Rengjøring leilighet system for travle kvinner

 Typer rengjøring


 Komfort og skjønnhet i alle hjem, først av alt, skaper klarhet. I tillegg er det gunstig for helsen og stemningen i husholdningen. I rene rom ligge mye hyggeligere. Vanligvis er alle anstrengelser for å opprettholde renhet av familien som bæres av kvinner. Det finnes flere typer rengjøring daglig, ukentlig og generelle. Man bør snakke om rengjøring i stil med "fly-dame."
 Når den daglige rengjøringen bør tørke støv, tørke speil, vinduer, dører, vinduskarmer, vaske gulvet i stuen og kjøkken, rengjøre rommene. Tørk toalett, bad, riste ut duken. Roms leilighet vil bli opprettholdt så konsekvent. Det er ønskelig å sikre at alle medlemmer av familien sette ting på plass. Hver kveld for å vaske alle rettene i kjøkkenbenken og deretter dagen du vil starte med renslighet.
 Ukentlig rengjøring tar vanligvis lengre enn daglig. En gang i uken bør være sikker på å tørke av vinduer og dører, radiatorer, speil, møbler, vaske gulvet overalt. Grundig vask toalett, bad, kjøkken. Sørg for å tørke støv fra smykker og andre pyntegjenstander og suvenirer er tilgjengelig i alle rom. Hvis det er nødvendig, noen elementer må tørkes av med en fuktig klut eller vask.
 For møbler, vinduskarmer, vinduskarmer, vinduer trenger å bruke spesialverktøy. En mindre skitt kan vaskes med rent vann. Klare avsidesliggende steder hjelpe børster og børster.
 Husker en gang i uken for å rense alle lys, lysekroner, gulvlamper, vegglamper, lampeskjermer. Før det Ta strømledningene ut av stikkontakten for å unngå ulykker. Tak symboler kan vaskes med varmt såpevann, tørk med et pusseskinn klut og tørk godt. Vevd tak børste eller støvsuger.
 I potteplanter samlet også støv. Så sørg for å vaske sine blader. Store planter kan vaskes på plass og praktisk liten vask på badet. Det bør tørke alle bladene, pott og panne. For dette formålet, er det bedre å bruke en myk klut eller svamp. Alle tørkede blader og stilker, bør visne blomster fjernes.
 Generell rengjøring bør gjøres flere ganger i året. Vanligvis alle hennes elskerinne må tilbringe vinteren før og etter avslutning. De to andre ofte sammenfallende med de viktigste helligdager: påske, nyttår eller bursdag noen av familiemedlemmene. Generell rengjøring tar mye tid, bør vaske vinduer med eksterne og interne parter, rammer, vinduskarmer, tørke støv fra vegger og tak, flytte alle møbler og vaske gulvet under den. Vask og ren alt du trenger: bøker, malerier, suvenirer, smykker, retter. Alle gardiner, persienner, tepper, tepper trenger en god ren. Alle divisjoner i skap, kommoder, skap og garderober for å tørke og alle ting tar og sette på plass. Ventilere alle senger. På kjøkkenet for å vaske komfyr, kjøleskap og andre hvitevarer.
 Under sesong rengjøring bør ta klær. Den ene ikke på seg denne sesongen, og en som var liten, må fjernes i en fjern boks eller, enda bedre, gi til veldedige organisasjoner. Gardiner bør vaskes, strykes og deretter henge på vinduene. Samle alle de ubrukelige gamle og tomflasker fra kremer, parfymer, sjampo og forkastet. På kjøkkenet, badet, bør badet vaske alle skap, hyller, vask, vask, badekar, toalett, vegger og tak. Minst vaske vaskemiddel gulv i alle rom.
 American Marla Scilly rensesystem oppfunnet i stil med "fly-dame." Med dette systemet blir rengjøring tyngende okkupasjon og ta deg veldig liten tid. Fly oversatt til engelsk betyr "fly". Det er en annen tolkning av ordet. Dette akronym uttrykket «endelig elske deg selv», som betyr "slutt, Elsk deg selv." Marla sier at rensing skal være morsomt. Rengjøring denne stilen gjør det lettere å takle alle de husarbeid. Marla identifiserer tre hovedkomponenter i renhold, revisjonslogg, rutine og området.
 Hele leiligheten kan deles inn i flere soner: et soverom, stue, barnehage, bad, kjøkken, gang, bad. For den "fly-lady" hver sone er gitt én gang. For eksempel kan en uke fjernes bare i soverommet, på den andre - i neste rom, og andre områder venter på tur. Rutine - dette er hva vi gjør hver dag. For den "fly-lady" alle disse ting slår til en hyggelig og gledelig. De kan deles i to grupper: morgen og kveld. I morgen, hver kvinne fylt til sengs, drikke kaffe, vmyvayetsya, rengjøring tenner, forbereder frokost. Kveld - fjerner kjøkkenbenken renhold, sengetepper før sengetid, forbereder i morgen.
 Alle disse tingene må gjøres ikke mer enn 15 minutter. I løpet av denne tiden, trenger du ikke har tid til å bli sliten eller lei. Alt skal gjøres forsiktig. I 15 minutter kan du gjøre mye hvis god prøve. Dette bør gjøres hver dag, drar i morgen som du kan gjøre i kveld. For eksempel bør hver kveld oppvasken og vask. Det gradvis inn i vanen, og kjøkkenet er alltid ren.
 Systemet med "fly-Lady" se for seg revisjonsrapporten, som registrerte hele listen over saker som skal tas per dag.
 Denne loggen bør deles inn i flere seksjoner. En av dem skal være viet til planene av en uke og en dag.
 Hver dag vertinne bør vie bare ett hovedklasser. Dette kan være stryking eller Shopping. I en global virksomhet, er det nødvendig å ta opp og logge alle detaljene som ikke vil glemme dem. Følgende avsnitt bør settes på kontakt med familie og venner, og spille inn koordinatene til alle nødvendige sosiale tjenester.
 Den siste delen vie personlige side der du kan skrive hjem triks og ideer, hverdagslige triks som kan være nyttige.
 I dette systemet, er det flere prinsipper, etter som du alltid vil være i stand til å holde huset rent. Du bør ikke akkumulere unødvendige ting. Alle de tingene som du ikke slitasje, bedre ta med hjem eller gi til dem som trenger dem.
 Du bør jevnlig overvåke de stedene der akkumulert skitt og støv.
 Hvis du bare begynne å bruke den, bør du ikke forhaste seg det, som et boblebad hodet. Det er best å begynne i det små. Gå videre i små skritt. Det første Rengjør vask og tørk. Det bør alltid være ren. Deretter speil og vask feste små notater om hvor e-post hva du ønsker å gjøre i dag.
 Deretter raskt kjøre gjennom rommet og samle unødvendige papir ,, penner, caps fra markører, tomflasker og annet unyttig ting og kast dem. Det viktigste: hvis du gjør noe begynte å implementere, betyr det ikke slippe, forsinke "for senere". Alltid se opp for deg selv, selv om du ikke kommer noen vei ut av huset. Lag en lys make-up, ha fine klær og komfortable hjem.
 Fordelene med dette system er at den er enkel. Med hjelp av rengjøring kan gjøres raskt og enkelt. Videre går det mye ledig tid, bidrar til å elske husarbeid, lærer ordentlig organisere din tid.

 Teknologi og prosedyren for rengjøring av alle områder


 Hvordan starter med rengjøring? Først av alt, husk at rydde opp umiddelbart i alle rom upassende. Lettere å rydde opp konsekvent i alle rom, og begynne med de mest fjernt. Hvis det er vårrengjøring, det første du må fjerne vinduer persienner og vaske dem. Deretter vaske vinduskarmer og terskler. Det er nødvendig å ta fra hverandre hele veien, og sprer dem i sine plasser. Endre sengetøy. I varmere månedene sengetøy bør lufte og tørke. Obmesty tak og veggvask børste. Det er mulig å avvikle tørr ren klut. Alle potteplanter grundig vask. Tørk støv på alle hyller, skap, vaske alle lysekroner, lamper, gulvlamper, gaver, kjøkkenutstyr og en rollercoaster skjenk. Soverommene bør gjøre ut ting i kommode, garderobe og garderobe. I barna bør vaske med såpe og alle lekene og sette dem i bakken. Deretter flyttes alle møbler og børste vekk støvet fra veggene, vaske gulvet og sette alt på plass. Vakuum stoppede møbler, tepper. Hvis nødvendig, matter og tepper bør vaskes med riktige ressurser og børste. Deretter vaske gulvet med en god vaskemiddel, skyll med rent vann og tørk av med en klut presset. Vasket gardiner kan henges på plass, til tross for dem hvis stoffet gjør vi det. 
 Bad og toalett må jevnlig ren. Det som trengs er å rense badekar og vask, krom deler VVS, renhold speil, hyller, fliser, gulv, rengjøring toaletter, rengjøring rør.
 Sider: 1 februar  
Vilkår Stain

 Hvordan vise flekker av juice, frukt, øl eller vin


 Flekker juice, frukt, øl eller vin med skarpe konturer som er mye mørkere av stedene. Farge flekker kan være svært forskjellige nyanser.
 Spots av blod, melk, supper, sauser, møtes oftere. Fett av følgende produkt trenger inn i vevet. Mange steder er oksydert under innflytelse av oksygen og lys, og endrer sin farge til mørkere.

 Generelle regler for flekkfjerning:


 • Ved bruk av oppløsningsmidler må huske at noen maling oppløses under innvirkning av syrer og alkoholer;
 • acetat stoff med silke ødelagt med eddiksyre og aceton;
 • i ull og naturlig silke stoffer kan ikke benyttes alkali og alkaliske midler;
 • Du kan ikke bruke produkter som inneholder saltsyre, svovelsyre og salpetersyre, bomull og linstoffer;
 • blekemidler og brennevin kan kun brukes på hvitt tøy;
 • Før Stain ting du trenger for å rense støv;
 • Før Stain motstand bør sjekke tekstilmaling til dens skjulte deler eller lite stykke;
 • bør håndtere ethvert sted på kantene mot midten i en sirkulær bevegelse for å ikke mer glorie;
 • for ikke å fremstå glorie nødvendig å fukte flekken vev rundt det eller strø talkum eller stivelse;
 • Displayet bedre sted med en skumle side eller under det ren hvit klut;
 • Små flekker på løsemiddel bør dryppe fra en pipette eller trepinner;
 • Ikke bruk løsemidler konsentrasjonen er for høy, det er bedre å påføre flere ganger en svak løsning.

 Varehus for flekkfjerning
 Flekker av gress og løv


 I 1 liter vann, tilsett 1 ss. l. ammoniakk løsning og blot flekken data.
 Fukt flekken med alkohol, deretter vaske tøy. Ferske flekker er vasket bort i det vanlige. Flekker av rødvin


 Nye flekker dryss med salt, deretter vaske tøy. Gamle flekker å behandle sitronsyre, å oppløse 2 g av syre i en kopp vann. Skyll med varmt vann. Oppholdt gul flekk skal gnis med en løsning av hydrogenperoksyd og ammoniakk (i en kopp varmt vann til 1 h. L. av hydrogenperoksyd og ammoniakk). Flekker av hvitvin


 Gni isbiter eller vaske med kaldt vann, tørk med et rent linklede. Spot øl


 Ferske flekker kan vaskes.
 I silke stoffer gni flekken pinne fuktet med vodka. Foreldet flekk prosessen løsning av ammoniakk, glycerin, alkohol vin og vann, tatt i forholdet 1: 1: 1: 8. Blodflekk


 Grundig skylling ting i kaldt vann, deretter vaskes på temperaturer over 35 grader. Spot iskrem


 Gni flekken med bensin, deretter vaske tøy. Spot juice og frukt


 Gni flekken pinne fuktet med eddik og skyll i kaldt vann produkt.
 Fersk sted å fylle med salt og vaske tøy. Flekker av kaffe eller te


 Vask ting på vanlig måte. Flekker av sjokolade og kakao


 Nye flekker dryss med salt, deretter vaske tøy.
 Flekker gni varme 15% løsning av ammoniakk.
 I lys silke og ull tekstiler trenger å behandle et sted varm glyserin. Etter 15 minutter, vask med varmt vann.
 Gni flekken med en løsning av eddik og alkohol, tatt i forholdet 1: 1. Gips flekker og tyggegummi


 Det å sette i pakken og legg i fryseren. Etter 1-2 timer for å fjerne flekken med en skarp kniv, og deretter gni det med alkohol, bensin eller aceton. Etter denne tingen kan vaskes.


 Hvordan fjerne flekker fra egg
 Nye flekker dryss med salt og hell litt vann, litt tid til å fjerne all børsten.
 I fargede tekstiler flekken smøre varm glyserin, til 20 minutter gni pinne fuktet med glyserin og vaske bort alt vannet. Flekk på hvitt tøy fukte ammoniakk, et par minutter å gni pinne fuktet med ammoniakk og vasket ting.
 Hvordan fjerne flekker fra penner
 Flekker kan gni pinnen dyppet i alkohol, deretter vaske tøy. Ferske flekker kan bli gnidd med sitronsaft.
 Hvordan fjerne flekker fra harpiks
 Flekker skal gnis med terpentin.
 Hvordan fjerne flekker fra leppestift
 På stedet bør sette papirhåndkle og gni med den skumle side av alkohol eller bensin, og til å endre papirserviett.
 Hvordan fjerne flekker fra animalsk fett
 Ferske flekker kan stryke å stryke gjennom flere lag med trekkpapir, deretter rengjøre flekken med bensin.  
Яндекс.Метрика