Raffaello søtsaker hjemme, oppskrift

 Raffaello godteri hjemme er svært populære. TV-reklame tiltrekker disse sjokolade er ikke bare deilig, men også vakker. Blant dem søtsaker "Raffaello". Tilsynelatende merknader er delikat, lys og luft, uansett hvor fristet? Men det er noen finesser. Først, kostnaden av annonserte godbiter ikke liten. Dernest er det ikke klart at naturlighet av ingrediensene som utgjør søtsaker. Men det er alltid en vei ut. Nå flere og flere mennesker prøver å lage mat hjemme. Det er en oppskrift Raffaello hjemme for å hjelpe forberede deg godteri. Hvis du ønsker å imponere din hjem, og kok dem godteri Raffaello - oppskrift nedenfor.

 Oppskrift Raffaello søtsaker hjemme


Raffaello søtsaker hjemme, oppskrift

 . For å gjøre en betydelig mengde godteri i mengden av 70 stk, må Kjøkkenet har følgende ingredienser: 1 kopp mandler, 200g. smør, 1 boks kondensert melk 200g. kokos og vanilje sukker etter smak. Oppskrift Raffaello hjemme omfatter følgende trinn. Smør bør mos med en gaffel. Da er det nødvendig å legge til kondensert melk, halv kokos og vaniljesukker. Dette slå ned, for å glatte.

 Raffaello hjemme oppskrift på italiensk


Raffaello søtsaker hjemme, oppskrift

 Mest godteri Raffaello gjort innen to dager siden all denne massen som kreves for å kjøle seg i kjøleskapet over natten.
 Harpiksaktig krem ​​kan brukes for å danne sukkertøy. For å gjøre dette, ta en teskje og en kniv med en avrundet tupp, der en teskje krem ​​av. I denne massen mandler dyppet og rullet inn i en ball. De resterende kokos å sette på en plate, så det vil være lettere å riste ned ballen.
 For godteri Raffaello ut "som sanne" baller kollapser i chips, bør plasseres i kjøleskapet.
 Betjene små porsjoner av søtsaker verdt, kjølt fordi når varmet de begynner å smelte. Bon Appetit.

 Video oppskrift "Raffaello hjemme"


 Etter å ha sett denne videoen, vil du forstå hvordan å lage godteri Raffaello hjemme.
OST baller. Oppskrift donuts med ost

 OST baller eller som de kalles, donuts med ost (oppskrift vi fortelle deg nå) - det er veldig nyttig og velsmakende rett. Baller av ost kan være forberedt på både fersk ost og ost som ikke kan spises uten varmebehandling. Men når du gjør ballene som brukes er ikke veldig fersk ost er en må se til at han hadde en ekkel lukt utenfor. Cottage cheese donuts er deilig ikke bare varm, men kaldt. Baller av ost spist med te, kaffe og melk. De fungerte som syltetøy, syltetøy eller krem.

 Cottage cheese donuts, enkel og velsmakende oppskrift


OST baller. Oppskrift donuts med ost


 Å forberede ost baller trenger følgende ingredienser: ost 250-300 5 til 6 desember århundrer. l. sukker, 1 egg, en halv teskje brus, 15 kopper mel og matolje brukes til fritering. Først må vi forberede all maten for OST baller. Bland deretter ost, egg, sukker og brus. Blandingen av disse produktene kommer tykk. I den resulterende masse legge den nødvendige mengden av mel og kna med hendene. Det viser seg deigen med ost som ikke holde seg til hendene.

 De opprinnelige donuts med ost (oppskrift hjemme)


OST baller. Oppskrift donuts med ost

 Når deigen stå opp, hell deg i pannen med rustfritt stål matolje til frityrsteking, og sette den på middels varme. Yngel vil ha den på middels varme til ost baller prosmazhatsya jevnt på alle sider og inne. I mellomtiden bør deigen rulles ut til pølser og skjær i små pad størrelser for å blende baller. Baller med ost trenger for å sette i oppvarmet olje. Når du forbereder disse ost baller resept bør se til at de ikke kleber seg til bunnen av pannen.
 Når en ball spretter opp, må du legge en annen ball. Yngel smultringer med ost er nødvendig til dannelse av den ønskede farge. Ferdige ost smultringer er dannet på sikten til et glass av vegetabilsk olje. Når alle oste donuts er klar, de trenger å legge på en tallerken og dryss med melis.
 Her er en enkel og svært velsmakende oppskrift ost baller (donuts).

 Video oppskrift baller med ost


 Videoen oppskrift ost baller til å gjøre deg lettere å koke dem.
Stekt pies av kjøttet i ovnen oppskrift

 Karbonader med kjøtt i ovnen verdsettes spokon aldre. Karbonader med forskjellige fyllinger, og ris og poteter, og kål med erter og egg, og sorrel, etc. og fremgangsmåter for fremstilling kan være forskjellig. Noen foretrekker stekt pies, andre - bakt. Men alltid de mest populære kaker i ovnen med kjøttet. Hver eier prøver noe å overraske sine kjære, og gjestene kan tjene som et utmerket alternativ med paier i ovnen, oppskriften av godbitene vi gir deg i dag.

 Forberede stekt pies med kjøtt


Stekt pies av kjøttet i ovnen oppskrift

 Å forberede paier i ovnen trenger følgende ingredienser. Hvetemel (700-800 g), 1 ss. teskje tørrgjær, 3 ss. ss vegetabilsk olje, '50 smør, 3 egg, 1 kopp melk, 3,4 cc. ss vann, 2 stk. løk, kjøttdeig (400 g), krydder etter smak. Å koke kjøttpaier i ovnen, er det nødvendig å blande gjæren med melken. Tilsett salt, en halv kopp mel og bland til en jevn røre. Å lage deigen har steget, la den i 30 minutter. Etter tid legge smør og vegetabilsk olje og egg. Mange røre og tilsett siktet mel i små porsjoner. Elt deigen og legg i en bolle, pre-smurt.

Stekt pies av kjøttet i ovnen oppskrift

 Karbonader med kjøtt i ovnen, oppskrift, la deigen i 3 timer, hvorav tid deigen bør obim'yaty 2-3. Det er viktig å klargjøre farse.
 For å gjøre dette, må du løk finhakket og stekt i vegetabilsk olje. Deretter må du legge til kjøttdeigen og stek til de er gyllenbrune utseende. Deretter krydre med salt, pepper og tilsett vann. Bland farse.
 Obim'yaty deigen, deretter dele i biter som må rulle ut en kake. I midten av farse og kant zaschypыvayutsya. Deco fett.
 Før ovnen, bør stekt pies med kjøtt stå i 20 minutter for å "vokse".
 Bake paier med kjøtt i forvarmet ovn i 40 minutter. Appetittvekkende skorpe indikerer at paier i ovnen klar.

 Video oppskrift med kjøtt paier i ovnen


 Se video oppskrift og lære å lage mat stekt paier med kjøtt.
Dumplings dampet oppskrift

 Dumplings dampet ut mer frodig og øm enn vanlig. Vanligvis fylling for dumplings er dampet bær, kirsebær, rips, jordbær. Men du kan også damp koker dumplings med ost og poteter og kjøtt. Dumplings med bær praktisk dampet, slik at de ikke koke myk, saftig og la intakt. Det viktigste som er en oppskrift for dumplings dampede - det absolutt deig. Deigen for dumplings som er kokt, veldig lik ravioli. For dumplings dampet deigen er ganske annerledes. I dag forteller vi deg hvordan du koker dumplings dampet med hendene.
Dumplings dampet oppskrift

 Ingredienser for å lage mat dampede dumplings


 Mel - 500-600 g, ett egg, 300 ml yoghurt, en teskje natron eller bakepulver, en halv teskje salt. For fylling, ta noen bær.

 Lage dumplings dampet med hendene


 Til dumplings dampet anbudet kom i en stor bolle sile mel, bakepulver og tilsett brus og egg, hell yoghurt og kna deigen. Vi spre den på bordet drysset med mel og deig misymo hender før det opphører å holde seg til hendene. Deigen bør ikke være bratt. Det bør være myk og luftig. Forberedt deigen permisjon for å stå i en halv time.
 Mens deigen får stå, vil vi forberede fyllet. Bær bør ta, fjerne grener eller stilkene, avhengig av hva du har bær og tørket.
Dumplings dampet oppskrift

 Vi er forberedt, kan du nå begynne å forme dumplings. Som du kan se, er oppskriften på dumplings dampet hjemme svært enkel.
 Rozkachuyemo deigen i en tykkelse på ca 05 cm. Du trenger ikke å lage deigen veldig tynn. Vår myk, det bare kan bryte. Skjær deigen sirkler med et glass eller en kopp. Vanligvis dumplings dampet gjøre mer enn de som koker. I midten av sirkelen sette bær, hell en skje med sukker og zaliplyuyemo scampi.
 Dette er de grunnleggende regler for hvordan du koker dampede dumplings hjemme alene. Spre dumplings i dampbåten i 7-8 minutter. Hvis du ikke dobbel kjele, vil det passe pannen med gasbind og gasbind til å legge ut dumplings og lukk toppdekselet eller dyp skål. Bon appetit!

 Dumplings dampet video oppskrift


 Videoen dampede dumplings gjøre veldig frodig.
Яндекс.Метрика