Plassering av møbler i Feng Shui

 De gamle kinesiske læren - Feng Shui - Hevdet i dag ikke bare i Østen, men også i Vesten. Den dekker et bredt spekter av menneskeliv, fra de største til minste detalj av hverdagen. Feng Shui er basert på forskjellig kunnskap: astrologi, fysikk, medisin, numerologi, nevnte navnene på de fem elementer teori, kunst, design, etc.
 Tolkning av dette svært interessant og viktig studie betalt mye oppmerksomhet. Utstedt omfangsrike bøker, materialer publisert i aviser og magasiner. Så i den nysgjerrige leser kan få mer detaljert informasjon. Vi er i denne lille kapittel vil forsøke å fremheve kun en nytte aspekt av menneskelig interaksjon med strukturen for miljøet.
 Den største spesialist Hong Kong Feng - Shui sier: "Jeg tilpasse seg bygge harmoni med flyten av Qi (energi), herunder begrepet Qi og menneskets natur, og pusterom. Skjemaer senger, form og høyde på bygninger, veier og retningsvinkler - alt forandrer menneskers liv ". Den kinesiske begrepet "Qi" betyr livskraft eller energi som flytter vann og vind skaper fjell, puster liv i planter, trær, mennesker og gjør en person gå på livets vei. Hvis Qi sirkulerer feil, endrer lykke en person. Man føler Qi og under sin innflytelse, selv om han ikke vet om det.
 Hovedprinsippet i ordningen av møbler i Feng Shui: Møbler bør ikke hindre bevegelse av vital energi Qi (det omgir og fyller oss, når vi økt Qi, deretter forbedre sitt eget liv).

 Rom for Feng - Shui


 Høyskap bør plasseres i en solid vegg, med bedre holde dem borte fra døren.
 Før registrering av kinesiske stuer var svært imøtekommende. Å velge en lys stue, romslig rom, som er bare rette vinkler, uten overhengende bjelker. I dette rommet skal det være tre vinduer og tre dører på én aksel godstolen vert bør rettes til inngangen. Det anbefales å sette møbler med avrundede kanter, gulvmatter åtte godt sette-kull skjemaet.
 Den kinesiske kjærlighet til avrundet, er at de er godt balanse Qi, hjelpe folk etablere harmoniske relasjoner, styrke helsen til folk og holde seg unna trøbbel. Avrundede former for møbler som det hjelper Qi energigrenser ikke forlate huset, ikke la det rømme og opprørt den finansielle helsen til familien.
 Hvis skap speil, sørg for at du noterer kartlegging innhentet dem. Ikke i noe tilfelle ikke la dem vises dør eller trapp.
 Døren er viktig i feng shui. Det gjenspeiler den karakteristiske natur husholdningen. Bad om døren er skitne, knirker eller ikke helt åpen.
 Bord og stoler må returneres til vindusplassen. Ikke kast disse elementene ryggen til døren eller vinduet, en posisjon hindrer fremme av Qi energi.
 Sjekk som vinduer. De, som døren skal være rent, trygt og godt åpne.
 Velger stoler og stoler med høy rygg og armlener.
 Plasser det runde bordet i stua, "vennlig" form.
 TV er ikke anbefalt å plassere skjermen døren eller vinduet for å ikke forstyrre distribusjon av energistrømmer.
 Hold styr på hva du dekorere veggene i rommet. Nyttige malerier landskapet. Det er andre smykker, så lenge de ble forent av et felles tema, og var ikke på kant med hverandre.

 Interiør soverom Feng Shui


 Ideell for soverommet er et rom av vanlig form (firkantet eller rektangulær). Møbler bør ordnes slik som for å understreke dette skjemaet, uten å bryte det, tydelig merking av grenser.
 Velg nødvendigvis seng med ben (selv minimum) som Qi energi bør bevege seg fritt i rommet under sengen. Det forbedrer søvn og gir fullstendig hvile.
 Den beste plasseringen for sengen - hodegavl til en solid vegg, og slik at du kan se døren. Det er uønsket av sengen ligger rett overfor døren. Skyv hodegjerde til solide vegger for å skape en sikker base for hodet.
 Hvis sengen er på motsatt side av døren, satt mellom henne og døren (dvs. bein) bokhylle eller skrivebord.
 Hang strid hodegavl attraktivt for deg nå - prinsippene i feng shui si at våkne mann skal se noe fint.
 Enkelte modeller av senger og andre møbler (skap, bord) med glatte, lett avrundede kanter. Plutselige skarpe hjørner uakseptable til soverommet.
 Ved siden av sengen kan ikke plasseres skap, kommoder og generelt tunge og høye møbler. Spesielt skadelig påvirkning av slike elementer som anses for barn - med dem oftere ulykke. Ektefeller sove bedre på en bred seng med avrundede hjørner (men ikke de to flytte opp en annen seng).
 Ikke fylle rommet med solide speil - ett eller to er nok. Sørg for at speilet reflekterer ikke på sengen sovende figuren. Dette ugunstig tegn.
 Sørg for å dresser skuffer lett å skyve og zaruhalysya. Hvis kommode skuffer fylt med så mye som ikke er helt skjule, bør du gi denne rekkefølgen.
 Feng Shui godtar ikke grønne plass på soverommet. Lidenskapelige elskere av naturen tillot et par små blomster.
 Ordne alt den massive møbler (garderober, sofaer, senger) langs veggene. Unngå mørke hjørner og nisjer - de samler negativ energi Sha.

 Hall of Feng Shui


 Hvor ofte har vi sett mange mørke eller veldig liten stue! Eierne ikke tenke på hvordan det kan påvirke deres liv. En forgjeves. Det starter med å bygge gangen. Hvis det er lyst og romslig, er det sjelen av hjemmet lys og roe sine tanker og beveger seg fritt og trygt. Inngangsdøren bør plasseres slik at det umiddelbart åpnet en omfattende oversikt over interiøret. Qi, gjennomtrengende døren bør ikke møte vanskeligheter. Hvis gangen liten eller stramt, da Qi siver inn i huset svak, og vertene har et helseproblem. Denne gangen "kvele" suksessen til sine innbyggere. Men dette kan utvides gjennom en korridor speil Qi flyt økning. På mørk lang korridor kinesisk rådet til å plassere runde lamper og bruke sterke lamper.

 Kjøkkenet Feng Shui


 Sett platen i den sørøstlige delen av rommet. Unngå mørke hjørner. Sett platen slik at den er i mennesket umiddelbart kunne se potensialet gjestekjøkken.
 Sørg for å skille mellom de to fiendtlige elementer: ild og vann. Som satte vask og kjøleskap, slik at de ikke var
 nærheten av ovnen. Mellom dem bør plasseres nøytrale møbler elementer - Kina hyller, skap, osv N. Velg et sted å synke i nord-øst veggen.
 Rozmezhuyte kjøkken området hvis det er for stor, spesiell sone. For å gjøre dette, fit barer, kunstige skillevegger osv N. Men vi må være oppmerksom på at disse partisjonene ikke trenger å være kontinuerlig, slik at de ikke hindrer passering av Qi energi.
 Ta hensyn til lys på kjøkkenet. Inventar bør fordele lys i hele rommet. Bruke kraften av naturlig lys. Gjør ikke skygge vinduer og gardiner massive vilt voksende blomster. Følg renhet briller.
? Feng Shui i Kina - dette filosofi, vitenskap og kunst. Undervisning er forbundet med hundre år gamle tradisjoner i dette mystiske landet, dets kultur, mytologi, klima. Feng Shui er en felles funn med andre mennesker, men er rent kinesiske kjennetegn. Tar vanlig som passer deg, ikke følg feng shui omhyggelig kopiere andres logikk og syn på verden. Svært uklokt å blindt følge de kinesiske dogmer, ikke prøver å føle om de er egnet for deg. Hvis din indre "jeg" motsetter disse retningslinjene, ikke tving deg selv til å holde den østlige verden modell.  
Hvordan skal jeg spise for å gå ned i vekt?
 Vekttap er ofte sett på som synonymt med faste eller spise svært magert. Denne forståelsen er typisk for folk som ikke er kjent med selv de grunnleggende om ernæring. Faktisk, for å gå ned i vekt må du spise. Videre, for å effektivt kvitte seg med overflødig vekt kan ikke spise. Metabolske prosesser i kroppen, og gir blant annet etablering og bruk av kroppsfett, ikke kan skje uten en tilstrekkelig tilførsel av råvarer. Med andre ord, uten mat slik at kroppen stopper ikke forsinkelse "i reserve" som har styrke og muligheter til å bruke reservene. Derfor, faste, blir bokstavelig talt tydelig universalmiddel for hurtig vekttap i det lange løp uten overdrivelse Pandoras eske.
En annen ting som har en tendens til harmoni kan ikke spise alt. Og mengden av mat bør fornuftig redusert. Men disse restriksjonene har lite til felles med de fleste "sulten" eller mono dietter som er så ofte plaget av selv herrene av ekstra pounds. Disse stive metoder for mat ble ikke skapt av eksperter og journalister og kjendiser i behov av det offentlige. De gir høylytte løfter, men faktisk overholder unaturlig kosthold er svært vanskelig, og det fører til problemer med fordøyelsen, forverring av hud, hår og negler, generell svakhet og til og med tap av helse. Og for å bare brent fett, kroppen må fungere skikkelig og jevnt.
Så ikke prøv å gjøre i løpet av dagen sjokolade bar eller spise bare mager suppe med kål. Ingen meny eliminerer noen av de grunnleggende komponenter av mat, kan ikke være balansert, slik at - og effektiv til å oppnå harmoni. I tillegg er begrepet riktig ernæring omfatter ikke bare et sett av produkter, men også deres kompatibilitet med hverandre, samt måltider og ytterligere betingelser. For en grundig studie av alle disse nyansene trenger du mye tid og lyst. Vi anser de grunnleggende prinsippene for ernæring for å hjelpe miste vekt og / eller opprettholde vekten på ønsket nivå.
 De første skritt mot en naturlig vekttap
Det er ingenting mer naiv og skadelig for helsen enn ønsket om å gå ned i vekt en uke før strandsesongen. Eller for å si bestemt kjole for en middag som å spise til metthetsfølelse. Disse eksperimentene med vekt i form av sterke svingninger i bulk, den nedadgående nervøs med svikt i stoffskiftet. En effektiv og stabil kan bare være konstant håndhevelse ernæring. Her ritualer at du må være pålogget for vane
 1.  Begrense mengden mat. En objektiv vurdering av størrelsen på mat i dietten til mange overvektige mennesker viser at denne mengden mat er nok til å mate oss med slanke 2-3 personer, eller en person for noen måltider. Mest overspise regelmessig, merke dette, bare når magen full av smerte. Selv voksen for en gang nok mat som er plassert i midten pluss en liten bolle med salat med friske grønnsaker og urter. Størrelsen på protein komponent middag (biff, kylling eller fisk) må ikke overstige størrelsen på knyttneve komprimert. Garnityr må passe i håndflaten din, laget "shuttle". Alt annet - det overskytende avsatt på sidene og magen.
  Hvordan skal jeg spise for å gå ned i vekt?

   Følg balanse. Mat er ikke det samme posostavu mat og Verdier.Noen av slike inkluderer mer protein, mens andre gir energi fra karbohydrater. Følgelig er det behov for dem forskjellig. Fett trenger ikke mye, bare for følelsen av metthet og noen metabolske prosesser. I de fleste tilfeller bør innholdet av næringsstoffer i kostholdet ditt være noe sånt som dette: 35-40% protein, 45-50% karbohydrater, 5-10% fett. Dette forholdet kan du motta ernæring og gradvis bli kvitt overflødig fett. Protein gir cellenes byggesteiner "og assimilere viss mengde energi som forbrukes. Prøv å velge lav-fett kilde til protein (kjøtt hvis - brystet i stedet for skinke, eggerøre hvis melk i stedet for fløte). Karbohydrater er også forskjellige. De som finnes i korn og frukt, profitt og makt, samt sukker og kjeks - provosere insulin ubalanse. Valget, som de sier, er ditt. Som for fett, så foretrekker vegetabilske og animalske oljer ikke. De inneholder vitaminer og fettsyremetabolisme og absorpsjon av fett, og inneholder ikke kolesterol.
   Drikk vann. Vann - ikke bare er en universell oppløsningsmiddel, men også en katalysator for metabolisme. Brudd på vann-salt stoffskiftet i kroppen fører til hevelse, dårlig fordøyelse og overvekt. Drikkevann (merk: det er vann, ikke te, ikke kaffe, ikke stuet) bidrar til å miste vekt og rense kroppen. Drikk det mellom måltidene, men ikke rett etter et måltid. Den totale mengde vann man drikker i løpet av dagen bør være minst 15-2 liter, og er direkte proporsjonal med tap av fuktighet. Det er best hvis den er ikke-kullsyreholdig mineralvann bord, som i tillegg til H2O inneholdende mikro - og makronæringsstoffer i naturlige proporsjoner.
   Ikke nayidaytesya over natten. I løpet av dagen, er energi forbrukes ujevnt i morgen det tar mye mer enn på kvelden. Derfor bør energien verdien av maten til ettermiddagen gradvis reduseres. I en ideell diett frokost - dette er næringsrikt måltid som inneholder nok protein, karbohydrater og fett. Andelen i det totale antallet frokost måltider om dagen bør være ca 30-40%. En annen 40% er fordelt mellom dagtid måltider, mens middag er ikke mer enn 10% av mat. I denne fordelingen er unektelig logikk: ingen drivstoff kjører mekanisme for å bli satt i garasjen. Behovet for energi til enda redusert, så brorparten av karbohydrater kroppen trenger tid til å komme tidligere. Vel, hvis alt du spiser etter frokost, vil strømme til magen i små porsjoner med en avstand på ikke mer enn 2-3 timer. Denne såkalte fractional mat metabolisme opprettholder et stabilt høyt nivå og gir kontinuitet behandler fett tap. Som regelverket ikke spise etter 18 timer, er det en sterk forenkling anbefalinger ikke spise 3 timer før sengetid (begrepet mest lav-fett fordøyelsen produkter). Hvis du planlegger å sende til sengs på 21:00 pm etter seks av måltidet skal være forlatt. Hvis du kommer til å gå tidlig - kan selv middag flyttes i henhold. La det være enkelt, hovedsakelig protein fatet. Når riktig kosthold middag vil være et glass fettfattig yoghurt eller en halv pakke med ost.
   Kontrollere fettinnhold. De fleste matvarer inneholder mer fett enn du er vant til å tenke. Disse uforklart lipider kan bli inkludert i de utganger, men ofte er de faller inn i maten under koking. På den annen side gjør den det mulig å overvåke situasjonen og unngår fet mat. Det er nok å erstatte stekt mat tilberedt og bakt i ovnen. Hvis ikke gjøre uten steking - gjør det uten olje eller minimum antall sin. Et par av rutenettet og kjøtt og fisk steker ut mye mer smakfull enn den pan. Og, selvfølgelig, ikke frityr. Hvis du ønsker å bære snart mindre enn i dag, størrelsen, så glem om industri pølser med ansjos. Skjult fett i dem ikke bare overstiger rimelig antall, men kvaliteten er ikke veldig bra. Men vi kan alle gi opp fett. Husk over 10%? De får du fra vegetabilske oljer (så mye naturlig, uraffinert), nøtter (ikke saltet og uten glasur) og sjø fisk (den inneholder gunstige umettede fettsyrer Omega-3 avgjørende for riktig metabolisme).
   Les etiketten. Mer presist, ryggen, utsette sammensetningen produktov.Bessporno seg nyttig mat - og det alene tilberedt med ferske ingredienser i samsvar med reglene i ernæring. Men realiteten er at vi tilfredsstiller ofte sult mat produksjon. Dette betyr ikke at alle forsøk på å gå ned i vekt bør gå til aske. Bare ved å handle på dagligvarer avdeling, ta ut av hyllene bare pakke spesifisere minimum fettinnhold som ikke er nevnt smaksforsterkere, kunstige fargestoffer og konserveringsmidler. Her kan du lære om kombinasjon av protein, fett, karbohydrat og kalori-produkter. I catering vanskeligere å beregne energiverdi, men du kan alltid stole på sammensetningen og metode for matlaging. Det vil si, å velge frisk salat med en lett dressing og biff grilling, får du svært nyttig og hindrer ikke vekttap måltid.
   Ikke drikk kalorier. Søte drikker inneholder ikke bare en utrolig mengde enkle karbohydrater, men også forstyrre normal fordøyelse. De kaster øke kaloriinntaket og opphever alle anstrengelser for å gå ned i vekt. Det samme, men i noe mindre grad, gjelder søtet fruktjuice produksjon. De ha stor nytte overdrevet reklame, men i virkeligheten er de aldri vil erstatte frisk appelsin eller eple.
  Disse vilkårene kan virke veldig vanskelig å gjøre dem konsekvent. Spesielt hvis du spiste i mange år ganske annerledes. Men systematisk tilslutning til et sunt kosthold vil lede deg til det lovede resultatet. Men å gjøre disse reglene vanlig rutine av livet ditt, vil du ikke bare gå ned i vekt, men kan ikke være redd for å gå tilbake overvekt.  
Яндекс.Метрика