Protein Cream: Oppskrift

 Protein Cream - enkle og nyttige godbiter som liker alle andre. Eggehviter, pisket med sukker, er grunnlaget for protein-counter krem. Formål protein kremer: namazki og overflaten dekorasjon av kaker og bakverk. De kan også fylles wafer ruller. Men protein krem ​​oppskrift gir vi deg ikke brukes for lag kaker på grunn av det faktum at han har en mild og storslåtte strukturen. Under utarbeidelsen av protein kremer i, kan du legge til en rekke smaker og dufter, mens du får protein flavored krem.

 Protein Cream: enkel og velsmakende oppskrift


 Her er de mest populære protein oppskrift krem.
 Å forberede protein-frukt krem ​​behov 3 eggehviter 2 ss. l. noen syltetøy eller syltetøy, tre. l. sukker og 1 ts. l. gelatin. Først må du suge gelatinen og deretter varmes opp i 1/4 kopp vann til den er oppløst. Eggehviter banke slik at en tykk og luftig masse. Syltetøy, marmelade eller syltetøy trenger litt varme, gni gjennom en sil, tilsett sukker og kok til å sette på 5-10 minutter. En annen varm frukt vekt må blandes med gelatin og gradvis hell i de piskede eggehviter, mens ikke slutte å skyte dem ned. Eventuelt legge smak og smaksstoffer.

Protein Cream: Oppskrift

 Krem protein oppskrift: denne kremen bør bare brukes i form av varme, som når den kjøles ned, vil det slå inn i en geléaktig masse.
 Å forberede protein vaniljesaus trenger følgende ingredienser: 2 eggehviter, 4. l. pulverisert sukker, 1/8 kopp vann, 3 dråper fortynnet sitronsyre. Må komme seg ut av dette beløpet 150hr. krem. Sukker satt i en gryte, hell vann inn i det, bland godt og legg til koke til den tykner. I en annen beholder å helle proteiner og sette dem på is eller kaldt vann. Protein visp du må skyte ned dannelsen av tykk hvit fluffy skum. Proteiner for dette proteinet resept krem ​​bør definitivt holde på Corolla.
Protein Cream: Oppskrift

 Ikke stoppe å skyte ned, hell deg proteiner i varmt sukker sirup tynn stråle. Deretter fortsetter i 1-2 minutter for å skyte ned mye under omrøring. Vi må se til at protein krem ​​var klar, fordi hvis proteiner nedovarennыy hell i sirup, fløte ut uklare, og hvis stekt, med klumper. Ved slutten av churning bør legge smaksstoffer og sitronsyre. Krem bør brukes umiddelbart etter tilberedning.

 Video oppskrift krem ​​protein


 Hvordan å lage et protein krem ​​hjemme du vil lære av denne videoen.
Hvordan lage iskrem hjemme?
 Ice Cream - en favoritt godbit i sommer for nesten alle mennesker. Noen av hans oppskrifter inneholder eksotiske ingredienser, som du ikke kan være på kjøkkenet, noen ganske komplisert i forberedelser teknologi, men de mest populære typer iskrem laget hjemme og ta sine familiemedlemmer tilfaller i sin helhet styrker. I denne artikkelen presenterer vi noen enkle oppskrifter hvordan å lage mat iskrem hjemme.
Først av alt, de som kommer til å engasjere seg i vanlig iskrem hjemme, anbefaler vi at du får en slik nyttig enhet for dette som morozhenytsya. Du kan sikkert få av med en fryser, men med morozhenytsi du lage dine mesterverk mye mer raskt og smidig som ikke i det ferdige iskrem vil være isklumper. Morozhenytsya består av kapasitet, belegg zamorazhyvaemoy blanding og spinnehjul, som satte is og salt. Hvirvler i fremstillingen av roterende hindre frysing av vann, noe som gjør is mykere og velsmakende.
 Fløte sundae hjemme kan bli fremstilt som følger.
Ta 750 ml fløte, to eggeplommer, 350 gram kondensert melk, en halv kopp melk, to spiseskjeer sukker og en teskje av gelatin.
Gni eggeplommene med sukker, bland med melk og fløte, sette på svak varme og kok opp under omrøring. Etter koking av blandingen avkjøles litt og legge til det tidligere er oppløst gelatin i kaldt vann, og fortynnet med en liten mengde varm melk. Legg kondensert melk og avkjøl til romtemperatur. I den avkjølte blandingen legge pre-pisket eggehviter. For rask frysing, legg blandingen i morozhenytsyu.
 For sjokoladeis hjemmelaget trenger du tre og et halvt glass melk, to stohramovi fliser av mørk sjokolade, seks spiseskjeer sukker, en teskje pulverkaffe, to spiseskjeer med likør, to egg og to eggeplommer.
Rozkryshyte sjokolade fliser. Visp halvparten av sukker, egg og eggeplommer i en mikser bolle metall som er i varmt vannbad. Melk kok over svak varme under omrøring til å oppløse den hvile sukker, kaffe og sjokolade. Da den varme melk og visp sjokoladeblandingen Rør i egg blandingen i et vannbad. Deretter fjerne fra varme bad og kjølig i en container med is. Etter avkjøling å lese som morozhenytsyu for rask frysing. Før den avsluttende fasen av frysing hell i blandingen og tjene brennevin, malt hasselnøtt og sjokolade smuler.
 Frukt Ice Cream kokk hjemme er også ganske enkel.
Du må bringebær eller jordbær i mengden av 750 gram, kirsebær eller bjørnebær i en mengde på 500 gram, tre og en halv kopper melk 300 g sukker og malte nøtter. Jordbær og rips grundig med varmt vann og gni gjennom en fin sil. I en dyp gryte med tykk bunn bringe melken til en byll, oppløse sukker i det, fjern fra varmen og kjølig under stadig omrøring. Bland moste bær og sted i morozhenytsyu. Tjene iskrem forberedt med en liten mengde bakken nøtter.
Hvordan lage iskrem hjemme?

 Vanilje hjemme forbereder saken. Ta et glass melk, en kopp fløte, eggeplomme fire, fem spiseskjeer sukker og en teskje vaniljeekstrakt. Melk helles i pannen og brakt til en byll, fjern fra varmen og avkjøl til romtemperatur. Eggeplommer blandes med sukker, vaniljesukker og bland godt med en mikser. Hell melkeblandingen i avkjølt melk under omrøring med en visp og sette på lav varme. Oppvarmingsprosessen utføres under konstant omrøring med en trespatel inntil blandingen begynner å tykne. Så fjern fra varmen og kjølig. Hell så pre-pisket krem ​​og bland. Deretter satte blandingen i morozhenytsyu frysing. Det ferdige iskrem når du søker du kan dekorere som ønsket frukt, bær, malte nøtter, kjeks raskroshennыm eller revet sjokolade.
Vi håper at vår artikkel om hvordan å forberede iskrem hjemme vil bidra til å gjøre din drøm og glede din kjære hjemmelagde delikatesser.  
Hvordan åpne en kokosnøtt hjemme?
 Første gang du kjøper en kokosnøtt og bestemte seg for å åpne den, de fleste føler tvil om at det vil raskt og vakkert. Du satser! Tross alt, er kokos meget tett, tykk, fibrøs skall beskytter innholdet. Men er det nok til å gjenta opplevelsen å åpne kokos 2-4 ganger, og du vil bli en sann mester i demontering disse nøtter. Og at prosessen har begynt enklere og raskere å følge en sekvens av handlinger.
 Hvordan åpne en kokosnøtt og huset? Kokos - favoritt frukt fans av eksotisk frukt og naturlig lys drinker. Det er en reell test for husmødre, stadig hengi din familie med deilige kaker.
Så du trenger å bruke innholdet mutter fullt. Først må du frigjøre den fra kokosolje. For å gjøre dette, nøye inspisere kokos og ser for baugen (spissere) av tre mørke flekker. Det spor fra tre borekaks, som var festet til palm frukt under vekst og for som han mottok næringsstoffer. Det er klart at i disse stedene de mest sårbare nøtter. Ta skarpe gjenstander, syl, skrujern, korketrekker og forsiktig lage hull i disse stedene. Sette inn en tube en av dem, kan du nyte en deilig drink rett fra mutteren. Kan dreie mutteren forsvarlig å installere det i en bank eller annen beholder, og la det renne av innholdet i containeren.
Når kokos var tom, kan du begynne å splitte for å komme til aromatisk masse. Det er to måter å gjøre det. Den enkleste måten å åpne en kokosnøtt hjemme - sette nøtter i en ren pose og et par ganger vanskelig å treffe med en hammer. Kokos skallet vil sprekke og du vil bare nødt til å skille den fra massen, som dessverre blåser altfor ofte sprekker og smuldrer i stykker.
Den andre metoden er mer komplisert og krever en viss dyktighet. Men han er så bra at det mestrer, vil du bokstavelig talt "nappe applaus," gjør det i nærvær av venner eller familie. Så han tok kokos i sin venstre hånd, definere sin "ekvator". Nå trekker seg 2-3 cm fra "ekvator" er nærmere helletuten, som igjen hullene. Baksiden av sterk tung kniv gjentatte ganger truffet med denne plassen tilbake mutter. En sprekk. Det gjenstår å sette inn en kniv og dele den i to skall. I hendene vil være full, intakt kokos. Og de to halvdelene av skallet sitt som du kan lage fantastiske produkter.
Kjøttet av kokos fortjener spesiell oppmerksomhet. Kutte kokos i stor grad, fjerne hud med en kniv eller peeler vanlig. Moden kokosnøtt kan spises, narizuyuchy små skiver. Moden kokosnøtt vil være veldig tøft, og det er best brukt bare i matlaging. Den vanligste måten å bruke kokos i baking - en kokosnøtt, som er gjort ved hjelp av en konvensjonell flåte.
Chips kan legges til kaker og muffins og til og med pannekaker. Den er ideell for kaker drysset. Og hvis du har mye chips, med den kan du lage en imponerende antenne kapsler, duftende, veldig søt og velsmakende.  
Яндекс.Метрика