Slik deaktiverer internett på iPhone?
 For de fleste funksjonene i iPhone må være koblet til Internett. Bare i dette tilfellet, kan dette high-tech-enhet brukes som den var ment skapere og utviklere - en liten dings var stort sett dårligere enn fullverdig datamaskin. I vår egen mangel på egnede forhold for kostnadene for ubegrenset tariffer tvinge brukerne til å søke svaret på spørsmålet hvordan du deaktiverer internett på iPhone for å unngå overforbruk penger på konto balanse, og dermed frata seg av de mange fordelene ved å bruke iPhone.
Selv de priser, som er plassert mobiloperatører som ubegrenset, etter sin art ikke er det, som de fungerer ved å begrense mengden av trafikk etter som hastigheten reduseres til nivået på internett modem tilkoblinger tidlige 2000-tallet.
Vurdere hvordan å deaktivere GPRS / EDGE og 3G internett på iPhone. Kompleksiteten i dette problemet nei nei. Ganske følgende trinn:
 1.  Angi telefoninnstillingene ved å klikke på ikonet som sier "Innstillinger".
  Slik deaktiverer internett på iPhone?

  Gå til Innstillinger "Main".
  Slik deaktiverer internett på iPhone?

  I den grunnleggende konfigurasjon, åpne "Cellular data".
  Slik deaktiverer internett på iPhone?

  I mobildata satt til null brytere "Cellular Data" og "Aktiver 3G». Pakkedatakanaler ved hjelp av GPRS, EDGE og 3G vil bli deaktivert.
  Slik deaktiverer internett på iPhone?

  Inkludering er i revers.
  Hvis du ønsker å fullføre nedleggelse telefon fra noen tilkoblinger til Internett, inkludert Wi-Fi, og deretter gå tilbake til innstillingene ved å klikke på ikonet med samme navn. Gå til å koble til Wi-Fi-nettverk og den knappen som aktiverer telefonen Wi-Fi-modul i nullstilling. Etter dette trinnet, vil tilgangen til Internett for iPhone bli fullstendig blokkert.
  Internett kan også bli funnet på anbefalingene i innstillingene deaktivere Push-meldinger. Faktisk er denne handlingen unødvendig og ikke kan gjøre, som om det er noen forbindelse til Internett, så meldingen på iPhone vil ikke fungere.  
Hvordan å vokse sopp te fra scratch?
 Denne fantastiske drikke med en unik søt og sur smak - når det gjelder barndommen. Uten engang å tenke på sin nytteverdi, bare drikke for å slukke tørsten, og det var mye bedre enn moderne brus. Kombucha gjort seg fortjent til i dag minnet på det igjen og returnerte sine juridiske rettigheter. Når organismen ikke er kjent - og "te kvass" og "te gelé fisk", men det riktige navnet er vedtatt i alle land - "Kombucha," som betyr noe annet enn "sopp te".
Hva er Kombucha? Denne tykk film bestående av lag. Det har evnen til å svømme "pute" med søt te. Faktisk er et konglomerat av gjærsopp og bakterier.
 Hva er fordelene med te sopp?
Gitt at i antikken var de første til å bruke den kinesiske, er det ingen tvil i hans eksklusive fordel. Og det ville ikke bli kalt "meduzomytsetom", som er den elixir av helse og udødelighet. Det er utrolig at i Kina organismen ble kjent og mye allerede brukt av 250 BC!
Meduzomitset påvirker så søt te, det er søt og sur te kvass, noe som lett kullsyreholdig drikke. Fremgangsmåten er enkel: sukker fermenteres under påvirkning av gjær og bakterier hjelp oksydere alkoholen til eddiksyre. Resultatet er en svært nyttig drink. Hvordan det kan hjelpe kroppen? Listen er lang: Kombucha kunne:
 1.  Normalisere surhet i magen;
  Forbedre mage-tarmkanalen;
  Gjenopprette tarmfloraen;
  Fremme å kurere dysenteri og nyre stein sykdom;
  Å bekjempe forstoppelse;
  Skyte hodepine nevrologiske opprinnelse;
  Normalisere blodtrykket og kolesterolnivået i blodet;
  Eliminere søvnløshet;
  Skyte bakrus;
  Helbrede og forynge kroppen.
   Kan vokse hjemme Kombucha?
  For noen tiår siden Kombucha var til stede i nesten alle hjem. Tre-liters glass fylt med denne drinken, og dekket med gasbind, alltid stående på kjøkkenbordet eller på vinduskarmer. Og de fleste mennesker fortalt hverandre plate av sopp med en liten mengde væske. Kombucha startet raskt bygge nye lag, og snart nøt en deilig drink hjem.
  Men i disse dager for å finne de som vet hvordan å vokse sopp te hjemme er vanskelig. Selv om dette kan gjøres bokstavelig talt fra grunnen av. Følg anbefalingene - og du vil lykkes. Bare du trenger å observere enkle regler nøye og se etter sopp til banken ikke dannes mugg. En Kombucha kan vokse med eller hofter, eller søt te.
   Kombucha fra hoftene
  Unn termos med kokende vann. Sett det i de vasket bær hofter 10 stykker per 05 liter vann. Hell det kokende vannet, lukker lokket termos og plukker tålmodighet, ikke åpne den i to måneder. Men når du fjerner lokket termos vil se ekte Kombucha, lubben, men ikke nok gjennomsiktig og tett. Mens han var ikke helt klar for produksjon velsmakende og sunn drikke.
  Skyll med kaldt kokt vann sopp, oversette en tre-liters krukke og fyll med kaldt søt te. Konsentrasjon er: per liter vann vil trenge 2 ts av teblader og tilsett sukker etter smak. Videre bør bankene dekke halsen gasbind. Timestamped sopp har et varmt sted. Når det er sommer, er tre dager drikk klar. Hvis vinteren, så en uke senere.
   Sopp-baserte søt te
  For den andre metoden bør nettopp ferdig med en tre-liters krukke med kokende vann. Hun har til å helle sterk søt te - ca 05 liter. Deretter dekke med gasbind og nakke glasset på et varmt sted i to måneder. Da alt er den samme som i foregående oppskrift.
  Det er ikke så kompliserte måter du kan vokse Kombucha.
   Bryr Kombucha
  Du klarte å få sin egen kilde til sunn drikke. Men det er ikke alt. Husk at du hevet levende organisme som bare vil tjene deg med god omsorg. Sopp må alltid flyte på overflaten. Bare i denne tilstanden vil det være nyttig for deg. Da han begynte å synke - at det er noe galt, mest sannsynlig feil sveiset igjen.
  Hvordan å vokse sopp te fra scratch?
   Vanligvis er dette te er veldig fort, så du må hele tiden fylle opp sine lager av væske, er det en forutsetning for utvikling og vekst av sopp. Hvis det etter hans Haggard fester sveising, belastning og hell den i en krukke med sopp. I dette tilfellet, må du passe på at det ikke er plassert teblader. Legg sukker til dine preferanser.
  Men det er ikke alle bryr seg. Til soppen vokste godt og var sunt, hver tredje uke det bør skylles med varmt kokt vann. Gjenværende i infusjons filter bank, Bank ytterligere behandle, hell den anstrengte te løsning og dip til det vasket sopp. Infusjonen bør alltid være gjennomsiktig. Hvis du ikke gjør denne prosedyren, vil alle dine anstrengelser gå tapt: soppen begynner å svekkes og skalle og vil ikke trekke ut brukbare.
   Lagring te sopp
  Bedre hvis det alltid vil være på et mørkt sted ved en temperatur mindre enn 25 grader. Det faktum at direkte sollys og lave temperaturer kan drepe soppen. Selv ved 17, vil han opphøre å utvikle seg, dekket med mørk tang. Du vil ha færre problemer hvis to banker samtidig: en vil alltid være en sopp, og i en annen vil du være klar til å helle en drink, en hver tredje dag i sommer og fem dager - i vinter. Hold denne væsken fortrinnsvis i kjøleskapet. Hvis du ikke endrer løsningen, danner det en film - en budbringer av sykdom te sopp.
  Sørge for at tykkelsen av soppen var ikke mer enn fire inches. Den ekstra øvre otschypыvayte nøye og sette til andre banker. Det vil være en god gave til venner og familie. Den kraftigste og mest produktive - de lavere lag. Infusjon av te sopp kan berike og urter - nesle, bjørnebær, plantain, markjordbær, bjørk. Og ikke brygge lage mat med svart og grønn te.
  Å drikke dratt hans alder bør ikke overstige én måned. Da vil det være eddik, skadelig for kroppen. Imidlertid, og som sådan kan brukes for kosmetiske og medisinske formål. Stod for en forfriskende drikk uke og enda litt alkoholisert effekt. I denne tilstanden, må halvparten av væsken tømmes i kjøleskap og spise langsomt. En bank - fyll te filtrert løsning. Noen dager nytt stykke te KVASS er klar. Du spretter tilbake halvparten, og vospolnyaete frisk løsning. Og så hele tiden.
  Å drikke te sopp kontra
  1.  Pasienter med diabetes.
   Lider av soppsykdommer kan drikke bare godt gjæret te kvass.
   Med økt surhet i magen for å ta en drink i begrensede mengder.
   Drivere ønskelig å bruke bare frisk tilførsel av te sopp.
   Det anbefales ikke å drikke te brygg under og etter måltider. Bedre å gjøre det på tom mage eller før leggetid.
   Som ikke faller inn under kontraindikasjoner kan drikke Kombucha, men med obligatoriske pauser for å unngå mage irritasjon.  
Hvordan du rengjør skinnhansker, utprøvde metoder
 Nærmer kalde årstiden, når jeg vil ha hundre stykker av klær zakutatysya ikke å fryse og trygt gå selv i minusgrader. Det er viktig å beskytte ikke bare hodet, men hendene, som om frosset de grove, blir huden tørr, og aldringsprosessen begynner snart. Derfor, for å beskytte hendene mot kulde bør kjøpe en god varme hansker eller votter. Men hva jenta ikke ønsker å se stilig selv i vinterklær? For å oppnå dette, supplere garderoben skinnhansker. De vil varme deg i vinter og fremheve din stil av kjolen.
 Hvordan du rengjør skinnhansker?
 Hansker, som alle andre ting i garderoben, krever nøye vedlikehold, spesielt for skinnprodukter. Men det krever ikke noen ekstraordinær innsats, det er ganske enkelt. Det er flere måter:
 • Hvis mindre forurensning kan fjerne det med vann (melk) og brød smule. For denne massen Sug vann (melk) og rene hansker. Lettmelk gir fleksibilitet, men ikke misbruke den. Bedre bruk lakserolje;
 • Du kan også bruke pisket eggehvite: de bør tørkes med forurensede områder med en myk pute.
 Blond skinnhansker krever spesiell oppmerksomhet siden de noen flekker mye mer merkbar enn i mørket. Hvis du bestemmer deg for å vaske dem, lage såpe løsning (nastrohayte par stykker av såpe og oppløse den i varmt vann), fjerner den flekker også. Men hvis alvorlig forurensning, legge til et par dråper ammoniakk, en svært effektiv måte.
 Ryddige svart (og røde) skinnhansker vil hjelpe bensin (den eneste betingelsen - det må være ren og høy kvalitet). Dypp dem i 15 minutter i et kar med bensin og tett tett. Etter en tid har gått, fjerne og ren vattpinne forurenset nettsteder. Sette elementer på papir (eller tørt rent håndkle for å tømme bensin og tørk i noe tilfelle ikke tørke dem nær ovnen eller i solen -. De kan skryvytsya eller mister formen.
 Ramme for tørking
 Det er praktisk å bruke en spesiell ramme eller hånd dummy, som vasket slitt hanske. Men gitt det faktum at det vil ta noen dummies og deres uberettiget kjøp, anbefaler vi at du gjør en ramme for tørking hjemme. For å gjøre dette på en hvit ark sirkel skissere sin hånd. Utgitt sjablong for fremtidig rammeverk. Nå trenger vi en god to meter bøye ledningen (helst aluminium). Yzohnyte hennes sjablong - vår ramme klar. Det er det og bruke hansker når rengjøring, vil de raskt tørr og vil ikke miste sin form.
 Rene hvite skinnhansker vil hjelpe talkum eller potetmel. De ikke bare legge til flere elementer, men også hastigheter opp tørkeprosessen.
 Hvis du er i ferd med å rydde du har gjort noe galt (f.eks hansker ligge til tørk ved ovnen), ikke bekymre deg, bidra til å forbedre situasjonen lakserolje. En myk bomullsdott raskt rene hansker, prøv å gjøre det jevnt, slik at de ikke blir flekkete. Olje returnere dem tidligere form, elastisitet og mykhet.
Яндекс.Метрика