Pleieprodukter fra sølv, stål, tinn og tinn

? Ikke bland!
 Vask aldri i oppvaskmaskinen med retter av sølv og rustfritt stål - sølv kan bli mørkere. Etter kontakt med noen sølv rengjøringsmidler det også noen ganger synes svarte flekker. Sølv instrumenter må fjernes fra maskinen umiddelbart etter stopp og tørk umiddelbart at det var ingen flekker fra saltavleiringer.
? Hvordan fjerne voks?
 I lysestaker og kandelabre ofte dannes knuter voks. Å fjerne dem uten å skade sølv produkt, litt varme lyset og deretter dekket med en myk klut, forsiktig fjerne voks bruker tannpirkere. Rengjør sølv med en myk klut med litt polering kostnader.
? Hvordan ta vare på sølv
 Oppløse sitronsaft litt salt, dypp den i løsningen og tørk med en myk klut gammelt sølv. Rengjøre produktet i varmt vann og polere et stykke semsket skinn.
 I tørr-ren sølvtøy aldri dyppe i en løsning håndtak av elfenben, tre, horn og andre lignende produkter, finne en egnet krukke og hell væsken i den til ønsket nivå. Penner tørk av med en fuktig klut og tørk av.
 Sjelden brukt seremoniell sølvbestikk ikke nedtonet hvis boksen der de er lagret, sette litt kritt. Han vil absorbere en fuktighet.
? Hvordan bli kvitt restene av brent mat i bolle i rustfritt stål?
 I rustfritt stål (panner, gryter, gafler, skjeer, kniver) hardt scourer kan forlate riper og sur eller salt mat - skjemmende flekker. For å unngå kjedelige hvitvasking, dynket slike retter umiddelbart etter bruk i varmt såpevann. Kvitte seg med rester av fastbrent mat vil bidra til løsning av natron.
? Vesenet lysestaker
 Prøver å rydde lysestaker, aldri sett dem i kjøleskapet, spesielt hvis de er av noen verdi - økonomisk eller personlig til deg. Ekstreme temperaturer påvirke metallegeringer, og produktet kan også sprekke.
? Sink "gjør det selv"
 Seng ark med folie i en bolle, hell varmt vann og tilsett litt brus virksomhet. Plasser på folie kjedelig sølvtøy. Altfor store elementer som helt dekker vann etter fem minutter igjen. Hvis folien formørket endre det. Ikke la penger i et slikt bad mer enn 10 minutter.
? Hvordan du lagrer sølvtøy?
 Bare daglig og gjør aktiv bruk av sølv "levende", gir det en myk glød. Hold det bedre innpakket i tøy, som hindrer spotting og klut med syrefritt papir. Men ikke sikre wrap strikker, kan gummi korrodere sølv selv gjennom flere lag med stoff.
? Gjør det forsiktig
 Vask støv fra den beste sølv pusseklut bruker; ofte med henne sy spesielle hansker. Sølv - mykt metall, så behandle den forsiktig for ikke å skrape i overflaten. Polske produkter stryke bevegelser, må hånd ikke flytte eller på tvers, eller en sirkel.
? Hvordan du gjenoppretter glans sølvtøy?
 For å returnere den gamle glans potusknevshemu sølv, aluminiumsfolie, legg et brev i en plastbøtte. Sett det i 3 ts natron på toppen put sølvtøy og helle varmt vann. Gjør det stoppe når blandingen til boble. Hvordan bør skyll og tørk.
? Bryr vede
 Sølvforgylt kjøkkenutstyr ikke gnis - det vil skade den dyrebare belegg. Derfor bør det vaskes umiddelbart etter bruk. Bruke de samme verktøyene som for sølv, men behandler henne enda mer nøye, vask sterkt vaskemiddel og ikke dynket i mer enn 10 minutter.
? Hvordan du rengjør varer av tinn?
 Hvis du har en gammel retter av tinn, søk spesialist (via Internett eller venner) med sin "service": prøver å selv ren moderne sjeldenhet betyr at det kan være håpløst rot.
? Hvordan ta vare på tinn?
 Tar vare på tinn, hvert år nøye skylle den i varmt vann med litt oppvaskmiddel. Hvis du kommer til å polere den, bruker en væske til sølv eller kobber.
? Bli kvitt rust flekker?
 Kvitte seg med rustflekker på tinn vil hjelpe verktøy for polering av metall og hyperfine skrubb. Produkter beste å først tørke av svamp, og skyll i såpevann, skyll godt og tørk. For å hindre fremtidig mørkere kan bruke et tynt lag avtovoska.
? Vanskelig tilgjengelige steder
 Når du rengjør produktet gravert eller preget mønster, for å fjerne polering midler bruke en myk tannbørste - ellers vil de ødelegge hele utseendet.
? Hvordan polere sølvbelagt produkt, produktet av sølv
 Litt tannkrem, sette på en myk klut vil hjelpe polere produktet, med mindre det er sølvforgylt og sølv; skyll pasta vann. Pasta bør være den mest vanlige, med gel ikke få ønsket resultat, og Whitening kan skade overflaten.
? Hvordan fjerne riper fra sølvtøy?
 Sølv - mykt metall, så ikke lagre sine produkter sammen med en skarp gjenstand. Gullsmed sikkert kan polere dem og fjerne alle riper og bulker. Men hver gang sølv vil se mer slitt.
 Produsenter av rettsmidler for sølv er anbefalt for små potusknenyy bruke kremer og væsker. Pensle produktet tørke hans utseende pulverisert plakk og poler med en tørr klut. Du kan også bruke skummende tannkrem å rengjøre sølv - hvis det brukes på en fuktig svamp på den siste filmen er dannet. Etter behandling, skyll med vann og tørk produktet.
? Hindrer potusknenye varer av tinn
 Å rengjøre tinn eller tinn av fine produkter panicle bruk av fjær (for Fanning støv) eller lett fuktet klut eller tørr. Om nødvendig, vaske sitt beste med en myk klut i varmt vann med litt oppvaskmiddel. Ikke bruk en børste med stiv bust og sterke rengjøringsmidler: de kan lage riper i overflaten og føre til rust.  
Sengetøy. Hvordan å behandle sengetøy?

? Rene dyner
 Tepper med syntetiske fyllstoff kan vaskes ved å følge instruksjonene på etikettene. Tørr teppe hengende og feste på begge sider, så det er ikke tapt skjema. Dyner og quiltede tepper bedre til renseri.
? Best Buy
 Ved å kjøpe en dyne større enn sengen, legger du på soverommet ekstravagant utseende. I tillegg zakutatysya så komfortabel med hodet!
? Motta tepper renseri, hvordan å lufte dem før bruk, ren med en myk børste eller lage hull.
? Antique Lace
 Hvis du har mottatt fra min bestemors trunk eller kjøpt i antikvarisk antikk lin med blondekant, husk at det bør behandles med forsiktighet. Vask laken og putevar er hånd i varmt vann med et mildt vaskemiddel for delikat vask. Skyll med varmt vann og tørk ingen vridning.
? Veldig lyse soverom gjenopplive sengetøy. Figur striper eller blomstertrykk samme skygge - hva du trenger. Men hvis du ønsker å beroligende effekt, foretrekker hvitt.
? Prøv å vaske sengetøy minst en gang i uken for å bli kvitt støv og midd. Hvis det er mulig, tørk den utenfor - smak friskhet garantert. Elektrisk teppe skal varme sengen din og hindre fremveksten av midd og mugg.
? Management Suite
 Hvis partneren din trekker stadig teppe over seg, kjøpe fransk teppe med et bredt bånd som kan fylle under madrassen. Så ingen vil kreve din halvdel.
? Dyner: Bruksanvisning
 Hvert 3. år rent og sjekk elektriske tepper i en spesiell workshop. De fleste dyner, avtagbart kontrollpanel engang lov til å vaske. Hell litt vaskemiddel på en fuktig svamp og tørk den, men unngå for mye fuktighet og tørke det naturlig.
? Omsorg og fjær dyner
 Nye dyner kan vaskes i vaskemaskin (les nøye instruksjonene på etiketten). Men gamle eller håndverksprodukter krever profesjonell service. Begge er nødvendig etter rengjøring godt luftet på klessnor.
? Sikkerhet - spesielt
 Kast gamle, slitte, propalenoho elektriske tepper. Ikke bruk våt эlektroodeyalom. Mest sjekke sin interne ledninger, holder teppe vekt på lys og sørge for at ledningene er ikke låst; sjekk kabler og kontakter. Hold teppet var god raspravleno. Hold det beste i utbrettet under madrassen eller i en ledig seng. Med begrenset plass, kan den lastes ned på rullen, men i alle fall ikke være.
? Odeyalam, inkludert elektrisk, kan du returnere frisk, dryss dem med talkum. Forblir vinke en børste for rengjøring av klær.
? Satenglaken
 Lakner av acetat eller silke stoff vaske for hånd med et mildt vaskemiddel og varmt vann. Silke tårer lett, så det er best å presse gjennom hvitt håndkle absorberer fuktighet og deretter henge til tørk. (Denne metoden er også egnet for polyester og nylon.) Pressing av bilen bør gjøres på en svært lav hastighet. Ikke tørk silke eller stoff atsetatnuyu solen.
? Barnas søvn
 Til barnas senger ikke er avlet støvmidd, ofte hennes støvsuger. Sengetøy for babyer vanligvis vasket ved temperaturer over 40 ° C. Dessverre, ved denne temperatur, flått ikke dør. Fryse dem, setter klær i fryseren over natten. Akkurat slik du kan gjøre med en hvilken som helst annen hvit, noe som gjør ingen vask i varmt vann.
? Hvitt stoff
 Hvis du ønsker å oppleve luksus - kjøpe hvite ark av egyptisk bomull. De må være av høy tetthet (400 tråder og mer). De bør bli pålagt å gi til renseri; Ta hensyn til figuren nakrahmalyvanyya. Høy kvalitet ark vil vare du minst 10 år eller enda en levetid.
? På tide å gå til sengs
 Hvis du raskt og vakkert lå en seng, sette madrassen på bunnen av arket, rette det og bøye vinkler, som i konvolutten til overflaten natyahnulasya. Ta et teppe for de to øverste hjørnene og presse dem inne, og deretter gjøre det samme med de nederste hjørnene, feste dem og rist til teppe liggende flatt. Sette puter og putevar for å slå dem.
? Det riktige valget
 Hold varme tepper moderne eiendommer innenfor området 3-135 enheter (referert til som TOG). Velg teppe etter sesongen. Sommer alternativ - de enkleste (3-45 enheter), kalde vintre - de varmeste (135 enheter). Prøv også dobbel dyne (to tepper, sydd knapper kneppet) og finne deg selv i syvende himmel.
? Heterogenitet
 Lese nøye etiketten for å finne ut den maksimumstemperatur for vask bomull og spanlejs - ark (laget av bomull med polyester). Vask dem kan være sammen. Ark lettere othladyatsya hvis ikke overdry dem sette bort våt fra tørketrommelen og umiddelbart før stryking, nå åtte ganger, hold i ovnen.  
Яндекс.Метрика