Slik deaktiverer Trege taster?
 Det faktum at brukeren står overfor Trege taster har han finner ubehagelig knirker på datamaskinen, ofte oppstår etter flere, flere trykk på Skift-tasten på tastaturet og et vindu vises tilbyr å inkludere dette alternativet. Det var en ubehagelig lyd og ønsket om å kvitte seg med det tvinger brukerne til å søke et svar på spørsmålet om hvordan du deaktiverer Trege taster i operativsystemet. Men før det er slått av, vil jeg gjerne si noen ord om denne funksjonen.
Trege taster avsnitt refererer til tilgjengelighet Windows, utviklet for dem som er hardt presset på tastaturet ulike hurtigtaster samtidig. For eksempel kan de samtidig trykke på Ctrl + Alt + Del. Aktivering Trege taster funksjonen gjør i slike tilfeller å klikke systemnøkler vekselvis én etter én.
 Slik deaktiverer Trege taster i Windows Vista og Windows 7
For å slå av alarmen på muligheten for å inkludere trege taster etter en serie av klikk Shift-tasten og få den medfølgende støy i operativsystemene Windows Vista og Windows 7, gjør følgende.
 1.  Klikk "Start" og deretter "Control Panel".
  I Kontrollpanel gå til "Funksjoner" og deretter i "Center for tilgjengelighet."
  Slik deaktiverer Trege taster?

  Slik deaktiverer Trege taster?

  Senterpartiet Accessibility klikk "relief med tastaturet" i neste vindu, klikk på "Innstillinger Trege taster".
  Slik deaktiverer Trege taster?

  Slik deaktiverer Trege taster?

  I stedet for de tre foregå gjøre er å trykke Shift-tasten fem ganger i vinduet og klikk på linken "Open Senter Accessibility å deaktivere tastene."
  I innstillingsvinduet Trege taster fjern haken posten "Inkluder Trege taster være fem ganger så trykke Shift» og klikk "OK" for å lagre endringene.
  Slik deaktiverer Trege taster?

   Slik deaktiverer Trege taster i Windows XP
  Deaktivere Trege taster i Windows XP kan utføres som følger.
  1.  Trykke på tasten fem ganger på rad Shift.
   Vises etter at varslingsvinduet tilbyr slå på Trege taster, klikk på "Innstillinger".
   Slik deaktiverer Trege taster?

   I innstillingene Tilgjengelighets motsatt punkt "Trege" klikk "Innstillinger".
   Slik deaktiverer Trege taster?

   I det nye vinduet Tilpasset Trege taster fjern haken posten "Bruk denne metoden inkluderer" å følge beskrivelsen "Aktiver trege taster:. Trykke fem ganger"
   Slik deaktiverer Trege taster?

   Klikk "OK" i første og andre vinduet for å lagre innstillingene.
   Hvis det gjøres riktig, klarte du å deaktivere klissete tastene og irriterende knirker vil ikke lenger vises.  
Hvordan vet du din IP-adresse?
 IP-adresse er et unikt sett som identifiserer en datamaskin eller server på Internett eller LAN. IP-adressen som er tildelt leverandør som gir deg tilgang til Internett og er skrevet som fire blokker med tall fra 0 til 255 atskilt med punktum. For eksempel, 1921681.199. IP-adressen kan være statisk, dvs. ikke endres når perepodklyuchenyyah og dynamisk, hvis din ISP hver gang en ny tilkobling til Internett tildeler deg en adresse til tilgjengelig for øyeblikket.
De fleste av disse dataene er ikke nødvendig brukere til Internett, men noen ganger er det nødvendig å vite ah-tisse for eksempel for å få tilgang til ressursene filtrere på IP-adresser eksternt koble til skrivebordet på datamaskinen din, sjekk din anonymitet nettverket. Derfor vil vi presentere hvordan å finne ut din ip-adresse?
 Hvordan finne ip på datamaskinen via elektroniske tjenester?
Det er nok av nettsteder som du kan helt fritt til å bestemme din IP-adresse. I tillegg kan de gi andre interessante opplysninger. Den geografiske plasseringen av din IP-adresse som indikerer det på Google maps og Yandex nettleser du bruker, og oppløsning og fargedybde på skjermen.
Her er noen russiske - og engelske nettsteder som gir slik informasjon:
http://internet.yandex.ru
http://www.myip.ru
http://whatismyipaddress.com
http://www.whatismyip.com
http://www.ip-adress.com
http://rassanov.ru/web-tools/my-ip.htm
http://dns-ip.ru
http://www.ip-1.com
http://cmyip.com
Alle disse adressene, kan du lett få seg hvis du skriver inn en søkestrengen din favoritt søkemotor følgende forespørsler "Hvordan vet du at din ip-adresse", "lære ip-adresse", "min ip», «sjekke min ip», «min ip »,« hva er min ip ».
 Hvordan finne din ip-adresse ved hjelp av datamaskinen?
Den enkleste og raskeste måten å finne ah-pee er følgende metode. For Windows XP, klikker du på "Start", deretter Kjør, skriv en streng «cmd» (uten anførselstegn) og trykk på Enter. For Windows Vista og Windows 7 bare skriv cmd og trykk Enter. Før du slår opp kommandovinduet med hvite bokstaver på svart bakgrunn. Skriv inn i denne boksen kommandoen ipconfig / all »(uten anførselstegn) og trykk på Enter. Se etter linjen IPv4-adresse - dette vil være din ip-adresse. Hvis datamaskinen har flere nettverksenheter (nettverkskort, wi-fi og Bluetooth-adaptere, kan du se noen IPv4 poster. I dette tilfellet, må du finne dem er enheten der du får tilgang til Internett.
Du kan finne det lettere i stedet for teamet «ipconfig / all» bly «netstat-n», der vil du se en liste over alle åpne TCP (Transmission Control Protocol) tilkoblinger. Feltet Lokal adresse - dette er din ip.
Identifisere Ip-adresse kan også koble til ved å klikke på høyre museknapp og velge menypunktet "stat". I vinduet du ønsker å slå på "informasjon", som vil bli lagret parameter «IP-adressen til klienten." Og ah-tisse din adresse.
 Hvordan finne IP-adresser i Mac OS X?
Kjør Systemvalg-symbolet på Dock. Velg Network i systeminnstillingene. Velg en enhet der du kobler til. For eksempel kan dette være Ethernet eller AirPort adapter. Klikk på knappen Avansert. Den første kategorien som åpnes før du vil bli kalt TCP / IP. Vi trenger det. Finn IPv4-adresse, som vil være din ah-pee adresse.
Det bør bemerkes at alle disse metodene fungerer bare hvis du kobler til via LAN. Ellers får du en intern adressen til datamaskinen i stedet for en ekstern LAN. Interne IP-adresser starter vanligvis med 192 168.
Som du kan se, er det mange forskjellige måter å finne ut din IP-adresse. Vi håper at vi gjennom denne artikkelen vil du lett kunne velge den rette veien for deg.  
Slik finner du takst på megafon?
 Tariff - den samme tariff - et sitat av hvilket mobiltelefonoperatør vurderer mengden av tjenester levert til kundene. Ofte brukerne glemmer hvor tariff plan de er i dag. Men dette er ikke et problem, siden mobiloperatører, inkludert MegaFon, tilbyr sine kunder flere måter du kan finne ut din plan.
For å finne ut din tariff for MegaFon kan utføre noen av følgende elementer.
 1.  Ring en telefonisk henvendelse tjeneste 8-800-550-05-00 følg instruksjonene informant i tonemodus velges ved å trykke på riktig knapp på telefon menyen til høyre for å varsle gjeldende tariff, eller vente på et svar operatør som forteller deg det.
  Ringe taleportal 0505 og følge instrukser og retningslinjer autoinformer å lære tariff, og informasjon om tjenester, kampanjer og nyheter MegaFon.
  Få en tariff plan også gjennom SMS eller USSD-portaler for spesielle kort nummer sendes direkte til mobiltelefonen. I ulike regioner Megafon serviceforespørsler vil være annerledes. Lær riktig forespørsel om ditt område kan du i tabellen nedenfor.
  Moskva-regionen
  * 105 * 2 #?
  Caucasian region
  Gratis SMS-melding med tekst til nummer 000 105 Tarif
  Volga-regionen
  * 160 #?
  Ural-regionen
  * 225 * 5 * 1 #?
  eller SMS-meldinger fra nummer 6 til nummer 000 100
  Siberian region
  * 105 * 1 * 3 #?
  Far Eastern regionen
  * 146 #?
  Sentrale regionen
  * 105 * 2 * 1 #?
  Nordvest Branch
  * 101 #?
  Denne informasjonen er oppdatert på tidspunktet for denne artikkelen, og over tid disse lagene kan endres. Spesifisert kan alltid være på det offisielle nettstedet megafon.ru, velge din region tjeneste.
  En annen metode for å skaffe informasjon om tariffene for MegaFon er bruken av internettportalen "Tjenesten Guide". Systemet er selvbetjent "Guide Service" er tilgjengelig på http://sg.megafon.ru og gir mye nyttig informasjon, inkludert dagens sats.
  Denne tjenesten er tilgjengelig for abonnenter en dag etter aktivering nummer. Du trenger bare å gå inn telefonen på det området og tilordne et passord for å få tilgang til personlig informasjon.
  Hvis systemet utsteder feilmelding om at tjenesten ikke er koblet til, må du kontakte helpdesk ber om service tilkobling "Service Guide".
  Grensesnittet er selvbetjening "Guide Service" er ganske enkel og krever ikke ytterligere kommentarer. Går inn i det, bør du umiddelbart få i avsnittet "Personal Account" tab "Kontostatus" hvor du kan se et sammendrag av parameterne i den personlige konto, forbruk og tilstand av abonnenten om følgende skjema.
  Slik finner du takst på megafon?

  Den andre raden i tabellen og tilstanden til den som ringer vil bli gitt nødvendig informasjon i form av dagens serviceplan.
  Gang brukt avgjør hastigheten du kan lære sine vilkår, sammenligne de nye gjeldende priser, og for å holde endring av tariff plan mer lønnsomt.  
Яндекс.Метрика