem hjemme og fri til å nyte denne unike gave av naturen. Mer å elske ditt hjem stands, så blomstene vil svare deg i retur - vil lukte bære harmoni og forbedre hjemmemiljøet.

 •  Avhengig av forholdene i. Hvis du har ledig tid og i alle fall litt erfaring i behandling av grøntområder, passer du på alle måter lite krevende planter - begonia, Chlorophytum, huzmanyya, Spiderwort og så videre. Men orkide, Streptocarpus, azalea og gardenia kreves av en rekke forsvarlig omsorg og oppmerksomhet.

 •  Hvordan å plassere plantene i huset


   Potte blomster og potteplanter dekorere interiøret, de skaper i rommet harmoni, komfort og en spesiell stemning. For å lykkes i utformingen av hjem design planter trenger å vite hvordan og hvor du skal plassere dem riktig.

 • Planter for hjemmet
   Små potteplanter, eksperter anbefaler å sette på vinduskarmene og hyller, så de kan nyte praktisk og vann.

 •  Blomstrende potteplanter alternativer kan plasseres på nattbordet, til kommode og tabeller holde dem i sikte.

 •  Curly blomster bedre løft på høy, så grenen planter vakker kaskade ned ned.

 •  Store busk planter er best plassert på gulvet, så de skapte en grønn oase i rommet.

 •  Hvert rom i huset gitt for sine arter, bør dette tas hensyn til i utformingen av hver av design plass.
 • Hvorfor bladene blir gule i Zamioculcas: Den vanligste årsaken
   Zamioculcas - en vakker potteplante, som ofte kalles dollar treet. Han er ikke kresen om å forlate, elsker varme og sollys. Men mens mange lurer på hvorfor bladene blir gule i Zamioculcas? Det er derfor viktig å vite den vanligste årsaken.
   Kanskje dette er naturlig?
   Noen ganger gulning - en del av det naturlige kretsløpet. Dette betyr at anlegget bor og utvikler seg. I Zamioculcas bladene blir gule, deretter faller av og blir erstattet av nye. Men denne prosess er ganske lang. Men noen ganger situasjonen observert i relativt unge planter nylig kjøpt en blomsterbutikk. Årsaken til dette kan være feil i første omgang valgt underlaget. I dette tilfellet er det bedre å transplantere anlegget i jorda, spesielt utviklet for dyrking av kaktus og sukkulenter.
   Hvis Zamioculcas ikke bare pozhovtiv, men begynte å falme, betyr det at røttene blir skadet. Eller at hans poteter "sulten". I dette tilfellet er det viktig å undersøke røttene. Men hvis du finner ut at de mangler de næringsstoffene som er nødvendige for å kjøpe en spesiell løsning for innendørs planter. Det er lagt til vann for vanning blomster, sprer seg i proporsjonene angitt i bruksanvisningen.
   Uriktig vanning
   Bladene kan bli gul og hvis jorda er tørr og når for rikelig vanning. Denne planten vannes tatt hver tiende dag. Ved første øyekast kan det virke som det er for stor pause. Faktisk, må du vurdere at Zamioculcas liten tørke jord bringer bra fordi det kan samle en viss mengde vann i knollene. Egentlig hva som skjer in vivo. Tross alt, fødestedet til anlegget samt kaktus - Sør-Amerika.
   Hvis vanning er også hyppig, ikke bare bladene blir gule, men faller kraftig. Dette tyder på at den underjordiske er rotting knoller. Dessverre, er det nesten umulig å korrigere denne situasjonen. Det er bedre ikke å argumentere, som anlegget ikke vil være i stand til å redde.

   Zamioculcas svært følsomme for tørr luft. Fordi vinteren i leiligheter med sentralvarme bladene blir gule og tørr boks. I dette tilfellet tar vare på å opprettholde fuktigheten - det vil være nyttig for alle. Du kan kjøpe en luftfukter eller sette i nærheten av en radiator flaske med vann.
   Men du trenger ikke å spray anlegget. Selvfølgelig er denne prosedyren ikke skadelig, men også dra nytte av det i dette tilfellet litt.
   Hvordan man skal håndtere skadedyr?

   En annen mulig årsak - nederlag skadedyr. Ofte denne edderkoppen midd eller bladlus. Bare se på bokstavene for å se en koloni av skadedyr. Tick ​​later tynne baner. Bladlus legger seg på undersiden av bladet. For å bekjempe disse insektene brukte insektmidler. Veletablert verktøy som zirkon og Orton. Men gule blader må fjerne. En ny vokser ganske sakte, så bare være tålmodig.
   Riktig temperatur
   Ta hensyn til det faktum at bladene blir gule. Dersom dette gjelder bare de som er nærmere vinduet, deretter plante en kald. For eksempel kan dette skje som følge av en skarp kaldt ute. I dette tilfellet Zamioculcas bare omarrangert i et varmt sted. Noen ganger kan dette til og med donere lys, kulde, tåler dette anlegget mye verre enn mangel på solen.  
  Hva blomstene ikke kan holdes hjemme: mennesker tegn og hint blomsterhandler
   Ikke alle planter er like nyttig. Noen kan være skadelig, og ganske betydelig. Hva blomstene ikke kan holdes ute? Og viktigst av alt - hvorfor?

   Vitenskapelig synspunkt

   Noen planter er giftige. Og dette gjelder mest populære - og oleander Adenium. Spesielt etterlater svært farlig oleander. De inneholder mange gift at selv om et lite stykke kommer inn i fordøyelseskanalen, kan det føre til rask død. Så hvis en familie har barn som elsker smaken av alle prøver å holde leiligheten oleander er ikke anbefalt. Men hvis du ikke har noen barn, bør plantene være forsiktig. Sin juice faller på huden, er en svært alvorlige brannskader. Derfor, når du arbeider med ham alltid hansker.
  Hva blomstene ikke kan holdes hjemme: mennesker tegn og hint blomsterhandler   I de populære Flower planter med lyse blader - Philodendron, Anthurium, Zamioculcas, spatyfyllum. De inneholder oksalsyre og enzymer. Disse stoffene føre til irritasjon og brannskader på huden.

   Selv vanlig husholdning gummi anlegget er ikke så ufarlig som det kan virke. Den inneholder proteiner som forårsaker allergi, og derfor farlig for allergikere og personer som lider av astma.

  Hva blomstene ikke kan holdes hjemme: mennesker tegn og hint blomsterhandler
   Hva blomstene ikke kan holdes i leiligheten etter tegn?


   Folks fordommer påvirket den innenlandske blomster dyrking. Hvis du har problemer med økonomi eller personlige liv, ikke helt avvise den negative virkningen av denne faktoren. For eksempel, er det antatt at ugifte jenter ikke bør holde huset kaktus. Interessant, tilskriver samme populære ryktene kaktus evne til å beskytte mot stråling. På den annen side er det antatt at dette anlegget kan hjelpe menn drikker. Her kommer et kontroversielt valg.

   Blomst ensomhet anses geranium. Eføy, i henhold til nasjonale tegn, er en energi vampyr. Generelt, creepers forskanset notoritet. På bildet du ser ganske vintre, men i virkeligheten er det en plante omsorg hjelper sin mann med familien! Oh, og et annet tips - ikke holde i huset Calla liljer, de bringer sorg.

   Hva slags blomster ugunstig Feng Shui?

   Det bør bemerkes at når det gjelder disse praksis er viktige ikke bare plantearter, men dens status. Derfor, i Feng Shui, du kan ikke holde i huset eller tørkede blomster pasienter - bare sunt og godt vedlikeholdt hus kan få inn positiv energi. Det er nødvendig å kvitte seg med gamle planter som ikke gir skudd. Hvis blomsten ikke ønsker å komme til liv, uansett hvor mye du prøver, å ta vare på det, vil det ha å kaste bort fordi det distribuerer negativ energi. Noen ganger hender det at planten ser frisk ut, og så plutselig kaster sine blader, uten noen åpenbar grunn. Dette betyr at det har tatt utfordringen med negativ energi i seg selv, frata det av ditt hjem. Som for de typer planter som gjør at feng shui, det er ingen spesielle restriksjoner unntatt én. I denne Eastern praksis anses uakseptabel holde bygge giftige blomster.

  Hva blomstene ikke kan holdes hjemme: mennesker tegn og hint blomsterhandler   Nyttige stueplanter

   Hva blomstene ikke kan holdes i huset, skjønte vi. Men det, tvert imot, folk finne nyttige skilter planter? Først av alt, tolstyanka eller penger treet som bringer økonomiske velvære. Kjærlighet og lidenskap kan bringe hibiscus. Spiderwort beskytte deg mot sladder. En ficus gi en god og rolig familieliv - selvfølgelig, hvis huset er ikke allergisk. Bregner også beskytte sine eiere fra skade og øyet eller andre intriger av onde krefter. Og tørket bregne betraktet sin hensikt.


  Яндекс.Метрика