Slik fastslår modenhet gresskar?
 Gresskar - en verdifull kilde til vitaminer og kosttilskudd produkter. Gresskar brukes som de første mat for babyer fra den kan være forberedt på ikke bare grøt, supper og salater, men også en rekke søtsaker, kaker, kandisert frukt, syltetøy, gryteretter, muffins, desserter. Ikke rart det er for det meste innbyggerne i mange byer. Men for å få de fleste vitaminer, bør du velge riktig gresskar og spise bare moden frukt. Slik fastslår modenhet gresskar?
 1.  Farge. Logisk, gresskar, som var grønn og plutselig pozhovtila - moden. Hvis det var blå tone, og var rosa-orange, så også moden. I moden vegetabilsk farge blir mettet.
   Bark. Når du klikker på den moden gresskar ingenting vil bli, er huden umodne grønnsaker og flex lett protykayetsya negl. Peel moden gresskar har en matt skygge og mønster på det som tar form, som skal være i denne klassen.
   Sesong. Hvis det er allerede September, så mest sannsynlig, gresskar moden.
   Varighet. Etter modning av visse typer gresskar blir lett uskarpe flekker på huden.
   Frø. Hvis du definerer modenhet allerede kuttet grønnsaker, guidet av frø. Big tykk frø viser modenhet. I tillegg må de være lette å skille fra fibrene.
   Sound. Hvis du klikker på gresskar og hører en ringelyd, så det er moden.
   Peduncle. Hvis det er tørt og mørkt, og gresskar og prøver å bryte vekk fra stammen, så det er moden. Hvis stilken er sterk og grønt, betyr det at anlegget fortsetter å forbruke næringsstoffene og vokse. Moden gresskar kutt på stammen og deretter tørket i en uke.
   Husk at gresskar er en bemerkelsesverdig eiendom: selv forstyrret ikke i tide, det modnes hjemme, hvis vi la henne sove. Gresskar nyttig for diabetikere, folk som sitter på en diett som lider av dårlig fordøyelse, overflødig kolesterol, hjertesykdom og blodårer, nyrer.  
For å delta i kirken?
 Holdning til religion - er dypt personlig tema for alle. Noen gjør det deres moralske kompass, andre knapt betalt oppmerksomhet til religiøs følelse. Men de aller fleste av våre medborgere og menneskeheten som helhet, tar en posisjon mellom disse synspunktene, observere moderat respektfull utsikt over tro og gå i kirken bare på store helligdager. Du kan også tilhører denne store gruppen bare interessert i fellesskap i kirken, men har en veldig dyp kjennskap til denne forordningen. I mellomtiden, nattverd - er en av de syv sakramenter den kristne kirke og grunnlaget for sin tjeneste. Hva er nattverd
 Hellige nattverd, Herrens nattverd og nattverd - alle forskjellige navn på samme sakrament. Med det kristne festet til kroppen av Jesus Kristus og hans blod, vinsmaking og helliget brød. Evangeliet inneholder informasjon som Forløseren selv etablert dette ritualet under det siste måltid på dagen før korsfestelsen. Siden da, symboliserer den rituelle måltidet til minne om ham, hans død og oppstandelse. Det er ikke bare minnet om guddom, men en bokstavelig forbindelse til ham når han kommer inn i trofast med mat og drikke.
 Nattverd i kirken er det første trinnet i mennesket til Gud, men ikke alle kan akseptere det. Denne handlingen må være bevisst og frivillig. Som bevis på styrken i hans intensjon sognebarn bør moralsk og tiltak for å forberede nadverden, legge litt innsats. Demonstrere renhet av tanker og oppriktige ønske, er du kvalifisert til å motta nattverd i kirken og koble til den. Men det er alltid innledes med litt trening.
 Forberedelse til nattverd
 Bare små barn opp til 7 år på grunn av sin alder og de indre nezaplyamovanosti ikke krever spesiell rengjøring før nattverd. Voksne alltid forbereder for sakramentet i flere dager, der:
 1.  Etterkomme rask fysisk og åndelig. Det kan vare fra en til tre dager, avhengig av helsetilstanden din. Før fasten bør gjøre fred, for å be om unnskyldning til alle som kan bli fornærmet av deg. Følg moderasjon i spising og drikking, avstå fra bruk av beskjedne måltider, som er kjøtt, egg, smør og meieriprodukter. Dersom streng post det på denne tiden og fisk bør utelukkes fra kostholdet. Men det viktigste i fastende - ikke spise andre og seg selv, "som ikke er gjenstand for negative følelser, sorg og sinne, ikke viser aggresjon å oppføre seg vennlig og hjelpe andre. Strengere holdning til deg selv, ikke la krangel og sverger, observerer alle sine ugjerninger og gjenopprette dem. Unngå tobakk og alkohol, og intimitet. Ikke gå underholdning, ser på TV erstatte lese bøker.
   Praying hjemme i morgen og kveld. Bønn inneholder en særregel for å forberede nadverden, penitential canon Herre Jesus Kristus, bønner til Jomfru canon, canon skytsengel, de blir lest i noen dager. Canon Posliduvannya motta nattverden like før nattverd lese separat. Du bør også lese morgen og kveldsbønnen.
   Etter åndelig litteratur Evangeliet.
   Delta på gudstjenesteInkludert kveld, er det like før nattverden og liturgien, umiddelbart før eller etter som (i forskjellige kirker på forskjellige måter) en rite av fellesskap.
   Yspovedayutsya før liturgien. Trenger å vite når min far tar tilståelse med din menighet. Tenk på forhånd hva som vil omvende seg, kan du lese liv og gjerninger. Til den spennende øyeblikk for ikke å glemme sine synder, kan de bli skrevet til og lese avisen med presten ark. Du vil føle at oppriktig bekjennelse ikke bare lar deg delta, men også gjør deg til en renere, lettere og friere internt. Hvis du trenger å tilstå første gang i mitt liv, er det nok til å forstå sine lovbrudd oppriktig angre dem og samvittighet omvendelse.
   Det viktigste å ha i ditt hjerte ydmykhet, anger og vilje til å fortsette å leve et fromt liv. Fellesskap kan ha alle døpte kristne som har disse følelsene. Det antas at deres sjel er renset Bekjennelse og nattverd beskytter sjelen fra fristelsen og fyller nåde.
   Hvordan er nattverd i kirken
   På den dagen, som for fellesskap, ikke spise, kommer til kirken før, føler sin atmosfære og melodi til den riktige måten. Deretter yspovedaytes og vente nattverd under gudstjenesten (dette kan være en spisestue og liturgi):
  1.  Kort tid før den er ferdig synge "Fader vår", vil åpne konge Dører av Ikonostasis og sogne lage en hellig relikvie - beger legeme og blod av Frelseren. Det er vigslet brød og Cahors, stylet de vin og brød. Koppen er satt til å stige, kalt amvonoy og prest på den tiden lese en spesiell bønn "Herre, jeg tror og bekjenner at Du er virkelig den Kristus, Sønn av den levende Gud."
    Hver av deltakerne i kirken som nærmer seg kalken, presten gir nattverd skje. Gå opp til det, brette armene og gi ham navnet. Deretter kysse basis boller.
    Folk er langt fra kirken og sjelden i templet ofte forvirret når det er nødvendig smak vin og brød fra vanlig å presentere en skje. Hvis du allerede har en veldig vanskelig avgjørelse å delta, så tro må avlaste deg av denne frykten og spesielt brydlyvist. Kanskje du berolige faktum at ikke en eneste kjente tilfelle hvor noen kontrakt fra kommunion, selv i sykehus kirker. Videre de gaver som gjenstår etter nattverd Cups troende konsumere kirkens tjenestemenn, og ikke være redd for å bli syk, selv under epidemier. Derfor bør alle troende dempe sin avsky, og med det stolthet å ta de hellige gaver.
    Før du forlater veggene i huset, vente til slutten av den guddommelige liturgi og kysse korset. Alle disse handlingene bringe deg til Kristus, gir din sjel lykke og frelse. Disse dyrebare gaver er viktig ikke å tape og holde hjertet og utenfor huset.
    Prychastyvshy kirke i morgen eller ettermiddag, vie resten av dagen rolig og klok tenkning om Gud og om livet, be, gjøre gode gjerninger og holde indre harmoni funnet i templet.
    Kirke kjærlig aksepterer og gir nattverd til sine barn, med unntak av noen spesielle tilfeller. Så, du kan ikke ta del i dem som ikke aksepterer kristendommen og / eller ikke av et kors og som nyter av presten selv utestengt uansett grunn. Og, selvfølgelig, du kan ikke ta del i de som ikke er klar for dette sakramentet åndelig, som er det ikke på egen hånd eller på grunn av ytre formalitet. Som for gravide kvinner, er det ikke bare mulig, men også nødvendig for å delta, men kirken unntatt fra plikten til å overholde den fysiske (mat) innlegg.
    Frekvensen og antall handlinger av fellesskap i alles liv er ikke regulert og er ikke begrenset. I en generell forstand, delta behov når den ber om din sjel når du trekker inn i kirken usynlig indre styrke. Mer spesifikke instruksjoner kan gi åndelige aspektet. Men som nattverd, dvs. innvielse til nattverden er høyere ved nåde, prøv å ikke gå glipp av en slik mulighet ved å gå i kirken. De fleste sogne delta en eller to ganger i måneden. Det finnes også spesielle tilfeller: bryllup, dåp, bursdag, store helligdager når ingen nattverd er nødvendig. Imidlertid er det forbudt å ta del mer enn en gang på en enkelt dag. Selv om under gudstjenester Gaver behandlet med to kopper, kan du prøve bare en av dem.
    Lent - er den beste tiden for omvendelse og bønn, bot (bekjennelse) og nattverd i denne perioden skal gi deg glede og nåde. Men hvis du har tenkt å delta i fastetiden, husk at du kan gjøre det på onsdag, fredag, lørdag og søndag. På andre årstider ta del i nadverden er trofast i hver dag i uken. Men det viktigste i dette sakramentet, og at alle kristne må forstå - ikke dato og klokkeslett, og heller ikke det handler om nattverd, og de følelser og tanker som dukker du i utarbeidelsen og vedtakelsen av nattverd.  
Яндекс.Метрика